Új privát üzeneted érkezett!

el

Kép
seriff

Seriff,
köszi kérdésed, jól vagyunk, itt vagyok ám mindig és olvasok is, naponta többször is, de mire írnék valami mindig közbejön. Mármint a munkahelyen. Ilyenkor este több időm van.

Holnap megyünk Lilivel vese Uh-ra, remélem nem fog nagyon sírni. Végül is máskor is hasrafeküdt, és nézte a monitort, így nyugiba meg tudták vizsgálni. Az mondták, a veséhez így is jó nekik, hason, ha így jó a Lilinek.
Én meg du. 2-re megyek cégen belül állásinterjúra. Remélem összejön. Igaz akkor ugrik a végkielégítés, meg Pesten van (viszont sokkal szabadabb), de legalább biztos, és ugyanezzel a pénzzel, juttatásokkal...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóra,nagyon boldog névnapot Neked!!

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Ezt azért, mert te is mindig szakítasz rá időt. :)

Kép

Andi
Kép
cukkker

Lina

Drukkolok, hogy sikerüljön az állás!!! És remélem Lili megint jól tűri az UH-át.

Seriff

Én csak futtában olvastam, és azt hittem, hogy malacot sütsz. :lol:

Hajni

Itt is elmondom, hogy Anna profi pózolós alany. :)

Zsolti

Az tök jó, hogy együtt fogyóztok.

Jó, hogy Adrit beszoktattam bölibe (két hetet járt kb) most meg itthon van már majdnem két hete. Mivel nem múlik az orrfolyása kapott amoxicilint, Bence pedig lázas, influenzás. Utoljára két éve volt beteg. Nagyon mérges és szomorú, hogy az a buta dokinéni kiírta a hétre, és ő szegénykém lemarad a farsangról. :) De amúgy meg nagyon elégedett vagyok az új dokinéninkkel, aranyos, kedves, mindent elmond, és ő már pártolja a homeopátiát.

Andi
Kép
cukkker

Bepa

Babaexpo itt:
http://www.baba-expo.hu/

Andi
Kép
cukkker

Cuki: köszike

Seriff: rotát is beadattad Hannának?én ezen annyira gondolkozok, már a bárányhimlő nem kell (már megvolt..mármint a betegség)
Lehet elfelejtem írni: jó telelést Nektek.

Kazi! ejnye miket mondasz.. na nálunk abasszus jöt, de már megy is remélem:(mi lesz oviban

Nagyon elkeseredtem tegnap...Bebével barátnőztünk, de majdnem bezárt a bolt..de Bebe nem akart jönni, megbeszéltük ottmarad visszamegyek érte...Elmenten akkor nem is volt baj, de ordított mire visszaértem, pedig baba kora óta összejárunk az anyukával és kislányával...mi lesz oviban :cry:

Adri: hogy vagytok...? Most hogy Levinek is soiksok foga jön, az jutott eszembe, amúgy is írtad, hoyg a Te Levid is fogzik: nem lehet azért híg a széklete?(bocs nem akarok okoskodni, de Bebe ilyenkor nagyon sokszor kelt éjjel...egy megoldás volt, hogy Velem aludt)

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

A rotát már felesleges,csak 6 hónapos kor előtt beadva ér vmit.
Bepa, ennyiből nem hiszem,h tudni lehet, h mi lesz majd....

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
a rucimat márciusban kezdi a nöci,most farsang szezon van,nem ér rá,én igen.lagzi nem lesz,de már gyülik a névsor.Vacsi lesz,annyi.
Akkor te ügyi vagy himlö ügyben, :lol:

Lina
minden jót az UH-ra,remélem sikerül,jó eredmény lesz.

Ma már egész jó fotókat csináltam a gyürükröl,holnap felteszem,ma már nem,mek aludni.Korán kell kelnem megint.
Jó éjt mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Cuki
gyors gyógyulást a gyerekeknek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Koszonom szepen a nevnapi koszonteseket, aranyosak vagytok!!! :D

Ser koszi az infokat!!! :)

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra: én is Boldog Névnapot kívánok!! :lol:

KépKép
erszényes

Kazi, hát igen, unatkozom.... :roll:

Egyébként Boti csak 2* kelt 1* éjszaka, azóta 4* kel megint. Elkiabáltam.
birolili

Sziasztok!

Dóri
Nagyon boldog névnapot! :) (tegnap végig az eszembe voltál, de a végén csak nem jutottam el idáig:
Nagyon jók a kisképeitek! :D

Estelle
Mózi valami eszméletlenül szép kisbaba. Gyönyörű, formás és ahogy Kazit olvasom igazi kis tündér fiúcska. :)
Gyere, írj, rakj sok-sok képet. :)

Seriff
Jó utat! Mi is szombat reggel indulunk, igaz csak országon belül :wink:

Balim
Jó hogy írtál. gyere sűrűbben.

Thymi
Szorítok neked. :) Mi sem jártunk apával szülésfelkészítőre. de én, sőt mi biztos nem is hagytuk volna hogy apa ne legyen bent, de meg sem kérdezték.
Még tart a látogatási tilalom?

Lili
Szuper ügyes gyermekeid vannak! :D :D Örülök nagyon az örömödnek ! :D

Egyelőre ennyit tudtam írni. :( sajnos nálunk is taknyos mindenki, boti már egy hónapja :( de nem kap(kapott) AB-t. Amíg nincs láza, addig próbáljuk anélkül leküzdeni.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok csajok!

Dóri, utólag is nagyon sok boldog névnapot!

Nagyon jókat mosolygok én is ezeken a történeteken, amiket írtok!
Múlt héten kislányom hazajött a bölcsiből és azt mondja nekem: anyu, nekem nagyon fáj a pocakom! Kérdezem tőle: Valami olyat ettél ami nem esett jól? Erre azt válaszolta nekem: Nem, valószínűleg terhes vagyok! Nagyon jót nevettem rajta, ezt a nagypapi is hallotta, ő meg a nevetéstől majd megfulladt.
Másik story: Renihez mentem be látogatóba és én ilyenkor mindig elmondom hova megyek: Kislányom, bemegyek a kórházba, egy óra múlva itt vagyok, ha kell valami, apunak szólj! Erre a kis drágám: Csak nem megint babád fog születni? Ebbe a kérdésbe benne volt minden. Szerintem most nem kellene neki egy másik kis tesó, elég ez az egy is.

Szülészet átépítésről csak annyit, hogy azt hallottam, hogy valamikor az egész kórház egy helyen lesz a Nyíri úton, tehát elképzelhető, hogy lányaink már nem ebben az épületbenfognak szülni, ahol mi. Szerintem ez inkább csak álom. Az üvegfolyosó elképzelést pedig én is hallottam már. Nem lenne rossz, mert a koraszülött babákat is csak úgy a hidegben áttolják az utcán ezekben a rosszállapotú inkubátorokban. Mikor Réka született én is láttam ilyet, teljesen kivoltam tőle. Az anyukák is szaladgálhattak át a hidegben szoptatni, nem egy leányálom. Eddig ez miért nem jutott eszükbe?

Kép
Kép
kisévi

Sziasztok!

KÖSZÖNÖK MINDEN GRATULÁCIÓT!!! :D

Mostmár én is tudom, micsoda boldogság az anyaság!!! Az élet értelme!!! :) Csodálatos érzés!
Bocs, ha picit "csöpögős"...., de ezt szavakkal leírni lehetetlen, és nem tudom még mindig elhinni, feldolgozni a történteket. :)

A szülést (műtétet), majd egyszer leírom, de most semmi időm, időnk. Magunkról megfeledkezve minden időnket Mózi baba tölti ki. Nagyon ügyesen szopizik (megtanított egy újszülöttes nővér a kórházban minket, de mind a hárman beleizzadtunk, és vörösödtünk, de ez mindennél többet ér!), sokat alszik, nyugodt kisbaba. Bár sokan mondják, hogy ez lehet, h. csak átmenet...nem baj, majd meglátjuk. :wink:

Tejcsi hála Istennek rengeteg van. Ahogy Kazi írta 90-100-akat szopizik, és utánna még fejnem kell, mert szétdurranok! :o :shock:

Ha így haladunk anyatejgyűjtő állomásra kell szólni, mert lassan megtelik a fagyasztó...de nem akarom elkiabálni. Csak Mózi babának legyen tej, ez a legfontosabb. Egyébként anyukámnak is rengeteg volt.

Nem tudom, hogy tudok majd jönni, de igyekszem, mert kíváncsi vagyok Rátok! :D

Puszi mindenkinek!!! Megyek, mert éhes a Kisfiam! :D :D

Kép
estelle26

Nana,köszi! :) Gyógyulást nektek!
birolili

Bepagabi,úgy emlékszem,h a rota oltást fél éves korig kell,lehet beadatni.

Hajny,holnap van... :lol: :lol:

Nana,Ser jó utat Nektek!

Estelle, :lol:

gadevi

Dóra,

Utólag is sok boldog névnapot!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Vaok,csak dolgoztam.

Estelle
,majd egyszer ha visszaolvasol,akkor naon sok szép dícséretet fogsz olvasni a gyönyörü fiadról,és bár érezné az ilyen szép dolgokat minden anya! :lol:

Dora
jó az a fotó kisfiaddal a kezedben.Naon tetszik!

Gadevi
sikerült egy fotó,nem tom mennyire lehet majd kivenni.Vagyis kettö.

Kép

Kép

Endréé a fehér arany.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny!!!!

Naon szépek!!!!!!!!!!

Kép
adrienn021

Hayni,nagyon szépek!!!!!!!!!!!!!Mind a kettő!!!!

Adri,mi ujs veletek??

gadevi

Azt hittem,nincs időm,de van!!!! :lol:

Hajny,graviroztattál bele?
Sajna,nekem tegnap le kellett vennem a gyűrűm,mert eléggé megdagadtak az ujjaim...pedig abban bíztam,h majd most végig hordhatom. :(

gadevi

Hajny
Gyönyörűűűek a gyűrűk. :)

Gadevi
Aliról mesélj nekünk! Képek róla? :)

VALAKINEK ESETLEG NINCS IWIW MEGHÍVÓJA?

eddig nagyon ellene voltam és teljesen elzárkoztam, de most neg kell keresnem valakit.

KépKép
KépKép
nana09

Nana,Donoénak van!!!!!!!!!

gadevi

Hajni-Gyűrűitek csodaszépek!!! :) Azt hiszem mostmár én is előveszem, és újra felhúzhatom!?Talán lement a dagadás!? :)

Kép
estelle26

Hajny, nagyon szépek!

Nana, hová mentek?
Itt tart még a látogatási tilalom,igen.

Estelle, mostmár cseréld le a vonalzód :wink: :D ! És pihenj,amennyit csak tudsz, Rádfér!

Lili, sebaj, eljön még az átaludt éjszakák ideje is!

Adri, sikerült azért emberi időben végezni a vérvételen? Megírtam pübem a mailcímemet, de nem írtál még, vagy már tárgytalan a laborlelet?

Kisévi, egyszer kész lesz tuti, a szülészetet 2010-re ígérik, a többit meg 2015-re-ez egy régi, rossz infrastruktúra.

Kép
seriff

Nana,meséljek Aliról??????????Akkor még reggel is itt ülnék... :lol: Imádom!Gyönyörű-nem tom kire hasonlít :lol: ,aranyos,kedves,állandóan segíteni szeretne...imádja a gyerekeket,a kutyákat...nagyon jó baba!Imád szopizni,mellette enni,persze egyedül...beszélni,de vmi teljesen érthetetlen nyelven.1eneriabomba.Nagyon boldog és kiegyensúlyozott...legalábbis remélem.Képet csinálok róla holnap...

gadevi

Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltok, nagyon jólesik!

Hát vérvételen voltunk megint, most májfunkció ugye, meg immun valami, sajna nem értek a szakszavakhoz. Meg székletminta!
és két hetes várakozás :evil: :roll:
ezt kibírni, nem tudom miért kell két hetet várni, de remélem oka van!

Utána megint vissza a Góg dokinőhöz, majd utána derül ki valami, már nagyon remélem, hogy mondanak valamit, mert megőrülök!
most megint nem nagyon adok neki tejes dolgokat, de a tápinak meg nem írják már ki támogatottra.. :roll:

Az evésünk mintha jobb lenne, de el ne kiabáljam, mint Lili az éjszakákat!
szóval éldegélünk, hisztizgetünk néha, sajna én is eléggé az vagyok utána meg csodálkozom, ha Levi nem bír magával :roll:

Bepa!
hát gondoltam, hogy a foga, de nem jön hónapok óta....
ez már sokkal régebben kezdődött, mint a fogzás.
De én lennék a legboldogabb, ha csak ennyi lenne a válasz!

Estelle!
Gratulálok még1x Mózi babátokhoz!!!!
Majd ha lesz egy kicsi időd, lécci tegyél fel képet, hagy gyönyörködhessünk benne mi is!
ja és az anyatejgyüjtő.... én is adtam le a tejcsit, havi 40 et kaptam érte, de nagyon fárasztó volt!Én még éjjel is kénytelen voltam fejni! 1 óra volt mire Levi evett és én letudtam a fejést :shock:
aztán pihi, majd újra!!!!
ja, de kell ám csomó vizsgálat!!!!
ha tudod, akkor várd meg az influenza szezon végét, mert kell türőszűrő, vérvétel, az ÁNTSZ-nél veszik le!!!!!, székletminta
És ez mind-mind pénzbe kerül!és egy hét az átfutása.

Dóra!!!
boldog névnapot így utólag is!!! :oops:

Lassan már megszokhatjátok, hogy mindig le vagyok maradva mindennel... :roll:

Kisévi!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj, ezek nagyon jóóóóóóóóók!!!!!!!!!!

Lina!
Mi volt a vese UH-n?
Lili hogy viselte?

Ser!
Köszi, de már nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal!

Kép
adrienn021

Kazi
Apukának a buszon de ciki lehetett…:roll:
Nem anyunak mondta hanem anyósnak. Köpni nyelni nem tudtunk…
Nekem szavam járása volt eddig h basszus, de hiába nem használom, Gyopi már igen…
Igen most már minden készem.

Hajni
Reggel nyitásra odaülök NST-re, remélem végzek, mire Zsolti a suliban…. :oops:
Nagyon szépek a gyűrűk!!!
Akkor ha végeztem holnap elnézek felétek.

Ser
Ne aggódj! Véd az oltás, de állítólag erősebben védekezik a szervezet, ha valaki tényleg átesett a fertőzésen….aztán h így van-e?

Lina
Milyen volt az interjú?

Nana
Nem tudom h van-e/volt-e tilalom Félegyházán…

Kisévi
Ez a beszólás sem rossz…Gyopinak is van hasában egy öcsi :lol:

Kép
Kép
Kép
thymi

Ja, nem aggódok én,megtettem,amit tudtam....

Adri azért az jó kis GYED/GYES kiegészítés volt! Próbálj -könnyű ezt innen mondani-Te is nyugodtabb lenni, Levi is hátha :D !

Bea-Zsolti, milyen volt a torkoskodás?

Lina, Ti nem voltatok? Mintha tavaly....

Kép
seriff

Hanna pocakjában is örökké picibaba van. :shock: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Ser
Anna is napok óta mondja hogy van kicsi baba a pocijában,meg anyának is,és apának már mondta hogy neki kell egy kistesó. :lol: Jókat nevetek rajta.

Thymi
gyere csak,bár be kell mennem kilencig befizetni a bölit.Kemény 660 forintot fizetek.Úgy lett hogy most már utólag kell fizetni,és lecsökkent a kajcsi ára,360-ról 300-ra.Nem tom miért csökkent,mindent emelnek év elején,és itt meg csökkentenek árat? :lol: :lol: Jól esett azért.

Köszi a gyürü dícséretet,igazán kedvesek vagytok.

Gadevi
nem gravíroztattunk,nem is akarta Endre,azt mondta a dátumot nem kell,úgysem felejtjük el,mást meg nem .De lehet majd én az enyémbe belevésetem a dátumot.

Adri
remélem minden vizsgálat eredménye jó lesz.Én drukkolok!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Dóra Boldog Névnapot!

Voltunk torkoskodni. Minden klassz volt, de az nem tetszett, hogy szűkített étlap volt, és az árakat megemelték, és abból jött le az 50 %. Pedig itthon neten már kinéztem, hogy mit eszek, persze az nem volt:( Panaszra nincs okom, mert tényleg finom volt minden, és gyors.

Lili!
Nekünk mindig jó általában. Könnyen tudunk alkalmazkodni mostanában, mert nem sok meló van ilyenkor télen. Sajna.

Jók ezek asztorik. Lillának is van annyi van, de egyszerűen nem lehet megjegyezni őket. Állandóan beszél. Tiszta anyja:)

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Mi is elmentünk kajálni,de nem féláras étterembe,mert már hétfőn sehol nem volt hely :( -tavaly is megszívtuk(legközelebb időben eltaláljuk)....nembaj,jól éreztük magunkat az a lényeg. :D

Hajni:
Szépek a gyűrűk :) -miénkbe sincs semmi belevésve

Mirabel is mindig terhes :lol: -tegnap előtt szült ikreket-1fiú és 1lány :lol: -olyan fantáziája van :shock: :D
kazi

Nana:
Lett meghívó?Jobbulást nektek!Jó utat nektek!

Ser:
Ti mikor is mentek?(tudom,hogy már írtad :oops: )
kazi

Kazi, 10-én, 8órakor. :wink:

Kép
seriff

Ser:
:lol: -azért ennyire pontossan nem kellett volna :lol: -de addig még biztos "beszélünk" :wink:
kazi

Hajni
Mi 3060-at fizettünk…Gyopinak erősödik az immunrendszere…J aés azt hiszem azért lett olcsóbb, mert ÁFA mentes lett (fél füllel hallottam valami ilyesmit), de a dolgozók többet fizetnek…
Akkor holnap elnézek felétek, nem hinném h olyan gyorsan végzek...

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi!
Most nézem, talán egy napon lehet Gyopi és Nimó szülinapja????
Nekem volt osztálytársam, aki a nővőrével egy napon született, sztem ez tök szupi dolog :D

Ser!
hát igen, jó volt az a kis pénz :shock: , de úgy elment, hogy nyoma sincs :shock: :roll: :? .
De fáradtam is érte, még 1x nem biztos, hogy bevállalnám!

Beáék!
Sajna így megy ez :x
ha akció van, az mindig gyanús![/i]

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Tudtok valami jó ötletet, hogy miben lehetene tárolni az anyatejet a tejfagyasztó tasakon kívül? Mert az elég drága és csak 10 db van benne. Már alig van... :?

Adri- Még nem jelentkezem a tejgyűjtőbe. Várok 2 hetet, és meglátom hogy alakul a tejcsi. Igen, tudom, hogy sok vizsgálattal jár, de annyira jó, hogy segíthetünk beteg, koraszülött csecsemőkön! :D Hát fárasztó a fejés, de úgy is le kell fejni, mert ben nem panghat, és ez a tudat, hogy segíthetünk, megéri! :)
Remélem Levikéddel minden rendben lesz! Ő is jó szopis volt? Meddig cicizett?

Kazi-Miri kismama :lol:

Dora- Picit visszaolvastam: Biztos olyan szép lesz, mint az apukája :lol: :lol:

És mindenkinek köszi a dicséretet, nagyon jól esik!

Majd egyszer teszek képet is!

Thimi- Te jössz! :D Atya ég, hogy szalad az idő! Hogy vagy?Már jársz Ctg-re ugye? Mit mondanak?

Éppen tegnap beszélgettük Tamással, hogy milyen nehéz lehet két pici gyerekkel, vagy az ikrekkel!? Ügyesek vagytok 2-3 gyermekes anyukák nagyon! :D
Majd egyszer én is az leszek...

Hajni-Akkor légyszives Anna kérését telejesíteni! És csatlakozz a két gyermekes édesanyák táborába Te is! :D

Lina- Láttam a pici lányod a cicás jelmezben. ÉÉÉdes!!! :)

Ser-Ok! :wink: Jó sízést! De jó Nektek! Majd mi is talán jövőre... :)

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!! :D

Kép
estelle26

Cukker,
nagyon boldog szülinapot kicsi Adridnak! Tényleg nagyon jó volt beszélgetni múltkor a focin, mikor beültem a kocsiba, akkor láttam csak, hogy kétórás volt, de mintha öt perc lett volna, úgy elszaladt. Januárban nem voltunk, talán hamarosan újra eljutunk.

Estelle,
örülök, hogy ilyen sok a tejcsi. Mózi baba pedig gyönyörű és nagyon ügyes!

Ser,
mi az a Maxi bolt, ahová vissza kellett menni? De jó lesz nektek. Hová mentek helyileg? Urad meggyógyult?

Hajni,
gyűrűk nagyon szépek! Anna pedig olyan nagylányos a képen. Hajrá a második babához!

Lina,
mi volt az állásinterjún és a vese uh-on? Hamarosan nekünk is mennünk kell, megint letelik egy félév...
balim

Nana,
nálunk is ez megy, egy hónapja hurutos-taknyos Eszter, de eddig szerencsére nem lázasodott be. Remélem a jó idő majd meggyógyítja. Hová utaztok? Sikerült meghívót szerezned?
balim

Sziasztok!

Írok majd mindenkinek,most gyorsban végigolvastam.

Nana!

Nekem 27 napig van még meghívóm iwiwre,meg napokon belül lesz még 2.Ha gondolod,szívesen meghívlak :lol:
Vendég

Sziasztok!

Cukker, Adrit Isten eltesseg sokaig!!!
Kép

Koszonom az utolagos koszonteseket is! :wink: :D

Hajni, nagyon szepek a gyuruk! Eljegyzes mikor lesz?

Jobbulast a betegeskedoknek! Mi a takibol mar kijottunk, de Katinak mar 2. hete van hasmenes-szerusege. Ha hetfoig nem javul, akkor ujra viszem a doki nenihez, mert most csak Smectat kap.

Estelle, nagyszeru hogy ilyen sok tejed van! Esetleg nincs a barati korben olyan pici baba, akit az anyukaja nem tud szoptatni, de elfogadna anyatejet? Igy ki lehetne kerulni az anyatejgyujtot. Tul sok tejet tenyleg nem erdemes felhalmozni, mert csak 6 honapig tarthato el a fagyasztoban es van olyan baba, aki nem szereti a fagyitejet. Majd probald ki, engedj ki egy adag anyatejcsit - van hogy megvaltozik a szaga, es mellekize lesz!

folyt.kov.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Ugyancsak köszi a dícséreteket gyürüinkre,jól esik.

Dora
hát,eljegyzés már volt,vagyis mikor Anna megszületett,kaptam egy gyürüt,azzal kérte meg Endre a kezem.Ennyi elég nekem.Felhúztuk a gyürüket mikor kész lettek,ennyi. :lol:

Nana
naon jó utat nektek,hová mentek,merre?Mennyi idöre?

Balim
remélem nem kaptok rossz eredményt,én drukkolok.

Cuki
Nagyon boldog szülinapot kívánunk Adrikának,és Bencének is utólag!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Estelle
én azt csináltam a rengeteg tejcsivel,hogy jégkockatartóba öntöttem ki,és mikor tele lett,akkor zacsiba bele,és úgy tároltam,könnyebb volt felolvasztani is,csak bele a cumisüvegbe a darabokat és kész.Kiolvadt.De tényleg,6 hónapnál tovább nem szab tárolni,mikor 3 hónap után kivettem,borzasztó volt az íze.De mivel Annának nagy volt az étvágy már akkor is,így megette.Nem foglalkozott vele hogyy fagyott volt elötte.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Boldog szülcsinapot kicsi Adrinak!!

Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Seriff,
most mi nem voltunk torkoskodni, a tavalyi elég volt. Akkora tumultus volt, kint kellett várni, hiába volt foglalt időpontod, mert az előzőek még nem mentek el... Szóval azt mondtam, én ezt nem akarom még egyszer.

Voltunk vese UH-n, most minden ok Lilivel. Igaz 3-an fogtuk le. Majd kijöttünk, és közölte, hogy "ügyes voltam, ordítottam!" Na most erre mit mondjon az ember.
Viszont a doktornéni elég fura dolgokat mondott, szerintem azért nem ilyen súlyos a helyzet, bár ugye én nem vagyok orvos...
Szóval ugye Lilinek nagy az orrmandulája, viszonylag sokszor beteg, és 4-szer volt fülgyulladása. Szerinte az orrmandulája nephrológiai szempontból gócnak számít, ki kellene dobatni, és nem lenne vesebeteg Lili (egy vesemedence gyulladástól már az???), ha nem lenne mindig fülgyulladása, mert a véren keresztül fertőződik meg mindig (az elsőbe E.coli volt, szerintem az nem a vérből...), és lassan ez nála kimeríti a szepszis fogalmát. Hát nem tudom.... erre azért szerintem rá van téve egy lapáttal. Seriff, szerinted???

Állásinterjú megvolt, de nem az amire számítottam, így a beszélgetés alapján annyira nem lenne kedvem hozzá. A leírás jól hangzott, de aztán nem egészen arról van szó. Szóval remélem nem sikerült:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Adri
GYopi 16 (22-re volt), Nimó meg 19-re van kíírva...

Estelle
Én műanyag kávéspoharakba fagyasztottam. Jó mert egymásba tudtam pakolni. Folpakkal lefedtem és legumiztam, dátumot ráírtam.
Pont ma voltam ctg-n. Majd a végén leírom mi volt.

Cukker
Boldog Szülinapot Adrikának!

Dóra
Igen a faygi tej már nem olyan jó...Az enyénkel pl olyan vas szaga/íze volt h rosszul voltam tőle (pedig csak megnyaltam), de nem csodálkoztam rajta h GYopinak nem kellett. Így az első hónapban felhalmozott 3 liter a mosogatóban kötött ki...

Szóval
Voltam CTG-n, de igazából 40 fölé nem ment a vonal. Kb 6 percenként van keményedés, de nem vészes és ne is fáj, inkább csak kellemetlen...Fölhívtam a dokit amikor végeztem, így rögtön fogadott is. Papír szerint nincs semmi jele h szülünk, megvizsgált és megkérdezte, h mikor akarok szülni...Csak pislogtam h ez kívánságműsor? Erre mondta h 2 centire ki vagyok tágulva és be van illeszkedve Nimókám feje....Ha erősődik a keményedés rögtön induljunk el és telefonáljunk neki. Ha nem lenne szerdáig semmi, akkor Félegyházán találkozunk szerdán és akkor újabb CTG és magzatvízvizsgálat, de a motyó már legyen nálam. Szóval úgy néz ki h szerdáig baba lesz!

Kép
Kép
Kép
thymi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?