Helló mindenik!
A hormonok, hát van az a mondás, hogy vagy jót vagy semmit. Én szedtem a chlostit. A mensesem napra és percre pontos volt, pont ugy mint a peteérésem, és ez azóta is így van pedig már nem szedem vagy három hónapja. Viszont azalatt az öt nap alatt mig szedtem teljesen kikészültem. Ful depis lettem. Az öt napból 2 végig sírtam és halvány lila gőzöm sincs, hogy miért. A peteérés ugy fájt, hogy még éjfélkor a párom melegvizes palackokkal szaladgált (cseréltük a hasamon).Végűl is azért mert a tüszőim megfelelő méretűek lettek és igy volt a "repedés". Tehát nem túl jó, de elviseled, mert el kell és "érte" mindent. Peteérés után nekem is szokot fájdogálni a hasam, de attól is fájhat, hogy terhes vagy, szokot hányingerem lenni és aluszékonyabb vagyok, ha olyan szagot érzek ami nem tetszik akkor pedig az a vég. A melleimről pedig már nem is beszélek. Ilyenkor jön a kis remény hogy hátha és mégsem.Volt már neked laparoskópos vizsg. ?Már csak azért mert ha a görcsök szerinted erősek az sajnos endometriosis oka is lehet.A menses görcseim azok mondjuk nekem is nagyon rosszak, pedig nyugi mindenki azzal vigasztal, hogy a szülés ettől sokkal jobban fáj""""""""""de legalább annak akkor is örülsz""""""""""""""""""
Ha kiváncsi vagy, hogy van-e több peteérésed egy hónap alatt, akkor pedig marad a hőmérő.