Új privát üzeneted érkezett!

Arikon: Hát én sem szeretném :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Laptető :!: :!: :!: :!: :!: :!: Igen :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ez az én hónapom :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Bocs a betolakodásért! Most írok ide először.Szeretném kikérni a véleményeteket. :oops:

5 napja megkellett volna jönnie,de semmi.Három tesztet csináltam -negatív mindhárom.Terhességi tünetem nincs,de mindig úgy érzem mejön. :roll:
4 éve probálkozunk,jártunk a Kaáliba kivizsgálásokra,eredményeink teljesen jók lettek,ezért spontán probálkoztunk tovább.Nagyon szeretnénk tudni most mi van,csak késik,vagy babánk lesz.Dokihoz még korai lenne menni.

Szerintetek?Korai még a teszt is,azért negatív?

Minden hozzászólást köszönök előre is! :wink:
edus76

Jó reggelt!

Irodából jelentkezem...

Kép
Vendég

Edus:van akinél csak nagyon későn mutatja ki, (dpo 30 vagy több)ez változó...ez a hcg szinttől függ...azért próbáld újra pár nap múlva reggeli pisiből és a legérzékenyebb tesztet használd.Drukk! :wink:
Vendég

Sziasztok,

Csak gyorsan megírom a híreket a tegnapi uh-ról. Dobogó szívecskét láttunk és egy kis formás már-már emberi alakzatot. Az első sztárfotót még nem tudom felrakni mert papír formában kaptuk, de amit tudom felrakom csak be kell szeknnelni.

puszi

Kép
Kép
mirci74

Mircikém:

Kép
Vendég

és persze:

Kép
Vendég

Edus: Üdv néked :wink: Reméljük, babásodsz, azért késik :lol: :lol:

Mirci: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Köszönöm a drukkokat!Jelentkezem amint többet tudok!
edus76

Mirci :D
Gratulálok!!!!!!!!!!!
Hipp-hipp hurráááá!!!!!!!!
Vendég

Edus,
szerintem is várj még 2-3 napot és csinálj egy újabb tesztet! Nagyon drukkolok! :wink:

Mirci,
de szupi! Annyira jó lehetett hallani a kis dobogó szívét! :)

Nóri,
:lol: Te mindig olyan vicces dolgokat tudsz feltenni.
Vendég

Éljen Mirci!!!!!
Gratula!!!!!!!!

Elkezdett eléggé fájni a mellem. És folyamatosan fáj a hasam. Elég kellemetlen. Szurkál, meg nem tudok a jobb oldalon aludni. Néha olyan, mintha valamit huzogatnának bennem. Jövő héten, ha nem javul, akkor keddhez egy hétre elmegyek dokihoz. Elvileg kézzel már 3,5-4 hetesen tudják igazolni a terhességet, nem? Meg félek,szeretném most hamar elkapni, hátha adna valamit vetélés megelőzésre...... Ha elmúlik, akkor viszont csak a pét éreztem.

Kép
Kép
gabi82

Mirci: Hatalmas gratula :)

Nóri: Olyan jó képeket tudsz feltenni. :) Te vagy a topic jókedv felelőse:)

Edus: Nagyon jó, hogy késik. A terhes tünet nem mindenkinél érzékelhető ilyenkor még. Amúgy a doki nekem azt mondta, hogy van akinél csak 10nap csúszással mutatja ki a teszt a terhességet. Várj pár napot és reggeli pisiből tesztelj egy pozítivat :) Szorítunk!!!

Kép
csucsu05

Edus, drukkolok neked!!!!

Csajok, nekem ma már nega lett az LH tesztem. Akkor elvileg tényleg lehetett korai pém, nem? Hiszen a 14. napon már csökkenőben volt az LH szintem. Ez tök izgi!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Mindenkinek köszönöm a drukkokat mégegyszer! :wink: Nagyon jó,hogy így bíztattok,mert én már kezdtem elkeseredni,hogy nem terhesség miatt késik.Jövőhét közepén(ha kibírom addig)csinálok egy újabb tesztet.Szerintetek mikor érdemes orvoshoz menni?
edus76

Edus: Orvoshoz túl korán nem jó menni mert nem lát semmit és még a végén megijeszt. Szerintem az a 6héten azért jó elmenni noha szivhang még nincs akkor de látja, hogy jó helyen van a kicsi.

Kép
csucsu05

Csucsu!Köszönöm!Megfogadom a tanácsod!
edus76

Sziasztok!

CsajoK!
HIÁNYOZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika

Sziasztok!

Sajnos nekem már nem kell drukkolni,megjött! :(
Már kisírtam magam,aztán megprobálok előre nézni.Ez 4 év után egyre nehezebb.Holnap felhívom a Kaálit,és kérek időpontot inszemre. :roll:
Mindenkinek nagyon drukkolok! Sziasztok!

Edina
edus76

Reggel kimegy a bika a dombtetőre legelni. Egész nap legel, már lassan megy le a nap, amikor meglát egy fehér pontot a távolban. Két óra múlva a bika közelébe ér egy fehér nyuszika. - Te bika - mondja -, menj már arrébb, mert sokat gyalogoltam, és nem akarlak még téged is kikerülni. A bika meg se szólal, meg se moccan, úgy telelegelte magát. A nyuszika azt gondolja, lehet, hogy a bika kicsit nagyot hall, megkéri még egyszer: - Te bika, légyszi' menj már arrébb, mert fáradt vagyok, nem akarlak kikerülni. A bika meg se szólal, meg se moccan. A nyuszika berág, elkezd ordítani a bikának: - Te bika, nagyon gyorsan húzd arrébb a termetes valagadat, mert ha nem, úgy szétrúgom, hogy nem tudsz ráülni!!! A bika meg se szólal, meg se moccan. Erre a nyuszika: - Rendben, bika, te akartad! Egymilliótól elkezdek visszaszámolni, és ha addig nem húzol el, nagyon nagy baj lesz! Érted? Egy-két óra múlva a nyuszika elér az 5-ig. - 5, 4, 3 - mondja, és akkor a bika egy hatalmas tehénlepényt nyom a nyuszikára. Miközben az kikászálódik a szarból, a bika lassan elballag. A tapsifüles a bika után kiált: - Mi van, vazze? Beszartál, hogy jön a nulla?

babszika

Edus! Sajnálom.

Babszi,
:lol: :lol:

Bocsi, kicsit túlreagáltam a tüneteimet. De olyan jól esett. December óta nem figyelek semmit. Végre történhet valami. Jól utánaolvastam mindennek és tünetek leghamarabb pé után 6-7 nappal lehetnek, amikor is a picur megkapaszkodik.

Nóri, a kimaradó kocka szerintem azért van, mert ha megnézed, akkor a 2 háromszög nem egyforma. Az átfogó más szöget zár be. Szerintem... :D

Kép
Kép
gabi82

Babszi: :lol: Dilóóóóó!!!Te is hiányzol!
(majd menj "át" nézd meg a friss fotót Dorkáról, zabálnivaló és nagyon szép kispanda!)

Gabi:ez a megfejtés már valami, (bár a mai napig nem tudom mi az...) én már vonalzóval bűvészkedtem a monitoron, ha látott volna valaki... :oops:

Edus:sajnálom...majd gyere, mit intéztél!
Vendég

Nóri, szerintem tévedtem. Photoshoppal kivagdostam, de passz. Teljesen egyforma. Még gondolkodom....

Kép
Kép
gabi82

Gabi:inkább ugorj rá Apára, annak tutira lesz eredménye! 8) :D
Vendég

Edus: Sajnálom :( Azért gyere légyszi hozzánk írd meg mit intéztetek?

Kép
csucsu05

Sziasztok! Köszönöm!Jövök majd,és elmondom mi újság.
edus76

Sziasztok!

Megnéztem DuDorkát..... tényleg nagoyn édes panda! :lol:

Edus!
Üdv a fedélzeten!

Nórikám!
Passzolom, h miért nagyobb! :oops:

Sirki!
Nézd csak meg a hőmet! látod, a megérzéseim nem csalnak. Azt hiszem, a peteérés nem ebben a hónapban akar(t) megindulni. :roll:

babszika

Babszi:jóóó reggelt!Mizu feléd, mi volt hétvégén?
Vendég

A hétvégém elég fos volt. :(
Már kezd a nem létező tököm kilenni az egyedülléttel. :cry:

Egész hétvégén megint mostam, takarítottam.
Sütöttem egy piskótát (életem elsője) :lol:
A barinőm elhívott Back II Black koncertre - az jó buli volt.

Vasárnap Bálint azt mondta, h csak rendelni megy be reggel és legkésőbb 4re otthon lesz. ..... 1/2 6 körül otthon is volt. Persze az este hátralévő részét nem velem töltötte, hanem átment az anyjához, h megbeszéljék a beosztás megcsinálását. (mert ő csinálja Bálintnak) ......

babszika

:cry: :cry: :cry: Ez tényleg nem hangzik túl jól...és szereti ezt csinálni Bálint?Vagy olyan jó a pénz?Mert én mint nő, úgy gondolom, hogy nincs az a pénz, ami elveheti tőlem a drágámmal töltött időt...bár gondolom a hitelt meg fizetni kell...jajj, ez nehéz. :?
Vendég

Sziasztok Csajok!

Hogy telt a hétvégétek? Remélem eseménydúsan... :oops: :wink:

Nóri,
asszem, kezdhetünk Neked drukkolni! :wink:

Gabi,
Hogy vagy? Igaza van Nórinak, a legjobb feszültséglevezetés a a társas-"játék"... :oops: :D
Vendég

Helló belló Hastáncoskám!!!

Gondoltam Rád a hétvégén, voltam fehérneműt venni és láttam hastáncos kendőket töménytelen mennyiségben és színben! :D

Én szombaton melóztam, aztán du bevásárlás, főzés, pihi, majd vasárnap sütés főzés, humcutkodás, dvd, pihi...így tömören ennyi.Jó volt nagyon, elvoltunk. 8)

És Ti mit csináltatok?
Vendég

humcutka=huncutka...
Vendég

Majdnem teljesen ugyanazt! :D
Szombaton: főzés, mosás-vasalás, Uram (és parancsolóm... :D ) munkaügyben el, én utána interneteztem, tanulgattam, dvd-tem. Este amikor hazajött éjjelig beszélgetés. Nagyon jó volt!
Vasárnap: főzés (még jó, h. szeretek! :D ), takarítás ezerrel, pihizés, tévézés.

Tényleg Lányok, volt valaki "mostanság" az Operában? Mert szeretnénk megnézni a Varázsfuvolát és utoljára 13 évesen voltam, így nem tudom, h. mennyire kellene kirityentem magam... :roll:
Vendég

Arikon:vidéki műtyúk lévén nem voltam még...de szerintem illik kirittyinteni magad...egy szép kosztüm szerintem elég, vagy egy elegáns ruha...amit egy stólával vagy kendővel feldobhatsz.(szerintem a kiegészítők sokat dobnak egy nem annyira elegáns ruhán is) :wink:
Vendég

Kép
Vendég

Nóóóri! :lol: :lol: Akkor odaálok a hülye kolléganőm elé és lekaratézom! :twisted:

Van egy nagyon elegáns hosszú fekete ruhám, csak attól tartok fáznék benne... Nincs egy göncöm seeeeee! :D Muszáj lesz vennem valamit! :wink: :lol:
Vendég

Ráveszel egy szövetkabátot és a válladra meg egy nagyobb sál-szerűséget...a feketét imádom, annyira elegáns! :wink:
Nyugodtan állj a kolleganőd elé és gondolj a közmondásra:"kicsi a bors...de vannak barátai" :lol:

Hééé, akciódús napok voltak-vannak remélem! :wink: Hajrá hajrá hajrá!Na és mi van "macával"?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Bocsi eltűnésemért, ha még lehet megbocsizni érte!!! :oops: :oops: :oops:

Babszi! Csupa jó híreket írtál, hogy beköltöztetek és szépen javulgatsz, de ez a görbusz elég érdekesen alakul!
Majd ha lesznek újabb fotók a kuckótokról közzé teszed nekünk???
Sajnálom ezt a sok egyedüllétet. DE nem úgy volt, hogy ezen a munkahelyen nem kell annyit túlórázni BÁlintodnak, mint az előzőn??? És miért az anyukájávál csinálja a beosztást?

Mirci! Hatalmas gratula a dobogó szivecskéhez! Fantasztikus érzés volt ugye???

Nóri! Lasssan izgulhatunk érted! Megy a csuri!!!

Arikon! Én mikor kb. 3 éve voltam az Operában én hosszú ruhában voltam,apa meg öltönyben, de sajna azt kell mondanom, hogy vannak akik farmerban mennek, de szerintem egy elegáns kosztüm vagy ruha dukál egy ilyen előadásra.

Csucsu! Te most hol tartasz a ciklusban??? Kicsit le vagyok maradva bocsi!

Edus! SAjnálom a pirit! Jelentkezz majd, hogy be tudtál-e jelentkezni az inszemre!

Puszi
Vendég

Jóóóóó reggelt!!

Olyan alacsony a hőm, hogy majdnem a kihülés fenyeget. Szép, mi?
Opeába szerintem illik kiöltözni. De szerintem is elég egy szép kosztüm. :D

Kép
Kép
gabi82

Szia Krisztinka, jó hogy itt vagy végre!!!

Babszi, kitartás. Lesz ez még jobb is. És legalább tudsz piskótát sütni. Én nem tudok sütit sütni... :oops:

Kép
Kép
gabi82

Gabi:dehogynem, csak neki kell állni!Szerintem elég kezdetnek egy jó recept!Valami egyszerű.Mondjuk a piskóta..azt el sem lehet rontani!Ha segítség kell, szólj! :wink:
Vendég

Sziasztok Csajok,

Kedves Barátnéim köszönöm a drukkokat és a gratulációkat. Amint tudom felteszem a képet is.

Gabikám: látom hozod a szokásos formádat tünetügyileg :wink: bár megértem, hogy kicsit aggódsz nehogy megint valami baj legyen. Ha az megnyugtata menj el a dokidhoz.

Babszikám: sajnálom azt a fránya pé-t :evil: Tényleg nem lehet túl jó állandóan egyedül lenni. Szegény Bálintod kidolgozza a belét. Inkább a szép új házban kéne enyelegnetek. De gondolom jól elfoglalod magad, a lakás csinosítgatásával..ilyesmi, de tény, hogy akkor sem jó egyedül.

Arikon: szerintem nem fontos az operába nagyestélyiben menni, de azért elegánsabban kell felöltözni mint egy sima színházi előadásra. Nincs valami stólád amit magadra dobhatnál, hogy ne fázz? Akkor szerintem tök szép lenne a hosszú fekete ruha.

Kép
Kép
mirci74

KÖRÖZÉS ALATT ÁLL:

MERCURE:???????
PÖTTY:???????
BIEN(igazolva... :roll: )
ANDI(igazolva... :roll: )
KUZSANNA:??????
Vendég

én mindenesetre jól szórakozok... 8)
Vendég

Szaisztok!!!
Itt vagyok ám én is, csak olvasó üzemmódra kapcsoltam :lol: Ma egyedül vagyok, kolléganőm ma nincs... zargatnao az olviaim, nem hagynak netezni 8) 8) 8)

Babszi: Mondd meg Bálintnak, hogy irgumm-burgumm :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi Csajok a tippeket!! Kösztümöm csak 1 krémszínű van, szerintem az nem való Operába. Nem vagyok az a kosztümös típus! :oops:
Valszeg április körül megyünk a Varázsfuvolára, addigra meg úgyis "jóidő" lesz. Amúgy van egy kis boleróm, pont passzolna a ruhámhoz, de Anyumnak meg van egy gyönyörű vöröses-barackos aranyszálakkal díszített stólája, na az nagyon elegántos! Szerintem ezt az összeállítást fogom választani, de majd teszek fel képet! :wink:
Krisz,
én is ledöbbenek amikor a színházi előadásra néhány ember úgy jön el, mintha épp a melóból jönne. :roll: Ciki!

Nóri,
volt hancúrka, de csak amikor kíííívááántuk egymást. Persze én azért titokban figyeltem (figyelem) a pé körüli napokat. :wink:
Te még mindig a páratlan napokon? :oops: :D :D
Vendég

Tegnap milyen nap is volt?cd 25?...öööö...akkor igen.. :oops: :D
(remélem bejön)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?