Új privát üzeneted érkezett!

Sugi: ha van szivhang nincs baj!!!HALLOD!!!!! Ne görcsölj. menj el egy 4D uh -ra. Meglátod ott mindent megmutiznak. Hidd el ha multkor többet számolt és most kevesebbet akkor valamit nem jól nézett a doki.
A szivhang ha van nagyon jó. akkor az a baba fejlődik.
Hol laksz?? Keressünk a neten UH-ost jó????
Anynit megér és felhivjuk megmondjuk, hogy te csak igy nyugszol meg ha megnéz ne kelljen várni. Ezt megszokták érteni.
A lábgörcs nagyon rossz én is szenvedtem tőle. Igyán pezsgő tablettát. Magnéziumot az jó rá.

Kép
csucsu05

Látod még kaptetőd is van. Minden oké van a babával. TUDOM!!!!! nyugi és gyorsan keressünk uh-ost.

Kép
csucsu05

hatvanban lakom

Kép

Kép
napsugár035

Sugi:Ezek alapján,nekem sem tul szinpatikus a dokid...szerintem próbálj meg egy másikat!Valami kis erősitőt adhatott volna a babónak,utrot például,biztos nem tett volna rosszat.

vagy már eleve elitélik a vetélés utáni terhességet?Mert olyan is lehet...

De az jó jel hogy volt szívhang és szép szikhólyag!

KépKép
lyndee

Sugi: Én mostis azt mondom ha volt szivhang nincs baj.
Keressek dokit a neten hátha találok.

Kép
csucsu05

áhh nem idegeskedek, de szivesen megnézetném valakivel, az a baj, hogy a vetélés miatt nem tudom biztosra mondani utsó mensit, amikor a hőgörbét mutattam, akkor azt mondta akár lehetett pár nap múlva is a repedés, nem volt uh-va hogy kirepedt, de az a furi, hogy megkérdezte hogy hány hetes lennék, mondom számításaim szerint a 7 hetet tölteném be hétvégén, vagy hétffőn, ja akkor jó, 2 perc múlva megméri a petezsákot, a gép szerint öt hetes, mondom mihez képest?
áááá elegem van.
Egyébként mindig mondja hogy ne idegeskedjek, ha ezt akarná mért nem mondta menjek két hét múlva és ne szóljon mást?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi:A szívhang és a tüneteid nagyon jól mutatják hogy nincs semmi baj odabent.
Csak még picike,és nem minden uh egyforma.lehet a dokidé nem a legpontosabb,vagy épp ő béna hozzá.
8)

De ha biztosan szeretnél megnyugodni,csak egy másik doki a megoldás.Mert csak olyan dokit válassz akiben megbízol,hiszen az egész terhességet ő fogja végig kisérni.

KépKép
lyndee

Sugi, szerintem kizárólag egy másik doki a megoldás.
Vendég

Sugi: Keresek még de van egy amit úgy hirdetnek Dunakeszi, fót, göd, hatvan 4D UH tel: 06-204747087

De még keresek

Kép
csucsu05

Megérthetné hogy ideges vagy,főleg hogy a vetélés elég friss.
Akivel már megtörtént soha nem lehet elég nyugodt a terhessége alatt.

KépKép
lyndee

Csucsu, az a Hepinetes, ugye?Fel kellene hívni...
Vendég

A másik amit találtam, Bp, Bolgárkerék utca.Az nagyon messze van,ugye, Sugi??
Vendég

nem tudom kell e idegeskedjek, csak a másik dokira haragudtam nagyon, de basszus, még tűhegynyi petezsákról is a dott képet, nem értem most mért nem kaphatok egyet.ja mikor megérkeztem kérdezte hogy vagyok, mondtam hogy egyre rosszabbúl, mostmár hánytam is.
Azt mondja akkor nincs baj minden jel arra mutat, hogy élő terhességről van szó, meg is találtuk a szívét rögtön

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!

Nem értem a dokidat! Nekem 5 hetesen 10mm-es volt a petezsák és nem volt még szívhang, ami nem is csoda, hisz csak a 6. héttől van! Van akinek 5 hetesen csak 5 mm-es a petezsákja! Nem értem miért mondta, hogy a 20mm-es, 5 hetesnek felel meg! :shock: Főleg, hogy volt szívhang is, eleve nem lehet 5 hetes! Tényleg keress másik dokit, ehhez ne is menj vissza!
Vendég

fölhívtam egyet a kerepesit, az elég közel van hozzánk, kedden aste fél hétre kaptam időpontot

Kép

Kép
napsugár035

köszönöm mindenkinek a segítséget

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Van Hatvanban a Balassi b u. 16.-ban a kórház. Ott voltál most? A szülészet cimszó alatt van Dr. Lövey János Szülész. Fel kéne hivni. tel: 06-37/341033. De ez csak akkor esedékes ha nem itt voltál.
Szerintemis igaza van Grönlandnak. Pláne, hogy a dokinak meg kellet volna nyugtasson nem pedig tovább ijesztegetni ezzel a stilussal.
Másik dokit kéne keresni. Olyat aki megnyugtat és nem azt mondja várjál 3hetet. 3hét hosszú idő addig meghülyülsz a bizonytalanságban. És az a babának sem jó.

Kép
csucsu05

Sugi: Hatvan, Balassi B. u. 32. Tel: 06-205420521 Magánrendelő van minden féle doki. belgyógyászat és egyéb meg Ultrahang diagnosztika. talán ez nyerő lenne.

Kép
csucsu05

Sugi!

Relax. Nézd meg a táblát, minden oké. Nos, ha az előző orvosodról az volt a véleményem, hogy felelőtlen, akkor erről az, hogy sudribunkó. Prájvitban nem voltam ennyire explicit bocs. Pont jók a mértek, megvan mindene. Nem lehet öt hetes, akkor nem lenne embrió szívhanggal, hülye.

Nos nekem egy hoszzú nagy betegségem volt, sok antibiotikumot kellett szednem, és akkor voltam nála, az előzőnél, és még vagy kettőnél gombaűzésen. Volt egy tag azt hiszem Torma, vagy Tompa vagy valami hasonló fiatal tag, na ő volt az egyetlen, akire azt mondtam na ez normális. Nem intézett el egy legyintéssel, és nem küldött el annyival, hogy ennyi szertől már nem szabad gombának lenni és ne egyek cukrot. Azt, hogy szakmailag milyen nem tudom, de emberileg lekörözte a főorvosokat. Ja és mostani orvosodnak olyan a keze, hogy menekültem a vizsgálóasztalról, na már ezért is parasztnak találtam. Bocs, de ez kijött...

Nem tudsz régi pesti dokihoz jönni? Vagy kérni tőle normális doki elérhetőséget? Bár, ha ennyire rosszul vagy tudom ez sem jó ötlet.

tjuca

Ez nem az a Lövey dr, akit régebben Juca nem díjazott túlzottan?Aki nem vette észre a sövényt? :roll:

Az a lényeg, hogy kedden mehetsz, Sugi!Fel a fejjel, meglátod, minden rendben lesz!

Na, én nekiállok főzni...brrrrrrrrrrrrrrr...kár, hogy nincs olyan főtt kaja, aminek nincs szaga.
Vendég

Lányok lányok ez nemééér! Még esélyt se adtatok hogy ezt is elorozzam ezt a laptetőőt :lol: :lol: :lol: :lol: én 6-kor még a negyedik oldalamra fordulok nem hogy itt topikozok :lol: :lol: :lol: na majd a mostanit elorozom. talán. :lol: :lol: :lol:

Sugi
nem idegeskedniiiiiiiiiiiiiiiiii :evil: :evil: :evil: :evil:

Lányok Balut fényképezni fogják a választásokhoz. Még nem tudom hogy plakátra vagy újságba vagy szórólapra. Tök jóóó.

Tegnap elmentem a házimhoz és írt fel egy rakat gyógyit amitől jobban is vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sugi!

Még valami, anyuék Hajdúhoz járnak. Ő rendes, de valamiért (kinézete) én nem... A DM-nél van magánrendelője, és tudom, hogy van uh-ja.

Ami biztos, azért hív vissza 10 naponta, mert többet zsebel. :evil:

Sajnálom, hogy nem tudok segíteni, de lényegében én már rég nem vagyok hatvani, és azt sem tudom, hogyan veszik az orvosok az egymás közti átjárást. :shock:

tjuca

Sugi: ügyi vagy. Kedden akkor remélem a doki teljesen megnyugtat. Bár szerintem nincs baj és szép egészséges babód van a pocidban.
Tényleg hülye a doki 5hetesen nincs szívhang!!!!!!!!!!!

Kép
csucsu05

SUgi! Nekem a barátnőmnek 2 héttel kisebb a terhessége a számitottól, mert nem középidőben volt peteérése, ennyi! Ne aggódj, keress egy másik dokit!
Vendég

nekem is eszembe jutott már sokminden, a személyisége tetszett, meg hogy magyaráz , nem kuka, de ennyit?
ha multkor nem nézte volna el a babát, azt mondanám most sem tévedett, mindegy nem idegeskedek, csinálom a dolgot, csak tudod szar érzés amikor a doki azt mondja, szerinte ezt is be kell majd fejezni, közben meg dobogott a szive.

Kép

Kép
napsugár035

ja ezt mondta:-
morfologiailag nincs rendben

Kép

Kép
napsugár035

Anya picsáját!!! De bocs, hogy kifakadok. Morfológiailag ő nincs rendben!!!!
Keddnél hamarabb nem tud fogad a doki? Nem mondtad, hogy nem szeretnél igy neki indulni a hétvégének? Hátha betud valaki közé tenni. Vagy kérdezd meg hogy ha valaki lemondaná az időpontot akkor felhivna e és te elmész. Jó lenne ezt most a hétvége előtt megnézni, hoyg megnyugodj. mert a várakozás a legrosszabb. És megnyugodnál!

Kép
csucsu05

Sugi, minden rendben van! Ne idegesítsd magad!
DOKIT LECSERÉLNIIIIII!!!!!!!!! :x

teszek képet a fiúk jelmezéről, de nem ér kiröhögni... sajna ennyi tellett tőlem...

Kép

Kép
zmimi

na csajok, addig kutattam hogy találtam egy másik 4 D uh, na hol?
Gyöngyösön, 20 km-re beszarok komolyan.
Szóval beszéltem az ultrahangossal, elmondtam neki mindent, azt mondta eszembe ne jusson kidobni 10000 ft-ot, ő élből megmondja nekem a méretek alapján hogy a terhesség teljesen rendben van, múlt héten 5 hetes volt, most hat teljesen normális peteszák.
Azt hogy a babát milyennek látta, nevetett mikor megmondtam a doki nevét....nem lehet igaz hogy ilyen szerencsétlenül választok!!!!!!!
Van ott egy dr-nő akiről már nagyon sok jót hallottam, Juca ha olvasod lehet te is tudsz róla.Csépány dr-nő
Szóval a dokim épp erről híres amit elmondtam a bizonytalanságáról, meg hogy a frászt hozza az emberre.Azt mondta a hölgy de ez ugy eprofi mert a uh vizsgálatokat ő csinálja, ha van szívműködés ami ugye van, meg a méretek alapján azt mondja ez a terhesség rendben van, úgyhogy most csak várok 2 hetet, és elmegyek addigra 8 hetes leszek, kiderül hogy mi van.
Ideges egyáltalán nem vagyok mert én már tegnap éreztem hogy nem kell beszarnom, túl nagy jelentőségetnem tulajdonítottam az egésznek.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Ez nagyon jó hír. nagyon korrekt volt az ultrahangos ha nem rendelt be tehát nem a pénzt akarta lehúzni rólad. Azért aki ezzel foglalkozik és megnyugtat, hogy a méretek alapján minden oké akkor valóban nyugodt lehetsz. Jó,hogy vannak még ilyen becsületes emberek.
Na látod mondtam, hogy nem lesz baj. Hidd el te is most minden oké lesz és 8hónap múlva egy gyönyörű kisbabád lesz:)
A dokiddal mi lesz? keresel másikat? nehogy végig a terhesség alatt ilyen bizonytalan legyen.

Zmimi: nem lettek rosszak a jelmezek. A fő, hogy te csináltad és nem készen vetted. Én még ilyet se tudnék csinálni. Az egyik elefánt ugye? a másik??????Kérek segítséget:)

Kép
csucsu05

Sugi!

Nem ismerem. De érdemes a gyöngyösi kórház topikban keresgélni, meg rákérdezni. :wink: És legalább nem egy harmadik hatvani szuperészhez kerülsz, bár fogszim nincs Gyöngyösön milyenek a viszonyok. :roll:

(Amúgy meg én is ugyanezt írtam, csak kevésbé diplomatikusan). :twisted:

tjuca

Csucsu
a másik krokodil :lol: (bár nem engem kérdeztél, de súgok :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: Köszi a segitséget :)
Zmimi: Jók a jemezek bocsi ha a krokit nem ismertem fel :)

Kép
csucsu05

juca írtál privit nekem?
nem kaptam meg

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!

Nem még régebben volt téma, hogy ki az új dokid. :-)

tjuca

ja igen emlékszem már valamire. :D
ettem.... és bent maradt eddig.
köszönöm mindenkinek a bíztató hszkat, olyan egyébként mintha megátkoztak volnaa, én jó hírt nem hallhatok soha. :twisted:
Na de majd ezután.
most nem fogok menni sehová várok szépen, hadd nőjön, remélem minden rendben lesz.
Nagyon jók a jelmezek, én ma csináltam egy bazi nagy sárgarépát, azzal fogják kalapálni egymás fejétezen kívül nyuszi jelmezt kell csinálnom, na az sem lesz egyszerű.

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!!

Napsugikismami!! :)

Próbálj meg pihenni és nem idegeskedni. Azzal nem teszel jót ezt tudod. A baj annélkül is jöhetne, de NEM LESZ BAJ!!!!!! :) próbálj elmerülni valamilyen kedves tevékenységben, ne agyalj!! Nagyon szeretünk!! :)

Lucakismami!

Nekem a cicim nem fáj, csak a hónom alatt..... Fiúnevünk nincs, de ha úgy hozná a sors találnánk :-) Nekem az Ármin tetszik amúgy. Előbb ide nekem a zebrát!!!!! :D :D Mit főzöl??? Nálunk frankfurti leves+bolti fánk lesz.

Mimi!
Szerintem is szépek a jelmezek. nekem a kézügyességem nulla, irigykedem is rendesen!

Linácska!

A vonalzódról a képet megmutizod??!!

Velünk nincs semmi különös. Piri sehol szerencsére. Ábel már túl van a mai hisztin... elmentünk boltba babakocsival. Hazafelé nem akart ülni a kocsiban, sőt sétálni sem. Követelte, h vegyem fel...... :o :o :o 12,5kg na és a holmik....... persze nem vettem fel, így hazáig üvöltött.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu: olyan aranyos vagy. Nagyon szépen nyugtattad meg sugit. "ne agyalj. nagyon szeretünk!"

Énis csak azt tudom hozzá tenni csatlakozom az előttem szólokhoz: Sugi nagyon szeretünk és nem lesz baj. hidd el a picur érzi, hogy ennyien szurkolunk.

Sugi: Nagyon jó a hozzá állásod ezt már szeretem.

Kép
csucsu05

Sugi, örülök, h megnyugodtál! Nézd meg azt a nőcit, 20km nem olyan sok!

Zsuzsu, ne cipekedj most, várjuk a tesztet...

Csucsu, Lina eltalálta... krokodil! :D
bár az elefánt jobb lett, Krokodil szóvá is tette, h ő nem úgy néz ki, mint egy igazi krokodil, bezzeg az elefánt... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :o

Még Lúdas Matyit is le kell szállítanom az iskolai farsangra, és akkor már csak a mi jelmezünk van hátra. :roll: .. minden évben van a baráti társasággal farsang. Idén sztem krumpliszsáknak öltözöm...

Kép
zmimi

Zmimi: Miért krumplis zsáknak?? Kismaminak öltözz!!!!!!! Az életszerű jelmez lesz :lol:

Én ha jelmezbálba mennék most akkor ahjléktalannak öltöznék. Eladtuk a házat de az újba még nem lakhatunk. Igy hajléktalan leszek:)

Kép
csucsu05

Csucsu! :D :D :D :D

Mimi!
krumpliszsák! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
lépek, Ábel felébredt...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zmimi,
hát nem volt nehéz eltalálni, pár hozzászólással korábban írtad, hogy elfelejtettél farkat csinálni a krokodilnak... :lol:

Zsuzsu,
a vonalzós nincs meg ezen a gépemen, de cserébe rakok másikakat. A vonalzósat majd otthonról.

Kép
Kép

És egy bocica éles bevetésen...
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Lili szeme tükrözi, hogy kis huncut ám. Ahogy mondják a szeme sem áll jól:) A második képen nagyon huncut!

Kép
csucsu05

Megyek este UH-ra, remélem megrepedt az a fránya tüsző. Bár hő alapján igen.
Kép

Viszont azt a 36.5-öt nem érzem világbajnok magasságnak, csak jó lenne az a progipótlás már most, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csucsu,
raksz Szabináról is egy nagyobb képet? Mindig csak a vonalzón látom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

új vagyok itt, és remélem még be tudjátok fogadni a sok infót, mert látom nagyon ismeritek egymás minden baját (meg azért örömét is szerencsére).
Szóval az én sztorim: van egy 16 hónapos fiam és múlt héten volt egy vetélésem a 9. héten. Tegnap volt a műtét. Azt hiszem eddig azért nem írtam, mert féltem, hogy valamit elszúrnak, de úgy tűnik, jól vagyok. Már nem is vérzek és asszem lelkileg is kicsit kimásztam a mélyből. Nekünk ez a gyerekezés dolog eddig úgy ment, mint a karikacsapás, mindkétszer elsőre teherbe estem, hánytam ahogy kell, a kisfiammal teljesen normális volt a terhességem. Szóval derült égből ért minket ez a dolog. Mondanom se kell, hogy teljesen kiakadtam, most is csak az ad erőt, hogy 3 hónap múlva újra nekivágunk és nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz. Bár én hamarabb szeretném, eddig abból még nem volt baj, hogy hallgattam a dokimra. Most állítólag genetikai baki csúszott be, nem bennem volt a hiba, semmi fertőzés csak egy óriási pech. Nem volt vérzés, görcs, egyszerűen megállt a pici szíve. De a doki szerint nagyobb a veszélye, hogy nem ágyazódik be rendesen, ha hamarabb teherbe esek. Szerintetek? Mit gondoltok, szedjem addig is az Elevitet?
Ja és még egy kérdés: ti fizettetek az orvosnak a műtét után? Én nem tervezem mert bár nagyon rendes volt (kiszedett az abortuszos tömegből és teljesen külön kezelt, meg többször odajött nyugtatni a nap folyamán, szerzett ágyat, nem kértek tőlem napidíjat !) de odajárok a magánrendelésére alkalmanként 8-ért és ezután is fogok, szóval asszem ki van fizetve.
Egyelőre ennyi, bocs, ha hosszú voltam.
mazsomka

KÖSZ CSAJOK.
Az normális hogy majd szétpukkad a hasam, úgy érzem pisilnem kéne, de alig jön, van hogy ülök két percet mire pár csepp piss.
luca neked még mindig ugyanolyan intenzíván fáj a cicid?
nekem már nem elviselhetetlenpersze szerintem mindenkinek más.
néha úgy érzem mintha egyetlen idegszálon lógna az egész.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi:Szerintem tök normálisak a tünetek!ilyenkor ezek vannak!
Látod,mindenki azt mondja hogy rendben van minden.Az a h.... doki jól rádhozta a frászt...nem is értem hogy még miért dolgozik ha nem lelkiismeretes.

Zmimi:Jó lett nagyon a jelmez,ügyi vagy!

Csucsu:Igen,kérünk Szabináról nagyobb képet! :lol:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Jan 25-én volt a 3. vetélésem utáni befejező műtét. Eddig a babaprojektes topikba írogattam, úgyhogy Juca már ismer, de ha lehet most csatlakoznék hozzátok.
Röviden rólunk: 2005. januárjától szeretnénk babát, az első viszonylag könnyen és gyorsan 2005. máciusában össze is jött, de sajnos 12. heti uh-on kiderült, hogy már nem dobog a baba szíve. Június 14-én műtöttek a SOTE II-őn. Utána 6 hónap szünet, majd hormon vizsgálat, ami szerint alacsony volt a progim, így 6 hónap Clostylbegit következett folyamatos uh és vérvétel mellett.Össze is jött 2006. márciusában a második babánk, de a 45. napon "megjött" és elment magától. Az akkori dokim szerint csak tovább kellett volna szednem a clostylt, amíg újra nem lesz baba, de ez a megoldás nekünk nem igazán tetszett, így váltottunk. Az új dokim elküldött egy nagycsomó vizsgálatra (immunológia, genetika, hormon, andrológia). Érdekes de ekkor teljesen jó volt a progim már, viszont a férjem spermaképe csapni való volt, így őt 2006. december elején megműtötték viszérre, és ezzel ez a probléma is rendeződni látszott, csak épp a baba nem akart összejönni egészen most decemberig. Viszont 2007. január 24-én a 7. hét elején nem volt se szív hang se baba, csak egy üres petezsák, így másnap újra megműtöttek a Péterffyben. Ez a terhesség nem is indult túl jól, mert szinte az elejétől kezdve folyamatosan barnáztam az Utro mellett.
Ma voltunk a 2 hetes kontrollon, ahol a dokim azt mondta, hogy mivel minden vizsgálatunk negatív, így ő már nem tud nekünk tovább segíteni és beutalt a SOTE II-őn a Pajor professzorhoz. Mi most jelenleg itt tartunk...

Bocsi, hogy végül ilyen hosszú lettem, igyekszem kicsit visszaolvasni, hogy mindenkivel képbe kerüljek majd.
Ha esetleg valakinek van valamilyen ötlete, vagy hasonló cipőben jár akkor szívesen veszem, mert nagyon kezd elfogyni a lehetőségeink...

dido
dido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?