Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!!!

kriszta!!!
először is nagyon örülök a talinknak hogy sikerült és hogy dominikát végre személyesen láthattam!!!a képeket lekicsinyítettem de igy sem tudom felrakni!!!a fenébe!!!majd elküldöm emilbe neked csak a címedet küld el légyszike!!!gyönyörű a csajszika tényleg nagyon!!!
a dokinál tényleg minden rendben volt!!!norina gyönyörűen fejlődik!!!minden testrésze egy 25hetes babának felel meg egyedül a lába 28 hetesnek!!!mondtam a dokinak hogy modell lesz biztos!!!sokmindent megtudtam vele beszélni aminek nagyon örülök!!!május 19-20ra vagyunk kiirva!!!azt mondta valamikor akkor van az ő szülinapja is!!!még jó hogy pontosan tudja!!!
holnap majd még irok hogy mi volt csak hulla vagyok nagyon és kajás is!!!hehe!!!millió puszika a hercegnőnek aki élőbe még tüneményebb!!!
vigyázzatok magatokra!!!
snápi ági

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Szia Móni!
Hű, most én is pont mózesre vadászok. Találtam is a vaterán egy gyönyörűt, fonott, bidres-bodros, hímzett. :) :) Meg a tesz-veszen is hirdetgetnek, de én úgy gondoltam, hogy egy ilyen mózesben hoznánk haza a hátsó ülésen. Igaz, ez sem rögzíthető úgy, mint egy bébihordozó, de mégis biztonságosabb, mint kézben. Csak azért vagyok úgy ellene ezeknek a hordozóknak, mert védőnő mondta, hogy nem jó beletenni a babát ilyen döntött hátúba. Szóval az a jó, ha tök egyenes a fekvőfelület. Bár egy ilyen rövidke úton még tényleg nem ártalmas, de végiggondoltam, és egy mózesben levegőztetni is lehet kint, fedett helyen, meg hurcolni, úgyhogy szerintem azért ki lehet használni. Csak azért írtam ezt le, mert te is mondtad, hogy még nem tudod, mire fogod használni.

Képeket majd még kérünk szépen!!!:)

További szép napot, napokat nektek, meg minden jót.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Évi!

Van olyan mózeskosár is, amely autóba rögzíthető biztonságos módon! Néztél már ilyet?
Egyébként én is vatera mániás vagyok!:-)A képen látható rucika is vaterás termék. A játszószőnyeges verzión.
Jaa! Játszószőnyeget mindenképp szerváljatok csajok!Kb egyhónapos korától már élvezni is fogja, meg nézegetni a lógó csimbilimbiket!

Móni!

Köszike a bókokat!

Ági!

Én is nagyon örülök a talinak!!!! Örülök, hogy nálatok is minden okés!!!
Mit mondott a görcsölésre???
Képzeld, Dominál is úgy volt, hogy 2 héttel "nagyobbak" voltak mindig a combjai!
36. héten 2500 grammra saccolta a doki. Na gondoltam, hogy lesz egy ötvenvalahány centis kis súlyú manónk. Erre 50 cm lett és 3600 gramm. :shock:
No mindegy.

Ide lődd a képeket léccike: labar.fekete@hotmail.com
Pulitzer díjat készítsem érte?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Hasadi!

Lányod hogy van?
Elkezdtétek a vizsgálatokat?

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Évi! Navetta mózesek rögzíthetők az autóban. hordozó sztem nem tesz kárt a babában. Biztonságosabb mint a mózes!!! Mondjuk mi anno Johannát /akkor tették kötelezővé a hordozót/ textilmózesben hoztuk haza :oops: :lol: azt még jobban ki tudod használni, mert a legtöbb babakocsiba is belefér.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok !

Dóri ! Köszi a kérdésed . Meg van , de nehéz a diétázás , szegény a suliba is diétás kaját kap , és minden nap farkas éhesen jön haza . Mert a suliban azt jelenti a diétás , hogy a liszt , tojás és tejallergiások ugyanazt eszik , tehát szinte semmit nem tudnak főzni nekik . Pl.: kenyeret sem , tehát se reggel se uzsi . Nem tudom mi lesz . Lehet , hogy ki kell venni a napköziből , még az a szerencse , hogy elvileg jár a gyes és az emelt családi pótlék 10 éves koráig .

Vizsgálatok hogy állnak . Sehogy a párom be van havazva . Tudom ez nem kifogás , de nem egy könnyű eset és minél jobban erőltetem a dolgot annál inkább nem . Úgy hogy időt kell hagyni neki . Most abban a stádiumban vagyok , hogy rábízom magam a sorsra . Meglátjuk mi lesz . Iszok gyógyteákat és ennyi . De azt találtam ki , hogy majd beírom magam a naptárjába hátha akkor tud egy kis időt szakitani rám és a dokira . De ezzel a sok küzdéssel és feszütségel a kapcsolatunkat sem akarom tönkre tenni .

Lányok nagyon jó nézegetni a képeket . Egyik drágább mint a másik . Türelmetlenül várom a további képeket .

Sziasztok , Hajni . Szép napot.
hasadi

sziasztok!!!

krisz!!!
elküldtem az emilcímre a képeket!!!a díjat a kislányodnak adjad inkább át!!!ő megérdemli!!!remélem örülni fog neki!!!
minden rendben volt tegnap!!!a görcsölésre azt mondta hogy helyezkedik a baba és mivel kicsi a hasam én ezt jobban érzem meg hogy többet kell pihizni!!!azt mondta ha érzem megint akkor a magne b6-ot szedjem!!!megadta a telószámait a szülésznőknek akikkel együtt szokott melózni!!!jövőhéten majd a szülőszobalátogatás utén felhívom őket is!!!megbeszéltem vele mindent és ez olyan jó érzés most!!!mondtam neki ha norina előbb jön nem lesz gond hogy pünkösd lesz???mondta hogy ha én nála akarok tutira szülni akkor ő azt beirja naptárába és akkor ő ugy készül hogy akkor ne menjen sehova meg ilyenek!!!jó fej volt nagyon!!!a vizsgálatkor a figyelem elterelője kicsit gyenge volt,mert egyből tudtam hogy nem gondolja komolyan!!!megkérdezte,hogy hányas is a szemüvegem!!!el is nevettem magamat de aranyos volt a figyelemelterelője!!!a lábán nem rágódok én sem!!!a modellkedésre már most kezdi a felkészülést!!!amugy tényleg minden rendben van és nagyon jó volt látni titeket!!!remélem a képek is tetszeni fognak!!!sajnálom hogy nem tudtam kirakni!!!bénácska vagyok egy kicsit!!!hehe!!!

na szép hétvégét mindenkinek!!!
sziasztok!!!
ági

Kép
Kép
snápi

Szia Ági!

Azt szeretném tőled kérdezni, mert én is a Hartmanhoz járok, de engem a 12. és 18. heti ultrahangra a délpestibe hívott, hogy utána már a magánrendelőjébe is tud ultrahangot csinálni?

És örülök, hogy minden rendbe van nálatok, pihenj sokat.

Jó hétvégén mindenkinek!
Sziaszok
Lilla
Vendég

szia lilla69!!!

én örülök hogy te is a hartmannhoz jársz!!!persze hogy tud a magánrendelőbe is ultrahangot csinálni és ott sokkal nyugodtabb a helyzet!!!jobban tudsz tőle kérdezni meg megbeszélni bizonyos dolgokat!!!a kórházba nem annyira ér rá mert szegényke össze vissza futkos!!!meg most nekem is jobb volt hogy az influenza alatt nem kellett a kórházba bebumlizzak csak lesétáltam a rendelőbe!!!ha neked is igy kényelmesebb akkor kérjél a marikától időpontot hozzá!!!erzsébeten csütörtökönként rendel mindig!!!délután!!!

remélem nálad is minden rendben van!!!olyan sok különbség nincsen kettőnk között!!!tudod már hogy mi lesz???
szia!!!
ági

Kép
Kép
snápi

Szia Ági!

Köszike, megkaptuk a képeket. Tök jók lettek!Örülök, hogy minden okés nálatok!
Nálam olyan édes volt a doki, mindig mondta: Krisztike, most nem szülünk, mert megyek berúgni. Utána szülünk.:-)
Én Békési Erzsikénél szültem, nagyon korrekt és aranyos!
Ha felhívsz egy szülésznőt, soron kívül is bemehtsz szülőszoba látogatásra a pároddal együtt.
Na puszika, tépek, mert van még fél órám kivasalni.:-)

puszika mindenkinek!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Ági!

Köszi, már voltam a magánrendelőjébe is, csak azt hittem, hogy
ultrahangra csak a kórházba lehet hozzá menni. De mostmár a magánba fogok bejelentkezni ultrahangra is.
Sajnos még nem tudjuk, hogy mi lesz, mert a 18. heti ultrahangon nem tudták megmondani az I. sz. Női Klinikán sem. De 19-én megyünk a magzatvíz eredményért, és abból 100 %-osan fogják tudni. Addig egy kicsit ideges vagyok, hogy minden rendben van-e, de reméljük igen.

Szia
Lilla
Vendég

Lilla69!

4D-s ultrahangra a doki még nem küldött el???
Igaz, hogy nem túl olcsó, de a nagygenetikát érdemes ott is megcsináltatni!
Még időben vagy.:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Krisz!
Nem küldött 4D-re, mert a 18. héten Hartman dokinál is voltam ultrahangon, amit rendben talált, és utána meg a 19. héten az I. sz. Női Klinikán is voltam genetikai ultrahangon és ott is mindent rendben találtak, de mivel már volt vetélésem, és elmúltam 35., így ajánlották a magzatvíz levételt. Akkor meg már nem mertem olyan sűrűn ultrahangra menni, de a 28. héten mindenképp elmegyek, mert fel is akarjuk majd vetetni DVD-re.

Hajni!
Nagyon sajnálom a kislányodat, nekem is van egy ismerősöm, akinek a kisfia is ezzel küszködött, hol elmúlt neki, hol besokalt a szervezete és előjön, de 10 éves korára teljesen elmúlt.
A párodat meg tényleg nem szabad erőltetni. Nálunk is az volt, hogy én is egyből bejelentettem, persze közbejött neki valami. Aztán egy pár hétig fel se hoztam szóba az egészet, és egyszercsak mondta, hogy jelentsem be. Úgylátszik a férfiaknak kell egy kis idő, míg feldolgozzák ezt. Ő itt volt erzsébeten a Vörösmarty utcába, nem tudom, hogy nektek is ezt ajánlották? Ott azért volt jó neki, mert "hozott anyagból" dolgoztak, és nagyon rendes volt a doki is.

Mindenkinek jó hétvégét!
Sziasztok
Lilla
Vendég

Lilla69!

Jaaa értem! Akkor már kicsit sok lenne a 3 uh.
A magzatvíz levétel milyen? még tervezünk egy tesót, de én is betöltöm addigra a 35. életévemet.
Őszintén bevallom rettegek tőle. Muszáj egyáltalán megcsináltatni?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szia Krisz!

Hát nem egyszerű döntés, az biztos. Én azért vállaltam be, mert a munkahelyemen született egy down-kóros baba, ők nem csináltatták meg a magzatvíz levételt és féltem nehogy mi is így járjunk. A párom rám bízta a döntést, de látszott rajta, hogy nem tudja mitől fél jobban a beteg babától, vagy a vetélési kockázattól. Egyébként nem egy fájdalmas, olyan mint a vérvétel és kb. addig is tart. A hasamat bekenték fertőtlenítővel, és nagyon a has alatt szúrtak be egy kis tűt. Közben nézték az ultrahangon, hogy ott csinálják, ahol nincs a baba. Utána viszont nagyon feszül a has, magneB6-ot szedtem három napig. Ott azt mondják, hogy 2-3 napot kell feküdni a vetélés miatt, én egy hétig tényleg csak feküdtem és csak enni keltem fel. Ami rossz az egészben az az, hogy a 20. héten csinálják és csak a 24.héten lesz eredmény, mert állítólag előbb nem tudják megcsinálni, mert nincs elég magzatvíz.
Tanácsot ebben nem lehet adni. Most két hét után azt mondom, hogy örülök, hogy megcsináltattam, akármi is az eredmény, de az első hét utána tényleg rettegésből állt, nehogy vetélés legyen. De a kritikus időn szerencsére túl vagyunk. Az eredménytől nem félek, mert a nyaki redő ultrahang és az AFP-m is jó volt, inkább a következményektől féltünk. Egyébként a száraz statisztikai adatok, amit ott elmondanak az az, hogy kevesebb a vetélés, mind a beteg baba lehetősége, és általában aki elvetél, az nem tartja be a pihenést utána. És tényleg már nagy rutinnal csinálják, olyan sokat csinálnak egy nap.

Bocs, egy kicsit hosszú lettem, de ezt tényleg mindenkinek saját magának kell eldöntenie. Nem könnyű döntés az biztos, de úgy gondolom, ha ezt ajánlja az orvos, akkor be kell vállalni, De azért nekem is volt egy pár álmatlan éjszakám, amíg a levételre mentünk, de remélem minden rendben lesz.

Szia
Lilla
Vendég

Szia Lilla!

Köszi a választ, sokat segítettél!!!
Bár ez elég rossz helyzet, mert mi van akkor, ha a 24, hétre megkapja az ember lánya az eredményt, hogy down kóros?
Megszakítják a terhességet? :?
De ha a nyaki redő és az afp is jó, akkor tutira nem lesz az!!!!
Ja és az genetikán is kiderült volna, mert a down kóros gyerekeknek akkor még nincs orrcsontjuk!!!Ezt a 4d-n mondta a szonográfus!!!
Úgyhogy fel a fejjel, tutira nem lesz gond!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok lányok!
A mózeskosárral kapcsolatosan nekünk annó azt mondták, hogy az autóban nem valami biztonságos, mert fékezésnél a baba nyaka oldalra rándulhat, és abba nem is lehet olyan jól bekötni mint egy hordozóban. Úgyhogy mi elejétől fogva a kagylóülést használtuk. Én is azt csináltam, hogy alul kitömtem egy kispléddel. De láthatóan a kislányunk nagyon jól érezte magát benne. Két hónapos korától nagyon sokat utazott. Persze hosszabb utaknál sokszor megálltunk hogy kinyújtózkodjon.
Ági, majdnem egyidőbe fogunk szülni Hartmann dokinál :). Én május 23ra vagyok kiírva. A második prünty is kislány lesz, de nagyon örülünk neki. Engem elküldött 3D-s ultrahangra, de nem hiszem hogy elmegyek, mert eddig minden eredmény rendben volt, és anyagilag sem engedhetem most meg magunknak. Egy kicsit ilyen reklámfogásnak érzem. Arra hivatkozott, hogy a nyúlszáj és a farkastorok nem látszik sima ultrahangon. És ha mondjuk ilyen probléma lenne, mit tudsz már ilyenkor csinálni.
Kellemes hétvégét nektek.
Andi.
apcukk

Sziasztok!

Szia Krisz!

Köszi a biztatást, remélem én is, hogy minden rendben. Majd 19-én megírom.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Szia Andi!

A volt közös dokinkról írt be valaki véleményt, érdemes elolvasni. Ugyanígy a társalgó - szülészetek, kórházaknál megtalálod név szerint. Még anno kérdeztem véleményt, de csak nemrég vettem észre, hogy válaszolt valaki.

Szia
Lilla
Vendég

Andi!

Azért küld el plusz egy uh-ra, mert a kórházi ultrahangon nincs idő egy komplett 20 perces genetikai uh-t megcsinálni. Az övé meg egy kicsit régebbi típus és rosszabb a képe.
Azonkívül a szonográfus (ultrahangot készítő) meg kifejezetten erre szakosodott és észrevehet olyan apróságokat is, amit egy "átlag" nőgyógyász átlag uh-os ismeretekkel nem biztos, hogy kiszúrna.
Majd észre fogod venni a 4D-n, amikor 2D-re átvált , hogy mennyivel másabb a minősége és el fogsz azon csodálkozni, hogy mi a fenét látnak egyáltalán a régebbi típusú gépeken?
Amúgy tutira van benne marketing is, de nem az az elsődleges amiért elküld. Utána a 28. héten már nem fog elküldeni, de most érdemes.
10 000-12 000 Ft között van az ára. :shock:
Siralmas tudom, de ha mégis meg tudod engedni magadnak, akkor inkább most menj, tényleg érdemes.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Lilla, elolavastam amit írtak róla, nagyon dúrva. Jó hogy idejében észrevettük mi is, és váltottunk egy olyan orvosra aki oda is figyel a kismamákra.
Remélem jól van a Babókád. Szoritok, h. jó legyen az eredmény.
Krisz, nagyon meggyőző amit írtál. Hát nem tudom, még meggondolom. Szivem szerint persze, hogy én is megnézetném, hogy 100%-ig rendben van-e minden. De én azt feltételezem, hogy aki hosszú évek óta ezzel foglalkozik, az sima ultrahangon is könnyen észreveszi ha valami nem stimmel a babával.
Andi.
apcukk

krisz!!!

küldtem neked privit!!!
remélem megkaptad!!!
puszika!!!
ági

Kép
Kép
snápi

Ági!

Neem kaptam privikét tőled! Küldd el még 1x lécci lécci lécci!!!!

Andi!

A fontosabb és nagy dolgokat tutira ki lehet szűrni a régebbi uh-on is.(szerintem)A Hartman doki meg írtó profi.
Nekem szép emléket csinált a szülésből! sajna a fiamnál borzasztó emlékek maradtak.
De azt tudnod kell, hogy a nagy uh minimum 20 perces. Megnézik a vesét, gyomrot, még a hasnyálmirigyet is látja. Megszámolják az ujjacskákat, stb...képzeld a szívpitvarok is látszanak.
Amikor én mentem 4D-re, mi is alig tudtuk összekaparni a pénzt rá.

:(
Többször sajnos nem is volt alkalmunk elmenni, de a többi alkalomra már a Hartman doki is azt mondta, hogy mozizás. :lol:
Egy a lényeg, azért egy 4D-st mindenképp iktassatok be, mert örök élmény ez a mozi!

Kép

Kép

Kép

dominika1

kriszta!!!

pedig 2 szer is elküldtem!!!
biztosan nincsen???
nem tudom mégegyszer megírni esküszöm!!!
ma megyünk szülőszoba látogatásra meg utána a szülésznővel randizunk!!!kész rohanás lesz az egész napom!!!
lehet hogy inkább emilt írok majd oké???
puszika!!!
ági

Kép
Kép
snápi

Ági!

Tuti, hogy nekem? Mert van dominika felhasználó is, mi meg dominika1 vagyunk. Most néztem meg, tutira nincs!
Inkább írj emilkét jóóó???
A privit eltárolja elküldöttben, nem kell újra írnod, csak újból küldened.
Ki lesz a szülésznőd???
Majd ezerrel írd meg, hogy mire jutottál!!!

puszka, vigyázzatok magatokra!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy ti fogadtatok szülésznőt is?
Múlt kedden voltunk szülőszoba látogatáson és ott azt mondták, hogy minden műszakban van több szülésnő is, így lesz aki foglalkozik a szülés alatt veled. De nem tudom, tanácstalan vagyok, hogy ha van orvosom,ajánlatos-e szülésznőt is fogadni?

És mennyit kell adni a dokinak és mennyit a szülésznőnek?

Tudtok is ajánlani esetleg szülésznőt?

Kép

Kép
mannogab

Szia Mannogab!

Pont szülésznőt érdemesebb fogadni, mint orvost!!!!
A Jáhn Ferencbe a szülésznő levezetheti a szülést önállóan, ha nincs gáz.
Azért érdemes szülésznőt fogadni, mert előfordul, hogy 10-13 szülés is van egy nap és akkor biza rohangálnak, mint pók a falon!
Én Békési Erzsikénél szültem, nagyon tudom ajánlani.Ha kell, megadom számát.
Ha nincs még fogadott orvosod, akkor szülés után ráérsz eldönteni, hogy adsz neki pénzt vagy sem.

Szülésznőnek 10 000 Ft-tól érdemes adni, ki mit engedhet meg magának.
Orvosnál nekem a Hartman doki volt, ő ebből a szempontból más, mint a többi, mert rádbízza, hogy mennyit adsz neki és soha nem érzékelteti senkivel, hogy keveset adtál vagy sem.

Remélem tudtam segíteni!
:lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Hú, de jó sokat írtatatok az elmúlt napokban.

Köszike a tanácsokat a mózesekkel, hordozókkal kapcsolatban. Végülis döntöttem. Mi is olyan kagylóformájú hordozót kaptunk egy ismerősünktől, úgyhogy abban fogjuk hazahozni, hogyha már ennyire mindenki lebeszél a mózesről. Végülis hülye lennék pénzt kiadni egy mózesért, amit bele sem lehet rögzíteni autóba, amikor kaptuk ezt a szuper jó autóba köthető hordozót.

Mannogab!
Igen, érdemes szülésznőt fogadni. Olvass bele a másik Jahn F-es topicba, pont most írtam ott az én általam választott szülésznőmről. Czövek Áginak hívják.
Mi is kérdeztük őt a férjemmel, hogy mennyiért vállalna el, és azt mondta, hogy annyit adunk, amennyit gondolunk. Szóval nem mondott fix árat.
Mi úgy ismertük meg őt, hogy egyik délelőtt felhívtam a kórházat, hogy szeretnék szülésznőt fogadni, és bemehetnénk-e a férjemmel egy kicsit körülnézni, és beszélni egy kedves szülésznővel, aki elvállalna majd engem a nagy napon. Pont vele beszéltem, és mondta, hogy persze, menjünk.
Aznap délután meg is ejtettük ezt a szülőszoba látogatást és találkát. Ágika maximálisan kedves volt velünk, és teljesen otthon éreztük magunkat, amíg ott voltunk. Pedig végülis teljesen ismeretlenként mentünk be hozzá az utcáról. Ágikáról azóta is csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni a férjemmel.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Helló Évi!!!

Már lassan nem találok a Vaterán babaruhát...... :lol:
Már lassan a finishben vagy!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Évi, a legjobb szülésznőt fogadtad meg! Komolyan! Nekem nem volt, csak orvosom a császár miatt, de aznap éjjel, amikor megindult a szülésem Ő volt benn! Olyan tündéri és kedves volt, hogy csak csuda! Nagyon hamar elment az éjszaka, türelmesen készítgetett elő, nagyon jól választottál!
Csak a számom is vidd ám magaddal! Különben hogy adom át itt mindenkinek a jó hírt! :D
Örülök, hogy van hordozó, jól döntöttél! Remélem már jobban is vagy, lement a lázad!

Móni, ha a fiad enegedi, néha gyere és mesélj, meg tegyél képeket fel! M.mesi is nagyon eltűnt, csak nem?!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina:

írtam a másik topikban is Neked,hogy még egyben vagyunk :) de akkor itt is jelentkezem és itt köszöntöm a kis Hannát a hónapfordulóján ;)

szép estét!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Dominika,
:D Ja, majd babaruhaboltot nyitok. :D De nem, különben az unokatesómtól kaptam egy nagy zsákkal, az ő kislánya most már 9 hónapos, úgyhogy pont oda tudta adni a legkisebb méreteket (meg nagyobbakat is). Úgyhogy most egy fél évre biztos el van látva a gyermekem ruhákkal. :D
Igen, lassan tényleg a finisben vagyok, csak még össze kéne pakolni a kórházi cuccokat. Már elkezdtem. :)

Hexina,
Köszike. Igen, teljesen jól vagyok, nem is értem, mert a két nappal ezelőtti rosszullétemnek nyoma sincs. Nem is értem, mi lehetett azon a napon, és hogy egy nap alatt átment rajtam, valami vírus, vagy gyomorrontás, vagy mianyavaja... És nyoma sem maradt.... hm... na mindegy, örülök neki. :D
Igen, ő tényleg nagyon jó szülésznő. :D Mondom, e-mailezek is vele, pedig nem is én kezdeményeztem. :) Annyira, de annyira aranyos, kedves, és minden... :)

A mobilomba be vagy írva, úgyhogy nálam lesz. Te leszel az elsők között, akit értesíteni fogok :D Végülis nekem meg csak szülésznőm van, orvosom nincs, pedig lehet, hogy csaszi lesz.

Köszi még egyszer az érdeklődést.

Sziasztok.

Kép
evisan

sziasztok!

Evisan! a tescoban láttam 1000 ft-ért rózsaszín, kordbársony overállt, nagyon szép!!!! Rád gondoltam!!!!

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést itt is Mesi! :D Jó, hogy jelentkeztél, ez már nagyon a finis! Olyan izgi! :D (Nekem pl. 38 hét és 2 naposan indult el a dolog...)
Gyere gyakran amennyire tudsz és időd engedi!

Évi, örülök, hogy jobban vagy! Hála égnek, hogy egy nappal megúsztad! Pihenj sokat, már Te is a célegyenesbe fordultál! :D

Megyek, mert ébredezik a hercegnő!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Nagyon izgi, hogy ki lesz a következő :D Drukkolok :D

Nálunk minden rendben. Már három éjszaka úgy evett, hogy este 10-kor, éjjel 2-3-kor és reggel 6-7-kor, úgyhogy nagyon szépen alszik éjjel. :D De nappal alig akar aludni, csak a cicin szeretne lenni, mindig elalszik és ha beteszem az ágyába, 5-10 perc után felébred, hogy nem vagyok ott és kiveri a balhét. Sajnos muszáj néha sírni hagyni, mert se főzni, se elmosogatni nem tudok. :( Meddig fog ez tartani? Úgy sajnálom, szegényt. :(

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Móni!

Látom nálatok is anyafüggőség van.:-)
Nálunk akkor javult egy kicsit, mikor már nézelődött.
Próbáltad már rövid időre a babahordozó ülésbe betenni???
Annak a foganytújára ráaggatsz bármit, azzal bizti elvan egy kis ideig.... :lol:

Képeket kapunk????

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

dominika1 és eviasan!

Köszönöm a tanácsokat a szülésznővel kapcsolatban. Akkor szerinteme én is fogadok, biztos ami biztos.

Lányok!

Én úgy tudom a JF-ben van kismamatorna és felkészítő tanfolyam. Ti mit tudtok erről? Esetleg valaki volt már ilyen tornán?
Én szeretnék járni kismamatornára, vagy valami felkészítő tanfolyamra, mert nagyon félek ettől az egész szüléstől.
tud valaki ajánlani tornát, vagy valami felkészítőt?

Kép

Kép
mannogab

Szia mannogab!

Szülésfelkészítő tanfolyam lesz március 4-én, ha jól emlékszem 10 órától. Én is el szeretnék menni rá.

Aki volt már ilyenen írja meg légyszi, hogy oda be kell jelentkezni, vagy hogy van ez? Sajnos a párom nem fog ráérni, én viszont mindenképp el akarok menni egy ilyenre. Szerintetek ciki oda egyedül menni?

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Dominika
Anyafüggőség? Ez jó! :lol:
Köszi a tippet, de sajna még nem igazán élvezi a hordozóban létet, csak az anyaközelség kell neki. Van az ágya felett egy olyan forgó-zenélő, azt szoktam felhúzni, ha sír, de nem figyel rá, csak a nyugis, de akkor is hamar megunja. Talán tényleg jobb lesz, ha már kicsit messzebbre is el fog látni, meg felfedezi a kezét, stb.

Lilla, mannogab
A szülésfelkészítők mindig kedden vannak és 2-kor kezdődnek, és természetesen lehet egyedül menni, csak az apás szülés témára jó, ha a párod is megy, hiszen az apák félelmeit fogják átbeszélni. A programot ha jól tudom megtalálod a kórház honlapján és az UH váróban is ki van téve a falra. A felkészítőre bejelentkezni nem szükséges, viszont a terem székszáma véges, úgyhogy 3/4 2-kor már legyél ott. A kaputól jobbra lévő nővészálló nevű épület 2. emeletén tartják. A résztvételért egyébként nem kell fizetni, csak az alapítványt kérik, hogy páronként támogassátok helyben 1000,- Ft-tal. A beszélgetések után általában van szülőszobalátogatás is. Torna is van, de arról sajnos nem tudok semmit.

Lányok, van egy kérdésem:
Kaptunk a kórházban többek között egy HIPP gyermektea mintát (100 ml-hez), kínomban megcsináltam neki és úgy itta, mintha egész nap nem evett volna. Remélem nem csináltam nagy hülyeséget, mert rá van írva, hogy 4 hónapos kortól. De nagyon ízlett neki és azóta alszik. Szerintetek?

Ja, és küldök néhány képet:
Kép

Kép

Kép

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Mónika!
Köszi a választ. Nagyon aranyos a kisfiad!!!

Mannogab!
Azt elfelejtettem megírni, hogy a Csiliben is van kismamatorna, minden kedden 18 órától. Megnézhetek: www.csili.hu / tanfolyamok /felnőtteknek / mozgásos-nál.

Szia
Lilla
Vendég

sziasztok!
Mónika!

Nagyon tündéri a kisfiad. Gratu hozzá! Már én is szeretnék ott tartani, hogy a kezembe ringathatom a kis Milust.

Felhívtam a csilit. Ha valakit érdekel a kismamtorna a csilben ( erzsébet ), akkor jobb ha tudjátok hogy előre kell bejelentkezni és majd visszahívnak, úgy hogy 1 hónapot részt vehess még a kismamatornán, ami egyben szülésfelkészítő is.
1 hónapot kell menni hogy hasznos legyen. Keddenként 18-20h-ig. ÉN ma jelentkeztem fel kíváncsi vagyok mikor hívnak,hogy mehetek. És ami nagyon tetszett, hogy kérnem kell a dokitól egy orvosi szaklvéleményt, hogy részt vehetek a felkészítőn. Szerintem ez nagyon jó, hogy erre is figyelnek.
www.csili.hu
Szép napot Mindenkinek!

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok!

Móni

nagyon-nagyon édes a kisfiad :) mindkettő :)
de jó Neked...Te már több,mint 2 hete babusgathatod,karodban tarthatod... :lol:

én meg számolom vissza a napokat, kíváncsi vagyok meddig jutok :roll: sokan jósolták,hogy valentin napi baba lesz 8)
majd meglátjuk ...

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

mannogab!!!

én a csilibe járok már október óta a kismamatornára!!!nem kértek orvosi papírt akkor még de lehet hogy ez valami uj most!!!az hogy mikor hívnak fel az attól függ hogy mikor szülnek a februárra márciusra kiírtak!!!ha valaki kiesik utána töltik fel a csoportot!!!a torna amugy nagyon jó és nagyon aranyos a néni aki tartja,akihez a babád ha 3 hónapos lesz viheted még baba-mama tornára is!!!szerintem nem kell egy hónap az elsajátításhoz!!!gyorsan megy ez!!!sokan az utolsó pillanatig járnak és onnan mennek szülni!!!de ahogy majd te bírod és érzed hogy neked mi jó!!!
ez csak jótanács!!!érdemes várni a telefonra!!!
szülésznői tanácsadás szinten a dominika1nek igaza van!!!nekem is azt tanácsolta a dokim hogy érdemes fogadni!!!de ezt is neked kell eldöntened!!!

mónika!!!
gyönyörű a te kisfiad is!!!szépen fejlődik!!!

kriszti!!!dominika1!!!
lassan megkapod az emilemet!!!(remélem)
csak győzd olvasni!!!

sziasztok!!!

Kép
Kép
snápi

Ági!

Regényt írtál???? :lol: :lol:
Várom és válaszolok rá, de csak kb 6-ig szoktam ntezni, utána a fiúké a terep.

Móni!

Nagyon szépek a fiúk!!!Illetve mit is beszélek! Jóképűek!!!
A teával még nem rontottál el semmit. De többet szerintem ne adj neki.
A kis veséje sem bírja még, illetve ha szopizik, akkor felesleges is.
Ja és nem mellékesen tartalmaz szőlőcukrot, amivel édesítik!!!Tehát jó édes, még jó, hogy beszlopálta!!!
Ha úgy gondolod, hogy szomjas, inkább forralt és szobahőmérsékletűre lehűtött vizet adj neki, cukor nélkül. De hangsúlyozom, ha szopizik, ez is felesleges.

A forgó zenélő izét és a többi mozgó valamit kb 1-1/2 1 hónapos korától fogja igazán értékelni. Addig marad a seggrisza. Tán a hordozókendő?????????????????
Érdemes egyet kölcsönkérni egy napra, hogy lásd hogy válik be.
És alig használtan már lehet venni is. "lóghatna" rajtad úgy, hogy közben haladnál is. Én most veszek, mert anyafüggőségünk óriási méreteket ölt. Nálunk meg állatsereglet is van, akiket el kell látnom és babakocsit mire előveszem.....

Hajrá MESIIIIIIIIIIIIIII és Lara!

:?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Elég régóta olvaslak benneteket és nagyon tetszik a hangulat és a jó légkör.
Én jelenleg 30. hetes várandós anyuka vagyok, két nagyobb csemetével is rendelkezem. A fiú 15 éves, a kislány 11.
Most is kislányt várunk, amit az uh visszaigazolt.
A Dél Pestiben fogok szülni és nincs választott orvosom. Úgy gondoltam, hogy szülésznőt fogadok és nagyon javasolták Czövek Ágnest, akiről ti is jókat írtatok.
Egyik ismerősöm nemrég szült nála és nagyon meg volt vele elégedve, ezért megadta a mobilszámát. Sajnos elkutyultam valhová. Az lenne a kérésem, valaki meg tudná adni újra, mert a kórházon keresztül képtelen vagyok elérni.
Előre is köszönöm a segítséget! :lol:
yusz

Szia Yusz!

Gratulálok a nagyokhoz és a születendő kiscsajszikához!
Én sajna nem ismerem ezt a szülésznőt, de talán a többiek.....
Látom, nálatok is jó nagy korkülönbség lesz!:-))

Mesélsz egy kicsit magatokról?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Hello közöttünk Yusz! Csinálj majd vonalzót, hogy követni tudjuk hol tartasz. A számát sajnos én sem tudom, de hívd fel szerintem a kórházat, ott eléred. Legalább megbeszéltek egy személyes talit is. Bocs, nem okoskodni akartam.
Móni, nálunk az vált be, hogy babakocsiban toltam körbe a lakásban, amerre voltam. Így ha elaludt közben sem volt gond. Talán próbáld ki ezt is. Nagyon szépek a srácaid! Komolyan!
Huuuh Mesi, ez olyan izgi! Nagyon várjuk a híreket!

Rohanok, mert odaég az ebéd!

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást.

Rólunk annyit, hogy a két nagyobb csemete az első férjemtől van, akitől két éve váltam el.
Az új párommal nagyon jól megértjük egymást, és imádja a két gyermekemet. És viszont.
Úgy gondoltunk belefogunk egy közös csemetébe, és szerencsére sikerült. Május 02-ra vagyok kiírva a csajszival.
Papás szülést választottunk, bár mindketten tartunk tőle egy picit. Van valakinek tapasztalata papás szülésben? Hátha tudom hasznosítani.
A két nagyobbat a BM kórházban szültem, de a kórházat bezárták, a dokim átment maszekba, így maradt a körzeti kórház, azaz a dél pesti.
Még reménykedek hátha valakinek megvan a szülésznő száma, sajna a kórházban szinte lehetetlen elérni.
Ami még érdekesség, hogy két hét múlva lesz az esküvőnk, amit jó nagy pocakkal fogok végigélvezni.
Vonalzót már készítettem, de nem tudom, hogy kell ide feltenni. Ebben is megköszönném a segítségeteket.

Üdv minden kismamának és kisbabának, sziasztok!
yusz

Sziasztok Csajok!

még mindig egyben :)

Yusz! üdv közöttünk! én is nagy pocival mentem férjhez,pont ma 3 hete :lol: ennek is megvan a maga bája :wink:
és nekem is a 2. házasság...

nagy esküvő lesz? kérünk majd képeket róla :)

apás szüléshez még! nem tudok hozzászólni,de kb. 10napon belül kiderül :)

Üdv Mindenkinek

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Yusz! Evisan szülésznője is a Czövek Ági lesz, szerintem írjál neki privát üzit vagy várd meg míg ránéz a topikra! Biztosan megadja neked a mobilszámot!
Ő csak jót tudott eddig írni/mondani róla. (A másik Jahn-os topikban írt róla.)
Az apás szülés egyébként nálunk bevált. A párom nagyon élvezte...minden percét ahogy a fia megszületett... :D

Mónika! Nagyon gyönyörűek a fiaid!

Dominika! Láttalak egy másik topikba is írni..én is szoktam olvasgatni az ott található tanácsokat. Nagyon jó, hogy van ilyen topik, szerintem majd biztosan kérdezni is fogok az indítójától.

Szép estét!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?