sziasztok,
bocsi,hogy ezer éve nem jelentkeztem...hébe-hóba,ha volt időm azért olvasgattalak titeket.Múlthéten apa is itthon volt szabain és olyan jó volt csak egymásnak élni. :-)
Közben átestünk a két hós oltáson is és egy csípőszűrésen.Mindenhol minden oké volt. :-)
Kb 4500g és 59 centik vagyunk,mármint Petra. :-)
Lányok,
azoktól érdeklődnék akiknek száraz bőrű babájuk van,mert Petrának sajnos nagyon száraz a bőre.(Szerintem bizti tőlem örökölte,mert nekem is az.) Mit kentek a babtokra,milyen csodaszereket használtok,mert én már nem is tudom hanyadik kencét kapom a dokinénitől és egyik sem akar használni,bár az is lehet,hogy egy kicsit több idő kell neki,míg regenerálódik a bőre.?!?!?!?!!?Van valakinek hasonló problémája?
Képeket láttam,nagyon édik a babók...kedvenciem a kiságyfalók! :-)
Annyi minden eszembe volt,míg olvasgattam....most meg semmi nem jut eszembe,hogy mire reagáljak.
Jaj,Toffi..üdv újra itt.Jó hosszút nyaraltatok. :-)
A héten az eddig jóalvó kislányom rosszalvóvá vált:-) Éjszakánként rendszeresen ébred,általában teletrottyolt pelusban.Eddig végigialudtuk az éjszakát 9-10 órás alvással és soha nem kakilt éjszaka,most meg hajnalban felébred,hogy tiszta kaka mindene.Már volt olyan éjszaka is,hogy csap alá kellett vinni fürüszteni Petrust,annyira tele volt a pelus,nameg a hálózsák. :-)
Ha minden jólemgy,hamar visszaalszik,úgyhogy nem olyan fárasztó felkelni hozzá egyszer,csak már egy kicsit elszoktam ettől.
Elli,
szerintem ne aggódj amiatt,hogy néha kicsit nyűgösebb Kevin,meg nem alszik annyit (bár mondani könnyű)...szerintem egyszerűen,most csak ezt a korszakát éli(sajnos):-(.Látod,hogy nálunk is néha nagyon kiegyensúlyozott Petra néha meg tiszta nyügi és alig lehet vele bírni.Ezeket a hullámvölgyeket sajnos túl kell élni,nincs más megoldás...
Ja és még a héten kezdtünk el kenguruzni is Petrával.Szerintetek nagyon gáz,hogy 11 hetesen kenguruban sétálunk,meg néha itthon is beleültetem?Nagyon szereti,viszont még csak két hónapos múlt és nem tudom milyen hatással lehet a gerincére?Vagy ,ha a gyereknek tetszik valami,akkor nem kell aggódnom amiatt,hogy estleg árthat neki?!?!?!GOndolom,ha annyira kényelmetlen lenne,akkor nem lenne benne szívesen?!?!?!?!
Pusz mindenkinek
igyekszem gyakrabban jönni
Évi + Petra_(holnap 11 hetes)
:-)
küldök képeket,hogy ne feletkezzetek el rólunk :-)
egy megzabálom reggelire Petra:
és egy kis husigombóc: