Sziasztok,szép estét!
Jöttem panaszkodni! Sikerült anyukámmal összevesznem:
Egyik kedves nemsokára szülő barátnőm babaváró bulit tart nemsokára. Mertem anyunak mondani,erre ő teljesen kiakadt,hogy el akarok menni ilyenre!
Mert miért szórakoznék én a párom és a gyerek nélkül?! Meg ennyi erővel miért nem megyek haza a mamához,aki beteg?!
Kicsit rosszul esett,de nem vitatkozom vele,mert sok most a gon a vállán. Nem megyek el a bababuliba,majd,ha megszült meglátogatom. Amúgy nem Pesten lakik,ott kellene aludnom,szerintem ez verte ki a biztosítékot anyunál!
Más téma:
Anyu mondta,hogy a mamának 1 hét múlva lesz varratszedés. A főrovos mondta,hogy nem kell visszamenni ezért,a háziorvos meg tudja csinálni,az a dolga.
Anyu fel is hívta,erre közölte,hogy ő pedig ki nem szedi!
Akkor ki fogja???
Mamát nem lehet csak úgy ide-oda rángatni. Mentővel hozták haza fekve? Hova vinni anyu,ha körzetileg ide tartozik?!
Másik meg,hogy 1 hónapig vérhígitó szurikat fog kapni,és az asszintens akinek ezt nap mint nap be kell adnia lazán és bunkó közölte anyuval,hogy jó van beadja,de utána majd az aki akarja,mert ő aztán nem!
Anyu meg nem meri a mamának beadni,meg a főorvos is kikötötte,hogy csak egészségügyes csinálja!
Kíváncsi leszek,hogy majd mi lesz!