Sziasztok!
Bocsi, hogy ilyen sokáig nem írtam, de Dodó alvásidejét az iskolakezdés előtti munkákra kellett fordítanom. Könyv és füzetborítás, stb.
Olvastalak benneteket szorgalmasan esténként, de írni már nem volt energiám.
Aztán volt egy elég húzós napom a temetés után. Vasárnap egész nap a sírógörcs kerülgetett. Állandóan a kollégám járt az eszemben. Apa szerint jobb lett volna jól kibőgni magam, de nem tudtam.
Most már sokkal jobb, és szerintem akkor jött ki rajtam az elvesztése miatti fájdalom.
Más!
Edit!
Köszi, hogy hiányolsz!
Én is arra gondoltam, hogy valami oka van, hogy megjegyezte Rikit
, de akkor, hogy kerül oda a Hanna???
Ja, és Rikinél semmi hang Dodóra???
Éjszakai bagoly lett a fiad, hogy este 22.15-kor még felvolt?
Panda!
Köszönöm!
Húúúú, de ismerős a jelenet:
"Ha végre sikerül leülnöm, jön Ádám, és egyből csapkodja a billentyűzetet, kéreckedik az ölembe és visít, ha nem akarom..." Mintha magunkat látnám...
Harang: aranyos lehet.
Dodó talán még nem is hallott harangot.
De irigyellek a kis bocikád miatt!!!
Már akartalak keresni, hogy mi újság nálatok a szék és asztalra mászással? Csinálja még Ádám? Mert ha nem, akkor elárulhatnád mivel szoktattad le róla. Dodó mostanában sportot űz belőle, hogy a konyhaasztalra mászik. Néha a hajam szála az égnek áll.
Sokszor ha kissé messze vagyok tőle nem tudom, hogy rákiabáljak vagy inkább ugorjak oda ha feláll.
Éneklés: nem semmi!
És még az apát is figyelmezteti? Mit gondol apa? Csak úgy a közepén abbahagyja az éneket?
Ééééééés! Gratula az egész elfogadható éjszakához!
Remélem nem kiabáltad el. Nem kiabáltad el???
Bringa!
Köszönöm!
Olvastam, hogy új kép van a profilodban és Te is látszol rajta. Húúú azonnal katt a profilodra. Nem semmi egy kép. De tényleg! Most már bárhol felismernélek, a lényeg, hogy jó sötét legyen...
Azért tényleg küldhetnél magadról egy képet! Ha másképp nem, akkor mailban.
Ugye lányok??? A Hanna megjegyzésére pedig igen, légy büszke! Azóta is ezt mondja ha meglátja a monitort!
Bera!
Őszinte részvétem!
Én sajnos emlékszem rá.( Még meg is jegyezte a párom, hogy "látod, már megint a vétlen autóban ülők haltak meg"
Talán megvolt már a temetés és kicsit könnyebb elviselni az elvesztésüket...
Annyira jó, hogy Lilinek ilyen könnyen meg a bölcsibe szoktatás. Legalább neked nem fáj a szíved, amiért ott kell hagynod. Bár tudom mit érzel ha görbülő szájjal búcsúzik el tőled.
A lényeg, hogy ezt leszámítva jól érzi magát. A szájgörbülés pedig még az ovi nagycsoportban is elő fog fordulni, hidd el. Tapasztalatból mondom.
Zsuzsa!
Egész jó súlyban van Előd! Nem írtad hány cm. Vagy azt nem mérték?
Hi-hi az elbújás nálunk is sláger!
A kis gazember nem szól csak azért sem. Úgy gondolják, hogy ez marhára jó móka, nem?
Akkor rólunk:
Sajnos ment a hasa szegénynek, de mire orvoshoz menésre szántam volna magam, kibújt az egyik szemfoga.
Ma újra telef...ta a pelust, jön a másik szemfog.
Már látszik, hogy ki van hasadva, de még nem kopog.
Aztán hihetetlen milyen értelmesek ezek a kis törpék, nem? Dodó most már rendesen megérteti magát. Ha valamit nem tud vagy nem akar kimondani akkor KMM félét hallani tőle.
Viszont addig magyaráz és mutogat amíg rá nem jövünk.
Tegnap este egyfolytában egy pár szót ismételgetett egész kitartóan: TÁ-TÁ, HNNTA, VIÁG, KOO, PÁT. Mit ne mondjak időbe telt mire rájöttünk mit akar. Fordítom: tátá hinta virág homokozó lapát. Kérdezem tőle, hogy menjünk a játszótérre homokozni? Erre az én kislányom a "na végre megértetted" győzedelmes mosollyal az arcán, úgy bólogatott, hogy a feje majdnem leesett a helyéről.
Másik: az édesség a meleg miatt most a hűtőszekrény aljában van egy nagy zacsiban. Jön valamelyik nap Dancsi, hogy Dodó csokit akar enni (pedig nem szereti, csak mancsikolni
). Azt mondja, hogy kinyittatta vele a hűtőt és vette volna ki a zacsit. Én persze majdnem letolom Dancsit, hogy ne találjon már ilyet ki, mondja meg, hogy ő akar csokizni. Behív és mondja Dodónak, hogy "mutasd meg anyának mit szeretnél!" Megmutatta a kis gazember!
Mostanában nagyon sok új szót mondana, de vagy a szó eleje vagy a vége sikerül.
Ja és ma elsőre kimondta apának, hogy autó. Ha tudnátok milyen büszke volt apa!
Most látom milyen jó hosszú lettem.
Jó éjt!
K. és a ma 15 hónapos Dodó