Új privát üzeneted érkezett!

Andesz
Nagyszerű!!!!! Örülök, hogy minden rendben van Bence babával!
Gyógyulgass!
Vendég

Halihó!

Ma is kihagyom a sulit. Bizti be tudom pótolni.

Vicuska, azt nem írtam hogy magas a hőd, csak azt hogy szépen megy felfelé :) Ezt is már valószínű csak holnap olvasod, most dolgozóba vagy.

Gabi, köszike, ari vagy. Köszi Andeszről az infókat.

Andesz, mielöbbi gyógyulást kívánok.

Kata, én kicsi fiam is lustább ma a megszokottnál :) Örülök hogy inden rendbe veletek. Ha látok szürke tatyót, szólok.

Ildi, tök jó ez a ház, drukkolok hozzá.

Szilvi sajna én még nem ismerek egy szülésznőt se.

Enikő, Gabi már leírta Schwarczi elérhetőségeit.

Tand, köszike neked is kedves vagy. 10 kg? Én is így szeretném. :)

madiani

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat!

Kata
Gergő járgánya is tök jó!

Ani
Jobbulást apának! Remélem sikerül javítani a helyzetet tornával.
Nagyon ügyesen vettél táskát! Tényleg olyan, mintha a kocsihoz lett volna!

Vicuska
Igen, tök jó lenne, ha együtt babázhatnánk! Csak így tovább az optimizmussal! :wink: Tetszik a zebra csíkos vonalzód és szépen emelkedik a hőd! :wink: :D

Szilvi
Ez az élettársi nyilatkozat a lombikhoz kell. Fene tudja minek? :shock: Kaptunk egy nyomtatványt, azt kell hitelesíteni a közjegyzőnél. Van benne egy ilyen mondat: Kijelentjük, hogy a reprodukciós eljárásból származó gyerneket vagy gyermekeket a magunkénak ismerjük el. :shock: :shock:
Ez azért kell ha esetleg néger babám lenne???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand
Végre megkaptuk a várva-várt pocak képet :wink: :D Nagyon szép! Tényleg nem híztál máshova, csak a hasadra. :wink: :D

Krixta
De jó! Nemsokára babázol!
Érdekes lenne, ha együtt vajúdnátok hárman!

Ildi
Szép a leendő házatok!
bessy76

Szilvi
Csodálkozom, hogy RL nem Mariannt ajánlotta. Nem tudod miért?
bessy76

Bessy
Ja, így már világos a közjegyzői micsoda... Ugye nem néger doki fog kezelni? :lol:
Nem tudom, hogy miért nem a Mariannt javasolta. :? Nem akartam lebukni előtte, hogy tudom, amit tudok. :D
Vendég

Hmmm...... azt hiszem azért kell, mert egyedülállónak nem csinálnak gyereket. :D
Vendég

Bessy, köszi neked is. Én is nagyon meg vagyok elégedve a táskával :) Topicunknak lenne néger babája :) :) :) ez jó

madiani

Hűha, tépek ezerrel!

Márti
Akkor fél 5, várkörút. :)
Vendég

Szilvi, Ani
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi
Csak azért kérdeztem, mert én úgy tervezem, hogy RL mellé Mariannt választanám ha itt lesz az idő. És eddig biztos voltam abban, ha megkérdezik erről RL-t, akkor őt ajánlaná. Na mindegy...
bessy76

Andesz
Örülök, hogy Bence babával minden rendben!
Gyógyulj meg mielőbb!! :wink: Pihengess amennyit csak lehet a baba mellett!
bessy76

Sziasztok!!

De jó sokat írtatok..:)

Tandi

Szerintem is csini vagy és szép a pocid..de már írtam asszem :roll:
A vércukor nálam a cukros víz előtt 5,6 volt már épp örültem de miután megittam és letelt a 2óra 9,8 lett..én is úgy tudom hogy 7,1-ig jó..szóval ne izgulj minden rendben van! :wink:
A szüléssel kapcsolatban megvárnálak szívesen de a múltat nézve és a vérnyomásomat ennek a babának már biztonságosabb lesz kinnt mint az én pocakomban...de te is nemsokára foghatod a kislányodat!

Andesz

Sajnálom hogy ennyire ramatyul van,gyógyulj meg hamar...!!

Kata

Én benne vagyok a közös vajúdásba:)Örülök hogy Judyval jól vagytok és a babákkal is minden okés..az én kislányom is tök lusti volt ma biztos az idő miatt...ti isszátok már a málnalevél teát?

Bessy

Nagyon szupi lenne ha Vicussal együtt babázódnátok...!

Ildi

Szerintem is szuper a házikó drukkolok!:)

Bocsánat akiknek nem írtam :oops:

Én ma egész nap úgy görcsöltam hogy a hasam is ment meg minden bajom volt..persze nem panaszkodom csak reménykedem..ma végre elintéztük a lakcím kártyát és hivatalosan is itt lakok Székesfehérváron egy helyen a párommal..éljen!Emiatt izgultam még mert eddig az expasim címe volt a lakcímkártyámon és féltem hogy ha korábban jön a baba akkor neki is odaszól a lakcíme majd..de ez kilőve!Apró örömök.. :)
Remélem jövőhétre feloldják az látogatási tilalmat a kórházban..

Szép estét nektek!
Vendég

Krixta, biztos vagy te abban, hogy kibírod jövő hétig?? Az elmondésod alapján akár már ma megszülhetsz.... Nem??? Bár nem értek hozzá, de ez a sok görcsölgetés, stb.... :roll:

Ja, és nem akarlak elkeseríteni, de ma a rádióban azt mondták, hogy csökken az influenzások száma az országban, KIVÉVE FEJÉR..... megyékben :? Ma mondta a szülésznő, hogy apa azért jöhet a szülőszobára, de az osztályra már nem mehet.... :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Na, akkor ezek szerint nem csak az én babám volt lustika. Délután óta már többet mocorog!! :wink: nagyon álmos vagyok, úgyhogy mára ennyi voltam....

Jó éjszakát, babás álmokat!!

Vicuska, már nincs sok hátra, már csak 37 hét (meg egy pár nap) van hátra :lol:

Kép

Kép

hoppá

Szép estét!

Andesz!
jobbulást 8)
és tök jó,hogy úgy emlékeznek,jó lett az eredményetek :lol:

Krixta!
gyanús vagy te nekem :lol: :P jön itt a baba előbb :D

Szilvi,Bessy!
nem értem....Mariann szülésznő is egyben?és akkor ki az a másik nő?és mi az hogy "tudom,amit tudok?" Szilvi?le vagyok maradva :D :D :D :roll: :roll: :shock: :shock:
lécci világosítastok fel :lol:

Bessy!
hihihi........néger baba! :D :oops:

nekem néger volt a régi dokim :oops: :wink:
Vendég

Jó reggelt!

bocs, hogy nem jöttem...láttam Enikő is keresett, de még nem írt privit, v még nem kaptam meg.

Enikő, nyugodtan kérdezz, tényleg nem harapok! :D

lányok, bocs de megint nem pörögtem felfele, csak átnéztem h nekem írt-e vki. Front van ám, egész nap fájdogált a fejem... akinek itt az ideje szerintem nemsokára szül!!! :lol: Kisati is naggyon aktív volt, ma reggel meg Kövi Szabolcsot hallgattam Neki. Szereti a tengert... :) Nem tudtok valami speckó zenét, amit babáknak találtak ki??
Ma megyek fél 11-re UH-ra, ha megjöttem írok mindenkinek, mostmár tényleg!
Vendég

Ja, Vicuska! bejön ez a hozzáállás... :D
Vendég

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Apát jól megszivatták, majd csak holnap ér haza. Nagyon valószínű, hogy lemarad a 4Dről. :( :( :(

Bessy
Angyali ábrázattal kérdeztem rá a szülésznőre, hogy mikor célszerű választani, ő pedig az Andreát ajánlotta. Kicsit meglepett, de ezt kívülre nem mutiztam. Nem akartam lebukni. :)

Krixta
Gratula a lakcímhez! :)

Vicuska
Nem akartam RL előtt lebukni, hogy tudom Mariann is szülésznő. Kicsit meglepett, hogy nem őt ajánlotta, de így is jó. Mariann lesz a vésztartalék. :D

Márti
Otthon esett le, hogy a Jysk-ben törölköző kiárusítás van.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Bessy
Az egyik ismerősömék is feljárnak Pestre, de nekik nem fogadták el az itteni eredményeiket, úgyhogy szerintem szerencsések vagytok! Egyébkén, úgy hogy ők előről kezdték a vizsgálatokat, így is nagyon hamar megvolt minden. Gyakorlatilag két hónap alatt már a konkrét történések vannak! Tehát Ti ehhez képest mekkora helyzeti előnnyel indultok! :wink:

Krixta
Köszi az infót a cukorral kapcsolatban!
Egyébként, ha így folytatod, akkor tényleg nem szülünk együtt! De ha jól értelmeztem, akkor már a papírok is rendben vannak, tehát nyugodtan jöhet a kislányotok!

Kata
Nálad mi újság? A hétvégi jóslófájások teljesen eltűntek?

Nati, Judy, Vikike, Alexa
Merre vagytok? Rég nem írtatok!

Szilvi
Sajnálom, hogy a párod nem tud ott lenni a 4D-n. Ezt teljes mértékben át tudom érezni! Az azért vigasztaljon, ha hazaért milyen élvezettel nézitek végig kettesben!

Kérdésem mindenkitől!
Aki fogadott szülésznőt, beszéltetek az anyagi vonzatáról is? Mennyit kérnek, illetve mennyit szokás adni? Én szombaton találkozom a szülésznővel. Kérdezzek rá az első alkalommal?

Kép
tand

Sziasztok

Tand, én nem kérdeztem meg a szülésznőt, sem a dokimat, mi mennyi... A hétvégi fájásokat elfújta a szél. Sehol semmi. Mintha nem is történt volna semmi.

Szilvi, egyszerűen hívd fel a 4d-t, hogy nem jó a holnap. Nem fogják leszedni a fejedet, apa pedig jó lenne, ha ott lenne, nem?? Lehet, hogy kapsz 1-2 nappal későbbi időpontot!! :wink:

Márti, uh után gyere. Amit betettek a csajok letöltős oldalt, ott a gyerekzenéknél van babazene. Bár még én sem tudtam letölteni... Hogy kell? Mert, hogy egy linket ad ki. Oda kell lépni, ott ismét regisztrálni, meg ilyesmi, és onnan??? :roll:

Vicuska, mai hő???

Kép

Kép

hoppá

Itt vagyok lányok!

Mindjárt segítek a letöltésben.Én már mind a 3 baba zene albumot letöltöttem.Nagyon szereti hallgatni Noel :D
Vendég

Bessyy!
Én is a Mariannál szültem.Nem értem RL miért nem őt ajánlotta :roll:

Kriszta!
Az idősebbik nővérem(Anikó) azt mondta,hogy valahol azt olvasta,hogy ha hasmenéssel kezdődik akkor rá 12 órára meglesz a baba.És nála pontosan így is volt.Vannak fájásaid?

Márti!
Mint már Kata is írta amit tegnap beszúrtam linket,ott a Gyereksarok cím alatt fentvan 3 babazene album is.

Szilvi!
Szerintem se hagyd ki apát a 4 D-ből.Próbáld meg elcsúsztatni az időpontot.

Tand!
Én rákérdeztem a szülésznőre,de nem mondott összeget.Amúgy én is és a tesóm is 20 000-et adtunk.
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok. Már csak 8-at kell aludnom apácska nélkül.

Krixta! Gratu a lakcímkártyához! Hát nemsokára babázhatsz! Már minden megvan, mindent beszereztetek?

Márti! Gyere ám, ha végeztél UH-n.

Szilvi! Szerintem is telefonálj, hátha tudnak adni pár nappal később időpontot. Megérné! Tegnap voltál a skálában táskát nézni /venni?

Andesz! Még mindig jobbulást!!! Gyógyulj meg gyorsan!!

Ani! Apácska hogy van? Fájdogál a háta még?

Vicuska, Bessy még ezerrel megy a drukk! Tényleg mai hőd Vicuska?

Kata! Úgy 20hét múlva már én is tudok szülésznővel kapcs.os infot adni. Az nem jó? :D :lol:
Puszi!
n.k.ildi

Szóval Csajok:
1. regisztráltok az http://easyrider.try.hu/ oldalon.Majd bejelentkeztek.
2. Az előadók sorában megtaláljátok a Gyereksarok címet ,azon belül pedig a Babazene 1,Babazene 2,Babazene 3 című albumot.
3. Rákattintasz arra amelyiket leszeretnéd tölteni
4.Ekkor megjelenik az oldal alján,bekeretezve egy kód,na ezt kimásolod és fentre a keresőbe beilleszted és megnyitod az oldalt
5.Ha jól csináltad,megnyílik egy RaphidShare című oldal
6. Itt lesz egy táblázetszerűség ahol a 2. oszlop alján ott van,hogy free,na erre kattintasz

Mindjárt jövök és írom tovább.
Vendég

Andi
Köszi a vigasztalást! Nagyon el volt maszatolva, azzal próbáltam vigasztalni, hogy az egészet DVDre veszik és nem marad le semmiről.

Kata, Gabi
Tudom, hogy nem bántanának, de majdnem mindegy. Hétfőn már megy is tovább dolgozni és valószínű, hogy ismét 3 hétig odalesz. :(
Holnap délután meg házikót nézünk, majd megyünk szegedre...

Ildi
Igen, voltunk Mártival skálázni, egy kék pelusozószatyit a magamévá is tettem. :)

Ismét találkoztam némi barnival, beszéltem a leendő szülésznőmmel, azt mondta, hogy RL dolgozik, nyugodtan hívjam fel. Ő a méhszájsebre gyanakszik, de a biztos, ha felhívom. Azzal riogatott, hogy nem fog engedni tovább dolgozni, csak pihizni. :?
Vendég

Szilvi!
Nem is jó, ha ilyen sokat dolgozol! Sajnálom a barnit. Mindenképp hívd fel RL-t.
A tatyónak örülök. Ügyes vagy.
n.k.ildi

7.) Szóval miután rákattintasz a free feliratra,megjelenik egy oldal ahol a "Download ticket reserved..."feketével kiemelt szöveg után Látod,hogy viszaszámol a gép,ha eléri a 0-át különböző letöltési módok jelennek meg itt én a "Download via teleglobe"-t szoktam kiválasztani,majd beírod a "here:" után a fölötte levő kódot.Majd kattintasz a mellette levő letöltésre.
8.,Ezek után megjelenik egy ablak ahol a "mentés lemezre" választod.
Ezek után elkezdi a gép a letöltést,és ha végzett,nincs más dolgod,mint a letöltött Zip. fájl-t kicsomagolni (szóval a könyvecskékre jobb klikk majd Az "Extrack to..."felirat)

Remélem nem voltam nagyon bonyolult és sikerülni fog.Sok sikert hozzá.

(Ja,van olyan,hogy nem kezd el visszaszámolni(7.lépés),ilyenkor kicsit késöbb meg kell próbálni megint)
Vendég

Köszi Gabi. Egyet sikerült letöltenem, mert kiírta, hogy elértem a "letöltési határt ingyenes felhasználóknak". HA minden jól megy, 15 perc múlva talán enged letölteni még...

Andesz, jobban vagy már??

Szilvi, hidd el, pihi lesz a vége. Szerintem nem is ártana. Ahogy írtad, hogy felidegesítenek, meg ilyesmi, nem tesz ez jót neked....

Ildi, 20 hét múlva?? Talán még belefér... :wink: ha nagyon összeszorítom a lábaimat :wink:

Kép

Kép

hoppá

Szilvi!
Grat a pelusozó tatyóhoz.Hát... nagyon rossz lehet Neked,hogy ilyen sokat van távol a párocskád,én biztos nem bírnám ki.Ha megszületik a bébi akkor is külföldre fog járni?
Sajnálom a barnit,de tényleg jobb lenne,ha inkább otthon pihiznél és nem a melóhelyen stresszelnéd magad.A legfontosabb most a kisbabád!
Vendég

Kata!
Látom ügyi vagy,lehet nem is kellett volna ilyen részletesen leírnom :lol: :lol: :lol:
Vendég

De, Gabi, nagyon jó, hogy leírtad!! Köszi!! Csak néztem :shock: , hogy melyik letöltési módra kattintsak.... Ja, most hallgatjuk Gerivel :wink: a babazenét, és itt nyomul a pocimban.... :P Nagyon jó. És komolyan engem is tök nyugtat!!!!! :wink: Szuper, mégegyszer köszi!! :wink:

Szilvi, a Skálában nem volt szürkés-barnás tatyó??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Kriszta, huha minjá, bármikor szülhetsz. :)

Vicuska, kérünk szépen hő jelentést!

Márti, már az UH-on vagy (ha nincs csúszás). Gyere majd mesélj, képet is kérünk ha van.

Szilvi, sajnálom hogy apácska nem lehet ott a 4D-n. Majd együtt megnézitek otthon és te szépen elmagyarázól mindent. Mi is mindig így vagyunk a sima Uh-al. Szólok neki előre mikor lesz, de valami mindig közbejön, de sabaj felvettem és otthon elmondom neki. A barnit tessék megnézetni, nemám valami gond lesz. A munkát meg abbahagyni ha megerőltető, nem ér annyit az egész!

Tand, én még nem beszéltem a szülésznővel, de arra én is kíváncsi vagyok hogy mennyit is kell neki adni. Max én is 20.000 adnék neki (de ez a max)

Ildi, köszike kérdésed apa megvan, fáj neki folyamatossan, de azért jól tűri. Neked se kell már sokat kibírnod. :)

madiani

Örülök Kata,hogy sikerült és hogy tetszik Geri bébinek is,hallgatsd sokat,biztos megismeri majd,ha kibújik az odujából :D
Vendég

Szép napot!

Gabesz,Kata! :lol:
hát én nem vagyok ilyen számítógép zseni,hogy ilyeneket töltsek le :oops:

Szilvi!
most akkor mi van ezzel a barnával?dokink mit mondott? :roll:
nekem se M-val csinálta az inszemet,hanem BB asszisztensével(tudja vki a nevét?hosszú fekete hajú lány és nagyon kedves) :shock: furi... 8)

Hőm lasan(mint a csiga) de biztosan tör az egekbe :wink:

Kép
Vendég

Ani!Szerintem a 20 000 elég van aki 15 000 -et ad vagy még kevesebbet.Mondjuk én nagyon elégedett voltam,ja és persze a szülésznő csinál mindent,én úgy érzem ez nem igazság,mert ő érdemelné a több pénzt.De hát ez van.
Vendég

Ani!

párodnak:
Kép

Szilvi!

majd megnézi dvd-n!tényleg,ha megszülsz is ilyen sokat távol lesz? :shock:
Vendég

Vicuska, szépen megy felfelé a hőd!! :lol: BB asszisztense (aki szülésznő) Bognár Beáta.

Kép

Kép

hoppá

Vicuska!Csak így tovább :D :wink: :wink: :wink: !!!
Már épp hiányoltalak!
(Amúgy én se vagyok sz.gép zseni.)
Vendég

Persze Gabi, tudom hogy igazságtalan. Bár engem az is bosszant hogy Schwarczi fix összeget mond, ez pofátlanság. De mégis őt fogom választani. Én is inkább a szülésznőnek adnék többet. Viszont van egy keret ha 50 a dokker sok már nem marad a szülésznőnek (max 20), ez van sajna.

madiani

Gabi
4 év alatt volt időm megszokni, hogy keveset van itthon. Előnye és hátránya is van. Ha Titababa megszületik, akkor itthon lesz pár hetet, áprilistól meg csak rövid fuvarokat vállal be, nehogy lemaradjon valamiről. :)

Kata
Nem volt, 2 zöld tatyó volt még.

Ani
Nem erőltet meg a meló, az ücsörgésbe nem nagyon lehet elfáradni.
RL pár pedzegette ezt a kérdéskört, hát... Nem tudom, mit fog most lépni.

Vicuska
12 után tudom majd felhívni, mert valami értekezésen (vagy walami hasonlón) van.
A hosszú, fekete hajú csajt láttam, de nem tudom a nevét. :( Mariann szőkés, göndörhajú csajszi.
Vendég

Ani!
Én is így voltam ezzel.

Na megyek,szopiidő van :lol: :lol: :lol:
Majd jövök
Vendég

Olyan gyorsan írtok, vagy én vagyok belassulva? :D

Vicuska
Tudunk péntek este mozizni. :)
Szeretne a szülésen ott lenni, nem akar lemaradni. Kérdés, hogy utána mennyit lesz oda.
Az év úgy indult apának, hogy rajta kívül az összes emberkét kirúgták, mert nem voltak megelégedve a munkájukkal (felesleges kilómétereket mentek és gyanús volt az üzemanyagfelhasználás...). Eddig meg vannak elégedve a munkájával, remélem, így is marad.
Vendég

Szilvi, akkor sikerült átteni a 4d időpontot, vagy csak félreértek valamit??

Kép

Kép

hoppá

Kata
Beszéltem apával, nincs értelme áttenni az időpontot. Ha nem ér haza, akkor megyek egyedül és majd este mozizunk egyet kettecskén. :)
Vendég

Nem tudjátok hogy a 4D helyetesíti 3. kötelező UH, ha ugyanabba az időpontba megyek? Vagy ez csak pletyi?

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?