Áfonya(Kedves
)!
Kösz a linket, nem volt rá időm...
Ki vagyok tikkadva, ma is hétkor keltem.Brrr.
Mágnes--Milyen az a mágnes, amit bele kell/lehet tenni a gipszbe? Olyasmi, mint anno az iskolában, vagy ez valami spec. mágnes? Én ma vettem egy olyan lapot, amit vágni lehet, és öntapadós a hátoldala. Ezt csak utólag lehet rárakni. De milyen a "benyomós"?
Anyapoc!
Balzafa--igen, én is innen vettem, hogy a legkönnyebben megmunkálható fa, de reméltem, hogy van valami más ismert dolog is belőle. Na, majd egyszercsak...
Van egyébként barkácsműhely is, azaz nem barkács, mert inkább ipari. Az én vackaimhoz nagyon nagyok.
Még faanyag--jártam ma egy lapszabászaton, és nagyon szép díszléceket láttam, valaki panaszolta a keresztszemes topicotokban, hogy nagyon sokba kerül a keretezés, szerintem otthon is könnyen meg lehetne oldani azt. Nem?
Bambusz-- én is láttam olyan tálkás bambuszt, de azt mondta a kertész, hogy azt vágottvirágként árulják, mert ugyan szépen növöget, de max. egy évig él.
Virágostól--azok kellenének, amiket szőni, fonni, csomózni lehet. Kukoricát borító levelem az van, igaz, nem pattogtatni való, de ez is megteszi. Érdekelne a kókusz, gyékény, rattan(ha lehet kapni), esetleg a banánrost ára.(álmodik a nyomor) Fűzfavesszőm is van, találtam egy jó kis fát.
Bambusz--nekem az a fajta kellene, amiből tutajt szoktak bennszülötték csinálni. Vagy bútort. Állítólag ezt is lehet kapni virágkötészeti piacokon, de olyanon még nem voltam, és jobb is, ha nem megyek...
Phaedra!
És ha a spray csak foltosan kerülne fel? A 2nm azt jelenti, hogy tökéletes fedés esetén annyi. Csak "ködölve" többre is elég lehet, nem?
LÁNYOK!!!
Nem tudja valaki, hogy festékszóró pisztollyal fel lehet vinni akrilt? Mert nagyon kicsi tégelyben adják hozzá nagyon drágán a festéket, és ahhoz van valami oldószer is. Nem merem kipróbálni az akrilt, mert mi van, ha beleköt? Ez az a modellezésnél használható sűrített-levegős spray.
Szerintetek?
Zsunya?
Még szősz?(szövöl?)
Csi
ui.:Létezik, hogy eztán nekem mindig fel kell kelnem reggelente a gyerekkel?
Juj.