én is kicsit kimerülten...de ..
Tünde
és Babcsi
Hatalmas gratula Nektek a petezsákocskákhoz, s természetesen továbbra is nagyon szurkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen!!!!
Kismok
Nagyon sajnálom a szopit, s nem tudok okosat írni, így nem is adok tanácsot. A véleményem viszont az, hogy semmiképpen se tedd tönkre magad/magatok emiatt, ahogy Tünde írta Te MAXIMÁLISAN MINDENT MEGTETTÉL, van ami nem megy...
Bogáncs
Részvétem
Tiza
Hajrá kistesó, szerintem is Ti lesztek a következőek!!!
Emma
Zalán tündérbogár!! Nagyon jól néz ki
pont úgy, ahogy ilyenkor a babáknak ki kell nézniük
Haga
Munkahely miatt próbálj minél kevésbbé aggódni (persze tudom, hogy könnyen pofázom
), s tényleg élvezd ki a babavárás minden pillanatát!
Wish
Jó hallani rólatok is! Balázs már nagyon nagy, tényleg hihetetlen, hogy mindjárt 1 éves.....
Tényleg, utólag is nagyon boldog névnapot a kisBalázsoknak!!
Barbi, Wish és Tündi adjatok egy-egy puszit a kicsi fiúknak!!
Mi tegnap voltunk északon, Marci nagyon jó fiú volt...itthon ettünk, kocsiban szunya, kis vásárlás, majd a CundA-ban tisztába tettem, megszopiztattam, s aludt tovább, mi pedig vásároltunk tovább, s kocsiban hazafelé végig szunya, hazaértünk, s újabb kaja...mint a mesében, pedig nagyon paráztam előző nap, még a tejcim is kiürült a bal mellemből
kétszer "evett" 0-t tegnapelőtt délután a bal ciciből
Ma is "busójárás" volt nálunk, így már nem nagyon látok...
Ma itt volt megint a barátunk tündéri négy éves kisfia, s hát nem nagyon tudom elképzelni (Barbi, Tündi, Bobóka ne is figyejetek
), hogy mit lehet kezdeni egy kicsivel, s egy picivel, ha nincs nagytesó vagy apuka a közelben
Egyszerű kérdés: nagynak ki kell törölni a popsiját, kicsit éppen szopiztatod...ő kiabál a wc-ről
mit csinálsz??? stb..stb..stb..de biztos, hogy van megoldás, csak nekem ez most nagyon elképzelhetetlen
+1 kérdés, lehet -e, s ha igen mennyire intenzíven tornázni??? úgy tudom, hogy még több folyadékbevitel mellett igen
kaptam szobabiciklit, s taposógépet
, s még fogalmam sincs, hogy mikor, de nagyon szeretném egy kicsit használni "őket"