Sziasztok,
Igen, ritkábban vagyok, mostanában annyira összejött minden. De legfőképpen az a fő gond, hogy az energiám a béka feneke alatt van. Még mindig rosszul vagyok és egész nap aludnék, persze ha lehetne. Így esténként nem tudok írni, még olvasni sem. Napközben pedig ugye itt vannak a fiúk. Alig bírom.
Ma este megyek uh-ra. Ez lesz a 12. heti. Egyre parásabb vagyok. Félek, hogy valami nem lesz rendben. Mindenki az amniocentézissel fenyeget, mivel már 35 vagyok. De én még az első fiamnál mondtam, hogy na azt nem engedem. Remélem ma megnyugszom kicsit.
Röné, örülök, hogy minden rendben Veletek. Szuper, hogy Nálad is bejött a Jónás. Persze nyilván a nemet még nem tudjuk, de már az is hihetetlen - legalább is számomra - hogy pont azon a napon jött össze. A Borsika nem név, ugye???? Bár mostanában olvastuk a HVG-ben, hogy már egy csomó név engedélyezett, mint pl. Boróka, Bodza, stb.
Marcsi, bár már nem tudod olvasni, én nagyon szorítok. Jelentkezz, amint tudsz.
Rena, tényleg nagyon remélem, hogy angyalka mielőbb eljön hozzátok.
Ja és ezt már szerettem volna kérdezni, hogy tudja valaki, hogy a Jónás terhesség hány napig tart? Merthogy azt olvastam, hogy Jónás papa előre megmondta a születés napját, óráját is, mármint a saját gyerekeiét. Érdekes lenne tudni, hogy mikorra is várható majd a baba.
Na, megyek, balhé van a másik szobában a kismackón.
Barbi