Becsatlakozom en is, ma remek napom volt
Eloszor is, gyerek vegre ataludta az ejszakat, 1/2 8-kor keltunk. Aztan 9-kor nyakunkba vettuk a varost, vettem ket par cipot neki, ur voltam
Jol kifaradt, ahogy hazaertunk, aludt tobb mint egy orat, igy pihenhettem en is. Aztan ebed, majd lepasszoltam Anyumeknak, en meg be a varosba fuggonyert
, aztan randi Apaval, beultunk egy kisvendeglobe, halaszlevet ettunk turoscsuszaval /vallalta, hogy vezet, ugyhogy en ittam egy unicumot is
/, aztan andalogtunk még egy kicsit, utkozben vettunk setalo dobostorta-szeletet es setalo franciakremest
fagyi helyett. Aztan ki a gyerekert, gyors furdes /itt kis szepseghiba, ketreszletben is belekakalt a furdovizbe, kisebbfajta panik tort ki Apan es Lanyan egyarant, de jott a hos Anya es megmentette Oket, levadaszta a viz tetejen uszkalo felelmetes kakiszornyet
/, aztan evett a gyerek es zokszo nelkul elaludt. En meg kiolvastam a mostani National Geographicot /amit itteni javaslatra rendeltem meg még karacsonykor
/. Jo volt ez a nap, mar nagyon kellett.
-Afonya
ui: Sasha, csak javasolni tudom Neked is
Es ruhatepes, meg sószórás, meg hasonlo, de nem mosogattam, nem suroltam /ma sem
/ csempet, agynemut se huztam... de jol erzem magam, egy hetig megint van energiam