Zsannus!
Köszi a bíztatást, nagyon jól esik! És optimista vagyok! Augusztusban lesz vége a szuriknak, az ősszel már babás leszek!
Másfél éve próbálkozunk babával. Meddősségi központba járunk. Tavaly még mindent rendben találtak, ezért próbálkoztunk spontán, de most januárban visszamentünk, hogy akkor legyen inszem. Akkor jött a hidegzuhany az első uh-n, a bal petefészkemben 4 cm-es vérrel telt ciszta. Mensi 3. napján kellett visszamennem, hogy felszívódott-e. Sajnos nem, sőt nőtt is. mIvel amúgy az ismeretlen eredetű meddőség kategóriába tartoztunk a doki ekkor már gondolta, hogy endó. Sőt már az első uhun is mondta.
Sajnos tudtam miről beszél, egy ismerősömnek is volt. (Szuri után ő is egyből babás lett!
)
Szóval következő héten meg is csinálta a lapart, kivette a cisztát. Bal oldalt volt összenövés vagy letapadás, azt oldotta, de sajnos elég kiterjedt, 3. fokú, így fél év kúra kell.
Először nagyon sírtam, hogy miért stb., de most már nagyon örülünk, hogy kiderült, hogy mi a baj és lehet rajta segíteni. És az a fél év hipp-hopp eltelik.
Gynevac: nekem csak izomlázam volt és a férjemnek is.
Rena!
Neked is szorítok, remélem segít a gynevac!