Sziasztok,
először is képzeljétek, felhívott Ágiboszi, mindenkit üdvözöl, és üzeni, hogy sajnos egyelőre nem lát rá esélyt, hogy legyen ideje a topikra jönni, mert most épp Dani beteg, de mindig van valami. Most épp tanfolyamra jár, ahol találkozott Dorkával, aki szintén jól van, és Norbi is már nagyon nagy srác. Azért jó volt róluk hallani, ezért gondoltam, hogy Veletek is megosztom.
Huncut: Örülök, hogy minden rendben a babáddal, aztán mostmár befejezni a parát, tessék Ketteskére koncentrálódni és élvezni a kismamaságot.
Prücsök: Nálunk a rendrakás hangulatfüggő a fiatalúrnál. Ha olyanja van, akkor mindent kidob a szemetesbe kuka felkiáltással, amit szemétnek vél. Múltkor gyurmáztunk, kicsomagoltam az új csomag gyurmát Bí azonnal vitte a kukába a csomagolást. Az építőkockákat már nem pakolja ilyen lelkesen, az csak addig jó muri, míg kiboríthatja a dobozból a szoba közepére, egy élmény utána a szobájába bemenni.
Timi: Sajnálom az állást, hogy ilyen bizonytalanság van. Remélem, hogy a Te képességeiddel lesz munkád! Ha lenne egy magánklinikám te lennél az első szülésznő, akit felvennék.
Nálunk most a terhességem kicsit átrendezte a dolgokat. Sajnos nem tudok Bálintra annyira figyelni, mint előtte, ezt érzem, és van is miatta lelkifurim. Szerencsére – most ennek tényleg örülök – korábban kel, 6-kor. Ilyenkor még otthon van apa, ő megy be hozzá, tisztába teszi, felöltözteti, elvan vele, míg én – bocs – kihányom magam, mert a reggel az nagyon brutális. Úgy ébredek, hogy amíg nem könnyítek magamon iszonyatosan érzem magam. Régen ez másként volt, felkelt Bí, áthoztam magamhoz, összebújtunk, megitta a tejcijét, aztán mentünk bilizni, utána pelusozás, öltözés. Ez most nem megy. Nem lennék rá képes olyan állapotban. Utána most együtt reggelizünk, aztán beveszem a vitaminokat, és jobban vagyok délig. Akkor szoktunk játszani, gyurmázni, olvasni, ilyesmi. Ebéd után igyekszem mindig aludni vele. De délután megint kezdődik a rosszullét estig. Ilyenkor igyekszem lemenni vele a levegőre, ott elszaladgál, eljátszik, én is jobban érzem magam a levegőn. Rossz, hogy nem emelgethetem, dobálhatom a magasba, mint régen. Félek, hogy azt hiszi majd, hogy nem szeretem már vagy valami. Este apa átveszi, játszik vele, megfürdeti, én meg elszenderedek a nappaliban mire megérkeznek megfürödve. Akkor velem issza meg a tejcit összebújva, és ott alszik el.
Zűrösebb a dolog, mint Bálintnál volt, vele csak reggel voltam rosszul és napközben csak a szagokra émelyegtem. De ezen át kell menni, ez csak pár hónap az egész terhességből. És nem panaszkodom, mert nagyon szerencsés vagyok, hogy van egy nagyon értelmes okos kisfiam, aki abszolút jól tolerálja a nyűgeimet.
Huncut: Kérdezted a kilókat. Én még ugyanannyi vagyok, mint voltam. Bár már nem diétázom és elég kivánós vagyok. Mondjuk igaz, hogy csak addig vagyok kivánós, míg meg nem kapom a kaját, amit kivántam, mert utána két falat után már nem kell.
Táblázat: Alziza és Boga ha elküldi az adatait – név,cím, telefon,emil – akkor beirom a javitásokat, amiket küldtetek és újra elküldöm a táblát. Ha akarjátok bele a foglalkozásokat, akkor mindenki küldje el, és kiegészitem azzal.
Prücsök,Zsu: Igen Polett az a barátnőm, akivel együtt várunk babát. Van benne jó is és rossz is. Jó, hogy meg tudjuk egymással osztani a dolgokat, rossz hogy eddig elég sokszor biztuk egymásra a gyerekeket, ha valami dolgunk volt, most ezt nem tudjuk megtenni, mivel mindketten veszélyeztetettek vagyunk, és két gyerek most kicsit sok lenne mindkettőnknek. De szerencsére van itt egy harmadik lány a csapatban, aki be szokta vállalni miénkkéket, ha valami adódik.
Erről jut eszembe, hogy tegnap voltam az sztk-ba, mert egyszerűbb volt Hajnira bizni Bálintot, míg kiugrunk az sztk-ba, mint bemenni a klinikára, és addig idehivni valami családtagot, akivel hosszabb távon is elvan Bálint. Hát nem sikerült elintézni a vérvételt, mert nem fogadták el a dokim beutalóját, ezen kívül 8600 forintot akartak a toxoplazma vizsgálatért. Szóval a ma reggelt a klinikán kezdtem, érdekes oda jó volt a beutaló is és a toxo is ingyen volt, csak ugye anyukámnak kellett egy nap szabit kivenni, mert hozzá hoztam le Bálintot este, aztán reggel innen mentem be a klinikára tőlük.
Joe, Tücsi: köszi a bilis tanácsot. Most mi eléggé visszaestünk ezen a téren. Egyrészt a reggel miatt, másrészt meg most valahogy Bálint elveszitette a lelkesedését. Ha kicsit jobban leszek úrja próbálkozom, de most lépcsős wc ülőkével, mert azt látta egyik kis cimborájánál és nagyon tetszett neki, én meg ilyen ülőkét láttam elég jó áron a KIKA-ban, szóval ezt kap most a névnapjára. (jó ajándék…)
Muzsu: Én még nem is hallottam ilyet, hogy lepkehimlő…
Ügyes vagy, klasszak a kis angyalkák.
Kornélnak gratulálok a sikeréhez a filmszemlén.
Jobbulást a családnak!
A táblázatért meg nem haragszom, nem kerül semmibe felütni még plusz egy oszlopot. Csak küldjétek el a dolgokat, és megcsinálom.
Erről jut eszembe, hogy nagyon tetszik nekem a Kornél név, és én azt adnám szivem szerint Pindurkának, de apa megvétózta. Most törhetem az agyam egy újabb fiú néven. Miért ilyen csökönyösek a pasik??? Nekem nincs olyan fiú név, ami tetszik… Bálintnál is ez volt. Még jó, hogy a Bálint név bejött apának. És még jó, hogy van 32 hetem dönteni.
Vanda: Nagyon helyes Bálint! Látom szereti ő is a rágcsákat! Az együtt lakáshoz meg sok sikert kivánok! Akár még jól el is sülhet, egy nagy előnye mindenképpen van, legalább nem vadidegenek laknak a ház másik felében, ami azért mindenképpen zsákbamacska…
Sára: Most Nektek sem lehet egyszerű, főleg hogy hárman maradtatok. Annak örülök, hogy Vince jól viseli az új helyzetet. Piri hizása nem semmi, izlik neki a tejcsi úgy tűnik…
Na megyek, mert itt vagyunk anyukáméknál és már felébred Bálint is.
Jó hétvégét mindenkinek!
Lilla