Csajok! Még egyszer köszi a gratulációkat!!!
Bogáncs
Hasfájás elmúlt. Egyelőre csak álomkór és pici cicifájás van, de ez az összes tünetem.
Timi
Gratula Anna fogacskáihoz! Ha megharap, akkor szólj rá, és meg fogja szokni, hogy nem szabad.
Balázs babáknak utólag is Boldog Névnapot!!
Boboka
Remélem, hamar rendbe jön a vérnyomid! Nagyon ügyi Krisi, hogy már ennyit alszik. Milyen kis dolgoknak is tud már örülni az ember lánya, mi?!?
Haga
Ne izgulj, most már nem baj, ha megszületik. A méretek meg szerintem nem 100%-osak.
Én úgy tudom, hogy inkább a hasmenés jellemző szülés előtti tünet. A hányás inkább közben van.
Most jól megnyugtattalak, mi?!
Gyomorsavra Rennie. Valamint kajálás után este ne feküdj le rögtön, ill. félig ülve próbálj aludni, akkor nem csorog vissza a nyelőcsőbe a sav. Nincs sok vissza, már fél lábon is kibírod!!
Wish
Azta!! Mekkorát nőtt Balázs!! Gyönyörű!! Na ja, sosem a bolti játékok a legizgisebbek.
Gratula a 10. hónaphoz!! Lassan már egy éves lesz a nagylegény.
Babcsibe
Gratula a kis 6 mm-eshez!!! Innen már csupa izgalom lesz az életed!!!
Inez
Gratula!
Tiza
Most keresgélek dokit. A héten vagy jövő héten szeretnék menni. Asszem holnap telcsizek is.
Épp tegnap jutott eszembe, hogy attól, mert hőt nem mérsz, LH-t azért csinálhatsz. De okos lány vagy Te, és magadtól rájöttél!
Férfiak….
Szerintem is minden nap adhatsz neki husit.
Manda
Köszi!!! Követem ám, hogy mi van Veletek. Ha jól tudom, akkor most pihi. Mikor kezditek a következőt?? Ezer millió drukk előre is!!!
Szilcsi
Ugye-ugye! Aki alig néz be!
Tudom, sok a dolgod. Nálatok nem indul a tesóprojekt??
Na, én azért még lelkesen mérem a hőmet. Meg ma ellőttem még egy tesztet, csak a biztonság kedvéért. Olyan jó volt látni, hogy a tesztcsík előbb jelent meg, mint a kontroll, ráadásul vastagabb is.
Íme (remélem, nem baj):