Új privát üzeneted érkezett!

Rejo, szedtem clostit, meg kaptam tüszőrepit.
UH-n látszott, hogy mindkét oldalon volt egy domináns tüsző.

Remélem, az IR nem fog bekavarni nekem.Nem tudom teljesen betartani a diétát, mert semmit nem kívánok.Csak a tiltott dolgokat.Pld. banánt, gyümölcsöket.
Vendég

Tücsi!!!
Nem is tudom mit írjak, a lányok már mindent leírtak Neked! Bízom abban, hogy a lapar megoldja a helyzetedet. És totál megértelek, hogy ellopott időnek érzed az elmúlt éveket....................... Nézz előre kérlek, másként nagyon keserű leszel........ REngeteg puszi!

Zazzy!!!
Jól felvillanyozott a dolog, helyes, helyes, helyes!!!! :) Akár most is jó lehetsz egy zebrára, de az is lehet, hogy egyet gyakorol még a tested előtte, és ez az a gyakorlós hónap!! És tudom én, hogy mikor azt írod nem fogsz elkeseredni ha megjön, meg örülni fogsz neki, söttörö, akkor bizony lógatni fogod az orrodat egy cseppet..... Viszont majd meglátod, hogy milyen hamarra újra mosolygóssá válsz, hiszen elindult valami, és innentől nem fog leállni!

Mamint!
Húúúúúúúúúúhaaaaaaaaaaaa! Semmit nem merek mondani, csak drukkolok.................. Ujjaim csuriban!

Megyek, rohanok a dolgomra, majd holnap jövök!
Puszka!
Vendég

De micsoda egy bumburnyák vagyok..............

LUCA!!!!!
Hatalmas gratulációm a kettős gyermekáldásnak!
Rengeteget pihenj és egy percet se kockáztass, hidd el nem éri meg!!!!
Vendég

Luca: nagyon nagyon gratulálok!! vigyázz a picikéidre nagyon!!!

Tücsi: rettenetesen sajnálom!!! remélem a lapart minnél hamarabb meg tudják csinálni , gyorsan regenerálódsz és ripsz-ropsz jön a baba! sírd ki magad, rázzd meg magad, majd rántsd elő újra a pozitív hozzáállásod és minden rendben lesz!!!! +++++++++

Zazzy: ++++++++

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Tücsi: veled együtt sírok!
Kép

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi: Nem értem, hova jártál dokihoz? Melyik dokid hormonozott eddig??? Annyira sajnálom! Remélem a lapar segíteni fog és mihamarabb beteljesül az, amiért már oly régóta küzdtök ti is... Kérlek ne add fel, Czinkebnek igaza van! Sírd ki magad és új reményekkel teli vágj neki a jövőnek... Végre kiderült és tesznek is ellene!!! Nincs már olyan messze a baba ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica: láttam a pocid odafent, nagyon de nagyon csini!!!! :wink:
és te is nagyon csini vagy!! ne aggódj egyáltalán!! :wink:

meghívóra idézetet keresek és ,,belebotlottam,, ebbe, nagyon kedves, megmosolyogtam:

[quote]M írta:ég csak egymagam valék
Tavaly ilyentájban,
Az idén már kettecskén
Vagyunk a szobában.

Furcsa lesz, ha már ez egy
Darabig majd így mén:
Esztendőre hármacskán,
Azután négyecskén.
Petőfi Sándor

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Hi!

Tücsi!
Ne keseredj el. A lapar szerintem segíteni fog neked is. Kár, hogy csak most "vették komolyra az ismétlődő nagy cisztásodást. :cry: Amikor abbahagytam a fogigátló szedését kb. 3 hónap múlva nekem is volt kisebb almányi méretű cisztám. Azzal az okkal mentem orvoshoz, h nagyon fáj, szúr a hasam(ilyen érzésem volt már 14 éves koromban). (!!fájdalom érzet küszöböm nem alacsony!!). Szerencsére a cisztám távozott! Azután jött a sötétben tapogatózás (ekkor még azt sem tudtam, h pco-s vagyok). Szóval fel a fejjel amíg van!! Laparon rendberaknak. Onnan kezdd az "időszámítást" és akkor "könnyebben átvészeled az eddigi időt (én is így tettem). :(

Luca!
Ez aztán a nem semmi!! Gratulálok!

Czinkeb!
Tetszik az idézet! :D

Kép
lara26

Sziasztok Lányok!
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm!!!! Most értem haza a kórházból, eddig nagyon jó érzéseim vannak, meglepően kedves mindenki! A műtét 20-án lenne én kértem ezt az időpontot, mert most kellene megjönni a mensimnek, de a barnás is elmúlt...szóvalmost azon rinyálok, hogy jöjjön már meg, de biztos a ciszta bekavart!

Rejoka, eddig a Forgács intézetbe jártam, ők is látták többbször a bazi nagy cisztáimat, több stimulációt is leállítottak miatta, de egyébként nem foglalkoztak vele, mint ahogy a többi panaszommal sem mint pl a barnásozás:-((

A doki azt mondja nem lesz semmi baj, és hogy ne izguljak lesz baba is, de én ezt már annyiszor hallottam...Most ott tartok, hogy a műtét után nem foglalkozom többet a baba témával, asszem lombikra sem megyek el (bár a doki szerint ha megműt akkor nem is lesz rá szükség, de mint mondtam nekem már elegem van az ígértekeből!)

Szóval lesz lapar meg hisztero meg a petevezetéket is megnézi asszem, + ugye kiveszi a cisztát...19-én délben kell befeküdnöm, legkorábban 21-én jöhetek haza, de azt mondta a dokim csak akkor ha tényleg nagyon szuperül leszek (hát ajánlom, hogy szuperül legyek, mert most ott tartok, hogy elveszem a párom szolgálati pisztolyát és minden nődokit lelövök!) :P :lol:

Nyah, most egy kicsit lefekszem legyetek jók és köszönök mindent!
Puszi, Tücsök
Vendég

Tücsi: remélem jó kezekben leszel!! majd nagyon szorítok érted 20-án!! Kép
egyébként az a dokinő a kistarcsaiban? v vki más ott?
próbálj pihizni, relaxálni ! minden rendben lesz, mert úgy KELL lennie!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

tücsi botorság lenne pont most a lapar után hanyagolni a babatémát. akkor kb. ne is menj laparra!

De lombokot nagyon nagy butaság lenne sztem most bevállani, várd meg mi jön ki a lapar után eredménynek, várd meg mi lesz az avanda után az eredmények, és utána dönts lombikról, de sztem még nem kéne...csak most indultál el a jó úton, télleg innen kéne mérni az időszámítást igazuk van a csajoknak...

zazzy nagyon drukkolok neked!!!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!
A mai is 37,0 :D
De rambóka tanácsára nem teszteltem még.Tényleg nehéz ez lányok, mostmár megértek mindenkit.Ma reggel már szabályosan féltem attól, hogy lemegy. :oops: Ajjaj...Pedig ilyenkor tényleg jól jönne egy kis pesszimizmus, mert vagy bejön, vagy kellemes meglepetés lesz. :wink:
36,9; 36,9; 36,8; 37,0; 36,9; 37,0 :D

Kép
Kép
zazzy

Charlott: gondolok rád, majd feltétlenül gyere és mesélj, mihelyst tudsz!

Luca:Gratulálok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Luca ez igen!!!! :lol:

Tücsi,figyu lapr után babagyártás minden 2. nap, érthető voltam, apa katonái készülődjenek!!!Hidd el, magamból indulok ki :wink:

Zazzy++++
Vendég

Drága Lányok, értem én, hogy kívülállóként azt gondoljátok itt a célegyenes, de annyiszor hittem már hogy ott vagyok...A HSG után is mennyien mondták, most tuti baba lesz aztán nem lett...2 lehetősség van: vagy a Marsról pottyantottak ide engem, vagy a Csernobili atom sugárzáskor túl sok dózis ért, és ezért még örülhetek is, hogy nem két fejem van!;-) :lol: Nyah, mostantól fel a fej ki a mell, nem sajnáltatom tovább magam! Puszi nektek!
Vendég

Sziasztok!

Elnézést, hogy ide tolakodok de hátha tudtok segíteni.
Volt két sikertelen lombikom. Most intézetet váltottam és a mostani dokim csináltatott IR vizsgálatot ami rossz lett. Felírt rá egy Adimet 500 nevű gyógyszert. Az lenne a kérdésem, hogy akinek IR-e van az PCOS is egyben?
Segítségeteket előre is köszönöm.
gizmixxx

Tücsi:
[quote]m írta:ostantól fel a fej ki a mell

Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Sziasztok!!

Zazzy: mikor fogsz tesztet csinálni? Hasfájásod meg ilyesmi nincs?
Tücsi: Ne légy annyira elkeseredve mind addig amíg van még lehetőséged a teherbe esésre. Az igazi baj szerintem akkor kezdődik amikor azt mondják hogy "na itt a vége, nincs tovább"
Hidd el tudom, hiszen már 10 éve járom a dokikat, és 2 évvel ezelőtt azt mondták "sajnos önnek nem lehet gyereke".
Na ehez képest most kaptam még egy lehetőséget (meforal,diéta,mozgás), bár a végét azt még nem tudom.

gizmixxx:én nem tudom megmondani, de azt tudom hogy aki PCOS , az IR-es is. Hogy fordítottan mi a helyzet....? Csajok ti tudjátok?

Kép

[urlhttp://www.noivonal.hu/]Kép[/url]

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Luca: Duplán gratulálok!!
Mikorra vagy kiírva? És mennyi idősek vagytok?

Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági nem jól tudod. aki PCO-s az egyáltalán nem biztos, hogy IR-es is. nagy a valószínűsége, de nem biztos.

vannak nem IR-es pco-sok is.

Gizmi csináltak neked UH-t a petefészkeidről? van benne sok apró ciszta? akkor PCO-s vagy. (de hogy tovább bonyolítsam a helyzetet van olyan nő, akinek sok cisztája van, de nem PCO-s! :lol: ) viszont sok kis ciszta+IR= az tuti PCO!

van egyéb tüneted? pattanás, rendzsertelen mensi, hormoneltérés, szőrösödés stb?

www.pco-szindroma.hu honlapon töltsd ki a tesztet, és akkor jobban látsz.

Kép

Kép
rejo

Persze hogy lehet úgy valaki IR-es, hogy nem PCOS.

De általában, sokáig tartó kezeletlen IR hiperandrogenizmust eredményezhet az esetleges túlsúly és hormonok áttétein keresztül és kialakulhatnak PCOS-szerű tünetek (a magas androgén szint miatt).

A Lombikbabán jó pár olyan lány van, aki klasszikus értelemben nem PCOS, de olyan nyíltan kimutatható IR-jük van + meddőséggel küszködnek, hogy metformint kapnak.

Ráadásul a MM-ben megfigyelték, hogy nagyon gyakran a rendezetlen pajzsmirigy probléma is IR-rel társul. Érdekes, hogy pl. a pajzsmirigy alulműködésben szenvedő lányok, ha metformint kezdenek szedni, általában olyan jól reagálnak hogy még a pajzsmirigy gyógyszerükön is csökkenteni kell. És ők nem PCO-sok.

A www.pco-szindroma.hu főoldalán egyébként fent van már a Babavilág videó. A benne szereplő Zsuzsa, akivel ott voltunk a stúdióban, is ilyen eset. Az első 2 lombik nem sikerült, 7 év meddőség, aztán Tűű rendbehozta kicsit és sikerült neki. :shock:
Vendég

Rejo kijavítalak: ciszta + IR = tuti PCO: NEM IGAZ.

Emlékezz pl. Babancsra.

Mindenkinek policisztás petefészke lesz előbb-utóbb, aki nem ovulál rendszeresen. De az más endokrin probléma miatt is lehet. Plusz ha ez generál egy kis túlsúlyt (pl. PM alulműködés), akkor készen van az egyenleted első fele, de attól még az nem PCOS.

Ezért kell az endokrinológus.
Vendég

hmm Norka tényleg. erre nem is gondoltam. de legalább végre írtál! :lol:

de akkor hogy is van ez a rotterdami kritériumokkal? Az egyik a sokcisztás petefészek. a másikra nem emlékszem. Rami segíts! (talán a klinikai tünetek megléte?)

és azt mondják ha az egyik feltétel már teljesül, ki kell mondani a PCOS.

és visszajutottunk az elejére, ahonnan indultunk két éve! :lol: :lol:

Kép

Kép
rejo

Pusszantás!

Rejoka!

Rotterdami kritériumok
PCOS diagnózisához a köv. 3-ból 2 dolog szükséges és ELÉGSÉGES:
-oligo-/anovuláció (ritkán v. nem menstruáló nő)
-hiperandrogenizmus klinikai- (ragyák szőrök v. kopaszodás) v. labor tünetei
-PCO-s petefészkek

Írtam választ emilben. :)
Vendég

PLUSZ, akkor mondjuk ha PCOS, ha minden más endokrin elváltozást kizártunk!!!!

És ez a lényeg! :wink:
Vendég

Zazzy: köszönöm a figylemedet! :-)

Leírom a múltkori működésemet:
Rendes 29. napra érkező vérzés után 14. napon kis vérzés jelentkezett, aztán 3-4 nap múlva kimutatható pé!
Páromat elkaptam és után rá pár napra enyhe, de hosszan tartó vérzés indul el. Egész a mensiig eltart. Ciklis 31. napra érkezik és nagyon erős volt és mára már tiszta vagyok! :-)

Ezt lehet a működést pozitívan kell felfogni vagy inkább még nem az igazi?! :?:

KépKép
charlott

Drágák vagytok, de nem valószínű, hogy baba miatt nyúlt el a luteális fázisom. Ma is 36,7 volt. Lehet, hogy a digi hőmérőm romlott el? Már vagy 2 hete folyamatosan ezt mutatja! Pedig ugyanakkor, ugyanott mérem (szájban, nyelvtőnél).
Lehet, hogy oltári nagy butaság, de arra gondoltam, hogy lehet, hogy nem volt olyan intenzív a sárgatest progi termelése. Valahogy úgy képzelem, hogy van egy adott progi mennyiség, amit a 14 napban megtermel, 21 nap körül van a csúcs. De nálam pl. lasabban "eresztette" ezt a mennyiséget, és emiatt lasabban fogy el, lasabban csökken le a progim. Ez a kósza ötlet onnan jött, hogy most nem volt olyan dúva a mellérzékenység, mint szokott.

Egyébként a n+x.-napon ezek voltak az értékeim:

TSH 2,620 miU/l
FSH 5,9 IU/l
LH 36,6 IU/l
Ösztradiol 604,7 pmol/l
Progi 6,2 nmol/l
Prolactin 319,7 mIU/l
Total tesztoszteron 3,33 nmol/l

Luca, gratulálok az ikrekhez! Akkor feltehetően kétpetéjűek lesznek!

Tücsi! Azért, mert nem akarsz újra csalódni még ne gubózz be! Nem kell rágyúrni a babóra, majd jön magától, amikor nem számítasz rá! De azért ahhoz neked is tevékenyen közre kell játszanod. ;) Érezd jól magad, és kész! Ez legyen a cél, és mellékhatásként beköszönt majd a gólya is! :)

Zazzy! Neked viszont annyira drukkolok! Tudod mit, biztos, ami biztos neked adom a fölös tized celsius fokaimat! :) Kb 4 C elég lesz? :)

Kép
mamint

Luca :D
Dupla gratula!!!!!!!!!!

Tücsi :D
Nagyon szorítok a laparhoz. Ez olyan "ciszta-kipukkasztós" lapar lesz vagy "ék-kimetszéses"?

Zazzy :D
Azt hiszem ilyenkor nincs az a mennyiségű türelem, ami elég volna az embernek. Az egyetlen állapot, amikor nyugton vagy, amikor alszol. Persze ilyenkor pedig hülyeséget álmodsz. :lol:
Annyira kíváncsi vagyok a fejleményekre!

Lányok!
A Diane mellett normális, hogy fájnak a petefészkeim?
Vendég

Mamint :D
Sajna én ehhez nem értek. :(

Egyébként, ha beszedem az utolsó szem Diane-t mikor fog kb. megjönni?
Vendég

Mamint!

Nem tudod feltenni a görbédet?

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Rambóka, 2 hete mérem csak, akkor kezdtem érezni a mellfeszülést, kb 2 napig 36,5, aztán 2 napig 36,6, és vagy 1,5 hete 36,7. Minden nap. Feljebb nem megy, pedig régebben 36,9-i is felkúszott.

Kép
mamint

Norka
Szerinted nekem mi okozza a problémám?
A vérvétel szerint a TSH: 6.96
De az IR-t azt nem mutatta ki. Ugyanakkor meg policisztásak a petefészkeim, haskörül van egy kis plusz, szőrösödés, vérzéselmaradás stb. Akkor lehetséges hogy ezt mind a pajzsmirigy alulműködés okozza?
Bár Valicskó drnő. biztos benne hogy a pajzsmirigy miatt nem mutatta ki a vérvétel az IR-t. De azért felírta a Meforalt.
Bár én bízom a drnőben. Remélem tudja mit csinál.
Előre is köszi a válaszod.

Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Jó éjszakát mindenkinek :!: :!: :!:

Kép
Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Szoriagi, még csak 7 hetes vagyok.Szeptember 26-ra leszek kiírva.

Nekem is csak IR van elég régóta, PCO nincs.
Vendég

mamint drága sajnálom ezt a hoszzú ciklust!

foggalmam sincs ezek az értékek rossznak számítanak-e ilyen sokadik napon. 3 cn-en biztos, de ilyekor? majd a drága doktor úr megmondja...

cherry úgy emlékszem két nap múlva.

lányok segítség kellene. én ehhez nem értek, mert sosem néztem. ha ma fáj nagyon a hasam, feszít, nyom, és erős tojásfehérje van mellette, akkor ma van pé-m, vagy holnap lesz, vagy már volt?

Kép

Kép
rejo

Mamint!

Ha egyébként 36,4 körüli hőd szokott lenni ciklus első felében, akkor nyugi!

Remélem zebracsorda közeleg! :wink:

Rejo!

Nálam Pé napján van igen erős tojásfehérje, de petefészek feszítés már szinte a mensi végétől, csak aznap a legerősebb, másnap pedig már nem fáj.
Hányadik cn-on vagy?

rambóka

Sziasztok!
Olyan aranyosak vagytok, hogy így izgultok velem, nagyon jól esik!De egyet ígérjetek meg:Ha megjön, nehogy megpróbáljatok sajnálni!!! :wink: Én is próbálom ehhez szoktatni magam, persze jobban szeretném, ha nem jönne meg, mintha igen, de megpróbálom meggyőzni magam, hogy nem leszek elkeseredve! :wink: Úgyhogy, ha úgy adódik, tessék örülni életem kb.6. spontán mensijének!!!(az első 5 20 éves kor alatt volt :evil: )
Megegyeztünk?! :wink:
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
zazzy

Most látom, középhaladó felhasználó lettem!!! :D :D :D
Férjem ki is akar vágni már az internettel együtt. :lol:

Kép
Kép
zazzy

ja itt válaszoltál Rami, köszönöm.

11cn-en vagyok. akkor ezek szerint pont ma van pé-m. 23 napos ciklussal stimmel is.

akkor már csak abban kellene segítség, hogy pé után mikor éri el a progi a csúcsot az adott ciklusban? tehát amikor a legmagasabb? 7 nap múlva? vérévtel miatt kellene tudni.

Kép

Kép
rejo

Rejoka!

PÉ után 7. nap. Mehetsz vérszívásra! :lol: :lol:
Vendég

[quote="zazzy"]H írta:zazzya megjön, nehogy megpróbáljatok sajnálni!!! :wink: Én is próbálom ehhez szoktatni magam, persze jobban szeretném, ha nem jönne meg, mintha igen, de megpróbálom meggyőzni magam, hogy nem leszek elkeseredve! :wink: Úgyhogy, ha úgy adódik, tessék örülni életem kb.6. spontán mensijének!!!(az első 5 20 éves kor alatt volt :evil: )
Megegyeztünk?! :wink:

Kedves Zazzyka!
Dehogy foglak sajnálni! :lol: :lol:
Én is így kezdtem, azt mondtam, hogy legalább spontán havi legyen!!! :lol:
Aztán amikor ez összejött, akkor spontán PÉkre gyúrtam, szép luteális fázissal (hőmérőztem).
Aztán így jutottunk el oda, hogy na, akkor már jól jönne egy pozitiv teszt!!! :wink:

De várjuk ki a végét ennek a ciklusnak! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!

Tudom, hogy nem ide tartozik, de segítsetek nekem.

Írjatok nekem jó őzpörkölt recepetet.
Igazi finom, fűszeres magyarosat!

Semmiképp ne édeset és lekvárosat, meg gyümölcsöset, mert azokat nem szeretjük.

Találtam egy-két receptet, ismeri ezt valaki?

http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... ecept=3055

http://horaszkonyhaja.freeblog.hu/archi ... ogracsban/

Ez utóbbi szimpatikusabb, csak én itthon fogom elkészíteni és nem a szabadban. :roll:
Vendég

Zazzy!

El leszel keseredve! (az ember egy ilyen telhetetlen élőlény! :twisted: )
De mostmár azért sem fogunk sajnálni! :wink: :lol:
Már csak két nap és tesztelhetsz!
Leszel te még itt régi felhasználó is, de remélem csak eggyel feljebb! :wink: Párod meg majd vesz magának másik gépet! Vagy pénzfeldobással eldöntitek, h. aznap este ki jut géphez, esetleg tojásfőző óra?
Ja tényleg! Sakkóra: fix időkeret mindkét versenyzőnek, de mindig csak annál fogy az idő, aki a gépnél ül. Így, ha lejárt az időd, legközelebb már csak másnap jöhetsz! Célszerű beiratkozni gépíró és gyorsolvasó tanfolyamra! :lol:
Jó éjt mindenkinek!

rambóka

A vérvétel eredményei még a 2 héttel ezelöttiek. T. nagyon boldog volt a láttukon. A progira azt mondta, hogy a "tüneteimet" megerősíti, azaz a vérvétel előtt volt pé. Tehát elvileg minimum a mai volt a 14. nap a pé után.

Rejo, mi volt T-nél??? Holnap hívlak valamikor!

Zazzy, Rambókának igaza van. De akkor is tényleg nagy erőlerépés egy spontán pé is. Ennek ellenére én bízom abban, hogy zebrást pisilsz szombaton!

Rambóka, remélem is a zebracsordát!, de ha én abban csapattag leszek, az hasonlítana a Norka által emlegetett fogantatáshoz. ;)
Szóval drukkolok ám mindenkinek, aki teszt közelben van! És várom, hogy végre leessen a hőm!

Kép
mamint

mamint másik topikban leírtam mi volt tűűnél. kicsit el vagyok keseredve.

nem én vagyok a metformin sikersztory.

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy van-e valami kiülönbség a Metformin és a Merckformin között.Ha igen melyiknek milyen hatása van?Sokat olvastam már ezekről, de erre még nem tudtam rájönni.

Köszi előre is!

Üdv!
furamokas

A metformin a hatóanyag neve.
Ez van pld. a Merckforminban, Meforalban is.
Vendég

Kedves Rejo!

Ismeretlenül olvasgatlak Titetek, már jó régóta. Azért írok, mert nekem tegnap hat hónapnyi metformin után 51-ről 56-ra emelkedett az IR-értékem. Májusban mennénk Krizsához lombikra, de így? Nem tudom.... Volt diéta, volt mozgás, én sem lennék sikersztori? Három intézményt látogattunk végig hat év alatt, aztán három év szünet, és tavaly újra erőre kaptam a Norka-féle akción honlap, mens mentis, stb... lelkesedtem, nagyon, de úgy látszik, hiába....

Szívesen olvasnék a Te tapasztalataidról,
szia,
pvma
pvma

[quote="furamokas"]S írta:furamokasziasztok!

Tudna nekem abban segíteni valaki, hogy van-e valami kiülönbség a Metformin és a Merckformin között.Ha igen melyiknek milyen hatása van?Sokat olvastam már ezekről, de erre még nem tudtam rájönni.

Köszi előre is!

Üdv!

A metformin a hatóanyag!!!

Merckformin a kereskedelni, vagy gyári név.

De még van Meforal, Adimet stb néven is!!!

Rejoka!
Aszerint az elmélet szerint amit a T doki mondott én nem mopndanám, hogy ez nem siker sztori, vagy hogy ez olyan nagy kudarc lenne.
Szerintem a babacsinálos recept nálad most is be fog jönni.
Három fontos dolgot tűztél ki:
1., fogyj le az általad elfogadható kilóra
2., met tegye rendbe a bőröd
3., met tegye rendbe a PCOSdat

Ez min meglesz!

A fogigátló átmenetileg neked jó lesz. Bizz Tűűben. Különben sem rajongsz a 23 naponkénti havizásnak :lol:

Cuppantás.

Ma még lesz, csak de. ügyek intézése, du. rég nem látott baátnőm látogat meg. :)

39 :shock: fogy az idő
Vendég

Charlott: holnap szemműtét!! :shock: izgulsz már :?: gondolok rád majd holnap!!nyugi minden rendben lesz :!: Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?