Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hát már engem is érdekel ez a cikk.
El fogom olvasni.

Egyébként a véleményem:császár csak végszükség esetén!
(Nem a Kismama miatt.)
Én úgy tudom hogy a császár a gyermek!!! szempontjából nem jó igazán. Az anya csak másodlagos kérdés(szerintem).
Az ők szempontjuk a legfontosabb és hogy nekik mi a legjobb. Kétlem hogy inkább császárral fognak születni a babák mint természetes úton.
Ha olyanok a körülmények ,akkor el kell fogadni,de azt hogy van aki direkt azt szeretné hogy úgy szüljön,azt elfogadhatatlannak és gusztustalannak tartom.
Bocsi a sok mondtért,de elragadtak az indulatok. :oops:

Dalma

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!
Na de érdekelne engem is ez a cikk, főleg, hogy elég nagy esélyem van rá SAJNOS (mármint a műtétre). :x :x :x :x
Mondjuk, ha az orvos azt mondja, hogy műtét, akkor is azért meg fogom kérdezni tőle, hogy de nem lehetne-e..., de mégis..., inkább... stb. természetes úton, aztán ha nagyon azt mondja, hogy NNNEMMMM!!!!!, akkor tudomásul veszem, aztán nem erőszakoskodom tovább.
Pfffúúú..., de mekkora sikerélményként könyvelném el magamban, hogyha ugyan farosan születne a kislányom, de hüvelyi úton!!!! :) Tök büszke lennék, és azt mondanám magamban: "Na látjátok, mégis meg lehet ezt csinálni!" :)
Tök érdekes, mert én is farral születtem, és anyukám azt mondta, hogy olyan gyorsan kibújtam, hogy a szülőágyat alig bírták alatta szétkapni.

Sikerült vennem egy hálózsákot 1.200 ft-ért a vaterán, meg esélyes vagyok egy overálra is. :)
Most meg kitaláltam, hogy fonott mózeskosarat is szeretnék, olyan szép hímzett, vagy csipkés betéttel. :) Van egy-két gyönyörű darab.

Na ennyi, csak álmodozom, hogy mennyi minden milyen jó lenne. :)

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Bocsánat a zavarásért, én István kórházas vagyok, egy ismerősöm miatt kérdezném, hogy itt a Jáhn Ferenc kórházban a baba az anyukájával van, vagy csak a szopira viszik be neki?

Köszi előre is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dóri!
Köszi az idézeteket. Most már engem is érdekel a teljes cikk!
Megpróbálom mielőbb megvenni a magazint!

Dalma!
Én azért szültem császárral mert a babók szempontjából az volt a biztonságos (A baba farfekvéses, B fejvégű volt). Én csak az ő érdeküket tartottam akkor szem előtt, ezért amikor már tudtam, hogy ez a biztonságosabb megoldás számunkra, nem volt bennem több kétely a császár miatt.

Gabuska!
Reggel kihozzák a babákat és kétszet viszik el napközben: reggeli után vizitre, és délután a bababemutatás idejére. Kb. este 11-ig lehet anyukával a baba. Kivéve, ha egyágyas szobában van az anyuka, ill. ha kétágyasban és a szobatársat nem zavarja, akkor éjszaka is kint lehet.

Szép estét Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra,
nagyon köszönöm a kimerítő választ! :)
Éjszaka mit adnak a babának, ha nem lehet szoptatni?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dalma!

Sima szülés esetén több kockázatnak van egy baba kitéve, és császár esetén az anya vállal nagyobb kockázatot, a gyermek érdekében, és nem fordítva.
Mindig a baba szempontjai az elsők, ezért szoktak császározni.

Nem túl sok olyan fogyatékos gyermekkel találkoztam, aki a császár miatt lett az, de fordítva annál többel.
Bár ez csak az én szubjektív véleményem. :roll:

Dóri
Vendég

Szandra,

Őszinte részvétem nektek.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Szandra,

Őszinte részvétünk!!! :cry:

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Egy másik éjszakai bagoly van a neten amint látom... :lol: 8)

Kép
Kép
finike

Szandra!

Részvétünk :cry:

Kettő :wink:
Vendég

Bocsi, de a hozzászólás, elég furán ,sikerült, szóval a Kettő, már Finikének lett címezve!
Vendég

Sziasztok!

Szandra! nagyon sajnálom. :cry:

Én is úgy tudom, hogy a term.szülés nagyon sok kockázattal jár a babára, nekem szülésznő ismerősöm ezért szült inkább császárral. De talán jobb is, hogy nem tudunk egy csomó mindenről :wink:

Gabus! igazából ennyi a lényeg, amit már leírtak előttem is. egész nap kint vannak anyukánál a babák, csak éjjel 11kor viszik be őket. Ha nem egyágyas szobában van a barátnőd akkor kérheti, hogy éjjel szóljanak Neki amikor éhes a babája és bemehet megetetni. egyágyas vagy kétágyas esetén kint maradhat a baba ha kéri az anyuka. Ha fáradt napközben vagy nem érzi jól magát akkor is beviheti a kicsi, bár ez sztem ritka :) Minden kórteremben van fürdő és wc. egyágyasban hűtő is és talán tv is. egyágyas alapítványi kb 10e ft a 4napra összesen. Látogatók nem mehetnek be a kórterembe, és ablakon keresztül nézhetik meg a babát. Nincs átjáróház, lehet pihenni és szoptatni és babázni nyugodtan.
ha van még kérdésed bátran kérdezzél :wink:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Mazsuzs, köszönöm szépen! A vitaminnal nincs gond, mert az Elevitet továbbra is szedem, most megpróbálom a Bánfit, amit írtál. Ha nem jön be, akkor jön a nullásgép! :( :oops:

Szandra fogadd őszinte részvétemet!

Gabuska, éjjel a babának pótlást (cukros víz) adnak, kivéve, ha fejtél le napközben és az a hűtőben van, vagy kéred, hogy hozzák ki neked szopiztatni éjszaka (egy- vagy kétágyas esetén).

Megyek csomagolni!
Mindenkinek szép és pihentető hétvégét kívánok!

Üdvözlettel:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Szandra!
Őszinte részvétem, nagyon sajnálom
:(

Majd, ha tudok írok.(még küzdök Marcval)
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Szandra!

Fogadd őszinte részvétemet!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Szisztok!

Szandra! Fogadd őszinte részvétemet!

Sidney! Meglepett amit írtál! Akkor miért mondja mindenki a természetes szülés előnyeit, és hogy az sokkal jobb mint a császár, mármint ne kérjen az anyuka császárt ha különösebb okok miatt nem kell... Szóval nem értem...Lehet, hogy tényleg jobb ha nem tudunk mindent?

Gabuska! Szoktam olvasgatni a topikot amiben írsz mert mikor még pocakos voltam, majdnem átmentem az István kórházba de aztán itt maradtam és nem bántam meg. Az utóbbi egy évben három ismerősöm (családtag, szomszéd stb.) is szült az Istvánban és annyira nem voltak ejálulva tőle.
A többiek itt már leírták, hogy a Jahn Ferenc kórházban éjjel a lefejt tejet odaadják a babának és ha egy v. két ágyas szobában van az anyuka akkor vele lehet a pici is végig, szinte egész nap.

Jelen pillanatban a sógornőm van az Istvánban, a héten szült, de szegénykének annyira sírós a babája hogy egész éjjel nem alszik az egész szoba. Állítólag most a csecsmősök segítőkészebbek mint általában, ugyanis zárlat van a kórházban így a rokonok és családtagok nem mehetnek be az osztályra csak a folyósó előterébe. (Én is csak ott nézhettem meg a babát tegnap. :-)) A sógornőm szülésznője mondta is, hogy valószínűleg a csecsemősöknek most több idejük van segíteni így, hogy nem kell a rokonokkal foglalkozniuk....
Egyébként az a véleményem hogy a csecsemősök a segítőkészség szintjén (ami nagyon csekély) mind a két kórházban ugyanolyan szinten mozognak, a baba pedig nem biztos, hogy baj ha nincsen ott éjszaka. :?:

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Először is gratula minden kismamának, akinek már megszületett a kisbabája! :o Én most írok először, a 14. hétben vagyok, és nagyon nagy szükségem van egy kis segítségre, hogy mégis hol szüljek majd!
A 18. kerületben lakom, viszont idáig a SOTE I.-es klinikára jártam terhes gondozásra. Tulajdonképpen semmi gond nincsen velük, viszont itt biztosan sokkal többe fog kerülni a szülés, mivel nem oda tartozom. Szóval csak szeretném kikérni a véleményeteket, hogy aki ott szült, mik a tapasztalatok a Dél Pestiről? Sok rosszat lehetett régebben hallani róla, de most már, hogy súlyponti korház, talán jobb lett?
Várom a véleményeket! Előre is köszi! :)
dia123

Szandra!
Őszinte részvétem nektek!

Dia!
Hát itt nyugodtan visszaolvashatsz, csak csupa jót fogsz olvasni a kh-ról.

Én nem tudom, miért lehet rossz hírét hallani a kh-nak????

Oviban minden király volt. Azért ma elmeséltem az óvónéninek, hogy nem kell csodálkozni Bence hozzáállásán, 3 évig velem volt itthon 1000 millió játék között, ami csak az övé volt, meg kell tanulja a dolgokat. Azt mondta, hogy persze, és látja ő, és hogy milyen ügyesen tanul a gyerek, és egyre jobban beilleszkedik.
Csak akkor miért kellett ez a hülye félmondat a múltkor????
Na, mindegy, a lényeg, hogy minden OK, Bencének tetszik az ovi, haverok még nincsenek, de ami késik nem múlik.

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok megint!

Hol vagytok? Mindenki kihasználta a jó időt?? Alig van a mai napon bejegyzés...

Dia!

Engem is kiváncsivá tettél? Mit lehet hallani a kórházról?
Igaz én is hallottam rosszakat egy volt nővértől aki ott dolgozott (nem volt köze a szülészethez, csecsemőkhöz) valamelyik osztályon de az is több mint 5 éve volt és akkor őt elbocsátották mert megszűnt az osztály ahol dolgozott.
És hallottam eddig egy rosszabbul sikerült műtétről is de az is már 12 éve volt és az sem kapcsolódott a babás részleghez.
Szóval "friss rossz híreket" én nem hallottam a kórház egyik osztályáról sem.
Te talán tudsz? És megosztanád esetleg?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ja, és én úgy tudom hogy pillanatnyilag nem kell a kismamának azért fizetnie a kórháznak, mert nem oda tartozik és ott szeretne szülni.
Friss infó, mert a sógornőmnek sem kellett fizetnie a kórház felé.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Szandra!
Fogadd őszinte részvétemet! :cry:

Adri!
Természetes hogy ilyen helyzetben császárral szültél. A babáknak így volt a legjobb.
Én is azért szültem kórházban(itthon nem mernék),hogy hogyha valami baj adódna még ott legyen a császármetszés esélye.

Dóri!
Biztos hogy több kockázatnak van kitéve term.úton a baba, de mégiscsak az a "természetes" út.
Ez igaz hogy sok fogyatékos gyermek van a természetes úton születettek között,de én a császárt csak indokolt esetben vállalnám.

Ne haragudjatok a véleményemért,senkit nem akartam megbántani! :oops: Ti nem tartoztok azok közé akik csak úgy "kérték" a császárt. Én csak ez ellen vagyok fellázadva.

Szép napot!

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Dia,
Ez a topik a JF kórházról szól, hogy milyen rendes, kedves, odaadó emberek vannak (legalábbis a szülészeten). Csak olvasgass vissza és máris képet kapsz a kh-ról. Én csak ajánlani tudom!
Amúgy régen tényleg nem volt túl jó híre a kórháznak, de az már jó rég volt, csak sajnos sokakban ez rögzült.

Húú, Dóri elindítottad a lavinát... :lol:
Dalma,
Teljesen egyetértek veled. Ha muszáj a császár, akkor nem ítélem el, sőt, de ha valaki csak azért kéri, hogy az alakján ne roncson a varrat... :?

Eszti,
Na ugye, hogy Bencének csak idő kellett, nem lesz ott semmi gond. Úgy látszik az ovónők szeretik beparáztatni a szülőket. :roll: :shock: :? Bolhából elefántot csináltak! Milyen, hogy nincs otthon? Meg tudtad már szokni? Huginak nem hiányzik?

Kép
Kép
finike

Helló!

Annyi lenne a kérdésem, hogy azok közül akiknek két gyerekük van, valaki használ testvérfellépőt a babakocsihoz? Bevált? És ez a fellépő bármelyik babakocsihoz illeszthető?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de olvastam, mennyire szeretnétek már látni a tablókat. Íme:
Kép Kép Kép Kép

Dalma!
Itt egy kép a kistesóról is:
Kép

Sziasztok:
Szilvi

Szilvi

Kép
szili74
Bugyi

Szili!
Köszönjük szépen a képeket, olyan jó volt látni!
No, meg egy kis nosztalgia a szülőszobáról. Én is itt szültem Rékát, csak nekem "sajnos" nem volt időm körülnézni odabent, össz-vissz 2 órát töltöttem bent :roll:

Mazsuzs!
Mi használunk tesófellépőt, és nekünk nagyon jól bevált. Amit mi használunk, gyakorlatilag minden típusú kocsira feltehető (volt már Top rider-en, most Quinny-n, de láttam már esernyőkocsin is). Kissé borsos az ára, de olcsóbb, mintha vettem volna egy tesókocsit. Aztán meg amikor hárman megyünk sétálni, jó hogy Bencét oda fel tudom állítani (és ott is marad - szeret a lépőn utazni), így nem kell csak egy irányba figylenem :) 8)
Nekünk ez van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Kép Kép
fricky

Mazsuzs,

Én is használtam testvérfellépőt, és nagyon szerettem. Nekünk Peg Perego babakocsira volt felszerelve, de szinte mindenféle kocsira jó. Állni is és ülni tudott rajta Danca, nagyon szerette.
Mi a következő oldalon vettük:
www.babamooncollection.hu, de úgy láttam, hogy most nincs nekik.
http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat= ... =3&info=12
A fenit link a gyártó oldala.

Üdv,

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Most gyors leszek, mert marhára sz.ul vagyok, ugyanis 38 fokos lázam van. Valahol elkaptam valamit. Csak azt szeretném tőletek kérdezni, hogy az Algopirynt lehet szedni terheseknek is, ugye?

Köszi,
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!

Evisan:lehet szedni az algopirint.

Anikó

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Hogy hol olvastam a rossz dolgokat a korházról? Hát itt:

http://www.hazipatika.com/forums/messag ... t?ftid=764

Nem tudom, úgy látszik eléggé eltérőek a tapasztalatok. Na de persze, mindenhol előfordulhat rossz is, nem csak itt! Szóval örülök, hogy vannak jó tapasztalatok is, mert természetesen legtöbben a korházban azért vannak ott, hogy segítsenek és jól végezzék a munkájukat! :)
dia123

Dia!

Ebben a fórumban aminek feltetted a linkjét többnyire más osztályokról van szó és nem a szülészetől, gyerekágyas részlegről. A többit én sem minősíteném, most főleg mert sajnos nekünk is szerencsénk volt a III. bel osztályhoz, ahonnan hazaküldve az anyósom másnap meghalt, de ez nem az az osztály. Még ha szívemből is gyűlölöm most ezt a kórházat akkor is a 8dik 9dik emelet nem hasonlítható össze ezekkel.....

Szandra

szandrakiss

Sziasztok!

Dia,
Gratulálok a babátokhoz! :lol:
Én az intenzív osztályt ismerem (sajnos anyukám volt ott két évvel ezelőtt) és ott például nagyon kedvesek, figyelmesek voltak. Az I. és II. belgyógyin is volt anyukám és apukám is, ott csak egy orvost kedvelnek a nővéreket nem.
Mivel mi itt a fórumon anyukák, kismamák vagyunk mi csak a szülészetet, nőgyógyászatot és a gyermekágyat ismerjük( jobb esetben), és szerintem mindenki nevében beszélhetek, hogy ezekről az osztályokról nincs rossz véleményünk, SŐT!!! Én már alig várom, hogy újra ott szülhessem majd a második babánkat. A szülésznők, és orvosok mind óriási szakmai tapasztalattal, odaadással, kedvességgel vannak megáldva. Persze a csecsemősök nem mindig kedvesek, de ők is nagyon el vannak havazva. A kórházra ráfér a felújítás, de hát annyi pénzből amennyit ők kapnak, abból nem igazán jut a feljútásra, örülnek, ha tűket tudnak venni!!! Én nem vártam luxus körülményeket a kórházban, engem nem érdekelt, én az emberek miatt mentem oda. Én akkor ismertem meg az orvosomat, és szülésznőmet, és teljes mértékig meg voltam/vagyok elégedve velük. Azért nekik sem lehet könnyű ilyen körülmények között dolgozni, ők is szívesebben dolgoznának modern eszközökkel, szép új szobákban stb. , de hát ha nincs pénz rá akkor ez van. De mivel Te is kismama vagy :lol: , így gondolom leginkább a szülészet és gyermekágy érdekel. Erről a két osztályról csak pozitívat tudunk írni neked, majd meglátod! :D

Szandra Drága,
Hogy vagytok? Párod, és a gyerekek hogy viselik? És Te? Örülök, hogy jelentkeztél!

Evisan,
Gyógyulj meg minél előbb!!!! Sok mindent nem szedhetsz. Ha elmész egy gyógyszertárba, akkor ott biztos segítenek, hogy mit vehetsz be ilyenkor, de én úgy tudom, hogy alophirinen és C vitaminon kívül szinte semmit. :cry:

Sidney,
Johannának NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!!
Kép

Hexina,
Hanna Sárának is Boldog 4. hónapot kívánunk!

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Köszönöm a tapasztalatokat a testvérfellépővel kapcsolatban. Ezek szerint egy használható, jó dolog.

Dia! Egyetértek Finikével. Mi nem csak az egész kórházról írunk hiszen legtöbb esetben csak a szülészet és gyerekágyas részről esik szó.

Evisan! Jobbulást kívánok Neked én is. Sajnos apósom is elkapta a vírus tegnap és most félve figyelem hogy Nándi elkapta-e tőle mert elég sokat voltak együtt az előző nap.

Szili! Köszönjük a tablókat. Jó volt látni. A babóca pedig nagyon tündéri! Úgy látom ez a szoptatóspárna nagyon bejön. Én nem vettem, úgy gondoltam majd később de aztán sajnos nem lett rá szükség.

Johannának én is Boldog Szülinapot Kívánok, Hanna Sárának pedig Boldog Hónapfordulót!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Johinak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Hannának pedig BOLDOG HÓFORDULÓT!

Ja, és köszönjük mi is a köszöntéseket, így utólag is.

Eszti

Kép Kép
fricky

Edina,

Nagyon boldog szülinapot JOhannának!

Judit

Kép

Kép
karpijudit

Sziasztok!

Johannának Sok Boldog Születésnapot kívánunk!

Hannának Boldog Hónapfordulót kívánunk!

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket, holnap megmutatom majd Johannának is, nagyon fog örülni, hogy gondoltatok rá.
Vasárnap volt a szülinapi bulija a soroksári Kika játszóházban. Nagyon jó volt!!!! csak ajánlani tudom ovis korú gyerekeknek!!! Most szombaton pl.farsangolás lesz, álarc készítéssel.

Holnap megyek be a munkahelyemre, kíváncsi vagyok mennyi lesz a fizum, már 7 éve nem emelték:( Csajok több mint 6 éve itthon vagyok, nagyon elrepültek az évek. nemsokára megyek vissza dolgozni :cry: Babatalikra veszek ki szabit :lol:

Szandra! majd ha lesz erőd és időd azért gyere, akkor jól gondoltam, hogy hirtelen volt ez a tragédia!!!! nagyon sajnálom. Anyósoddal egy házban laktatok?

Dia! minden kórházban vannak rossz hírű osztályok és ezért általánosítanak sajnos. Itt még a fülészet is nagyon jó sztem, én Johannát oda hordom!!! Lepukkantságról az a véleményem, hogy sokkal rosszabb állapotú szülészetek vannak. Pl. 7-en a vizsgáló sztem magánrendelő szintű!!!! Legalábbis ahol az én dokim szokott lenni.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Kép

Isten éltessen Johanna szülinapod alkalmából! (Még 8 napon belül vagyunk! :oops: :oops: )

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Dia, szerintem se általánosíts azon vélemények alapján, amiket olvastál, mert tényleg nem rossz a kh. Én féltem tőle, és bevallom nagyon pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam. Nem mondom, hogy nincs szebb, meg modernebb, stb. DE az ott dolgozók mind nagyon lelkiismeretesek és jók!

Évi, jobbulást kívánok neked! Vigyázz magadra nagyon!

M.Mesi merre vagy? Csak nem...??! :D

Finike, hogy állnak az előkészületek?

Üdvözlet mindenkinek:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Sziasztok!

Hexina: itt vagyok :) még egyben Babóval ;) Adra a hírvivőm,úgyhogy szól majd,ha megszületik a kis Manónk :D

Szandra: fogadd részvétem :(

Johannának Nagyon Boldog Szülinapot!

Hanna Sárának pedig Boldog Hónapfordulót :)

Szép napot mindenkinek!

Üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Kép
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JOHANNA!
HANNA SOK BOLDOG HÓFORDULÓT!
Rólunk csak annyit megvagyunk ,lassan kezdi megszokni Marcus a szemüt. A gépünk sajna elromlott, de talán nemsokára elkészül.
Egy nagy esemény történt :D Marci megtette első önálló lépéseit és azóta nincs megállás :D .
Mindenkinek szép napot .
Poci

Kép

Kép

Kép
pocilo

Sziasztok Lányok!

Szandra!

Őszinte részvétem a történtek miatt! Sok erőt és mielőbbi megbékélést kívánok Neked és a családodnak!

Nem szeretnék kihagyni senkit ezért minden hónap és évfordulós babának és manónak sok boldogságot kívánunk!

Dalmácska!

Gratulálok a kis tesóhoz, nagyon édes. A gyerekek szobája fantasztikus, nagyon ügyi vagy.

Judit és Szandra!

A torták nagyon jók lettek. Én is imádok sütni és régebben rengeteget alkottam, de mióta Szofi meg született nincs rá időm. Majd később ha nagyobb lesz és már Ő is tud nekem segíteni, akkor megint fogok.

Fricky!

Örülök, hogy Bence szeret oviba járni és az óvónénivel is meg oldottak a dolgok!

Nálunk nagy újság, hogy Szofi meg tette első önálló lépéseit! Még nagyon óvatos, de kézenfogva már elég szépen jár! Az egyik gyógytornára már nem is kell járnunk. A másik helyre is már csak két hetente! Nagyon boldog vagyok.
Ja és kibújt a 17. foga már teljesen ( nagyon meg szenvedte szegénykém) a18. pedig már kint a hegye.

Akinek most nem írtam attól elnézést kérek!
Sok puszi mindenkinek

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Pocilo!

Gratulálok Marci első önálló lépéseihez! Örülök, hogy lassan kezdi meg szokni a szemüveget. Biztos nem lehetett könnyű Nektek sem.
Mivel addig már nem biztos, hogy tudok írni Marcinak boldog egy éves szülinapot kívánunk!

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Én is minden jót szeretnék kívánni a szülinapos Johannának, és a hófordulós Hanna Sárának!!! :) :)

Kép
evisan

Sziasztok!

Délelőtt írtam egy csomót, de Vicus központilag kikapcsolta a számítógépet és elszállt. :evil:

Most megpróbálom újra, mivel alszik a hercegnő. :lol:

Szóval...
Pocilo,
Gratulálok Marcinak a korai elindulásért, nagyon ügyes!
Örülök, hogy a szemüveg ügy megoldódni látszik. Mindketten ügyesek vagytok!

Hexina,
Köszi az érdeklődést, egész jól állunk. Van videósunk, fotósunk (Dóri személyében :lol: ), van menyasszonyiruhám, menyecskeruhám, zenészünk, helyszínünk, talán mostmár vőfélyünk is. Most a meghívókkal bíbelődök, hogy milyen legyen.

Lányok, tudnátok nekem ajánlani olyan üzletet, ahol van sok meghívó és nem a belvárosban van? Ami az interneten van az mind a körúton vagy Pécsett vagy valahol nagyon messze van.
Még egy kérdésem lenne, hogy a férj uratoknak az öltönyt hol csináltattátok vagy vettétek az esküvőre? Előre is köszönöm!

Vicuskám most már csak napi egyszer alszik délután ebéd után. Délelőtt megy a fárasztás, játszóházak, játszóterek aztán ebéd, majd alvás. Így sokkal kevesebb időm van megcsinálni amit szeretnék, de ez van. Olyan édesen babázik, és annyit gügyög, blablázik közben. Nagyon rafkós a kiscsaj, eszméletlen. Már jön nálunk is a hiszti korszak, ha valamit nem kap meg, vagy nem az van amit ő szeretne, na akkor neki áll toporzékolni és síkítva sírni. Nem egyszerű, de próbálom nem megadni magam ilyenkor.

Sid,
Hogyhogy nem adtak béremelést hét éve? :?: :shock: Nem reklamáltál emiatt? Tök jó, hogy ennyi idő után is visszavesznek, ez ritka dolog. Mi volt a munkahelyeden ma?

Most mennem kell.

Kép
Kép
finike

Gyors volt ez a gyógyulás szerencsére. Aznap 38 fokos lázzal nyomtam az ágyat, szinte egész nap aludtam, estére bevettem egy algopyrint, éjszaka úgy megizzadtam, hogy csavarni lehetett a hálóingemet, de másnapra már semmi nem volt a betegségből. Érdekes. :D Mindenesetre örülök, hogy egy nap alatt átment rajtam ez az izé. Úgyhogy az algopirint C vitaminnal kombinálva mindenkinek csak ajánlani tudom, csodákat művel.

Mesi,
Most már érted izgulhatunk, nem sok van már hátra. :D

Móni,
Jól vagytok??? Képeket majd még kaphatunk, ha egy kis időd lesz???

Dia,
Én is évekig csak rosszakat hallottam a dél-pestiről, és el is könyveltem magamban, hogy ez az a kórház, ahova soha nem jönnék.
Aztán valamikor a közelmúltban gyökeresen megváltozott a véleményem, mert a saját tapasztalataim a kórház szülészetével kapcsolatban csak jók voltak, és azóta is csak pozitívak. Olvasgattam a "lányok" szülésélményeit, tapasztalatait és mindenki csak dícséri a 8-9. emeletet (szülészet, és gyermekágyas osztályok). A szülésznők pedig csodálatosak. A leendő szülésznőmről (Czövek Ágika) is csak 1000%-ban jókat tudok mondani. De annyira, hogy a férjem sem hiszi el, hogy ilyen szuper ember, mint ő még létezik a mai világban. Csak nagyjából annyit róla, hogy ő tényleg egy olyan valaki, aki szereti a hivatását, és szereti az embereket. Pl.: első alkalommal, amikor még tök idegenek voltunk számára, már akkor mosolyogva fogadott minket a férjemmel. Azóta e-mailen szokott érdeklődni, hogy mi van velem. Jaaa! És még egy fillért sem fogadott el, pedig lehet, hogy császárral szülök, akkor pedig neki nem sok köze lesz az egészhez, de még így is ilyen...
Szóval mostmár a világ végéről is visszajönnék csak azért, hogy a dél-pestiben szülhessek.

Bocs, h kicsit hosszú lettem.

Sziasztok:
Évi

Kép
evisan

Sziasztok!
Finike: Az Üllőin van egy öltönybolt. Ha még megvan. Mi saját magunk készítettünk meghívókat. Vettünk hozzá való papírt.

Segítségeteket szeretném kérni: Nikinek nincs 3 napja széklete. Mit adjak neki? Cukros vizet hallottam, de nem tudom szabad-e. Mostanában is 2 naponta van csak. Eddig naponta volt, sőt volt, hogy 2* is.

Anikó

KépKép
anikoh

Sziasztok!

Anikó! Nekünk mikor ez a probléma volt akkor egy kis enyhe kamilla teát (filteres) javasolt a doktornő, de Nándi nem szopizott, így hát ha Niki szopizik akkor nem tudom hogy ugyan ez-e a helyzet. Nálunk egyébként bevált!

Finike! Nem mindegy, hogy mennyit szeretnétek szánni az öltönyre. Mi a páromnak Lorenzo UOMO öltönyt vettünk. Van egy boltjuk a Duna Plázában. Ott a páromra alakították azt amit kinéztünk. Ezek az öltönyök szerepelnek általában az esküvői újságok nagy részében is.
Ha megnyitod a www.eskuvoportal.hu -t akkor ott a 36. hozzászólásnál olvashatod hogy a tavalyi kollekciót akciós áron kiárusítják. Ott a cím is ahol lehet érdeklődni. Szép öltönyeik vannak! És jó az akciójuk is (73 eFt-ról 45 eFt-ra)

Evisan! Tényleg szuper hogy ilyen hamar rendbe jöttél!

Nándi ma egy kicsit lázas volt, vagy én mértem rosszul mert miután beadtam a szuszpenziót, teljesen lement neki...ennyir béna lennék? :?

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Anikó!

Niki szopizik? Ugyanis az anyatejes babáknál akár 5 nap széklet nélkül is természetes!!! Attól függ mennyire dolgozza fel a tejet, ha nagyon akkor nincs széklet. Ha tápszeres akkor sajna nem tudok tanácsot adni, de van egy védőnő barátnőm és majd ha gondolod akkor megkérdem őt.

Sid!
Johannának nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Kép

Sajnos elég váratlanul ért minket ez a dolog, mert én úgy gondolom, hogy ha valakit hazaengednek egy kórházból akkor azt azért teszik mert a beteg jobban van, esetleg meg is gyógyult. Hát nálunk nem ez történt és ez mélységesen felháborít.

Napról napra egy fél fokkal türhetőbb de sokáig fog tartani mire fel tudjuk dolgozni.
Egy házban laktunk anyósommal, ő alul mi felül így nagyon nehéz, mert minden nap találkoztunk eddig vele.

Finike!
Van egy elég olcsó öltönyös bolt, de jó minőséggel dolgoznik ez a nyugati környékén van, a neve MR SALE, érdemes benézni mert jót és olcsón lehet venni nálunk, itt van a honlapjuk http://www.mrsale.net/

Most mennem kell

Sziasztok

Szandra

szandrakiss

Finike!
Mi anno a Walter-ban vettünk Balinak szmokingot. Nagyon jó áron, talán 45 eFt volt.

Anikoh!
Csak Sid-et tudom ismételni, a mi dokink is azt mondta, hogy pusztán anyatejes babánál még egyáltalán nem gáz, ha 5 napig nincs kaka. Az meg, hogy eddig volt, most meg nincs mindennap, az pedig az emésztőrendszerének fejlődése miatt lehet, egyre jobban hasznosít.
Addig, amíg nem érzi magát kellemetlenül a nemkakálás miatt, addig szerintem nincs gáz. Persze azért ne hagyd egy hétig kaka nélkül. A laza kamilla-tea jó lehet, persze, ha elfogadja.
Ha jól emlékszem a homeo-s készítmények között is van olyan, ami jó lehet a székrekedésre.
De nem tudom mi a neve.... Érdemes lenne rákeresned itt a neten.

Kép Kép
fricky

Szandra!

Mégegyszer részvétem!

Nem szeretnék tolakodó lenni..... de szeretném megkérdezni,hogy milyen betegség miatt kezelték??

ha nem akarsz erről beszélni,nyugodtan írd meg! nem gond!

elhiszem,hogy nehéz lehet most Nélküle.......

kitartás!!

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: