Sziasztok!
Újra itt! Köszönöm a szívélyes fogadtatást! Úgy látom, elég sokan lakunk itt az Oázis-Lakihegy felőli oldalon!
)
Vannak itt kutyások is? Mert van 2 őrült, szeretetéhes, sétákért megőrülő ebünk. Jó lenne valakikkel öszeállni sétáltatni. Bár nem sok lehetőség van itt Miklóson.
Babara 1 év az nem olyan szörnyű idő. A barátnőméknek is több, mint egy évig kellett várni, hogy az első baba összejöjjön. Ez azért nem olyan ritka. Biztos előbb-utóbb, amikor nem is gondoltok rá össze fog jönni a kistesó.
Sziszike! Március 12-re vagyunk kiírva, így márciusban tulajdonképpen bármikor érkezhet.
Taga! A kútvölgyiben fogok szülni. A 12. kerületben laktam korábban, ott vannak a szüleim is, így hozzájuk közel van a kórház.
Ritus! Nagyon szép, kedves Zsombika és nagyon kellemes a szobája is! A bátyámék kisfia 1 év 3 hónapos, de még nem nagyon akar járni.
10-11 hónapos kora körül még mászni nem akart, hanem valakinek a kezét fogva masírozott állva. Aztán valamiért meggondolta magát és inkább 4 kézláb ereszkedett és azóta is úgy rohangál. Bár, asztal, ágy mellett feláll, sőt már néha magától is feláll. De elindulni nem akar...
Jasmin! Kislányunk Luca Sára lesz. Az én nevem is Sára egyébként. A Luca név mellé a páromnak ez a 2. név tetszett a legobban. Elsőnek semmiképpen nem akartam neki is Sárát. Másodiknak meg nem rossz szerintem sem. Hát, sok mindennel megvagyunk már. De közel sem mindennel. A kiságya, ágyneműk, babaruhák, fürdőlepedők, pelusok megvannak már. Van örökölt légzésfigyelőnk és vettünk már babakocsit is. Van Brevi fürdető állványunk káddal, pelenkázóval. Még jópár apróság hiányzik. Meg szeretnénk egy pelenkázós komódot venni és nem ártana egy bébiőr sem. A szobáját csak ősz körülre készítjük el, addig egy szobában leszünk. Eleve úgy terveztük, hogy minimum fél évig a mi szobánkban lesz. Én sem akarok éjszakánként állandóan átcaplatni. És a bölcsőhalál szempontjából is mindenhol azt írják, hogy így biztonságosabb.
Linda! Ha a lakihegyi lakóparkban laktok, akkor nem H. Reni az aki mellettetek szülni fog? Tetőtérben laknak, gyógyszertári asszisztens és védőnőnek tanul. Nekem ő volt az egyik akiről írtam. Egyébként vicces, mert a párom szereti nagyon az ilyen fejkendőket és a H and M-ben pont le volt ez a fejkendő értékelve. Így vett egy pont ilyet a kislányunknak!
AZért érdekes lesz benne.
Bey gyönyörű a kép a kislányodról. Nem csak a kislány nagyon szép, hanem a fotó is nagyon jó minőségű. Ki csinálta? Te? Szeretsz fotózni? Én imádok! Milyen géppel készült? (Nekem volt jó gépem, de a betöréssel azt is elvitték egy nagyon profi objektívvel együtt.
)