Sziasztok,
kicsit eltűntem, mert egyrész marha rosszul vagyok folyton, másrészt újrahúztam a gépem, és lassan áll vissza a régi rend..
A legfontosabb: kedden voltunk a dokinál, megnézett UH-n, az eredmény: CRL 8mm, 7 hetes (szerintem 8 az) és VERT A SZIVE! ez nekem két vetélés és egy gyerek után fontos, de sajnos volt már így is, hogy elment, úgyhogy drukkoljatok a maradék 1 hónapra!
A doki egyébként reggel 7-kor kezd és asszem 1/2 3-ig vannak csak (a Szabolcsban is ez volt a rend), utána szülészeten van automata ügyelet az "ambulánsoknak" is. Ezt nekem anno szokni kellett...
Babakocsi és egyéb bababeszerzések: mi épp elég földönfutók voltunk, így 100 eFt-ból kihoztuk az egész induló készletet. Módszer: gyerekágyat kaptuk, már előtttünk 3 gyereket kiszolgált, babakocsit használtan apróhirdetésből (vannak igen jók is, csak kell egy-két hónap, hogy türelmes légy és megtaláld a megfelelőt), babaruhák és egyéb felszerelések: leginkább bababörze, és egy-két "steril" dolgot, mint pl. cumisüveg és mellszívó nagykerből. (XIII. Visegrádi u. 25., lehet menni "utcáról" is, a kisker ár alig drágább, mint a nagyker, jóval olcsóbb, mintha máshol veszed meg. Még így sincs mindennek túl jó ára, de egy-két jobb beszerzés megoldható.)
Amit mindenkinek ajánlok, folyamatosan: vadászni és meglátogatni a bababörzéket. Vannak "elegánsabbak", mint pl. ami a SYMA-ban szokott lenni, ez drágább is, de lehet nagyon jó dolgokat kifogni kisebbekben is, ezek nagyrész kulturházakban szoktak lenni. Ugyanis az emberek nagy része ugyanannyi ruhát vásárol a csecsemőjének, mint magának, de ugye a gyerek max 2-3 hónap alatt kinövi... nagyon szép darabokra lehet szert tenni. Természetesen mindent megnézni, satöbbi. És mindenképpen kell egy-két új darab is, hogy az ember lelke... tujátok.
Egy brendonos rugdalózó árából kijön 4-5 különböző ruci a bébinek. Nem mindegy.
Ja, és nem utolsósorban az általam eléggé gyűlölt TESCO és AUCHAN sem olyan rossz bébifronton, főleg az előbbi. Elég minőségi cuccaik vannak szerintem, bár mint mindent, ezt is nagyon meg kell nézni. Itt főleg az szokott a bajom lenni, hogy a kedves vásárlók szétszedegetik a csomgokat, úgy kell összevadászni egy készletet vagy egy origi csomagot.
Szóval van lehetőség bőven.
Bocs, ha kicsit hosszú lettem, behoztam a kihagyott napokat!
Mindenkinek további kellemes rosszulléteket és sikeres vásárolgatást.