Sziasztok!
Timi, nem mi nem voltunk! Nem is tudtam róla, meg nekünk most nem is igen kell semmi, mert egy ismerőstől annyi de annyi ruhánk van, hogy nem is tudom hova tenni egyenlőre! Nyári és őszi is van már benne, ugyhogy ha itt lesz a jó idő átnézem, és max. szerintem egy két dolgot kell csak vennem, ezért nem is tartottam mostanába számon, hogy mikor van börze!
Kata, rendben, akkor majd viszem a Ringatóra!
Influenza! Hát igazából amit lehet szerintem hazahozza párom és az unokatesók! Mert, hogy nálunk ugye minden nap itt vannak minimum 5 percet az unokatesók meg a nagynénik, nagybácsik, nagyszülők munkából hazamenet, szóval ha nem is betegek (mert persze akkor nem jönnek) de elég ha a ruhájukon rajta van mi már elkapjuk, ugyhogy igazából nekünk mindegy a társaság
Persze remélem nem kapja el, de hát én nem nagyon tudom kiküszöbölni...sajna...ugyhogy én viszem Kyrát hétfőn a védőnői babamama klubba is, ha addig nem betegszik meg
De szólj, hogy neked milyen nap jó, és gyertek át nyugodtan Rékával
Tegnap nem kérdeztem még meg, de majd ma megkérdem a hinta-csúzda kérdést, de most néztem a neten, hogy 30.000 körül tök jók vannak, és szerintem párom se hozza ki olcsóbban, de azért megkérdezem
Most megyek mert Kyra ma sztrájkol, nem akar aludni...