Sziasztok
Mi sajna megint betegek vagyunk 1 hét bölcsi után
csak egy gyors bekukk, amíg mazsolám alszik.
Szóval szerintem a kiajánlásnál senki ne torpanjon meg. Adjon annak a gyerkőcnek és magának is egy esélyt. Ne maradjon ott "mi lett volna ha..." A mi nagyfiúnkról 13 hónapos korában elküldték kb. azt a jellemzést amit 9-10 hónapos korában írtak róla. Nem gagyog-mondták - halandzsa-babanyelven beszélt, két tiszta felnőtt szava volt apa, Beni. Nem ül-írták - épp járni tanult. Izomtónus eloszlási zavara van - azt első látásra észre vettük volna, orvos is alátámasztja, hogy nincs. Értelmi lemaradás.... tegnap a kis 34 hónaposom kis segítséggel elmondta a vittyiló című mesét.
Mi kis betegséget jelöltünk meg.
Mivel kisfiúnknak lágyék és köldöksérve volt, egyszer láz, egyszer pedig bőrbetegség miatt került kórházba, ami azóta szerencsére csak egyszer produkált komolyabb tünetet BETEG cimkét kapott-
így lett a mi boldogságunk Ő.
Amikor a levelet elolvastam, megtorpantam én is. Szakirodalmakat kerestem és tudakozódtam mit is tud egy ekkora "átlag" gyermek. És így indultunk el, mivel értelmi fogyatékkal mi sem vállaltunk volna-vállalnánk gyermeket- minden tiszteletem azoké, akik képesek erre. Mi szerencsére a fényképnél sem akadtunk el, pedig lehetett volna, mert több hónapja készült az is. A kicsi szemeiből sugárzott az értelem, találkozni akartunk Vele és azóta elválaszthatatlanok vagyok.
Amikor megkérdeztem miért írták ezeket, azt mondták, hogy ők csak a szakember- jelen esetben neurológus véleményét írhatják le, csak azt felejtették el, hogy 3-4 hónapja látta őt a doki utoljára
Remélem a mi pozitív történetünk is segített egy kicsit.
Persze van ellenpélda is, egyik baráti házaspárunk hasonló jellemzéseket kapott és sokkal súlyosabb dolgokat tapasztalt.
A farsangi képekkel még adós vagyok, csak a párom elvitte a gépet
Sziasztok Süni