Új privát üzeneted érkezett!

Kép puszi:-) Nah látom mindenki rak fel képet:-)

tegyek én is? Kép babával Kép Miklóssal Kép mosolygunk:-)

majd aztán hozzok kicsikori képet is:-) a hétvégén

Kép
kbernadett

óóóóóóóóóóóóó dejó képek! :lol: puszi? hmmm ....:lol:
szilbee

Sziasztok!

Ennyi nosztalgiát! Ezt most ugye azért csináljátok velem, hogy kedvet kapjak :wink:

Szilbee, van ilyen képem, de még nem digivel lett fényképezve. Egy barátnőm volt benn velem (aki két éve meghalt autóbalesetben :cry: ) ő fényképezte le az első pillanatokat, a fürdetést, a mérleget, és amikor először a karomba adták. De nekem nincs scanner-em, így fogalmam sincs, hogy lehetne digitalizálni...
Hát nálatok a két fiú egymás kiköpött mása volt csecsemőnek!

Vali, tuti a végkielégítést akarja a főnököd megúszni!!!!

Tündi, tök jó lesz a fürdőszoba! Én nem csodálom, hogy megijjedtél, és sajnos tudom is mitől. Akikről anno meséltem, hogy erdélyi rokonok, és itt műtötték a kisfiút, hát neki is így állt a lába, és neki sajnos így is maradt :(

Betti, micsoda csók :lol: Szerelmes pár?

Katlina, Robikából is biztos nagy nőcsábász lesz! Annyira helyes kis kölyök!

Évi és
Kép
csongianya

Évi! Lefényképezed a fényképet! ;)
szilbee

Jajj,olyan jó a kisbabócákat nézegetni!Olyan szépek egytől egyig! :D

Tündi!
Nem is figyeltem volna a lábacskáját ha nem írod,tuti én is megijedtem volna! :shock: De rendbejött és ez a fontos,gyönyörű kis Lucus baba! :lol:
Na a lakás úgy nézem alakulgat,klasz lesz a fürdő,majd kérünk a további fejleményekről is képeket! :wink:
A fénykép pedig tuti lesz az óra hátterének,szépek vagytok rajta nagyon! :lol:

Katlina bocsi,akkor rosszul emlékeztem,hogy túlhordtad Robikát! :oops:

Jamiee!
Na tudtam,hogy kihagytam valakit,nem is próbálkozom többet a felsorolással! :oops: :wink:

Szilbee!
A gyerekeid valóban olyanok voltak mint két tojás mikor megszülettek! :D Hát Dávid mikor az apja ujját fogja tuti azt gondolja,hogy:Úgy szeretlek Apa! :lol: Olyan édes!
Holnap igyekszem az én Dáidomról is rakni egy két képet! :D

Betti!
Ti már túl vagytok az első csókon? :shock: :wink: :D Ki is az a szerencsés Miklós,csak nem az első szerelem? :wink: :lol: Jobb ha odafigyelsz,mert egy ilyen szép kislánynak sok udvarlója akad! :D

Vali!
Az egyik ismim járt így neki a fodrász rakott bele melírt,hogy világosítsa a haját! :roll:
De tényleg olyan nagyon szörnyű lett?Nem tudsz vele kibékülni? :wink:

Évi!
Szóval kedvet kaptál? :wink: Csongi is szeretne kistesót! :D Kép

Petri!
Ti visszamentetek délután a dokihoz?

Na mostmár megyek,elteszem magam holnapra,ki tudja még milyen éjszakánk lesz!
Nyugodt éjszakát mindenkinek!!
Vendég

Micsoda képözön :D
Milyen szép babócák születnek itt Szolnokon! :D

Gyorsan még rólunk,mert hulla vagyok.

Este elmentünk a dokinőhöz, már fontolóra vettem mert egész nap nem nagyon köhögött. Mindegy inkább elvittem úgyis hétvége lesz.
Elvileg vírus. Írt fel calcimuscot, köhögésre valami cseppet _nincs kedvem most kimenni megnézni a nevét- és egy kúpot ugyancsak köhögésre. Antibio nem kell mert nem lázas.
Este odaadtam az adagját, lefekvés után egy köhintés se volt. :shock: :D Újabban ilyen gyorsan gyógyul :D a múltkor is csak egy napig volt lázas. :D remélem nem kiabáltam el
Szegénykém a kúpot nagyon nehezen tűri. :cry: Miután feldugtam órdított és kabálta hogy vegyem ki. :cry:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Kép

Dávid felébresztett 5:45-kor... de olyan sokára aludt vissza, hogy nekem meg kiment az álom a szememből. :roll: Úgyhogy most megint itt kukorákolok...
Kép

Petri! De jó! :D Akkor most volt egy nyugis éjszakátok, ugye? :)

No menek kvzni...
szilbee

Jó reggelt!

Tegnap előkerestük a régi képeket, és Csongi letiltotta a köldökzsinóros és véres részleteket tartalmazó képeket! Azt mondta, csak olyat tehetek fel, ahol ő aranyos, és mosolyog :lol: Na, nem semmi kis hiú hapsi!

Petri, hogy telt az éjszaka?

Évi és
Kép
csongianya

Jó reggelt!

Húha, egy napot nem jöttem, és mennyit írtatok! :shock:

A képeket végignéztem, nagyon aranyosak a pici újszülöttek.. az a korszak olyan hamar elmúlik, hogy már csak a nosztalgia marad... :roll:

Bettike is tünemény aranyos kiscsajszi! :wink:

Jelentem Marcika tegnap ott maradt egy órára a bölcsiben nélkülem, és nem igazán hiányolt! Most még nagyon leköti a sok játék meg az új hely. Hétfőn meg kedden majd ott marad délelőtt, és szerdán megpóbáljuk hogy ott aludjon.
Bár reggelizni nem volt hajlandó, remélem azért felhagy az éhségsztrájkkal...
Úgy sajnálom, hogy később már nem fogom látni, mit csinál, mert olyan jó volt figyelni, ahogy játszott a többi manó között.
judit_79

Na kérem elszállt minden amit írtam :evil:

Nincs időm az egészet újra írni :( De köszönjük a kedves hozzászólásokat!

Jaimee,azért voltam megijedve,mert nagyon csúnyán állt a lábfeje,de aztán megvizsgálgattam,és láttam,hogy rendben lesz ez :) Csak első ránézésre volt ijesztő.

Évi,gondolom,hogy a rokon kisfiúnak donga lába volt.Kint kap vmi fejlesztést?Mert romániában sztem még rosszabb a helyzet,mint itt :( Csongi,jólmegmondta a magét :) Okos kissrác,de örülni fogunk a mosolygós képeknek is :)

Petri,Timike?

Szilbbe,mint 2 tojás?Fénymásoltátok őket? :wink: :oops:

Betti,
sosem lehet elég korán kezdeni :)

Most mennem kell,még jövök ma :)

Kép
Kép
tundi24

Jaimee,rád is vonatkozik a kiemelés :)

Ja,a konyháról azért nincs kép,mert le van fóliázva,a holnapi festés miatt :)

Kép
Kép
tundi24

Hajni,te is kimaradtál,bocsika :( Szóval ma megyek és megrendelem az órát apának :)

Vali,Zolika már teljesen rendbe jött?

Kép
Kép
tundi24

Judit! Hát nagyon ügyes nagy fiad van! :D

Tündi! Azért elég látványos a fogyásod... pláne, hogy én nem szoktam észrevenni az ilyet! ;)

Rólunk: Levente ma délután hazajöhet!!!!! :D :D :D :D :D
szilbee

Kellemes napsütéses napot mindenkinek!!!!

Bettike a képen unokaöcsémmel van, vele puszilkozik, imádják egymást, de néha ................. szörnyű amit tudnak művelni kb mint két testvér!!!!!!!!!!

Megyek palacsintát sütni, meg rakottkrumplit fogok még, de nem tudom mikorra leszek kész.......majd jövök a délután este folyamán !!!! puszika

Kép
kbernadett

Jaj, Betti! Olyan édesek a képen a gyerekek!! Mintha egy romantikus filmből lennének kiollózva :lol:
Betti! Találtam neked 1 nagyon egyszerű képátméretező programot, átküldtem mailben...remélem megkapod és tudod majd használni. Küldtem hozzá használati utasítást is, ha kéne :wink:

Szilvi! Tök jó lesz már, ha végre hazamehet Levente! Biztosan le sem fog szállni rólatok egy ideig :lol:
Attól a képtől, amikor Dávid szorítja az apja ujját, mindig összefacsarodik a szívem....szegényeknek milyen rémisztő lehet idekint a hidegben, világosságban, hangzavarban a kellemes langymeleg duruzsolás után :cry: ?

Tündi! Én sem vettem volna észre Luca lábát, ha nem mondod....gondolom, eleinte még az öltöztetése is nehézkes volt....
Ja, én nagyon tuti lesz a fürdőtök!!

Most én is azon gondolkodom, hogy a mozgássérültek részére igényelhető 150e Ft-ot meg kéne pályázni, és fel kéne újítani/alakítani kabinosra a fürdőnket. De még majd rákeresek a neten...

Lányok, én olyan hülye voltam, amikor bementem a szülőszobára! Kérdezte a szülésznő, hogy mást nem akarok bevinni? Telefont, fényképezőt? Én meg nem tudtam, hogy ő is csinált volna nekem képet (vagy nem?), de ha a telót viszem be, azzal is tudtam volna fotózni. De nekem abszolút nem az járt a fejemben, hogy fényképeszkedjek...így csak 2 órás Lilcsiről van az első képem. Mikor kibújt, letörölték és megmutatták, az a képe az agyamban van lefotózva :wink: nem mutiba készült :lol:

Szerdán én is megyek fodrászhoz, csak még nem tudom, milyen legyen? Rövidet akarok, olyasfélét, mint most van Szuláknak, de sehol nem találok róla képet ezzel a hajával :evil:

Pircsi! Ti mikor buliztok? Ma? Holnap? Hétfőn?Timinek jobbulást! Bár gyorsan túl lesz rajta, ahogy írod...

No, megyünk ebédelni. Sütöttem, finom almás sütit..már lezsűriztük, nagyon átjön :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Nóri!
Erre gondoltál ???? http://www.storyonline.hu/index.php?cid=5933

KépKép
diÁcska

Hát ja, köszi!...de ebből nem sokat látna a fodrász, ha elvinném :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

De ez már jobb lesz :wink: Csak az a baj, hogy ez Bekemné frizkója is :? :evil:
Kép
Szerintetek...már amennyire rám tudjátok képzelni, jó lesz ez nekem? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok :D
csak gyorsan egy pár sor, mert mindjárt itt a család..

Elin
Jó ez a haj csak ezt mindíg be kell lőni, nem? Amire én képtelen lennék, azért van hosszú hajam egy csat vagy gumi és kész :lol:
mondjuk az én hajam extra kezelhetetlen
Ki mozgássérült a családban? :cry:

Jelentem szuperul aludtunk :D :D
vagyis én 1-kor bujtam az ágyba de nem tudtam elaludni mert Csaba nagyon horkolt, átköltöztem Timi szobájába. Ő meg negyed 3-kor felébredt ivott 2 korty vizet és kizavart a szobájából :shock: :lol: visszamentem a hálónkba ahol már csend volt. 6-kor ujjabb anya gyeje máj, cicit, cicit felkiáltás után ismét a gyerekszobába aludtam. Rosszabb vagyok mint egy költöző madár :mrgreen:

Szilbee
Dejódejódejó :lol: :lol:
már lehet hogy egymás karjaiba vagytok :lol: :lol:

Tünde
Nekem nagyon-nagyon tetszik a fürdőtök :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Lányok!

Dávid is elkapta... :cry:
szilbee

JAJ, SZILVI! NE MÁR! BIZTOS??

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilvi!!!
Voltatok is dokinál??? Ez már biztos????? :( :(

KépKép
diÁcska

Petri!!!
Jó bulizást nektek!!!!!!! :)

KépKép
diÁcska

Óh Szilbee,ez nem jó hír! :cry: :cry:

Petri!
Örülök,hogy Timike már jobban van! :D Jaj a kúpot Franci is nagyon utálja,már pici kora óta! :x

Judit!
Nagyon ügyes Marci,majd az evésbe is belejön ha ott marad egész napra! :D

Elin!
Jó nagyon ez a frizura,szerintem jól állna neked! :wink: Ha túl leszel a fodrászon várjuk a képet!

No majd még benézek!
Vendég

Eddig 5 pöttyöt számoltam, amiből az egyik már hólyagos... :( Mindegy most már ez van... Próbálok nem felrobbanni a dühtől, hogy hiába volt minden, no meg nem elbőgni magam... Igyekszem a megoldandó problámára koncentrálni és hogy végre láthatom Leventét!
szilbee

Hát igen :cry: kár volt akkor különválasztani a családot....de ez már így esett, most akkor ápolgathatod szegény Dávidot is.
Lázas? Nyűgös?
Nekem meg az jutott eszembe, hogy meglátogatnánk benneteket :oops: (persze ez nem komoly), hogy Lilcsi is túl legyen rajta.

Pircsi! Akkor ma esztek nagy kanállal.... :lol:
Apukám a mozgássérült....tudod, 2 éve combnyaktörése volt, azóta is járókerettel cikázik. Ki nem is jár :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szilbee,hát nagyon,de nagyon sajnálom!De nemsokára újra lehet Levnet,és akkor már lehet könnyebben fogod viselni,hogy Dávid is elkapta!

Nóri,combnyaktörés,az nem semmi :( Klasssz frizurákat néztél ki,nekem is van egy álom frizurám,csak sajnos nem merem levágatni,meg az vörös,most meg barna -szőke melírral a hajam :oops:

Petri,hogy sikerült a családi összejövetel?

Judit,ez jó hír,hogy már ott tudtad hagyni Marcit,az evés is megoldódik előbb vagy utóbb.

Képzeljétek tesóm már festi a mennyezetet a konyhában:) Jó lenne ha hamar kész lenne a konyhabútor is,mert akkor már kölötzhetnénk nagyon hamar! :)

Kép
Kép
tundi24

Elin!

Köszi a programot, majd megprobálom este hogy müködik, jah és az utmutatot is köszönöm hozzá:-) :oops:

Szilbee!
Azért nem kell szerintem ennyire mélyen a szívedre venni. Régen örültek az anyák hogy még ilyen picinek túl estek az egészs himlős dolgon nem kellett nagyobb korban félteni a gyerköcöket. Hidd el dávidot fel annyira nem fogja megviselni mint Leventét. legalábbis nálunk igy volt. Hogy a féléves Bettikenek egyszer volt hőemelkedése az ötéves unokaöcsémnek meg 2 napig láza volt meg levert volt.
De azért Kitartást!

ajh én nem tudom mi van velem egyszerűen nem vagyok vehető semmire, biztos hogy tavaszi fáradtság van most rajtam mert már egyideje olyan kedvtelen vagyok, nem tudom semmire rá szánni magam lusta vagyok meg ....nem tudom.......
nah de nem panaszkodom

pusz-pusz

Kép
kbernadett

Szilbee: Ó, a nyavalyába..... :cry: :evil: :evil: :evil: De hogy kaptam el, ha szét voltak választva a gyerekek? Vagy ez idáig lappangott? :shock: És hogy van szegénykém?

Nóri: Jó a frizkó. Szulák Andinak mindig olyan jó a haja....Én meg sem merem mondani, mikor voltam fodrásznál...Egy csat, hajgumi, oszt szép vagyok. :D :D Apa és Réka legalábbis nem panaszkodik....

Judit: De ügyes Marci :D Evés...a mi családunkban otthon sem nagyon esznek a gyerekek. :shock:

Betti: Nálunk most sül a rakott krumpli. Egyre gondoltunk? :D

Mi sajna rosszul aludtunk, én elájultam 11 körül éjjel, és onnan kezdve 3 óránként cicicici volt. Délután leróttuk szokásos sétánkat a Tiszaparti sétányon, ezúttal egészen a TIsza hídig mentünk, most pedig sül a vacsi.

Réka teljesen ki van pattogva a tejtől. Legalábbis a védőnő szerint a tejtől van, először megijedtem, hogy valami bőrnyavalya. A levegőn jobb lesz, szopi után, alvás után rosszabb....El fog ez múlni?

Ja és maratoni a micsodám, ma zárjuk a 6. napot és még elég nagy sebességen pörög nállam a Ferrari, hogy Petrit idézzem. Lassan elvérzek szépen, hősiesen.... :? :?

Szilbee: Majd tudósíts, hogy mizu nálatok!
jaimee1

Réka baba boldog hófordulót!!! Kép

KépKép
diÁcska

RÉKÁNAK BOLDOGSÁGOS 2. HÓFORDULÓT!!

Erika! El fog múlni -idővel :roll: - a tejkiütés. Lilcsinek nagyon sokáig volt, szegényt sajnáltam kivinni utcára, mert ha valaki észrevette, az ki volt akadva, "HŰ!" meg "HÁ!", hogy ennyire hogy lehet kiütéses a tejtől :shock: ?

És a ti családotokban a gyerekek napfénnyel táplálkoznak? Vagy mi? :lol:

Betti! Kicsit gyúrjál rá a vitaminokra...én mostanában a narancsot is naranccsal enném :shock: Sajnos Lilcsiről ez nem mondható el..

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elin: nem, édességgel..... :? :? :?

A legszebb fotót én is az agyamban őrzöm.... :D :D

Lányok, rossz a vonalzóm, nem tudom, mi lelte, majd 12-én leszünk 2 hónaposak, de azért aranyosak vagytok! :D

Betti: télleg, vitamin, napfény!!!Ölég hófehérke vagy....
jaimee1

Hát én is sok gyümölcsöt eszek. Amugy a bőröm mindig ilyen fehér de mot a közérzetem nagyon szar mármint amit az elébb írtam....

RÉKA NAGYON BOLODG 2. HÓNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!

Kép
kbernadett

Jaimee!!!

Nekünk már kész van a krumpli, csak eléggé nehéz volt össze raknom mert eltört a tojás szeletelőnk :oops: :evil: s késsel kellett kínlodnom :evil:

Hát kicsit elszámolta magát a vonakzó!!!! :lol: de legalább biztos hogy időben felköszönötöttük:-)

Kép
kbernadett

Jaj, Szilbee, most látom... nem hiszem el, hogy hiába volt minden! Most már csak abban reménykedem, hogy az anyatej miatt kevésbé fogja megviselni...
Nézd a jó oldalát, túl lesztek rajta, és többé ettől már nem kell tartani! Kitartás neked, sírd ki magad nyugodtan, aztán újjult erővel, és nyugodtabban látsz neki a teendőkhöz!

Erika, el fognak múlni a kiütések, nyugi. Csonginak is volt, nem tudom már meddig tartott, de egy idő után már nyoma sem volt!

Petri, jó kis éjszakád volt :? A horkolást ne is mond, a világból ki tudnak zavarni vele....

Jelentem, nálam meg itt járt a takarítónő :lol: Bejött anyukám és rábeszélt egy nagytakarításra ablakpucolással együtt. Jelzem őrült nehéz volt, de jó a rábeszélőkéje. Én egyedül hozzá nem kezdtem volna. De most ragyog minden, és tök jó illat van idebenn!

Betti, van ez így, mikor az embernek semmihez sincs kedve. Majd elmúlik :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Jaimee!
Akkor csináld újra a vonalzódat,biztos véletlenül elütötted a születési dátumot. :wink: :D
Franci is csúnyán kipattogot a tejtől annak idején,elmúlik,kitartás! :D
Vendég

Sziasztok

Köszi a hiányolást :)
nem tudtam netezni az elmúlt pár napban,de majd visszaolvasok.
Az újszülött lurkókról megnéztem a képeket-nagyon tündériek egytől egyig.Bettike is csúcs a fotón-aztaa micsoda pillanat volt a puszilkodós :) :)
tavaly az oviban én is szemtanúja voltam -amikor Zsolti "csókolózott" az egyik kiscsajjal.sőt idén Sziszi is túlesett már rajta :lol:

Szilvi.
Tudom,hogy nagyon kiábrándító a helyzet,de Bettinek igaza van,túllesz rajta Dávid minden gond nélkül-ne izgulj,minden rendben lesz.Együtt lesz a kis család és átvészelitek ezt is ...
Persze az a legbosszantóbb,hogy akkor mi a fenéért kellett különlenni...ezt az érzést tuti aláírom,hogy a legrosszabb ilyenkor.
Levi hogy áll a pöttyökkel?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nóri! Nekem is tetszik ez a frizura, amit kinéztél! Én is gondolkodtam ezen a fazonon, csak ennyire rövidre már nem akartam levágatni, mert végre rendesen meg akarom növeszteni, úgyhogy most egyenes, nyakig érő. Meg le akarom növeszteni eredeti színűre. (Vajon meddig bírom, hogy ne fessem be? :) )

Szóval, szerintem csini vagány frizura ez amit kinéztél.

Jamiee! Marci is sokáig tejkiütéses volt, érzékeny bőrű babáknál így van ez. Legkésőbb nyárra bizti elmúlik.

Marci amúgy még édességekben is válogatós! Ma pl. aranygaluskát sütöttem, meg se kóstolta!
A párizsi/virsli vajas kenyérrel, az a tuti nála!

Párom már most azon aggódik, hogy olyan lesz, mint az öcsém, aki 15 éves, és kb 5 féle kaját eszik meg.

Szilbee! Sajnálom én is Dávidot, de így legalább letudjátok a barihímlőt egy életre! Remélem, Dávid könnyen átvészeli! Otthon van már Levente?

Jó éjt!
judit_79

Cleo: Hali! Tényleg hiányoztál!

Mano: Nem. Azt írja a lilypie, hogy 1 hónapos és 4 hetes a Réka gyerek... :shock: :shock: Futok még néhány kört az ügyben.

Judit: Aranygaluskát meg sem kóstolni??????? Hú, nem tudja, mit hagyott ki. Imádom. :D

Lányok, Lizről tudtok valamit? Vagy én maradtam le valamiről, amíg nem voltam?
jaimee1

Napot!

Pircsi! Kérünk bulifotókat!...............
És hogy van Timi?...............
És miket kapott?.............
Hosszú hajam nekem is volt, elég sokáig. Bár most sem mondanám már rövidnek, simán össze lehet fogni. De ezzel a hajjal kevés a gond -mármint a leendővel- 1x kell beszárítani és kész.
Huhh, már alig várom a szerdát :lol:

Judit! Aranygaluska ügyben szóljál máskor, megyünk Erikával és kisegítünk :lol:
Amúgy most is olyan vörös-piros a hajad? Viszont el sem tudlak képzelni rövid hajjal :shock:

Andi! Mizujs a suliba? És pénteken gondoltam rád (azt, hogy ma biztos nem írsz, mert suli lesz), azért, mert itt nem hiányoltalak!!
Gyerkőcök jól vannak? farsang mikor is lesz?

Évi! Nektek?
Én is csinálok majd nagytakarításokat...csak Lilcsi kerüljön először vissza a bölcsibe. Úgy gyorsabb :wink:
Múltkor kérdeztem, hogy sikerült-e elintézni a töröltetést???!!!

Erika! Nekem is ma reggel jutott eszembe Lizocska! :lol: Ezt is kérdeztem már Évitől, de arra sem válaszolt, :cry: hogy volt-e már náluk? Mert úgy volt.....

Szilvi! Halyzetjelentést!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali!

Csak egy gyors bejelentkezés.... (Dávid most kaja előtt beszunyált, ezért van egy pötty időm.)

Nem is tudok most reagálni a kérdésekre, de pótolom majd ha Levente is tentézik... vmikor...

Először is köszi Mindenkinek a biztatás! :)

Dávid szépen laaasssan pöttyöződik. Doki még nem látta, majd holnap. Láza nincs, de még hőemelkedése sem. Kenem neki rázóval, mert azt tutira lehet neki "adni". Holnap doki többet mons majd. egyértelműen fáradékonyabb, többször eszik keveset, de azért jókedélyű.

Levente nagyon imádnivaló volt mikor megérkezett. Repült a karjaimba, el se akart ereszteni. :lol: Éjszaka rengetegszer kelt, mindig mentem nyugtatni, hogy akkor is itt leszek , amikor ő felkel. Lefekvéskor is vagy 4x elköszönt tőlem és Dávidtól.

No most ennyi... megyek a fiaimhoz... :D:D:D
szilbee

Sziasztok!

Elin, végül nem foglalkoztam a töröltetéssel...
A farsang 22-én pénteken lesz.

Lizocskáéknál nem voltam, mert betegek voltunk, meg iszonyú elfoglaltak. De mindjárt küldök neki egy sms-t, hogy megyünk a játszótérre, ha van ideje, jöjjön egyet pletykálni.

Szilbee, mi újság????

Évi és
Kép
csongianya

Jaj, látom Szilbee közben írtál! De jó, hogy Levi otthon van! Most biztos anyásabb lesz egy darabig!
Örülök, hogy Dávid jól viseli! Kitartás!

Évi és
Kép
csongianya

hali.

Szilvi,tőled egy kérdés:
Sziszinek van 4 pötty a hasán -ha barika lenne vél,akkor elvileg ma jön már több pötty is?...vagy mikor?persze lehet csípés-mert ő mindíg földön mászkál és előfordul hangya...de ki tudja. :roll: -mellesleg ugye be van oltva..de az nem garancia..

szép napot

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Fiúk lementek motorozni. :) Régen volt már hogy kint lehett a levegőn.

Andi! Leventénél pár óra alatt egy tucat pötty jött elő, Dávidnál (gondolom az anyatej miatt) 1 nap alatt 2, majd még egy nap kellett a köv. 3-ig... Szóval ez is változó. Ha nagyon egy helyen van, akkor lehet pókcsípés is. Nekem akkor lett gyanús Dávid, mikor már hólyag is volt az első pötty helyén... a többi pötty ekkor még nem is jött elő.

Egyébként az se garancia, ha már vki volt himlős. Volt alkalmam kicsit átböngészni a szakirodalmat és bizony azt találtam, hogy sokan kétszer is átestek rajta. Szóval a fiúknak, lányoknak nagyon kell vigyázniuk magukra felnőtt korukban is. :?
szilbee

Sziasztok!

Szilbee,ilyenkor nem szabad irodalmakat olvasni,azt mondják!Jó,hogy már otthon lehet Levente.Szerintem sem fogja Dávidot nagyon megviselni a dolog.Lehet hamarabb is túl lesz rajta,mint Levente!Küldök nektek gyógypuszikat :)

Évi,lemennek Lizocskáék a játszóra,mert már én is rég beszéltem vele,ugyhogy én sem tudok róluk most semmit.

Petri,hogy sikerült a tegnap délutánotok?

Anid,képek a kirándulásról? :wink: Csak nem lett sziszike is baris,habár tényleg azt modnják,jobb kiskorban átesni rajta.

Megsütöttem ma a fánkot,elég jó lett a közepe is megsült neki :) Igaz joghurt helyett kefírt raktam bele,mert nem volt a boltban joghurt :( Ma már festik a konyhát :) Ebéd után megyünk leellenőrizzük :)

Kép
Kép
tundi24

hALI.

Köszi Szilvi :)

Tündi.remélem nem bari :)...de estig..ill.reggelig tuti kiderül,hogy csípés v. bari.De mint előbb is írtam 2évesn be lett oltva ellene-persze ettől függetlenül még átmehet rajta a viri.

Menek bevallásozni... :evil:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

ja,Tündi ...pár nappal ezelőtt tettem fel képekről linkeket :) :)

KépKép
KépKép
cleo27

Andi megtaláltam,aztán eszembe jutott,hogy már megnéztem akkor őket :)Kavintont kellene szednem :) De most nem tudtam megnyitni,Szilbee-t sem tudtam vmelyik nap :(

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Jaimee!
Nagyon klasz lett az új vonalzó! :wink:

Szilbee!
Örülök,hogy Levente végre otthon, megint együtt a család!! :D
Nagyon kicsi az esélye annak,hogy aki már egyszer volt baris újra elkapja!Főleg ha olyan rendesen kijöttek rajta a pöttyök mint Leventén!

Cleo!
De jó hogy újra írsz,már hiányoltunk nagyon!Örülök,hogy jól vagytok!A ti ovitokban is bari járvány van? Majd írj,hogy lettek e még további pöttyök Sziszikén!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?