Új privát üzeneted érkezett!

Hú de sokat írtam.Bocsi!

kolcsek

A táblába szeretnék egy javítást kérni! Apával sikerült megegyezni a névben.... ha fiu, marad az Erik, ha lány, akkor viszont Laura.
Köszi!

d.dodó

Látom, tegnap az apás szülés volt a téma.

Nekem az első szülésemnél nem volt benn senkim, én nem akartam.
Úgy gondoltam, én sem tudhatom igazán, mi vár rám, féltem.
Aztán pedig egy csodálatos élményben volt részem, bántam, hogy nem volt velem a párom.

A másodiknál már bejött.
Én nem igazán tudtam mit kezdeni vele,m ert szerettem volna bezárkózni a fájdalmammal, és inkább zavart a jelenléte, plusz komplikációk is felléptek.
(Tehát ne higyje senki, hogy a második könnyebb, mint az első, nem törvényszerű...)
Viszont a párom boldog volt, hogy láthatta.
Én is kikötöttem neki, hogy csak a fejemnél állhat, de mikor már látszott a buksija, megkérdezte a doki tőle, hogy akarja e látni. Nem volt erőm tiltakozni....
Szerencsére nálunk nem történt ebből baj.
Én csak arra emlékszem, mikor megszületett, az egész kórház egyből értesült róla,m ert teljes erejéből kiabált:- látod, kislány! Látod!
Csodálatos élmény volt, hogy az én párom, aki mindíg fiút szeretett volna, a második kislány miatt is majd' kibújik a bőréből!!

Most nem kérdés, hogy ott lesz e.
Vendég

Dodó!
Nagyon szép neveket választottatok!

Az én kicsi lányom is Laura! :wink: :lol:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek és szép hétvégét :D !

Kolcsek
ártani abszolút nem ártasz a magnéziummal, ha magne B6-ot szedsz akkor a B6 segít a felszívódásban. Abébinek is jót tesz egy nap kb700mg magnézium mehet be az anyai szervezetbe terhesség alatt és Calciumot is lehet szedni mert az is görcst okoz, ha hiány van belőle abból kb.1200mg a bevehető.
A magneB6-ban a magnézium tartalma 1 bogyóban 48mg, nyugodtan 3*1-et szedhetsz és akkor is kevés simán, viszonta lábgörcs kezelésére jó, hasgörcsnél 3*2 ha súlyossabb3*3-at mondank, de igazából nagyon erős görcsnél a pezsgőtabi a jó amiből 3*1-et a kezdésnél kell szedni ésha csökken a fájás 2*1 maradhat szülés végéig.Ennek egy tabiban 250mg magnézium tartalma van

Marcsi
Akkor igazi kis lovag a párod :) .Kicsit irigy vagyok, hogy mindenkinél hellyel közzel otthon van az egész család hétvégén :oops:nálunk apa most kezdi a48 második felét s vasárnap 13-körül ér haza és hétfőn megint hajnalban megy :x :roll: kész vagyok tőle, hogy nem látom sose, csak telefon ami kb.-2 perc mert állandóan rohangál.

Ma mi is megyük csavarogni valamerre a kicsikkel meg a véreb Goldenünkkel :lol: mert Ő is kész van már a törpökkel együtt.
s apáért vasárnap mi megyünk be, hazafele pedig belépek a Corába mert tetszenek ezek a rucik amiket láttam s tényleg jó árban vannak.

Óh felébredtek picurok megyek kajcsiztatni őket, nálunk spenót a menű burgonyával és tojglival.

Szép napot mindenkinek és menjetek sétizni vagy pár percre a teraszra levegőzni .

sziasztok 8)
tappancs28

Sziasztok!

Ebéd: rakottburgonya,fincsi házikolbival!

Maria! Hogy érted a keményedést?
Folyamatosan vagy csak néha?
Nekem a hasam alja szokott kb. egy tenyérnyi foltba és arra azt mondta,hogy normális!
Van hogy 1X csinálja egy nap,van,hogy kb.5x.
Egy szülésznő ismerősöm mondta,hogy attól is függ,hogy mit eszel!

Kolcsek! Mostanában már nekem is görcsölget a lábam!
Nem lesz semmi baj ha beveszel Magne B6-ot.
Én 4X2-t szedek,de ez már horror adag,haskeményedés miatt.
Próbálj meg 1,2X1-et szerintem,ha más problémád nincs elég lesz!
Reméljük.
2 naponta kell innom egy ca pezsgőt is!

Kép

Kép
ibm

A keményedést most igazából csak ált-ban kérdeztem.
Mióta szedem a mg-ot, ritkán fordul elő.
Napokig nem, vagy csak kicsit érzem, azért jutott eszembe, mert tegnap este volt.
A hasam alul, de nem tűnt vészesnek, csak én mindenen parázok....

A ca-t mire iszod?
Vendég

Ja, rájöttem!! :oops:

Lábgörcs... :roll:
Nekem a kezem szokott zsibbadni... :roll:
Vendég

A csontfejlődés miatt kérte,hogy mostantól 2 naponta igyak egyet,de hozzátette,hogy ha elfelejtem néha akkor sincs semmi,mert iszok tejet stb.
Ma már tényleg kell,mert szerdán mondta,vettem is,de még nem fogyott belőle!
Nehogy olyan kis törékeny legyen mint az Anyja!
Annyit estem és mindig tört valamim!
3 évesen egyszerre volt eltörve kezem,lábam!
Persze 2X kellett elesni,elsőnél a lábam,aztán elestem gipsszel és a kezem is!
Annyit jártunk a sebészetre,hogy a dr. kérdezte Anyut,hogy vernek-e?
Szegény!

Örülök,hogy már nem keményedik annyit és ha csak ott,hát gondolom azért kell edződnie a méhünknek nem?

Kép

Kép
ibm

Hát, remélem ezért!!!

Na, jó lányok, kimászok az ágyból, majd még jövök!!!
(Még jó, hogy a nagyok már sokáig alszanak....)
A nagyobbik lányomnak du fél 2 volt a rekordja, akkor is én ébresztettem, hogy nem akar e felkelni.... :shock:
Vendég

ok! Én is megyek mert sok dolgom van mára!

Szép napot!

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Kolcsek - látom már a többiek is írták, ártani bizti nem árthatsz a magnéziummal, az csak egy kis vitamin. Nekem se doki ajánlotta, magamtól szedem, vény nélkül lehet kapni a patikában. :wink:

Még nem tudom ma mit eszünk. Rohadtul nincs kedvem főzni. Tegnap nagyon későn értünk haza és nem is ettünk itthon, így nem főztem meg a krumplifőzit, úgyhogy lehet hogy ma az lesz. Csak múlna már ez a rohadék fejfájás!! :(
Vendég

Sziasztok lányok!

Ibm, nem semmi lehetett gipszestül elesni és újabb gipszet beszerezni, hogy bírtad ezt 3 évesen? Nekem szerencsére soha semmim nem volt eltörve, le is kopogom.

Vércukor vizsgálatról én csak annyit tudok elmondani, hogy amikor voltunk a Bajcsyban az első vérvételen, ugyanott csinálták ezt a cukor vizsgálatot is és a férjem ott várt velem a folyosón, ő annyit látott, hogy néhány anyuka teát kap a nővérektől, aztán mondta, h micsoda kiszolgálás, miért is szidjuk az egészségügyet, mikor itt olyan kedvesek, hogy még teával is megkinálják az embert? Aztán felvilágosítottam, első babásan annyi infom már volt, hogy tudtam, ez 1 vizsgálat része.

Kike, tiétek a kecske, férjemnek az a mániája, h egyszer legyen nekünk is, merth olyan jópofák, csak gondolom, jó sokat potyogtatnak.

Apás szülés nálunk is bizonytalan, mert én se tudom, hogy akarnám-e, hogy bent legyen meg ő se, mert neki is mki azt mondja, mekkora élmény, de ő ebben nem annyira biztos. Mondjuk az jó lehet, hogy egy ideig bent van, pl masszírozza derekam v ilyesmi, többit meg majd meglátjuk. Vagy ezt előre kell vajon jelezni, ha apás szülést akar az ember?
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy anyukámat vagy barátnőmet én nem szeretném behívni, de hogy miért, azt nem tudnám megmondani.

Muffin, mi is jártunk Corában, én még csak 1 dbot vettem, én mondjuk vizilónak néztem azt a kis állatkát, én is ezt találtam legaranyosabbnak. Meg vettem tök kényelmes melegítőt meg egy felsőt, de igazából gyerek, babaruhákból van óriási választék, tök jó árakkal.
Kép
Jó hétvégét mindenkinek, a jó idő úgy látom adott hozzá!

Kép
teó

Teó!

Igen,a kecsi a miénk,aranyos jószág,most lett nemrég fedeztetve hogy legyen kicsinye és ismét adjon finom tejcit.Tavaji gidája sajnos elpusztult,egy órával a szülés után,talán most szerencsénk lessz.Igen,elég sokat potyogtat,de nagy gond nincs vele,és megeszi a krumplihéjat,miegymást,nyáron meg ki van kötve legelni. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!

Nem tudom emlékeztek-e rám, én szoktam jönni néha a hülye kérdéseimmel mindenféléről. :roll:

Most azt szeretném tőletek kérdezni, hogy kb hány hetesen vettétek meg/fogjátok megvenni az első dolgot a babának? Akár ruha, akár babakocsi, szóval bármi.

Párom szerint a 28-30. hétig nem kellene venni semmit, de nekem ez annyira távolinak tűnik...
dóri797

Szia Dóri!

Én még nem vettem semmit mert még vár Rám egy Genetika és a picurka nemét sem tudjuk még. Szerintem a párodnak igaza van az enyém is és Én is így gondoljuk. 25-30 héttől fogunk vásárolni!
Remélem tudtam segíteni!

Üdv
Vendég

dóri!
Én 18 hetes 4 napos vagyok, és 2 hete megvettük a kiságyat, és a pelenkázót..... további cuccokat nővérem márciusban hoz :)

d.dodó

Dóri! Gyorsabban eltelik ez a pár hét mint gondolnád! :wink:
Vendég

Babuli, Dodó, köszi szépen a válaszokat! :)

Én egy elég parázós típus vagyok, ezért a párom és a szüleim folyton nyugtatgatnak, hogy minden rendben lesz, ugyanakkor mégsem tanácsolják, hogy előbb vásárolgassak :? Ez olyan ellentmondásos...

Megpróbálom még legalább 4-6 hétig kihúzni :wink:
dóri797

Sziasztok!
A mai kedvem se sokkal jobb. Mindegy.

Muffin: Szörnyű lehetett a baleset. Szerencsére ilyen nem történt velem, de sztem az a derékfájás családi vonás. Az egész famíliának fáj.
Apasági nyilatkozat meg azért kell, mert nem vagyunk házasok és így alapból az én nevemre anyakönyveznék, ha nem írjuk meg.

Wera, köszi, sztem nemsokára indulunk és egy egész tortát megveszek, nem csak egy szeletet.:D

IBM! A gerincérzéstelenítőtől én is nagyon félek. Sztem is azért van, mert már láttunk ilyet. Volt, hogy a műtőbe voltam beosztva és egy pl. aorta műtét elég dúrva, mint egy disznóvágás. De szemrebbenés nélkül végignéztem, de ha egy kis visszér műtét jött...ugye ott gerincérz. van. Azt nem tudom nézni. Hát ez van.

Dóri! Én még nem vettem semmit sem a babának. De nem is bánom, mert ugye nemrég derült ki a neme és vagy 2 napja mondtaák, hogy hoznak egy csomó babaruhát meg kiságyat meg matracot, stb. így nem kell azokat megvenni. Pedig teljesen azt hittem, hogy nekünk mindent meg kell venni, mert a családban hosszú idő után ő lesz az első baba. De a koleganőimmel nem is számoltam. Tőlük kapunk egy csomó mindent. Szóval nem bántam meg, hogy nem vettem semmit. Amúgy is ráér még sztem.

Nem kaptunk oroszkrém tortát, de vettem ishlert meg képviselőfánkot meg rumosz szeletet. Egy ideig már el leszek. :D
Ettől egy kicsit jobb a kedvem.
Már csak az a baj, hogy annyira jó idő van és pont most nincs senki, akivel a szabadban lehetnék. A párom próbán, barátnőmék dolgoznak vagy éppen éjszakára mennek és még neki is főzni kell. Tesóm meg lusta. Na mindegy, remélem holnap is ilyen lesz az idő, akkor a apuci sem megy sehova.

Na megyek ebédelni. (Sonkás-sajtszószos makaróni)

sz.andi

Andi - kár hogy ilyen messze vagyunk egymástól, én szívesen mennék veled sétálni! Éis egyedül vagyok és így kihagyom a sétát ebben a gyönyörű időben :( , pedig bizti jót tenne!
Hmmm... ishler... nyamiiii! :lol: Én bezabáltam az előbb vagy fél kiló fagyit! Jó volt! :wink:

Kike - nagyon jók a családi képek, cukik a gyerkőcök és a kecske is jópofa! :D :D

Dóri - ha visszaolvasol minket láthatod hogy van aki már 12 hetesen megvette a babakocsit vagy épp a kiságyat, mert volt egy kihagyhatatlan darab, de van aki csak később kezd el vásárolgatni. Nem hiszem hogy ez bármit is befolyásolna, ígyis-úgyis meg kell venni valamikor. Mi nemsokára lagzizunk, csak utána indul a babakelengye-project, de pár dolgot örökölni is fogunk, ha minden igaz. :wink:
Vendég

terheléses cukor: mivel nálunk nincs cukorbeteg a családban, és az eddigi összes leletem tökéletes, a zsemle+tej variációval fog menni a dolog szerencsére. ez azt jelenti hogy bemegyek 8ra a kórházba, leveszik a vért éhgyomorra, majd betolom a kaját, utána pedig 9kor és 10kor is vesznek vért. az alapverzió az lenne, hogy glükózszirupot kell inni az első vérvétel után. hallottam olyat is, hogy 9-kor nem vesznek, csak 2 órával kaja után, addig el lehet menni csavarogni.

babakelnegye-project: anyukámnak kb 1 éve volt olyan lehetősége, hogy egy amerikába költöző családtól kb 30-40 ezer ft-ért minden alapdolgot megvehetett, így a sokfunkciós babakocsi (mózes, hordozó, sport, táska...) + mégegy hordozó, kiságy, fürdetőállvány, járóka, pelenkázó nekünk már több mint 1 éve megvan. nem gondolkozott a babonán, viccen kívül párszázezret spóroltunk ezen szerintem. rucikat kaptunk, de csak 68-tól fölfelé, ami ha jól tudom kb 5-6 hónapos kortól jó, 1 éves koráig nem is kell neki vennünk semmit szerintem. pici ruhákat meg bodykat vettem eddig, amiknek nem tudtam ellenállni+akciósvolt+uniszex, mivel a nemét csak szerda óta tudjuk, nagyon nem mertem beindulni. mellszívót már vettem, mert összegyűltek a DM pontjaim, így 15% kedvezménnyel vétek lett volna kihagyni, így az avent mellszívó szettet vettem meg, volt hozzá plussz cumisüveg, 5 db tároló tetővel, adaptergyűrű amire lehet még cumit rakni, így a tárolóból közvetlenül etethető a babó. aztán ott lesz még a gyerekszoba kialakítása, aminek március-környékén fogunk tudni nekilátni, majd utána akarom megvenni a hiányzó dolgokat, törcsi, pléd, ágynemű, kisebb méretű rucik.

a mai menü nálunk maradék lebbencs leves volt, aztán sült kolbász krumplipürével és vegyes savanyúsággal, desszertnek meg gyümölcsrizs és egy fél pohár vörösbor. :)

húh, sikerült regényt írnom.

mia_snow

Sziasztok!

Eddig kicsit csavarogtunk a párommal, úgyhogy csak most tudtam ideülni.

Ez a babaholmi vásárlás jó kérdés. Én a 14 hetemmel már töprengek rajta, mert ezügyben pár hete volt egy rémálmom.

Álmomban már megvolt a baba, kislány volt barna szemekkel és hajjal. A franciaágyon feküdt, volt rajta egy narancssárga pulcsi, hozzá illő nadrág, fehér zokni. Aztán körülnéztem az álombéli szobában és megrémültem. Nem volt a picinek semmije. Se kiságy, se pelenkák, se több ruha, cumi vagy bármi, csak ami rajta volt.
Ez olyannyira sokkolt, hogy felriadtam. Még hajnal volt, de nem tudtam visszaaludni.

Rosszul esett, de tudom, hogy még nagyon sok időm és lehetőségem van. Lesz a picinek holmija!
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Megvoltak a köszöntések,én is ettem fincsi tortát,de most a jégkrémmel is felcsigáztatok!
Apával elmentünk egy nagyot sétűlni,baromi jól esett,de nagyon elfáradtam!
Nagyon szuper idő van!
Apa kiment barkácsolni meg motort mosni,de utánna megpróbálom még megfűzni,hogy menjünk valamerre!
Hátha beadja a derekát!
Kapott valami új játékot amit már közöte,hogy este ki akar próbálni,úgyhogy kileszek túrva a gép elöl és egyedül fel kell találnom magam!
Viszont holnap ő főzi az ebédet!
Valószínű du.elmegy egy kicsit a haverokkal,dehát az is kell néha!
Úgyhogy a mai napot ki kell használnom!

Babakelengye: Mi is rengeteg mindent kaptunk már,van itthon kiságy,járóka,babycomp (2db), fürdetőállvány,kb. 6 hatalmas zsák ruha...
Amit vettünk:játék,textil pelus,5 db bady,egy farmer,orrszívó.
Ha valami akciósat meglátok azt már megveszem!
Én a 13.hétig nem mertem venni semmit,de szerintem ez is csak az előzményem miatt volt.
Én már írtam listát,hogy mit kell még venni,neki,nekem és ha olyat látok ami majd kell és jó áron van én megveszem!
Mire várjak?
Történni bármikor történhet valami,de nem fog! :lol:
Nekünk meg minden egyre nehezebb lesz!
Én ápr. végére,máj. elejére mindent készre akarok látni!
Ez a terv,aztán meglátjuk!

Megyek megnézem Apát!

Ha ma már nem jönnék,jó éjt és szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

késznek lenni én a 38. hétre szeretnék, de akkor már úgy, hogy a táska be legyen pakolva. szóval május 17-én lesz a barátnőm esküvője, az a határidő, oda már táskával megyünk szerintem. :D

mia_snow

Köszi mindenkinek a válaszokat!

Az alapvető dilemmát az okozza, hogy a kinézett babakocsi most 30ezer forinttal olcsóbb és hát azért ez nem kis különbség. :!:
Lehet, azt fogom csinálni, hogy amit kifejezetten olcsón vagy akciósan látok azt megveszem még a 25. hét elött.

Köszi szépen mindenkinek a segítséget! :)
dóri797

Mia - a mi esküvőnk is akkor lett vna eredetileg, mert az a szülinapom, csak hát ugye a baba miatt előrehoztuk, mert én is már nagyon a végén leszek akkorra. :D

Dóri - szerintem nyugodtan vásárolhatsz, főleg ha most megtalálod akcióban amit szeretnél! Legalább nem egyszerre kell majd mindent megvenni. :wink:
Vendég

wera: mi tavaly május 26-ot szerettük volna, csak pünkösd miatt a mi városunkban nem tartottak aznap esküvőt, így lett május 19. és 27-én indultunk nászútra. mmmm.... de szép is volt.... :roll: :D

mia_snow

Sziasztok!

Én a juniusi kismamik topikban vagyok inkább, de ide is be szoktam nézni "olvasgatok"!

vidokata: szinte meglepő kettőnk közt a hasonlóság AFP szempontból!
Nekem 2,8 lett a MoM, én is a Schöpf Méreiben voltam genetikai uh-on, (remélem Te is a Ferenczi Dr-hoz mész - ő nagyon jó!!!)
engem is megnéztek, nincs a kicsinek semmi baja, és nálunk ott derült ki, hogy kislány. Ez volt a 19. hét 3. napján. Én is nagyon aggódtam, és szinte ahogy Te írtad, még a körmeimet is lerágtam. Amikor kijöttem onnan, ugy megkönnyebbültem, hogy elkezdtem sírni!
Szerintem nincs ok az aggodalomra!!!!!, azt megteszed majd, hogy a mért eredményeket megírod nekem? (ha akarod én is neked)
Fel a fejjel, biztos minden rendben lesz!

Sziasztok
bszilvi25

Sziasztok!

CSak most jutok ide a géphez. Délelőtt vásároltunk, aztán ebédfőzés. Délután barátaink jöttek hozzánk. Ők is akkorra várják a második babát, mint mi.

Vásárlás: Mi még nem vettünk semmit a picinek, de egyébként a másfél éves fiamról szinte mindenünk megvan. Babakocsit újat kap, de majd kb. április-május környékén. Veszek majd néhány új ruhát, de azt is majd később. Persze ha mindent most kéne megvennem, hamarabb, apránként szerezném be.

Wera! Jó az új vonalzód! Én is akarok majd valami csajszisat felrakni, de most nem találom azt, amit a múltkor kinéztem.

Papás szülés: Szerintem ha már a vajúdásnál bent van az apuka, akkor a cél előtt ne menjen már ki. Ő is azért van bent, hogy meglássa a babáját. Ha pont akkor megy ki, a lényegről marad le és csak a szenvedés marad meg.
Egyébként unokatesóm mesélte, hogy papás szülésnél bent volt az apuka. Haladt minden a maga útján, de a baba nehezen akart kibújni. Na ekkor jött még orvos, meg több szülésznő +a csecsemős, gyerekorvos, szóval megszaporodtak. Egyik orvos könyökölt a nőci hasában, másik vákuummal húzta a gyereket stb. Ekkor az apuka sarkon fordult, és kiviharzott a szülőszobából úgy, hogy senki nem vette észre. Amikor már hallotta, hogy sír a gyerek, meg nem kiabál senki visszament. A gyerekorvos majdnem kizavarta, hogy ki az és mit keres ott. Szóval ilyen is van.

Kép
szly27

Valaki kérdezte a terhestornát. Nos, nálunk a gyakorlatokat főleg hanyatt fekve végeztük. Voltak lábfejkörzések, integetések lábfejjel. Felemeltük a lábunkat függőlegesbe, ott ugyanúgy integetés, körzés. Egyik térd behajlít, kinyújt, mindkettő behajlít, átkarol (szülő pozíció). Vajúdó légzést gyakoroltuk, aztán a nyomás közben a légzést. Oldalfekvésben lábemelések. Négykézláb cicahát. Karhajlítás négykézláb. Ami hasznos, szerintem az a vajúdó és a kitolásnál a légzés. Én a fiammal nagyon a fejembe nyomtam. Azt éreztem, hogy szétdurran a fejem,annyira vörös. Hát nem is három nyomásra jött ki Roli. de most már tudom hogy kellett volna és gyakorolom is addig. Nagyon sokat jelent.

Kép
szly27

Sziasztok,

Én az áprilisi-májusi babavárokhoz tartozom. Kérdésem lenne hozzád T. Mária:

Én is aSelye kórházban fogok szülni Szőnyben.
Azt szeretném kérdezni tőled, hogy mi a véleménye az ott dolgozó dokikról?
Nekem nagyon szimpi a kórház, de nem ismerek ott senkit, nemrégen költöztünk ide.

KépKép
kisfruzsi

Sziasztok!

Először is, nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat a "nagyon mozgós" parámra!!! Szerencsére már túl vagyok rajta! Nem tudom mi volt velem... :oops:
Muffin, nagyon szépek a rucik!!! :wink: Békásat én is vettem, csak narancssárgában.
Kike, nagyon jók a képek! :lol:
Dóri, én talán a 16-17. héten vettem 3 bodyt. Ha valamit látok akciósan vagy nagyon megtetszik, megveszem. De a nagyja így is későbbre marad.
Ma disznóvágáson voltunk, de szerencsére nem kellett túl sok dolgot csinálnom. :wink:
Holnapi menü: rakott krumpli, fánk

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Szia Kisfruzsi!

Hát, ugyan a harmadik babámat várom, de csak egyetlen szőnyi dokihoz volt szerencsém.
Most is hozzá járok.
Dr Ördög Istvánnak hívják, és csak jókat tudok elmondani róla...
mindkét lányom nála született, nem csalódtam benne.
Vendég

Sziasztok!

Ma egész nap nem voltam itthon és most olvastam végig a napot!

Babuli: köszi szépen az infókat!
Kike: nagyon jók a fotók!
B.szilvi25: persze megírom majd! De már nem is parázok, úgy érzem minden rendben lesz (persze az a tegnapi kis ultrahang is segített) :)
Kezdünk megbarátkozni vele hogy kislány :)

Babakelengye: hát én nem tudom, mi még nem vettünk semmit de én nem is merek (babona??) pedig néha nagy akciókat látni és az ember kísértésbe esik.
Vendég

Én kérdeztem a tornát. Szóval nem egy megeröltető dolog, de hasznos. Hm annyira szeretnék járni, csak kár, hogy helyben nincs :evil: a legközelebbi hely is 30kmre van....

Babakelengye:
mi már kb 1 hónapja megvettük a babakocsit és rá 1-2 hétre a légzésfigyelőt, azért mert annyira jó áron volt, hogy nem szabadott otthagyni. Meg a férjem aznap, mikor megtudta, hogy terhes vagyok elrohant venni egy malackás előkét :lol: úgy tetszik! Mi majd akkor fogunk vásárolni neki mindenfélét apránként, mert ugye egyszerre horror (összeg) lenne számunkra, amikor megtudjuk a nemét! Ami remélhetőleg kedd lesz!!! Jaj holnap megyek afp-re. Annyira parázok tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:
magdolnam

Magdolnam!

Hamar túl leszel az AFP-n és Én szorítok Neked, hogy ne legyen semmi gond. Nem lesz gond! :wink:
Én a keddi Genetikától félek egy kicsit, de remélem minden rendben lesz a Babulinkal és végre meg mutatja, hogy mi van a lába között.
Vendég

köszi :wink: Én is szorítok nagyon nektek!

Aszem hányingerem van :shock:
magdolnam

Sziasztok!

vidokata: mi is azóta barátkozunk a gondolattal, hogy kislány.

Legyen az, csak egészséges legyen.
bszilvi25

Magdolnam!

Jóban vagy már? Lassan reméljük Téged is elhagy a róka koma! :D
Vendég

igen jobban vagyok, ahogy ettem rögtön elmúlt.Lehet ez volt a baj. Hála égnek a 12.héten nekem a hányinger abbamaradt :)

A férjem még mindig alszik :shock: engem már 2 órája kidobott az ágy. Olyan érdekes, mert én nagyon jó alvó voltam, most meg, hááát... forgolódok meg gyakran felkelek. Mág az a szerencse, hogy elég gyorsan visszaalszok.

Olyan szépet kap tőlem apa valentin napra :oops: Az esküvős képünket egy üvegkockába "gravíroztattam" lézerrel. Nagyon tetszik! Meg meglepinek láthatja a babáját 4D-n
magdolnam

Ezek tényleg nagyon szép ajándékok!
A lézeres gravírozás Nekem is nagyon tetszik!

Én túl akarok lenni a kedden és utána majd kigondolok valami szupi ajándékot. Ha minden oké lesz kedden akkor mi márc. 7-én megyünk 4D-re.
Vendég

Jó reggelt!

Babuli! Remélem, a 4D-n megmutatja magát a baba. De lehet hogy kislány, azért ilyen szégyenlős. Amúgy mit szeretnétek?

Terek. Kriszti! Nem akarsz vonalzót készíteni? Ha nem megy, szólj, segítünk!

Ma marhahúslevest főzök, meg rántotthúst törtkrumplival. Délután elmegyünk unokatesómékhoz. Befesti a hajam mert már nagyon lenőtt.

És végre Roli átaludta az éjszakát!!! :D Mostanában bújkált benne valami és nem aludt rendesen. Elég nehéz lesz újra éjszakázni a picivel! Már úgy megszoktam, hogy Rolkó alszik, rosszul esik, ha kicsit nyűgös. Pedig nem kell vele semmit csinálni, csak felsír és így mi is felébredünk. Magától visszaalszik.
A picit pedig meg kell szopiztatni, átpelenkázni, büfiztetni és lehet hogy ezek után még nem is rögtön alszik vissza. De mindenképpen könnyebb lesz újra megszokni, mint Rolinál anno.

Kép
szly27

Szia Szly!

Remélem nem vár a 4D-ig és kedden a Genetikán megmutatja magát.
Amúgy mivel első baba teljesen mindegy a neme csak egészséges legyen!
Köszönöm a drukkot!

Én ma csak spenótot csinálok mert tegnapról maradt még a pöriből.
Vendég

Kép
Ide is felrakom a képemet, hogy lássatok.
Hamarosan jön a pocis kép is.
Vendég

Babuli!
Nagyon szép menyasszony voltál! Télen vagy ősszel volt az esküvő, mert látom kiskabátod is volt?!
Ja igen, most kedden mész genetikai UH-ra?
Én is csütörtök óta tudom, hogy kislány lesz. Remélem a te babód is megmutatja magát!
4 D-re mennyivel előtte szoktak bejelentkezni? Több héttel kell, vagy elég egy-két héttel előtte? Mi majd a 25 v. 26. héten akarunk menni.

Kép
szly27

Szly!
Köszönöm szépen! 2006 Március 18-án volt. Szép idő volt de egy kicsit hüvős. :D
Igen kedden megyek Genetikára és Én is remélem , hogy megmutatja magát és persze, hogy minden rendben lesz odabennt.
Jó Neked hogy már tudod a nemét! :D
A bejelentkezés attól is függ, hogy mennyire járnak oda sokan. Én azért kértem már most időpontot mert a férjemnek be kell írnia előre, hogy szabadnapot kapjon!
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szép menyasszony voltál babuli! Ne izgulj, én is kedden megyek és majd szorítok neked is! De szerintem nem lesz gond!!!

A 4D-ről én is szeretnék kérdezni: ti mi alapján választottatok helyet? Mert annyi helyen csinálják? Szerintetek 2 héten belül van esély időpontot kapni? Most már én is szeretnék elmenni, pedig eredetileg nem terveztük de egy picit beparáztatott minket a kicsi.
Vendég

Magdolnam: nekem nagyon sokáig kb. 12-13 hétig egésznap hányingerem volt és szinte semmit se tudtam enni, közben meg éreztem ha ennék talán elmúlna! Azóta meg reggel ha nem eszem akkor szintén jelentkezik a rosszullét de evésre elmúlik és már csak reggel fordul elő!
Vendég

Vidokata!

Én is szorítok Neked, hogy minden rendben legyen! :D Én több helyről is jókat hallottam, az árak egyformák. Én azt választottam ami a legközelebb van hozzánk. Nekem az is szempont volt, hogy elfogadják a Tempo Egészségkártyámat, de szinte mindenhol elfogadják ezt is. Meg kell kérdezni , hogy mikorra van időpont szerintem biztos van olyan ahol 2 héten belül is tudnak fogadni. Próba szerencse! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?