Sziasztok!
Egy közérdekű információ:
Február 9-én szombaton 10 órakor a PÁGISZ-ban Gryllus Vilmos Maszkabál és a többiek c. koncertje lesz. Jegyek 1000 Ft-ért kaphatók, 1 éves kor alatt ingyenes.
Mi úgy néz ki megyünk, mert úgyis vasárnap van Lili szülinapja.
Képzeljétek, vettünk Lilinek egy görkorit szülinapjára, és úgy megy vele, mintha mindig is a lábán lett volna.
Na jó, persze még az egyik kezét fogom, de egyedül is simán megtesz vele 3-4 métert, és nem esik el a végén, fordulni is ügyesen tud.
Talival kapcsolatban annyit, hogy most meg én lettem nagyon taknyos, meg ráadásul a hét rohangálós lesz, mert anyósom kórházba megy holnap műtétre, én el akarom kísérni, egész nap vele leszek, csütörtökön műtik, apósomhoz is fel kell menni, mert egy idegen fog rá vigyázni (nem azért mert mi nem vállaltuk volna, hanem mert anyósom nem engedte.)
Jövő héten talán már oké lesz minden.
Jaj képzeljétek micsoda élményben volt részem.
Szombaton voltunk a Musical Gálán az egyetemi csarnokban.
Szuper előadás volt, tetszett.
Engem rögtön az első szám végén egy faszi (bocsi) meg akart verni.
A Bálint Ádám énekelte a Rómeót az első számban, és az utolsó szó, valami e betűs szó volt, és baromi hülyén énekelte az e betűt. A húgom utánozta, és elkezdtünk röhögni rajta. Erre az előttem ülő 190 cm magas fickó, akitől nem is láttam semmit, hátravágta magát a széken, és elkezdett velem üvöltözni (jóval hangosabban, mint ahogy én nevettem), hogy Nem tudsz viselkedni?
Annyira meglepődtem, mondtam neki, hogy Nem.
Erre elkezdett hadonászni, hogy: Akkor tűnjél ki innen, mert megverlek. De mint egy felbőszült állat, olyan volt. A szárazfájdalom felesége hátra sem mert nézni végig (vagy ő volt a felbújtó, vagy szégyellte a férjét). Persze én visszaszóltam a faszinak, hogy Miért tegez engem? És persze neki több se kellett, megint fenyegetett, hogy megver.
Akkor egy darabig elcsendesedtünk, de csak a következő poénig. Ő meg úgy nézte végig az előaádst, hogy el sem mosolyintotta magát, pedig volt benne jópár vígjáték szerű jelenet. A végén azért amikor a felesége beszaladt középre, akkor rám nézett párszor szúrós szemekkel, én meg elfordítottam a fejem.
Szerintem több bibi is volt a kirohanásában:
1. nem színházban voltunk
2. az egész nézőtér visított amikor megjelent a Bálint Ádám meg a Dolhai Attila, vagyis nem egy olyan előadás volt, amin fegyelmezetten csöndben kellett ülni, ez kimondottan koncert jellegű volt
A slussz poén az volt, hogy mellettünk parkoltak, és és egy régi ladába ültek be. Úgyhogy az is lehet, hogy apuka kisebbségi érzését vezette le rajtam, merthogy eleve nem talált szimpatikusnak, amiért én nem ladából szálltam ki, és még jól is éreztem magam.
Aki ismer, tudja, hogy nem vagyok a sznob, egyáltalán nem érdekel, hogyha valakinek trabija, ladája, polszkija van (nekünk is volt mindegyik), de a bunkóság, pláne indokolatlanul nagyon tud bosszantani. Most inkább mulattam rajta
De legalább van mit mesélnem
Hihi
LUCA!
Mi vaaaan?
Puszi: Bogi