Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem néhányan emlékeztek rám. Én olvaslak benneteket majdnem mindennap és szorítok mindenkiért.

Ha emlékeztek tavaly októberben derült ki, hogy babát várunk, akiért nagyon megküzdöttünk. 2 spontán vetélés, 4 havi Closty kezelés. De meglett az eredménye, hisz - mint tegnap óta tudjuk - Peti fiúnk itt rejtőzik a pocakomban.

Ha megengeditek, egy kis "bíztatásként" felraknék Nektek egy-két fotót, hisz ez az, amiért érdemes küzdenünk hónapról, hónapra. :wink:

Peti lak 13. héten

Kép

Peti lak 20. héten

Kép

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Szia Pinkiné!
Gratula a babához!
Lenne egy két kérdésem! Pconál clostyval sikerüle a babóka? Én nem vagyok pco-s,csak a tüszőm nem akaródzik megrepedni,és nekem is costyt írt ki a doki bromoval? Hatásos lehet ez a kettő egyszerre?
Köszike a választ!
misszike

Tessza: köszi a választ!
Krévi: igen, és ráadásul Máté elsőre összejött...
Pinkiné: gratulálok Petihez! És tényleg tök jó bíztatásnak, köszönjük a képeket! :wink:
Kinga

Kép
németh

pinkiné, aranyos a pocid. Mikor szülsz?

Kinga, elsőre összejött? Ez azt jelenti, hogy az első hónapban, mikor próbálkoztatok?

Gabi, örülök, hogy elmúlt a nagy vérzés. Hajrá clostys hónap.

Nekem a hétvégén nem kéne megjönnie. De semmi jele. Csak azért szorítok, hogy ne maratoni ciklus legyen, mert akkor mire visszaáll minden, több hónap. Vanda példájából tanulva, nem fogok sokat várni, ha nem jön meg, jövő hét elején irány a nőgyógyász. Menotesztből ő már terhességet is meg tud állapítani. Bár úgy lenne. De nem bízom nagyon benne.
Szerdán irány a BMC.
krévi

Krévi, június 30.-ra vagyunk kiírva. Aztán meglátjuk Peti hogy gondolja a dolgokat. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Krévi: igen, az első hónapban. Most már tudom, hogy mekkora szerencse volt.

Kép
németh

Kinga, nem semmi, hogy az első hónapban összejött a gyerek!!!! Nekünk azért az első sem ment ilyen könnyen, de azért fél éven belül meg volt.

Én a 30. cn-on vagyok. A hőm fent, mensi sehol, pedig 29-30 napra már meg szokott jönni. Azért nem bízom el túlságosan magam, tudom, hogy sok minden pl. ciszta fenntarthatja a hőt, és hosszú ciklusom is volt már. Azért holnap, ha addig nem jön meg, dobok egy tesztet. Most nekem nem mindegy, hogy mi a helyzet, mert szerdára van időpontom a BMC-be.
krévi

Krévi: én meg a 25. cn-on vagyok, elvileg ma NEM kellene megjönnie, de én sem bízom el magam, volt már, hogy késett. Meg érzem a hasamat is néha. Nálad mit jelent, hogy fent van a hőd? Mert nekem nagyon cikk-cakkos most a görbém.
Azért drukkkolok, hogy ne kelljen menned!
KInga

Kép
németh

sziasztok!
Én holnap megyek feliratni a Closty-t,az orvosommal,a második babát szeretnénk és az első is ezzel jött össze kb:a 4.hónapban!
Olyan gondom lenne,hogy egy ideje úgy jön meg ,hogy 4 napig csak barna folyás és utána kezdek rendesen vérezni!Hogy most honnan számoljam a menstruációm első napját?Fogalmam sincs,hátha v.ki tudná?!

Kép

Kép
syl100

Szia syl,
azt mondjak az az elso nap amikor piros ver jon, de nekem a dokim azt mondta, hogy a baranazas is mar ver,alvadt ver,szoval kerdezz ra a dokidtol, hogy a te esetedben mikor...
Nekem az az elso nap amikor valami jon, mindegy hogy rozsaszin vagy barna. Az elso babanknal is igy szamoltam, akkor 2 napig volt barna.. osszejott elsore. Most mar beszedtem 3 adag clostyt, de meg semmi. Igaz meg csak a 22. napon vagyok.
Hajra!

krevi,
ez mar gyanus ;) szurkolok neked!
basa31

Gyorsan írok, csak pár percem van.
Megcsináltam a tesztet. A tesztcsík OK a mellette lévő csíkot csak nagyítóval lehetett látni, annyira halvány volt. (nagyon-nagyon holovány) Ez jelent valamit? A biztos terhesség a vastag vonal nem? Mensi még mindig sehol.

És Vandától szeretném kérdezni, vagy bárkitől, aki tudja, hogy meddig maradt fent a hő a maratoni ciklusod alatt? Lement az esetleges mensi napjára és alacsony maradt vagy végig fent volt, míg a Norcolutot be nem szedted?
Ezt azért kérdezem, mert nekem még fent van. Nálam a határ a 36C (még mindig hónaljban mérem). Mensikor 36 alá esik.

Szerdán BMC van. Mindenképpen elmegyek, nehogy pofára essek. Első konzin úgyse történik semmi.
krévi

Sziasztok

krévi hát azt szoktákmondani hogy a halvány csík is csík. Szerintem két nap mulva csinálj másikat, vagy lehet hogy én már holnap megcsinálnám, és ha pozitiv akkor már jobban fog látszani.

Egyébként nekem mikor maratoni ciklusom volt, akkor a hőm is cikkcakkos volt, tehát nem igazán lehetett megállapítani hogy mikor fog megjönni.

Amúgy egyébként nekem amenszi napján szokott lemenni a hőm.

Nagyon drukkolok hogy a csíkocska következő tesztnél jobban látszódjon. Most peteérés utáni hányadik napon vagy?

Csakmert nekem a pe utáni 10. napon volt iszonyat halvány, amit szinte csak én láttam, másnap már jobban látszódott, nem csak nekem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Krévi: jajj de jó! Drukk, hogy erősödjön az a csíkocska!!!!

A vonalzóm mutatja nálunk a 2. closty-s hónap se jött be.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, nagyon sajnálom, hogy nem jött be a 2. clostys hónap. Nekiugrotok a 3.-nak?

Gabi, nekem mensi előtt 1-2 nappal le szokott menni a hőm. Ez azt jelenti, hogy ha maratoni ciklusom lesz, akkor végig fent fog maradni, míg meg nem jön? Mi tartja fent olyankor, ha nem terhességről van szó. Cisztám tudomásom szerint nincs.

Most pé utáni 16. napon vagyok, ha akkor volt a pé, mikor én gondolom, de persze semmi nem biztos. Akkor a 16. napon már jobban kéne, hogy látszódjon?

Most úgy vagyok vele, hogy szerdán mindenképpen elmegyek a BMC-be, lesz ami lesz. Nem akarom jobban elhúzni a kivizsgálásokat. Már így is nagyon elhúzodott minden.
Ilyen korán még semmi tünet nem szokott lenni, ami terhességre utalna ugye?
krévi

Krévi: nem lesz 3. clostys hónap, mert cisztáim lettek a gyógyitól. Most pihi van gyógyszerileg. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Nekem a ciszta nem tartotta fent a hőmet. Szépen leesett a 12-13. napon. Én úgy tudom a progi szint tartja fent a hőd, de nem vagyok benne biztos.
Nekem a fiamnál a + teszt után kezdődtek a babás tüneteim. Illetve csak annyi volt, hogy sűrűn jártam pisilni.

Kép Kép
kisvirág_30

viri, még jó, hogy te emlékszel a terhességedre. Én akkor azt sem tudtam, hogy mi az a pé, és hogy fiú vagyok vagy lány. Tök naívan csináltam végig az egészet. Úgy látszik, a 2.-at már kénytelen vagyok felvilágosultabban.
Tényleg a ciszta nem tartotta fent a hődet?
krévi

Feldobom a görbém. Igazán nem is volt fent nagyon a hőm :shock:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c ... 88000_.png

Kép Kép
kisvirág_30

Krevi,
Ez nagyon jo hir! En a 34.,35. napon csinaltam tesztet nagyon halvany csikkal, aztan a 39. nap mar eros volt. A melleim fajtak, fejfajasom volt es idonkent hanyingerem.
Most meg a 23.napon vagyok, ez a 3.clostys honap, hat remenykedek en is :)
basa31

Ma nem ismételtem meg a tesztet, mert nem volt itthon. Viszont holnap reggel fogok megint tesztelni, hacsak addig meg nem jön.

basa, drukkolok neked. Nekem sajnos semmi terhességi tünetem nincs, ezért sem fűzök hozzá nagy reményeket. Mensi ugyan sehol, de ez nem jelent semmit.

Drukkoljatok a holnapi BMC-hez. Nagyon izgulok.
krévi

Sziasztok!
Krévi, drukkolok! Majd írd meg, hogy mi volt!
Én ma csináltam egy negatív tesztet. :evil: Nem első pisiből, de gondolom látszódni kellett volna már valaminek. :(

Kép
németh

Krevi, en is drukkolok neked!

Nemeth, nem volt korai a teszt? :?
basa31

krevi, remélem jó híreid lesznek:)

nekem tegnap végre megjött a 60. napon...........
ilyen még soha nem volt, ez a rekordom.
norcolutot szombaton hagytam abba, utána jött meg.
ma már a 2. napon vagyok( milyen fura ezt kimondani) ,holnap este kezdem a clostilt.
3-7 napig napi két szem este.
aztán 9.napon UH-vizsgálat.
közben elkezdtem a cickafarkfű teát, még ezzel nem próbálkoztam.

szép napot nektek:)
k.vanda

Sziasztok

vanda nekem meg tegnap járt le a clostyl, én a málnalevélteát iszom, és hétfőn uh. Jut eszembe pont úgy jött ki a 14. nap hogy hétvégére esik, és hétfőre jelentkeztem be akkor a 15. napon leszek, az nem késő? Vagy inkább hívjam fel a dokit?

Kép

gabi1

szerintem nem késő, de én azért megkérdezném a dokit.
egyébként én a 13-15 napon szoktam kapni a repesztő szurit.

szerintem mi most majd a 10.naptól 2 naponta együtt leszünk és akkor talán elkapjuk.
nagyon várom a 9. napot, kiváncsi vagyok ilyen maratoni ciklus után milyen hatással lesz rám a clostil.
azért van bennem félsz, őrület ez a 60 napos ciklus.
még norcolutra sem volt soha szükségem edig, azért mindig megjött magától.
k.vanda

sziasztok.

elveszett baranyka jelentkezik.

gabi ha 28naposak a ciklusaid akkor keso a 15ik nap ha annal hosszabb akkor jo.
nekem a 35 napos ciklust vettuk es 17-18cn en repedtek a tuszok.

vanda hajra utolso clostys ciklus,mert ugye ez lesz az utolso aztan 9 honapig varjuk hogy mikor szulsz :wink:

krevi mivan???teszteltel mar?gyere mar a hirekkel!

nalam semmi zujs,kesoi pem volt mert hogy valamikor volt pem az szinte tuti.

Kép
monyo83

vanda tudom milyen a maratoni ciklus, nekem is ugye 54 napra jött meg most, norculuttal, és máskor is volt már ilyen hosszú.

Nekem ami tünetem most volt az eddig egyik ciklusnál sem volt, fájt a mellem, hányingerem volt, szédültem, tiszta idegbetg voltam. És akkora pattanások jönnek rajtam, hogy iszonyatosan fáj, nagy piros, kemény. Úgy hogy remélem tényleg használ a gyógyszer. Már félek elmenni uh-ra, mert a multkorinál is az volt hogy nem volt egy darab sem, majd aztána 19. napon még is csak lett egy mert abból lettem terhes. de iszonyat volt mikor mondta a dokim hogy nincs érett tüsző

Kép

gabi1

Na beszéltem a dokival, azt mondta hogy inkább holnap menjek. Csak legyen legalább egy picike tüszőcske. Szorítsatok nekem.

Kép

gabi1

sziasztok!
Ti,hogy kezditek el szedni a closti-t?Mert nekem a menszeszem 3.napjától kell 5 napig 3szor 1-et az első hónapban utána már majd 3szor 2-őt!Csak azt nem tudom,hogy a barna folyást is már beleszámítsam az első napba vagy a rendes vértől nézzem?

Kép

Kép
syl100

syl a menzi mindig akkor kezdodik amikor ver jon,a barna nem szamit bele.
miert kell majd a masodik honapban 3*2 ot szedned?a 3*1 nem eleg?probaltatok mar ezt az adagot?
nekem a 3*1 tol is negy tuszom lett.

Kép
monyo83

lányok, ma megvolt az 1. konzi a BMC-ben. Tényleg mindenki rendes volt. Pozitívan csalódtam. Kezdődik a procedúra. Vérvétel a 3., 20. és 24 napon. Férjemnél a spermavizsgálat.
Az, hogy mikor kezdődik el még kétséges, mert nem jött meg. Terhesség már kizárva, mert leesett a hő, de mivel volt egy kicsi halvány csíkom a hcg teszten, ez valószínűsíti, hogy volt egy nagyon korai vetélésem. :( Szóval most meg kell várni a mensit.

Vanda, ez a 60 napos ciklus tényleg rémes. Én legözelebb a hétvégén fogok tesztelni, de már nem reménykedem a hőm miatt. Jövő héten megyek a nőgyogyihoz a Norcolutért, ha addig nem jön meg. Én most nem akarok olyan sokat várni. El akarom kezdeni a vizsgálatokat.

Minden clostysnak hajrá.
krévi

Basa: nagyon remélem, hogy tényleg korai volt, azért nem lett jó! Ma nem is mertem tesztelni.
Krévi: remélem minél előbb sikerrel jártok!
kinga

Kép
németh

Boldog Valentin napot mindenkinek es sok sok pozitiv tesztet! :wink:
basa31

Sziasztok!

Krévi drukkolok, hogy mihamarabb kezdhessétek a kivizsgálást.

Kinga teszteltél ma?

Gabi mit látott a doki?

Vanda, te mikor mész dokihoz?

Egyébként mitől függ, hogy a 3. vagy az 5. naptól kezdi el szedetni a doki a clostit?

Én ma jártam a dokinál. Az egyik petefészkemet meg sem találta, mert a beleimtől nem látszódtak, pedig hasi UH-gal is megnézte. Valakinek volt már ilyen tapasztalata? A másikban -állítólag nagyon rá van hajolva a méhemre- 1 db 6 mm tüszőt látott, domináns nincs. Következő ciklusban napi kettő clostit kell szednem. Váltakozva érzem azt, hogy sírógörcsöt tudnék kapni, meg hogy ennek ellenére van még remény, hátha csak eltolódik a pé.

Persze ha arra gondolok, hogy jövő héten betöltöm a 32-t, és gyerek még sehol, inkább sírni tudnék.
tessza76

tessza

én este 8-ra megyek. Nekem hüvelyit szokott nézni.

Én októberben mikor voltam uh-on akkora 12. napon voltam és tök üres volt a petefészkem, semmi nem volt benne totál ki voltam, erre a 19. napon volt tüszőrepedés, és abból lett terhesség, az más kérdés hogy nem maradt meg sajnos. És abban a ciklusban 3x1-et szedtem

Kép

gabi1

Gabi, akkor nagyon drukkolok este neked. Hüvelyi UH-t is nézett, de azzal nem látott semmit, aztán nézett hasit. És köszi a bíztatást, amikor reménykedem, én is ilyesmiben bízom.
tessza76

tessza, én is elég rossz passzban vagyok. Jó lenne várandósnak lenni. De ezzel gondolom nem csak én vagyok így. Ti mióta próbálkoztok?
krévi

Két éve. Másfél évvel ezelőtt volt egy vetélésem, aztóta meg semmi.
tessza76

szerintetek a 11. napon mekkora tüsző szokott lenni ha van?

Kép

gabi1

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy csatlakozzam hozzátok, már egy ideje olvasgatlak titeket.

Gabi én most voltam a 9. napon dokinál és 12-14 mm-es tüszőim voltak.

Én is már ki vagyok bukva, mert több mint 1 éve nem sikerül a bébi, igaz nekünk van már egy, de nagyon szeretnék tesót.

Németh csináltál pozitív tesztet?

Sziasztok Timi
timejka

Sziasztok!
Megjött ma délután. :(
Úgyhogy elkezdem én is a clostit. Nekem a 3. naptól kell szednem 5 napon át 2X1-et.
Tessza: nem tudom, hogy mitől függ. Egyébként nekem most volt pé-m, pont mikor a dokinál voltam. Látta is, meg éreztem is, aztán mégse... Előtte való hónapban meg semmi nem volt. Én már nem értek semmit az egészből.
Most annyira nem vagyok kibukva, mint szoktam, nagyon bízom a clostiban.
Köszi mindenkinek a drukkolást!
Kinga

Kép
németh

Kinga remélem nem haragszol, hogy közbeszólok. Nekem is volt olyan, hogy uh-n nézte a doki a pét, és azt mondta, hogy most tutira terhes leszek. Ehhez képest persze, hogy nem lettem. Én most vagyok túl az az első closty adagon. Majd meglátom, hogy lesz-e eredménye.
timejka

Timejka: dehogy haragszom! Jó is lenne, ha ilyen esetekben mindig igazuk lenne ezeknek a dokiknak! Remélem lesz eredménye a closty-s hónapnak nálatok!

Kép
németh

Kinga csak már nem értek semmit. Bizony jó volna ha igazuk lenne, Velem is és a párommal is minden rendben van és mégsem sikerül. Igaz, hogy a mnyhártyám vékony, de állítólag a closty mellékhatása, hogy a mnyh elvékonyul. Most arra szedek gyógyszert, hogy vastagodjon. Tök röhej.
timejka

Sziasztok

csak egy gyors kukk, most jövök dokitól. Nincs egy darab petesejtem sem, pont úgy mint októberben. Hétfőn újra megyek, hát ha emgint az van mint októberben, hogy csak később lesz peteérés.

Kép

gabi1

sajnálom gabi, de hányadik napon vagy?

egyébként 11. napon nekem általában 10-12 mm-es tüszőim szoktak lenni (már ha van persze)

timejka akkor hasonló cipőben járunk, párom eredményei tökéletesek, alapvetően nálam is szokott hatni a clostil, és mégsem sikrül.
igen a vékony mnyh. a closti mellékhatása, ezért én utrogestan is szoktam kapni.
ma a 4. napon vagyok ,tegnap este kzdtem el a clostilt.
9. napon UH.
k.vanda

vanda tegnapa 11. napon voltam, és a 9.-en hagytam abba a clostyt. De multkor is így volt hogy a 11.-en semmi nem volt, aztán a 19-en meg megrepedt, abból lettem terhes.

Hát majd meglátjuk, hétfőn este megyek megint, akkor a 15. napon leszek. de nem görcsölök. Lehet nekem az van megírva hogy ne legyen negyedik gyerek.

Kép

gabi1

húúú, neked már három gyereked van?
gratulálok:)
hát én most örülnék nagyon, ha egy lenne már, aztán majd még egy:)
k.vanda

vanda igen 3 van:) köszi:)

Kép

gabi1

Sajnálom Gabi, hogy nincs semmi.

K.vanda én is tegnap kezdtem el szedni az utrogestant, remélem lesz már végre hatása valamelyik gyógyszernek.

Kinga, hogy érzed magad lelkileg? Gondolom csalódott vagy! Én is mindig az vagyok ha megjön.
timejka

Sajnos megjött. :(
krévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?