Na, tényleg alszik, úgyhogy írok még egy kicsit.
Nikole!
Én is láttam a frizbi versenyt a tv-ben, és majd kinéztem a szemeimet (
), de nem láttalak Titeket. Dicsekedtem is, hogy Ti ott voltatok!
Gerimamy!
Tévés topik szervezést kezdd meg légyszi, mert nekünk is van ilyen tévénk!
Bár most épp elcseréltük Apósommal, mert ő vett egy újabbat és a régebbi tévéje nagyobb volt mint a mi ilyenünk és kicseréltük a kettőt.
Szóval van, de nincs itthon. Azért még beférek így is a csapatba?
És Balázs is imádja nézni. Az a legújabb tudománya, hogy nyomogatja a pici ujjával a gombokat rajta, állandóan csatornát vált, hangerőt szabályoz, meg ilyenek. És piszkosul élvezi, hogy ezt egyedül meg tudja csinálni. Majd teszek fel képet róla, de Gergő helyett mintha Balázs állna ott ugyanígy!
És persze a reklámok a favoritok! Meg a Minimaxon a reklám. Na, akkor mindent el lehet dobni, csak az érdekli. De imádja a Híradó zenéjét is, meg a Reggeli zenéjét. Persze amúgy nem nézi a tévét, csak ha ezeket meghallja, akkor „rohan” oda.
Előző témára nem is reagálok, mert én már ki lettem beszélve a táblával kapcsolatban. Még privit is kaptam! Ti még meglepődtök ilyeneken?! Én már régen nem.
A kajáztatással kapcsolatban meg: Tényleg pofátlanság olyan emberről beszélni, akit nem is ismernek. De ha ismerik is…
Mintha az ő gyereke nem evett volna meg régen 4-5x 280ml tápszert. Ja, az nem 300ml, az igaz. (na, kezdődhet a csámcsogás ismét
)
Akíra!
Örülök, hogy Kyra nem lesz törpicsek!
De hogy is gondolhattál ilyet?!
Balázs egész magas most még, de Apával nem vagyunk túl magasak. Bezzeg tesóm férje 2 méter körül van és a kislányuk is iszonyat magas. 4 éves lesz, de 116-os ruhákat hord, amiket az iskolások. Az öccse meg most született, 50 centivel. Azon nevettünk, hogy ő meg tuti olyan kis zsurmók lesz, mint a hugom.
Képzeljétek, tesóm egyébként 12 kilóval kevesebb, mint terhessége előtt. Lóg rajta minden ruha. Azt mondta szül még 1-2 gyerkőcöt, és eléri azt a súlyt, amit igazából szeretne.
Meli!
Hol talállak meg az iwiw-en?
Ez a szeparációs szorongás nálunk is megvan, de csak itthon. Bárhol ott tudom hagyni, mindenkivel elvan, barátkozó, de itthon ha bent hagyom a szobában, nagyon sokszor elkezd sírni. Hiába beszélek hozzá, hogy jöjjön ki a konyhába vagy a másik szobába, sokszor nem nyugszik meg. Bár néha hiszti szerintem.
Nektek szokta egyébként hátrafeszíteni magát a gyerkőc? Hátra nem dobja magát szerencsére, de feszít rendesen. Na, ez is hiszti, szerintem. Nem túl gyakori, de nem tudom néha mit lehet csinálni ellene. Vagy majd abbahagyja? Remélem…
Nagy fogyás: én is néztem és irigykedtem!!! Persze ennyit nem szeretnék fogyni, (nekem elég lenne ha 10-15%-ot fogynék, nem baj ha utolsó lennék vele
), de tényleg meglepődtem. Milán nagyon jól néz ki régi önmagához képest, egész más lett az arca, helyes fiú lett, szerintem. Anita is rengeteget fogyott, hihetetlen mekkora volt, és ehhez képest most milyen jól néz ki.
Nansy!
Ez tényleg jó ötlet, amit Berzkat írt, egy óvónő-jelöltet keresni. Ők tényleg tutira lelkiismeretesen foglalkoznának egy kicsivel, és mivel nincs még gyereke úgy „nevelnéd” a bébicsőszt, ahogy te szeretnéd. Mert egy „pótmama” lehet tényleg megetetné olyasmivel, amit te még nem adnál neki, mert „anno még nem tiltották és ő is felnevelt már pár gyereket”.
Na, most már leköröztem lassan a Háború és békét!
Bocs, ha vkinek nem írtam, nem direkt volt! Csak szóljon és legközelebb bepótolom!!!