Új privát üzeneted érkezett!

Nézzél :)
És ha találsz vmi belföldi hiper-szuper akciós utat .. szólj nekem is :D
Ránk is ránk férne .. fáradok ..
Lehet jót tenne pár nap pihi kettesben :)

Kép
szösszenet

Oké Szöszi! Szolok ha lesz valami érdemleges!

Kép

Kép

Kép
nócika

Hurrá!!!!! Most ébresztem anyud hogy indulhatunk már is a korházba!!! Küldök is neki egy SMS-t!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ((((((nóci))))))....Menjetek, kiránduljatok, pihizzetek.... szerintemis jót fog tenni nektek......de azért ne hagyj itt minket :!: :!: :!: :!: :!: :!: Nagyon sajnálom......szóval akkor szuri :( Br..... :(

Puszika

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Sajnálom nóci, hogy most még nem jött össze. Hát akkor tényleg pihenj kicsit, foglalkozz magaddal, biztos jót fog tenni.

Itt van néhány tipp wellness hétvégére:

http://www.amv.hu/index.php?mmenu=3&smenu=1
http://www.hotelkapitany.hu/
http://www.wellnesshetvege.hu/
lei

És hogy feldobjam a hangulatot kicsit, íme pár kép a pocaklakónkról. Amelyiken a kis pillangó szerűséget látjátok, az az agyacskája :)
Kép Babó1
Kép Babó3 Kép Babó2
lei

Sziasztok! Nem hagyak itt titeket, mert már túlzottan is megszerettelek TITEKET :D Köszi mindenkinek

Lei köszönöm a tippeket! És nagyon ari a kis pocalklakod!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lánykák:)!

Bocsi a sok távolmaradásért de nem volt kedvem írogatni sajna meg sokat rohangáltam s fáradt ,és felettébb lusta voltam ahhoz, hogy az este olvasással v. írogatással teljen.

Nócika: :cry: sajnálom aMiki látogatását, de tényleg talán jobb ha másra összpontosítasz és most ezen a téren pihizel.S perze beszámolót várunk a kikapcsolódásról abban a mélységben , hogy merre jrtatok :lol: .Puszka ne törj le!!

Én tegnap voltam 18 hetes genetikain ahol megerősítést kaptunk, hogy Dávidka Dávidka marad most már nincs mese :lol: :lol: :P
BPD:43mm THQ:39 mm ezeket mérték, az AFP értéke meg 1,21
de olyan doki volt, hogy semmit nem mondott és még képet se kaptunk, pedig ahogy haza jöttünk fiam egyből számon kérte öcsi sztárfotóját, s persze örjöngve rohangált, hogy Ő oviba volt, hugi meg babalesen :twisted: .Hát ezek a tesóharcok sose merülnek ki :wink: .
Na mindegy, ez van :wink:

Mindenkinek szép napot
tappancs28

Lei nagyon jók a képek :wink: kis tüncike, remélem Te is megnyugodtál, ahogy mi is.
tappancs28

Tappancs: Dávid :lol: Szép nevetek lesz :wink: De így nem lesz egy kissé férfiuralom nálatok :?: :roll: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska nem mert a kutyánk szuka :lol:
tappancs28

Tappancs: Akkor kellően kiegyensúlyozott nálatok a nemek aránya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Amúgy pont ezt akartam kérdezni....már hogy legalább valamilyen állat nem-e lány véletlenül :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Képzeljétek, már második napja úgy fáj a pocim, mintha meg akarna jönni.....megint :cry: :cry: :cry: Mitől lehet szerintetek???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Zsuzska! Nem lehet, hogy a peteérést érzed inkább? Hiába szerintem az 5 nap, mert lehet, hogy most esetleg elöbb van! :wink: De ez persze nem biztos!

Na csajszik merre vagytok? Mi is amugy most jöttünk haza! Voltunk egy nagyot csavizni a hegyekben fent a János hegyen, voltunk libegözni meg az Erzsébet kilátoban! Nagyon szupi idö volt hozzá! :D :D :D Most készülünk az esti strandoláshoz! megyünk Ceglédre a termálfürdöbe. Bár egy kicsit álmos vagyok mert tegnap vendégek voltak nálunk vacsira! Föztem egész nap! Kaptam egy csodaszép babarózsaszin szinü kenyérpiritot! Tök fain! Holnap reggelire piritos lesz frissen facsart narancslével!ugy mint a filmeken!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Nóci: PÉ még csak most lesz :lol: :lol: :lol: Apácskával egéééééééééész hétvégén szerettük egymást :oops: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: Most kezd az LH testem csíkozódni.... ha minden igaz, akkor szerda-csüt. magasságában lesz PÉ-m :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Én korizni voltam szombaton. Annyira jó volt..... most szombaton meg bowlingozni megyünk majd a csoporttársaimmal és apácska is jön :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hali csajok!
látom, mindenkinek szuper programjai voltak a hétvégén :) Én anyámnál voltam dumálgatni, meg segíteni neki, aztán vasárnap meg anyóséknál voltunk bejelenteni a baba hírt. Jó volt, nagyon örült anyósom a hírnek, de először azt hitte, hog yviccelünk,mivel a párom mindig viccelődik.

kuzsanna: nem mindig pont akkor jön össze a abaó, amikor PÉ van, úgyhogy egyfolytában szeretni kell egymást :)
lei

Lei: Igyekszünk ,igyekszünk :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Hát miota elhatároztam magam, hogy nem görcsölünk azota minden percben szeretnénk egymást párocskámmal!!!! :D :wink: Milyen érdekes!!! :wink: :roll: Pláne holnap leszünk 8 éves jegyesek 14-én meg Valentin nap és nem vettem még neki semmit se!!!

Zsuzska remélem Te leszel a következőőőőőő, aztán majd én valamikor :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szióka, Nócika!!!!

Mi is így vagyunk ezzel.... most én is próbálok nem görcsölni rá.... és mi is ugyanígy vagyunk vele.... meg lehet, hogy a közelgő tavasz is jót tesz nekünk :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is sokkal intenzívebben szeretjük egymást :oops: :lol: :oops: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hát most már jó lenne, ha elmúlna a róka koma, és akkor én is biztos jobban kívánnám a dolgot, de sajna addig nem nagyon megy.... :(
lei

sziasztok lányok!

lei! nyugi nekem mostanában mult el. szedjed a magne b6-ot szorgalmasan. az sokat segít.

én meg összeszedtem valami vacak náthát. köhögök ezerrel, meg folyik az orrom is rettenetesen. lázam nincs, torkom nem fáj. de lekopogom 8) :shock:

nah robogok is vissza az ágyba. csak szétnéztem mi ujság veletek!

vigyázzatok magatokra!!!!

Kép

Kép
timi1982

Timi: Jobbulást neked :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

timi: az még egy hónap róka koma.....Jaaaaj nekem :( már nagyon elegem van belőle. :oops:
lei

SZÖSSZENET, MERRE VAGY? Mi van veled/veletk? Géped remélem már megjavult!!!
lei

Hát sziasztok! Remélem, hiányoztam :lol: Egy pár poén, nehogy unatkozzatok nekem:
-A kisbaba olyan mint a Nescafe. Könnyű megcsinálni és egész éjjel
ébren tart.

-Szerintem azok a férfiak akiknek ki van lyukasztva a fülük,
alkalmasabbak a házasságra. Ismerik a fájdalmat és vettek már ékszert .

-Az élet folyamatos harc. Délelőtt az éhséggel, délután az álmossággal.

-Ha az Isten számítógépes szakembernek teremtette volna az embert,
akkor 16 ujjunk lenne.

-Egy papban és a karácsonyfában egy a közös: a golyók csak dekorációk.

-Az a legszebb a kopaszságban, hogy az ember hallja a hópelyheket.

-A nők olyanok, mint a pizza. A húsos jobb, mint a gombás.

-Akkor van mindenki a helyén, ha a férj autót vezet, a feleség
háztartást, az anyós meg áramot.

-Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár.

-Anya csak egy van. Anyós is, csak többnek tűnik.

-A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.

-Az optimista azt hirdeti, hogy a lehetséges világok legjobbikában
élünk; a pesszimista tart attól, hogy ez tényleg így van.

-Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetően mindent nullák
és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekből hogy
lesznek meztelen nők a képernyőn, de az Isten áldjon meg érte
benneteket emberek.

-Egy év terápia után a pszichiáterem azt mondta nekem: "Talán az élet
mégsem való mindenkinek!"

-Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidről. (Woody
Allen)

-Könnyű dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne
mondd ki.

-A szex kedvéért megnősülni olyan, mint venni egy Boeing 747-est az
ingyen mogyoró miatt.

-Ne örülj nagyon az adócsökkentésnek. Ez olyan, mintha egy rabló pénzt
adna vissza neked taxira.

-Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna:
"Hé, a Porschés Ferivel feküdjek le inkább, vagy az
alacsony-koleszterinszintű Bélával ?"

-Kiadtak egy könyvet, amely felsorolja azokat a külföldi államokat,
amelyek gyűlölik az Egyesült Államokat, vagy neheztelnek rá. A könyv címe: Világatlasz.

-Idegenvezetés:
..és ha hölgyek egy pillanatra abbahagynák a csevegést, hallani
lehetne a Niagara vízesés fülsiketítő robaját.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Timi jobbulást neked!

Lei: Kitartást neked! Hidd el ez az 1 hónap csak ugy tovatünve elszáll majd!! :wink:

Csajok! Ma vagyunk párocskámmal 8 éves jegyesek! Tiszta furi, hogy az ember mit kinem bír és mit ki nem bírna nélküle!!! :D Fura, de azt hiszem még mindig szeretem :P ha nem is azzal a lángal mint majdnem 9 éve, de akkor is szeretem :wink: Nem tudok nélküle levegöt kapni, nélküle megfulladok! SZERETEM :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika: Ez gyönyörű volt :!: :!: :!: :!: Nagyon sok boldogságot nektek és még sok sok 9 évet együtt boldogságban :wink: :wink: :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Nócika - Gratulálok Nektek :)

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Köszi és remélem lesz még sok sok 9 meg 100 év is!

Szöszi! Mi ujsi veled? Derekad? :roll:

Zsuzska! Már csak 1 nap azaz holnap! Hányra van idöpont?? Gyere hamar a hírekkel! Este olvasom!

Kép

Kép

Kép
nócika

[quote="nócika"]
írta:
nócikaSzöszi! Mi ujsi veled? Derekad? :roll:

Pár napig K.O. volt a gépem, így nem tudtam jönni ..

Derekam ugyanúgy van, mint eddig. Nem nagyon bírja a gyaloglást, a sok mozgást. De ha sokat pihenek itthon, akkor el tudom kerülni, hogy beálljon! Ha már picit érzem, hogy nyilall, fáj .. olyan, mintha néha egy kést beleszúrnának, akkor azonnal abbahagyom amit csinálok. Ha vásárolunk, akkor gyorsan befejezzük, és hazajövünk .. vagy leülünk pihenni .. bármi. Igazából úgy érzem megtanultam kezelni a derekam baját :)

Készítgetjük Alíz szobácskáját :)
Pár nap, és teszek fel fotót .. mert alakulunk ám :)

Ma töltöttem a 32. hetet .. kezdek parázni. Közeledik az idő ..
A héten össze szeretném állítani a kórházi csomagom .. mert sose lehet tudni ...
Persze min. a 36-37. hétig bent szeretném tartani a kiscsajt .. de azárt minden eshetőségre készülni kell :D

Ti hogy vagytok Csajok?
Nagy a csend ...

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Nócika: Este 6.45-re van időpontunk. Ha megjöttünk, jövök a hírekkel.

Szöszi: Pihizz sokat...... nagyon várom a képeket, kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyerekszobátok :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
megvagyok én is, csak néha görcsölget a hasam és emiatt kicsit parázok. Jövő hétre tervezek egy Uh vizsgálatot, mert nem bírom ki, hogy ne tudjam, minden rendben van-e odabent.

nócika: esküvő mikor lesz? Kilenc év alatt azért már kiismertétek egymást gondolom....

kuzsanna: mi lesz ma este? Én lamaradtam valamiről?

szöszi: sajnálom, hog ya derekad így megkeseríti az életed így a vége felé, de az jó, hogy kitapasztaltad és tudod kezelni. Így azért meg lehet szervezni az életet :)

timi. hogy vagy? Gyógyulgatsz?
lei

Lei: Este megyünk a Forgács Intézetbe. Ez egy magán intézmény és meddőséggel foglalkoznak.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

hali lányok!

lei!
igen gyógyulgatok. már nem vészes. néha még tüsszögök és orrot fujok, de az éjszakát már végig aludtam. a hangom meg ne akarjátok hallani! mint valami rossz ezeréves bagós vénasszonyé.végigaludtam, vagyis majdnem. a szokásos 4 órakor felkeltem és kukorékoltam fél5-5-ig. de ezt már megszoktam 8)
szerintem ilyenkor babóm forgolódik vagy helyezkedik vagy ilyesmi, mert ebben az időszakban menni kell pisilni is, és nem jó sehogysem az ágyban.

ne parázz!!!! nem szabad, mert az rossz hatással van a kicsire is. ő nem azt érzékeli, hogy anyának valami baja van, hanem, hogy mi van nem akar engem, elutasító velem. ha stresszelünk, vagy valami bánt ő mind igy éli meg. azt hiszi ellene van! ugyhogy ne stresszelj!nem szabad!!!!tilos!!!!

szöszi!
pihenj sokat. mást ugyse nagyon tudsz csinálni. :shock:
de legalább tudod, hogy mi használ. és azért ne csodálkozz, nem az elején tartasz! :lol:
neked már nem is olyan sok van hátra. szüléstől parázol már egy kicsit?
én egyfolytában azon gondolkodom, hogy mi lesz a szülésnél... az a "nagy" baba, azon a "kicsi" helyen ki akar bujni? normális ez???? :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Szöszi! Pihikézz nagyon sokat és nagyon kivi vagyok a képekre!

Zsuzska! Merre vagy nem jöttél ma a hirekkel vissza! Mizu?

Lei! Igen 9 év az tényleg sok de esküvö?? Jo kérdés! Szerintem nemtom mikor lesz, ha egyáltalán lesz! Veletek mizu? Minden rendben?

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok itt vannak a blogon a történések .. :)
Jó nézelődést :)
Bátran lehet ám kommentelni ;)
Így egyszerűbb .. mert gyakorlatilag ugyanezt másolnám be ide is :P

http://www.haromszosszenet.blogspot.com/

Kép
szösszenet

Szép reggelt mindenkinek!

Bocsika,hogy tegnap nem jöttem, de apácka hisztizett, hogy vele foglalkozzam má, vagy letiltja a netet :roll: :lol:
Szóval...... azt mondta, hogy nem lett volna szabad abba hagynom a gyógyszeremet, ami segített nekem (Norprolac). Aztán volt hüvelyUH is. Azt mondta, hogy a jobb petefészkemben nyoma sincs ovulációnak, úgy hogy valószínű, hogy az a vezetékem zárva van. Viszont mivel a bal oldalam fájt és nyilallt és mindent csinált, ott lehetett szerinte is. Most meg kell várni a következő pirit, elmenni a 3. napi vérvételre és csinálnak egy teljes hormonprofilt, aztán annak függvényében kapom megint a Norprolacot..... amiért a régi dokimhoz kell vissza mennem, mert az a bogyót engedélyeztetni kell :!: :!: :!: :!: Még ilyet :?: :?: :?: Szóval hozzá is kell járnom :) Aztán be kell jelentkeznem a régi dokimhoz HSg-re is, hogy megcsinálja-e nekem? De persze mindezt csak akkor, ha most nem jön össze esetleg a babó.... de mért ne jönne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Igaz?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

szösszenet!
egy valami megütötte a szememet. hálóing :lol: ...
nálunk a kórházban egy előny lesz. hiába viszek én akármilyen hálóinget, ugyse az lesz rajtam. itt kötelező a nőgyógyrészlegen az övéket hordani.

tök csini. sajnos volt már rajtam. :shock: nah de ez van. nálatok ez nem igy van? csak itt ilyen elvetemültek? még a kórház neve is rajta van. az a tipikus lepedőből összevart hálóing :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

lányok!!!!!

esik a hó! nálatok remélem nem. napok óta hideg volt, meg nagyon rossz idő. :cry: :(
és az előbb elkezdett havazni is.

Kép

Kép
timi1982

Timi: Itt ezer ágra süt a nap és 3 fok van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Itt is esett ma a hó, de inkább csak szakadt egy pár percig azt hála istennek el állt! Most tökre nagyon hideg van!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Merre vagytok! Mi van mindenki vasárnapi sziesztán van??? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Én itt vagyok most már :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na én is itt vagyok megint csak megint késön jöttem! Mindenkinek nagyon kellemes éjszakát szép álmokat! Mindjárt jön haza az én párocskám és már megyek is szeretgetni ŐT testileg :lol: :lol: :lol: :D :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Szejjasztok!

Na már megint nincs itt senki???? Na de ilyet!!!!! :twisted: Mikor tudok itt lenni akkor nincs itt velem senki se!!!! Szomrú vagyok :!: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szép napot mindenkinek!!
Egy kis derű a napsütésben:
1. Mi a különbség a feloldás és a megoldás között?
Feloldás: Tégy egy férfit egy savval teli kádba.
Megoldás: Tedd bele mindet.
2. Miért szeretik a férfiak a szüzeket?
Mert nem bírják a kritikát...
3. Miért maszturbálnak a férfiak?
Hogy olyan valakivel legyenek, akit szeretnek...
4. Mennyi ideig tart egy férfinak kicserélni egy tekercs vécépapírt?
Nem tudni, ez még sosem fordult elő...
5. Mi a különbség egy vibrátor és egy férfi között?
A férfinak van hitelkártyája...
6. Mit csinál a férfi szeretkezés után?
Zavar...
7. Miért teremtette Isten előbb a férfit és aztán a nőt?
Mert a kísérleteket előbb patkányokon végzik, és csak utána embereken...
8. Miben hasonlítanak a férfiak a csigákra?
Abban, hogy nyálasak, szarvuk van és a ház urának hiszik magukat.
9. Miért mindig 2 sorosak a női viccek?
Hogy a férfiak megértsék őket...
10. Miben hasonlítanak a dinoszauruszok az intelligens férfiakhoz?
Abban, hogy mindketten kihaltak...
11. Hogyan választanád ki a világ 3 legbutább férfiát?
Találomra...
12. Miért jobbak a szárazelemek a férfiaknál?
Mert az elemeknek legalább van egy pozitív oldaluk...
13. Miben hasonlít egy férfi egy teleregényhez?
Pont amikor a dolgok kezdenek érdekessé válni, véget ér az epizód...
14. Mi a közös a házassági évfordulókban, a G pontban és a vécékagylóban?
A férfiak egyiket sem találják el...
15. Miért kell több millió spermium egy petesejt megtermékenyítéséhez?
Mert a spermiumok hímek, és nem hajlandók megkérdezni, hogy merre kell menni...
16. Miben hasonlít egy férfi egy mikróhoz?
Abban, hogy először azt hiszed, hogy mindenre jó, de végül csak melegítésre...
KONKLÚZIÓ:
A férfiak 99%-a miatt van rossz híre a többinek...
ZÁRÓ VICC:
Isten így szól Ádámhoz
- Van egy jó és egy rossz hírem számodra.
- Előbb a jót kérem - feleli Ádám.
- Kapsz tőlem 2 ajándékot: agyat és farkat.
- Remek, és mi a rossz hír?
- Nincs elég véred ahhoz, hogy egyszerre mind a kettő működjön.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

jaaj, az utolsó nagyon jóóóó!! :lol:

ma megyek 4d Uh-ra, már nagyon-nagyon várom :P
lei

ENYÉM A LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lei: Nagyon kíváncsi vagyok, mit láttok majd :wink: Repül az idő :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

[quote="lei"]j írta:leiaaj, az utolsó nagyon jóóóó!! :lol:

ma megyek 4d Uh-ra, már nagyon-nagyon várom :P

Szuper!!
Jelentkezz majd, mi volt!
Én meg ma töltöttem a 33. hetet ;)

Blogban leírtam, mi volt tegnap a dokinál ;)
Hosszú .. azért nem másolom át ide :P
http://www.haromszosszenet.blogspot.com/

Szép napot CSajok!

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?