Új privát üzeneted érkezett!

Tudom még korai de az érdekelne, hogy szülésznőt ti fogtok választani? Na és azt mi alapján? Meg hogy azt hogyan kell? Meg kb. mennyit szoktak adni nekik?

Ja az alvásról akartam írni, hogy mostanában én sem alszom valami jól, de megmagyarázni nem igazán tudom miért, kicsit kényelmetlen meg sokat kell kimenni pisilni stb. de van egy olyan szoptatós párnám (kifli alakú) és ma azzal aludtam, kicsit a pocakom alágyűrtem meg a lábam támasztottam rá és végre 3-4 hete előszőr úgy aludtam mint a bunda. Nem tudom lehet másnak is bevállik.
Vendég

Szülésznő! Én még nem tudom, hogy választok-e vagy nem. Amúgy Nekem azt mondták, hogy olyat érdemes választani aki jól tud együtt dolgozni a választott orvossal. Ismerőseim akik mostanában szültek 20 és 40 ezer között adtak. Kérdezd meg a dokidat, hogy Ő kit ajánlana!

Mi most cseréltük ki az ágyunkon a szivacsot azóta Nagyon jókat alszom szerencsére.
Vendég

Sziasztok!

Asszem ma lusta napot tartok. Még mindig hálóingben flangálok. Valahogy semmihez nincs kedvem.

A vonalzóhoz megköszönném a segítséget! Már bogarásztam köztük, de nemtom hogy kell az üzijeim után tenni. :oops:
És rajta a napok automatice változnak vagy kell vele vmit csinálni?
terek.krisztina
Tatabánya

terek.krisztina!

A profilodban az aláírás helyére tudod beírni a kódot amit emailben kapsz. Ha babafalvás a vonalzód akkor a PHPBB kód második felét kell beírni. Ha nőivonalas akkor is. Remélem érthető ahogy elmagyaráztam ha nem akkor szólj! :D
Vendég

A napok maguktól mennek! :D
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek gondoltunk egyet tegnap, és bejelentkeztünk ma délutánra 4D-re! Olyan kiváncsi vagyok, remélem ma kiderül, hogy fiú-e vagy lány!!

4 körül drukkoljatok!

Kép
Kép
patr

patr! Délután megy a drukk Nektek ezerrel! :D
Vendég

Oké, na még egy kérdés vonalzóügyben! Hogyan tudnám belevarázsolni a profilomba? Egyátalán hol lehet azt meváltoztatni? Sehol nem találom!
Nézzétek el, kedd óta van internetem.
terek.krisztina
Tatabánya

terek.krisztina!
Semmi gond kérdezz nyugodtan ezért vagyunk.
A honlap tetején találsz egy olyat, hogy Segédletek arra ha rá katttintasz ott tudsz belépni a Profilodba!
Azon belül már az aláírás helyét is megfogod találni!
Mostmár biztosan fog sikerülni! :wink:
Vendég

Na? Megpróbáltam.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Hmmm...ez is valami!
Mindjárt jövök, újrapróbálom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bocsi rosszul írtam a Nőivonalasnál az egész phpbb kódot be kell írni. :D
Vendég

Látom sikerült és Nagyon szép lett! :D :D :D
Vendég

Na! Így már jó! Hogy tetszik? Büszke vagyok! 8)

Na, most már kéne vmit tápolni, bár nem tudom, mostanság furcsa a viszonyom a hűtőm tartalmával. Van, hogy minden kéne, de rögtön, máskor még a kedvenceimre sem tudok ránézni. Továbbá émelygek ha éhes vagyok, akkor is ha jóllaktam, és mindezt a nap bármely szakában képes vagyok produkálni.

A megkívánásokról annyi, hogy: BicMc (tudom..nem kéne) és zöli minden mennyiségben, továbbá imádom a reszelt tormát szagolni (mindig is utáltam)! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nekem Nagyon tetszik! Ügyes vagy! :D

Szerencsére Nekem soha nem volt gondom se hányással se émelygéssel! :D

Néha 1-1 Meki szerintem belefér! :wink:
Vendég

Babuli, köszi :D

Múltkor elvittük Zsuzskát magunkkal, rettenetesen élvezte!! A doki is aranyos volt, mindent megmutatott neki.
Most itt van a párom két gyereke is a hétvégén, gondoltuk nekik is megmutatjuk a tesót :) . És mázlink volt, mert a 4DGenezis minden második vasárnap is nyitva van, és ez pont az a vasárnap. Nagyon rendes volt a nő, mert tegnap hívtam és sikerült találnia nekünk mára időpontot!

Kép
Kép
patr

patr!
Ügyesek legyetek! Drukk indul már most! :D

Lassan megyek Apa elé sajnos ma is dolgozott de már nemsoká végez és együtt jövünk haza! Addig is sétálunk egyet.
Vendég

drukk a 4d-re, hogy terpesszen a csöppség :D

Képzeljétek, soha nem voltam egy nagy leves-evő, mostmeg Pötty zöldbab-levest kért :lol: óóóólyan jól esett, hogycsak na! A3.tányérral fogom máris kanalazni. 2.fogásnak pedig meglaptem magam szilvásgombóccal
magdolnam

Magdolnam!

Én is rengeteg levest eszem igaz Én eddig is szeretem de most még az is mindegy, hogy milyen csak leves legyen!
Egészségedre váljék és pöttynek is. A szilvás gombóc is finom! :D
Vendég

Fú, szilvásgombóc! De régen ettem! Az a baj, hogy igazi szilvásat ritkán kapni. Sok helyen csak szilvalekváros van, és azt viszont nem szeretem.

Patr! Szorítok nektek! Remélem ma minden kiderül! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

:wink::wink: szönjük! Aszem vacsira is levest eszek. Anyós olyan jófej! Egyfolytában gyümket vesz! És olyan jól esik. Remélem elég vitamint viszek be a szervezetembe, hogy egészségesen fejlődjön.

Fura, mert elég ritkán érzem, hogy Pötty mocorogna. Pedig ficánkol. Már éreztem. Csikizett. Szerintem kicsit lusti

Jó az esküvős kép!
magdolnam

magdolnam! Ha ez megnyugtat Én a 16. héten még semmi mocorgást nem éreztem!
Most már viszont érzem hogy buli van odabent! :lol:
Vendég

Patr.! Drukkolok a mai UH-ra! Nagyon hamar kaptál időpontot! Akkor ezek szerint nem kell nagyon korán bejelentkezni. Szerintem két héttel előtte elég, szerintetek?

Kriszti! Jó lett a vonalzód, ügyes vagy. Van nekünk egy táblázatunk. Mindjárt teszek fel egyet. Ha mostmár velünk maradsz, írd meg az adataidat és beirlak.

Kép
szly27

akkor jó. EGyé bként milyen idpközönként lehet később érezni?
magdolnam

Kép

Kép
szly27

Magdi! Nekem ő a második babám, de én is 16 hét pár naposan éreztem először. Akkoriban még volt, hogy órákig semmi, meg inkább este fekve éreztem. Na mostmár szinte mindig, ha leülök, vagy lefekszem. De most is van, hogy 1-1 óra kimarad.

Kép
szly27

Megállt a vonálzóm! Remélem magához tér holnapra!

Kép
szly27

:D
magdolnam

Most indulunk, ha megjöttünk jelentkezem!!!!!

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Patr!

Nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy megmutasson mindent magából a Picurkátok!!! :lol: :lol:
Hú de jó! mindjárt láthatjátok! Most egy kicsit irígykedem!!! :oops:
Mi is megyünk még, a 24-26-ik hét körülre terveztem. Azt mondták, akkor a leg látványosabb.

Többiek!
Én is mindíg levest és zöldséget kívánok!
De túl vagyok már körte-narancs-alma-ananász-kúrán is... :wink:
mindíg más jön be...

A mai napom nem az igazi... :?
Pihenek sokat, az ebédből sem csináltam nagy ügyet, a csajok felporszívóztak, kiteregettek, apa meg ígérte, felmos...
Csajok!
Ez borzasztó...
Hogyan fogom kibírni...
Sz@r érzés másokra számítani...
Most ez van, de legalább lesz egy csodaszép kisbabám!!! :lol:
Már a régi ruháim közül alig jön rám valami. Minden felcsúszik a pocakomon!

Nektek is szokott alul a hasatok olyan "nehéz" lenni?
Ma egész nap olyan! Fura.

Ez a folyás mizéria engem is elkapott! Ma eldöntöttem, holnap elmegyek vele a dokihoz, de aztán lehet, hogy hanyagolom... Majd még meglátom!
Nektek mit is mondtak? Írtak rá valamit?
Vendég

jaj Patr, ez olyan izgis! Nekem már cswak 2 nap!
magdolnam

Marcsi, ma pont ugyanúgy érzem a hasam mint te! Ráadásul engem is elkapott a folyásos mizéria :twisted:
magdolnam

Hú de jó ez a táblázat!

Én még csak 20 éves vagyok. Sokan korainak gondolják a terhességemet, de Én nem. Úgy gondolom, hogy a kor csak részben számít, inkább a belső érettség a fontos. És a párommal is úgy állunk, hogy jobban már nem is bízhatnék meg senkiben, bár nem vagyunk házasok.
A Babu most 14 hetes +2 napos, bár a legtöbb kalkulátor szerint egy héttel idősebb, de 14-nek van kezelve. Inkább a dokinak hiszek.
Még nem lehet tudni a nemét, de remélem nem kell sokat várni rá. Ha lány lesz, akkor Zsófi. Látom ez itt slágergyanus. A fiúnév még vita tárgya, sok a lehetőség.
Tatabányán lakunk, de ez asszem látható.
Az itteni Szent Borbála Kórházban fog születni a pici. 2008.08.02-ére lettem kiírva.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

89/45/89-as vérnyomás szerintetek milyen?????? Olyan furán érzem magam...
magdolnam

/45!!!!????
Az nem kevés?
Szerintem igyál meg egy kávét!!!!
(Nekem orvosi javaslatom van erre....,mert nekem is volt ilyen! A tea is jó lehet!)

Krisztina!
Én egyáltalán nem gondolom, hogy korán vállaljátok a kisbabát!
amikor én az első lányomat szültem, pont a 20. születésnapom volt!
A mai napig jó döntésnek tartom, hogy vállaltuk őt!
Szuper csajszi sikeredett belőle!
Most lesz 14 éves.( Mellesleg tervezett baba volt. Semmit sem tartottam és tartok most sem fontosabbnak, mint hogy életet adhatsz egy kicsi embernek.)
A férjemmel azóta is együtt vagyunk. Persze voltak hullámvölgyek, mindenhol vannak, de kitartottunk egymás mellett, és boldogan várjuk a harmadik kisbabánkat.
Vendég

Sziasztok!

Kriszti: jó a vonalzód, tetszik!
T. Maria: nekem is szokott nehéz lenni a hasam alul de doki azt mondta ne izgassam magam, pihenjek le ilyenkor.

Szly27: engemis felraksz a táblázatotokra?? :lol:

Kriszta: szerintem nem korai a baba, ez nagyon egyén függő, van aki 40 körül sem kész még rá, de szerintem ez nem kor függő. Én szerintem ha úgy alakult volna az életem szívesen válaltam volna már akkkor. Sőt néha már azon kezdtem parázni hogy most meg már túl öreg leszek az első babához.
Vendég

de az nagyon kevés :cry: ittam egy tejeskávét és egy nagyot sétáltunk. Most úgy érzem, hogy sokkal jobb. Bár még nem mértük meg a vérnyomásomat.

Szerintem sem korai, pláne ha tudatosan terveztétek
magdolnam

Patr! Na mi volt 4d-n?
magdolnam

Megjöttünk!!

FIÚ!

És minden rendben van, mindenét láttuk. Majd megpróbálok feltenni képet.

Szly színezheted a soromat :D (köszi)

Kép
Kép
patr

de jóóóóóóóó, gratulálok ám! Én a keddet már alig bírom kivárni! Kérlek szoritsatok, hogy ne aludjon és ne legyen szégyenlőske!
magdolnam

képet rakj fel!
magdolnam

Patr: gratula! persze kérünk képet!
Vendég

Megpróbálok. Nagyon elbújt a lepény mögé, sajnos az arcát nem nagyon láttuk.

Nem tudok felrakni képet, azt írja túl nagy. :(

Kép
Kép
patr

kicsinyítsd le
magdolnam

Vidokata! Persze, beraklak a tábliba, csak írd meg az adatokat!

Patr! Gratulálok! Milyen jó, nektek is meglesz a vegyespáros.

Kép
szly27

patr!

Gratulálok a Kispasihoz! :D
Kedden remélem mi is kapunk egy terpeszt!
Vendég

Sziasztok!

Patr! Gratula a kukishoz! Picit irigykedem, de már egyre jobban barátkozom a gondolattal, hogy nekünk kislányunk lesz. Már egyre jobb! Mégegyszer gratulálok!Annak meg pláne, hogy minden rendben van!
Ja! És kiegyenlítettétek a fiú-lány "harcot" :lol:

Babuli! Szép menyasszony voltál! De a pocis képedet nem raktad fel! Azzal még jössz nekünk! :lol:

Magdolnam! Nekem is alacsony volt a vérnyomásom mindig is. 80/50, 90/50. Ilyenkor éreztem jól magam. Ha már 120 volt, akkor kicsit fájt a fejem. A séta a levegőn tényleg jót tesz, és a kv! Főleg, ha nem kávézol. Nyugodtan megihatsz 1-et, jobb lesz tőle.

Kriszta! Szerintem sem korai a baba, főleg, ha a pároddal minden rendben van és a feltételek is adottak hozzá. Én 20 voltam, mikor összejöttem a párommal de a baba csak most érkezett meg. Ezért is örülök annyira neki.

Holnap megy a párom a plusba, remélem sikerül megvennie az utazóágyat! Láttátok? Csak 6990 ft!! Úúúúgy szeretném, ha sikerülne venni!

Szerintem enni fogok valamit...májkrémes kenyeret...passz...még nem tudom.

sz.andi

Ugye szép lett a vonalzóm? Megcsináltam csajosra :lol:

sz.andi

Sz.Andi! Szép a vonalzód, tényleg csajos!
Az enyém elég fiús? :wink:

Kép
Kép
patr

Ja, egyébként én elsőre el sem tudtam volna képzelni, hogy nem lány lesz, és az is lett! Úgyhogy barátkozz csak a gondolattal, nem rossz a kislány sem, sőt!! :D
És nagyon szép nevet választottatok neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára patr 2011.11.05 23:51-kor.

Kép
Kép
patr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?