Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Donoé,
Köszönöm kaptam Roztól. :D

Hajny,
Ne hari, hogy ma nem jelntkeztem, de torokgyulladásom van, ami "ráment" a nyaki nyirokcsomójimra... :( állatira be vannak duzadva és nagyon fájnak. :(

SEr, Hajny, Balim
Elvileg holnap mennénk a szülinapi Wellness hétvégémre, Hajdúszoboszlóra.

Balim
Tegnap látta orvos Botit (nem indultam volna el, ha nem nézi meg és adja áldását arra hogy mehet a mamihoz)
Szerencsére semmi "komoly", de a jövő héten szeretne tőle orrváladék mintát venni, amit kivizsgáltatna.

Thymi
Tudom h nem itt jön Világra a kis Nimród :wink: , csak úgy értettem ott is tilalom van. :roll:

Nekem is mindkét gyerekkel rengeteg lefejt tejcsi volt a fagyasztóba. Teljesen dugig volt. Egyikük sem ivott egy kortyott sem a kiolvasztott tejcsiből, nagyon rossz az íze és a szaga is... :( :shock:

KépKép
KépKép
nana09

Thymi,

Tök fura. Emlékszem amikor az arborétunban elárultad, hogy útban van a kistesó. és tessék, már mindjárt ki is bújik. Szénhidrátdiétát hogy bírod? Hajrá! Szorítunk neked!
Eddig nem is figyeltem. Majdnem egyszerre lesz a szülinapjuk?

Cukker,
Sok boldog szülinapot Adrinak!!!!!!

Estelle,
Én is jégkockatartóba fagyasztottam le, de a zacskósba. Szerencsére nem volt rá szügségem, és fél év múlva ki kellett dobni. ádám még főzeléknek sem ette meg.

Lina,

Írod a lányod aranyköpéseit? Nagyon aranyos ez is.
AZ orrmandula dolgot gondold át. Nálunk is hasonló volt a helyzet, és olyan extrém véralvadása volt még tünetmentes időszakban is, hogy hematológián kötöttünk ki. Viszont a tubus és utánna az orrmandula műtét megoldott minden problémát. AZóta egyszer volt beteg. És taknyos sem sokszor, illetve rövid ideig. Nem tudom, hogy a veséhet van-e köze, ez Seriff "asztala".

Kép

Kép
nyhk

Cukker,
sok boldog szülinapot Adrinak!!!

Nyhk,
most beszéltem a gyerekorvossal, szerinte azért a szepszis nemhogy enyhén túlzás, hanem marhaság (ő mondta), viszont az orrmandula kivételét ő sem találja hülyeségnek, mert sokat hurutos Lili, meg ugye négy középfülgyulladás... Szerinte az általános immunállapota javulna tőle, (talán nem horkolna, mert már őt is forgatom, mint a férjem :lol: ), és közvetve a veséjére is biztos jó lenne.
Szóval megyünk fülészetre, febr. 20-ra van időpontom a Meditresbe.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Thimy-Akkor mindent bele, ügyesek legyetek! :) Az én Drága Mózikám bezzeg nem illeszkedett be...azt mondták: "Ez a gyerek nem ott akar kijönni, ahol bement!" Így is lett, ahogy Ő akarta... :? :)

Ma nagyon jót sétáltunk, 20 percre lementünk, amint kiléptünk Mózi elhallgatott. KO Baba lett. :D

Köszönöm az ötleteket a tároláshoz, de akkor ezek szerint nem jó a fagyasztott tej!? :( A főzelékben reménykedtem még. Akkor mihamarabb le kellene adni a gyűjtőbe, mert ez így pocsékolás. Állítólag az anyatejgyűjtő állomás segít a vizsgálatok gyorsabb lebonyolításában.

Dora-Nincs ilyen ismerősöm, akinek tejcsi kellene.

Kép
estelle26

Cukker-ADRIKÁT ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!!!! :)

Kép
estelle26

Adrinak Boldog Szülinapot!

Lina, hát góc, de ez nem szepszis.Bővebbet próbálok még ma/holnap püben, de lehet,h nem jön ösze, pakolnom kéne és főzni.....

Estelle, Hannának sem kellett a lefejt tej semmilyen formában....

Kép
seriff

Sziasztok!

Hü lányok,csak az én cajszim volt ennyire mohó?Ö megette a fagyasztott tejcsit. :lol: :lol:

Estelle
szerintem is csináltasd gyorsan meg a vizsgálatokat,legalább látod hogy minden rendben veled. :lol: AIDS tesztre gondolok. :lol: De jó hogy ilyen sok a tejcsi,szupi.
Már sétáltok?Nem talizunk valamelyik nap?Odaadnám azt a papírt,sok hasznos dolog van rajta.Vasárnap?

Nana
gyógyulj meg gyorsan hogy el tudjatok menni.Jó Wellnesesdit!

Lina
jó volt ez a beszólás,tetszett!Hát nem hangzik túl jól amit mondtak,de kívánom legyen vége a sok betegségnek!
Figyi,a szomszédból kaptam két szatyor rucit a kislánynak,majd elviszed neki?A bicót is hamarosan lefestem,lehet vasárnap,mert itthon vaok,és akkor el tudod vinni azt is.

Nyhk
mikor volt az orrmandula mütét?Borzasztó mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi
hajrá,lehet meglesz a hétvégén? :lol: De jó lenne!Míg bent leszel,visszük a Zsoltinak a Heroes 5-öt,hadd játszon addig. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi!
hú, felpörögtek ám az események!!!!!
Akkor mostmár bármikor indulhat a gólya?
Valószínű, hogy nem fogjátok már megvárni Gyopi szülinapját :D!

Lina!
Most már kell, hogy ismerd a tesómat!!!!!!!!!
Sajnálom a orrmandulát :? , sztem nekünk is az lesz a vége, mert Levi is iszonyatosan szokott szurtyogni.

Kép
adrienn021

Kép Kép Kép

Gyors kérdés,éjjel tényleg írok mindenkinek.
Szerintetek ez mi lehet :?: Délután,mikor Noémit lefektettem,még nem volt rajta,mikor felkelt,tisztába tettem,már ilyen volt a combja,1-1 hólyag van a térdén,vádliján,4 a köldöke mellett.Tök tanácstalan vagyok,hogy bevigyük-e ezzel ügyeletre,de betegek közé,mikor ő nem beteg,nem fáj neki,picit viszket,kenem Fenistillel,ezek a hólyagok,nem is tudom,olyan közép pont nélküli,gondolom nem himlő,az a törzsön kezdődik nem?Kicsit hasonlít,mintha leforrázta volna,ehhez tudnám hasonlítani leginkább.Ha valami tanácsotok van,nagyon szívesen várnám,a mélcímemre is jöhet,nem tudom mikor tudok gép elé jönni.
címem: diessner@fibermail.hu

Előre is köszi ha tudnátok valamit írni rá! :)
Vendég

Adri,
ki a tesód? Hogy hívják?

Hajny,
persze, elviszem. Jövő héten valamelyik nap szabin leszek. Köszi szépen.

Donoé,
valami pókcsípés? Lilinek is volt hasonló, sok kis csípés egy helyen. Neki azt mondták rovar.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Estelle!

Én nagyon jó kis tartókat vettem a tejnek, ami teljesen légmentesen zár. A könyvtár mellett az SZTK-ban, alul van egy kis gyógyászati segédeszköz bolt (azt hiszem ott vettem de lehet hogy más gyógyszertárban). Vizeletgyűjtőként árulják de nekem a védőnő mondta hogy tök szuper. Átlátszó műanyag (steril) tégelyek, van rajta jel, hogy hány ml (100 ml-es), és a teteje olyan jól zár mint a tupperware. Nekem azt mondták, hogy még így is pluszban bele kell tenni egy zárható edénybe (műanyag) és akkor nem változik meg az íze, nem veszi át a hűtőszagot stb. És így is volt. Majdnem ugyanolyan ízű marad az anyatej. Nekem és unokatesómnak is bevált, mert miután kifogytak kölcsönadtam neki. Ja én vettem vagy 30-at kb. 10-15 max 20 Ft volt darabja.
Sajnos nekem nem volt túl sok tejem, úgyhogy nagyon nagy becsben volt a hűtőben tárolt tej, ha végképp el kellett mennem valahova.

Próbáld ki! Még később a főzelékhez is tökéletes lenne a tej.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Képzeljétek ma voltam UH-on és a baba 3309 g. A BPD 93 mm.
Hatalmas, és ha kihordom végig akkor min. 4,5 kg-ra számíthatok. Bár max 39 hétig hordom mert 10-én befektet a dokim és rá egy két napra császároz....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Hajny,

Tavaly tavasszal volt a műtét. Egyébként nem olyan borzasztó. Ádám nem emlékszik belőle semmire, és nem fájdalmas utánna (nem olyan mint a torokmandula). Az altatásból való ébredés volt nagyon rossz, sajnos ő nem aludt be utánna mint a többiek. Így volt egy óra sírás, de azután bealudt és semmi gond nem volt. A bentalvás olyanvolt ment egy tábor (mondom én aki nem volt vele, mert apa feküdt be (persze ő megmondta, hogy soha többet, nagy teljesítmény volt tőle)). SZóval összegészében Ádámnak nem volt rossz élmény, de nekünk szülőknek borzasztó volt.

Donoé,
Ha nem himlő. akkor valami csípés lehet. Minket a macskánk ajándékozott meg bolhával, és mivel én elég érzékeny vagyok ezekre a dolgokra, én is hasonlóan néztem ki a lábamon. De a gyerekeken szerencsére csak egy pötty volt. Hál istennek elég hamar kivégeztük a bolhát.

Kép

Kép
nyhk

Judit,

nem semmi méretek, és még elég sok van hátra. Ő sem lesz kislegény. Levente azt tudom, hogy most nagy, de nagyobbnak is született az átlagnál? És normál úton?

Kép

Kép
nyhk

Nyhk!

Levi olyan óriás nem volt születésekor "csak" 4 kg.
Most többre számíthatok. Császár volt, és most is az lesz a 3 gerincsérvem miatt. Márc. 10-én fekszek be, úgyhogy 4 hét van addig. Nehezen bírom, már most nyom, fáj, stb.....

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Kép Kép

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Bocsánat ezt nem ide szántam. Egy másik fórumon bemutatót tartok Gyuláról a szülővárosomról.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Cukker: nagyon Boldog Szülinapot kívánok Adrikának! Ellőtte, utána eszembe volt hogy találkoztunk, csaka nagy káoszban kimaradt.... :oops: !!

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Na,megvan a tettes!Képzeljétek egy nyomorult bolhát találtam,hogy honnan kerülhetett ide? :shock: Mindjárt teszek még képet,mire fürödni vittük,milyen lett a háta is,félelmetes!Legalábbis nekem.

Hajni!

Gyönyörűek a gyűrűk!

Kazi!

Ez a buszos kislány-apás sztori,messze veri az enyémet! :lol: Nem lettem volna a pasi helyében :lol: De ilyet nem is hallottam még,hogy valaki a mosdókagylóba pisiljen. :shock:

Cukker!

Nagyon Sok Boldog Szülinapot kívánunk Adrinak! :D

Estelle!

Látom,tündér Mózinak van új vonalzója!Már sétáltatok?Raksz majd képeket fel?S egy szülés történetet?Csak ha van kedved!Meg persze időd!Annyira tündéri voltál valamelyik nap,mikor írtad,-megyek,mert éhes a kisfiam-ez annyira aranyos volt,ugye milyen fantasztikus érzés? :D

Erszényke!

Pont most este akartalak hiányolni,merre vagy. :D

Geliről tudtok valamit?Olyan régen nem volt erre.

Thymi!

Pár nap,aztán babázol,nagyon elröpült az idő! :wink:

Lina!

Pók(szerencsére!!!) soha nincs nálunk,nagyon félek tőlük.
Lili :( Valahogy csak rendbejön már az egészsége,szegénykém annyi vizsgálaton átesett,mint én sem soha :( Sajnálom,az interjúd,bizti lesz jobb,hátha ez nem sikerül :D
Vendég

Kép Kép

Ilyen lett a háta fürdetésre :shock: :?
Vendég

Balim,1hója??Jobbulást Eszternek!! :(

Cukker,nagyon boldog szülinapot Adrinak!

Hajny,akkor Neked nagy szerencséd volt,h Anna ette a fagyitejet,Alinak se kellett,mondjuk én nem is tettem el sokat,mert hamar rájöttem,hogy nem fog kelleni neki..én az Aventes pohárba rakosgattam,az jól zár és majdnem teljesen sterillé tehető.Nem volt szaga és mellékíze,mégse.
Akkor ezek szerint csak mi graviroztattunk?! :lol: Nekem a Párom keresztneve és a dátum van benne,amikor először találkoztunk.

Estelle,ha van rá időd és energiád,akkor nagyon jó dolog,hogy szivesen leadod. :) Sok kora Babának,meg akik picit gyengébbek nagy szüksége van rá.Nagyon szép Tőled!!!!Már a gondolat is.Én sajnos nem voltam elég erős hozzá, :oops: pedig lett volna mit fejnem.Túl fáradt voltam és az időt sem akartam Alitól elvenni.Nagyon ölbe Baba volt,alig aludt,így nem voltunk a toppon.

Judit, :shock: mekkora a Babád!!

Nana,jobbulást!!!!!!!

Donoé,nekem semmi tippem nem volt,hogy mi lehet ez...... :o bolha...?????Még jó,hogy megtaláltad!

Thymi,de jó!!!!!!!Akkor már nem kell olyan sokat várnotok!!!! :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Don
de jó hogy kiderült mitöl van.Csúnya bolha.Mikor néztem,Anna itt volt mellettem,és azt mondta szúnyog harapta meg . :lol: Mindenre azt mondja.

Lina
oké,sietek bicót csinálni.

Nyhk
hát,most hogy leírtad,tényleg,eszembe jutott az egész.Bocsi,az agyam mint a szita.

Judit
azta!Mekkora baba lesz.Majdnem kitesz kettöt is már mi? :lol: Hát kitartást neked is! :lol:

Erszényes
mikor randizunk megint? :lol: Tök jó a cipö meg a naci együtt.Felvettem ma. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Gadevi
nem is rossz ötlet a tali idöpontja bevésése.de inkább visszagondolok rá és jót mosolygok! :lol: Az nekem elég.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Próbáltam Alit lefényképezni tegnap,de teljesen reménytelen...... :( ezt sikerült összehoznom..
Kép Kép Kép

gadevi

Sziasztok!

Thymi a szülöszobán van,hamarosan megérkezik pici fia,Nimród.

Don
Erszényes
megbízott hogy írjam meg,vettek ma olyan ágyat mint ti,zöldet.Holnap tesz képet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Thymi,hajrá!!!!!!!!!!!!! :lol:

gadevi

Thymi:NAGYON SZORÍTOK!!!!! dejóóóóóóóóóóóóóóó.most este altatásnál pont ezen agyaltam, hogy tegnap nem is néztem meg, de meg kell tudnom mi a helyzet, erre ilyen jó h-
írek vannak

DON: na a bolhákról tudnék mesélni...náluk Levi születésétől kb. 3 hónapig tartott amíg kiirtottam...nagyon gáz volt, pedig naponta mostam majdnem mindent..Bebe is tiszta csípás volt. én meg...nem is merem végiggondolni, én már profi itókat akartam hívni mikor megszűnt az invázió
(hiába volt elirtvaa kutya...3 hét alatt ment ki teljesen az irtástól..na most már nincs kutyus se..nem emiatt)brrrrrrrrrrr

pusz

(Nana jobbulást Nektek is, Balim Nektek is)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Thymitől kaptam ezt az üzenetet nemrég:
2008.02.09-én 23.40 kor megszületett Nimród Géza 3800 g-mal és 52 cm-rel, mindketten jól vannak!!!
Annyira örüllet, sok Boldogságot nekik!!!!!!!!!

KépKép
erszényes

örüllet=örülök (kicsit izgatott vagyok bocsi...) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Gratulálunk Thyminek, sok boldogságot pici Nimródhoz!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!!!

Thyminek Gratulálunk!!!!!Legyetek nagyon-nagyon boldogok!!!!!!
Gyopit sikerült túlszárnyalnia a kislegénynek!!!!
(Apa bent lehetett? nem tudjátok? Vagy egyedül csinálta végig?)

szép napot mindenkinek!!!!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Thyimi
gratula itt is,sok örömöt a babához,jó sok tejcsit.Visszük tejfakasztó bulira a férjed!

Adri
ha minden igaz akkor ott volt,nem a dokin múlt. :lol: Ö beengedi.Minnyá felhívom,kíváncsi vaok hogy mehetünk e látogatni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
én is felkeltem az sms-re,rögtön felébredtem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Adri
nincs látogatási tilalom,bent volt Zsolti is vele a szülésen.7 óra 5 perckor repesztett neki burkot,majd 11 óra 40 perckor megszületett Nimród.Most szóltak neki hogy mehet át baba-mama szobába.De jó,vele lehet máris!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

De jóóóóóóóó!Thymi,nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :lol: :lol:

gadevi

Thymi! Gratulalok a "pici" fiuhoz, sok boldogsagot, jo egeszeget kivanok!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

ThimyGratulálok Nimród megszületéséhez nagyon jo egészséget kivánok

Kép
Kép
Kép
kecsone

Nem jött össze a szin

Kép
Kép
Kép
kecsone

Thymi, jó egészséget sok boldogságot kívánok nektek!! Jó nagy baba! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Thymi,
nagyon sok boldogságot kívánok az új jövevényhez! Szép nagy baba, az én Milánom is pont ekkora volt! :lol:
balim

Thymi!
Én is szívből gratulálok, és nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok!!!

Kép Kép Kép

Mostmár a mi kis Nimródunk következik! :D :D :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Thymi!

Nagyon Sok Boldogságot kívánunk Nektek Nimród baba születéséhez!

Ez a szülés nem várt szerdáig!De jó,nagyon örülök!!! :D

Hajni!

De aranyos vagy,zöldet mi is láttuk,nagyon szép,de az abszolút nem ment volna a szobához,de olyan igazi pasis szín :D
Bolha tényleg nem semmi,ilyen sok csípést :shock: Szegénykém,mindig vakarja,kenem még neki,de viszket. :?

Gadevi!

Én se tudtam mi lehet,már minden rossz megfordult a fejemben :?
Vendég

Gadevi!

Gyönyörű Ali a képeken! :D

Bepa!

De nálunk a közelben sincs állat,lehet,hogy utcán esetleg rá ugrott?Vagy van ilyen egyáltalán?

Hajni!

Anna,szúnyogharapás :lol:
Vendég

Donoé,köszi a bókot! :lol:

Volt vkinek bandázsa a várandósága alatt???Már Alival is szerettem volna,de nem vagyok biztos benne,hogy érdemes-e... :?:

gadevi

Thymi
Hatalmas gratula a "pici" babához :)

Bepa
irok pü késöbb :)

Sajnos ennyire futotta az időm :( próbálok jönni holnap

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Gadevi
lehet hülyének tünök,de mi az a bandázs? :) :oops: Ciki nem?nem tom.

Don
minden bibire azt mondja hogy szúnyog harapta meg,pedig egész télen nem láttunk egyet sem. :lol: :lol:

Remélem Seréknek és Nanáéknak minden szupi!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,a pocira kell húzni,a nadrágra pl.A pocak tetejétől a popsi közepéig ér kb.Én nem szeretem ha kilóg a hasam.. :oops: a felső és a nadrág közt.

gadevi

Sziasztok!!!

Gadevi!
Arra gondolsz, amit a kismama magazinban is lehet rendelni?
én vettem streccspamutot (nem tom mi a pontos neve)
abból akartam megvarrni, de nem csináltam meg végül :roll:
Veszel belőle kb 50 centit, a két oldalát körbeszegni, majd összevarod és kész!
sztem jó öltet, így fel lehet venni az olyan gatyákat, amelyiknek nem ér össze a zipzárja, de combban meg jó.

Kép
adrienn021

Sziasztok,

Elóször is ESTELLE, THYMI,

Nagyon gratulálok mindkettőtöknek a fiúcskákhoz. Szép kis legények. Sok boldogságot Nektek!

szüli- és névnaposokat Isten éltesse.

Képek szuperek, rengeteget nőttek a leányzók és legénykék. :)

Kicsit elvesztem, mert Gergő itt alszik az apjával és nemakarok este netezni, hogy ne ébresszem fel. Délelőttönként ha volt időm az elmúlt 2 hétben, nem tudtam fellépni a babanetre. Megvagyunk. mindkét gyerek benyelt egy kis vírust, szerencsére túl vagyunk rajta. Dorka arca tiszta kiütés lett, nem ettem sem tejet, sem tojást és két napja még mindig vcsak jöttek a foltok, mire bevillant vmi: Laktoherb, és tényleg bejött. Nem bírja a pocija, sem a bőre. most már az is javul.

Megint csak villámlátogattam. Köszi, hogy hiányoltatok, igyekszem sűrűbben jönni, de Gergő megint ki akarja kapcsolni a gépet.

Ja, vki írta, talán KISÉVI??? hogy 97-ben végzett a Bányaiban. Melyik osztályba jártál? Én is 97-ben végeztem és a-s voltam. :)

Még vmi: Mikor kell oviba beíratkozni??? Köszi előre is.

geli08

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?