Sziasztok!
Ma voltam védőnőnél, minden o.k.
Nálunk a védőnő mindig hallgat szívhangot, meglepődve olvastam más fórumokban, hogy pl. 25 hetes kismamák még sosem hallották
. Szegények! Pedig az olyan jó! Ja, és ugye a Csapó is mindig hallgat. (soha nem felejtem el azt, amikor 7 hetesen megállapította a terhességemet és mutatott egy kis foltot, aminek dobogott a szíve
-tam) Ugye nálatok is hallgatják mindig?
m.eri!
Lehet, hogy csak azért mondta a dokid, hogy nincs lehetőség EDA-ra, mert /állítólag/ kevés az anesztes az Uzsokiban és előre jeleznie kellene, hogy van egy kismamija, aki szeretne
?
Gabi!
Szerintem én lehet, hogy mennék jógázni, az még közelebb is van, mint az Uzsoki. És ha azt mondjátok, hogy jó... Van honlapjuk? Megnézném.
Niki!
Első mondatod második fele számomra nagyon biztató
Ha így gondolod, nem csodálom, hogy még a távolságot is bevállalod
Nem aggódsz, hogy nem értek be időben a kórházba?
Úgy tudom nem első babónál általában kicsit gyorsabban zajlanak az események .
Csajok!
Ne értsetek félre, kicsit én is sokallom a tízszeres tarifát, de általában ezt hallom. Igaz, a Csapónál még erre nem (sem) kérdeztem rá, nem is tudom hogy kellene ezt szóba hozni. Gondoltam, majd halkan megkérdezem a Verától
De ha Tündi és Niki 8mint tapasztalt csapósok) azt mondják nincs fix ár, annak csak örülök...
Van valamilyen listája a kórháznak arról, hogy miket kell magunkkal vinni szüléskor? Esetleg a felkészítőkön (még 1-en sem voltam
) adnak ilyet?
Hú és tudjátok mi még nálam a kritikus pont? A HÁLÓING. Eddig 3 alkalommal indultam el "kórházi" hálóinget venni és az eredménye 2 új pizsama lett
Férjem mondta is, hogy majd Ő elmegy és vesz nekem, ha ez ennyire megoldhatatlan feladat a számomra. Ti olyan standard követelményeknek megfelelő elől gombos fazonnal rendelkeztek?
Na, megyek pihizek kicsit (ma kivételesen nem dolgozom
), aztán később lehet, hogy még jövök!
Egyik vecsési kismamatársamnak (5 nap volt köztünk) koraszülöttek lettek az ikrei és tegnap tudtam meg, hogy az egyiket elveszítették .