Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak éppen takaritás, mosás, főzés stb.../szokásos dolgok
/
Ancsi: nagyon jók a képek, apa büszke lehet, nagyon szépek a csajszik!
Ti hogy álltok már fogilag? Mászik már a picurotok? Fordulás?
Ma Csengi reggel az ágya aljában verdeste a lábával az ágyvédőt, /még jó, hogy oda is tettem
/ igy mondhatom, hogy elég sokat kúszott hátrafelé,mivel a kiságya tetejében szokott elkezdeni aludni.
Hasról hátra fordulunk szépen, jobban szeret a jobb oldalára fordulni, és úgy tovább a hátára, a baloldalát fejlesztem neki egy kicsit, változtatom a helyét a kiságyában, alszik a baloldalon és jobboldalon a kiságyban játszik /mármint amerre a lába szokott lenni, ott a feje/
Ancsi: ti voltatok kontrollvizsgálaton a csipővel? Rátetted rendesen mindig a gatyót?
Bevallom én nem mindig adom rá a gatyót, /igaz ő mindig hason alszik, ami fejleszti a csipőjét/ de olyan nagyon sir, hogy úgy sajnálom.
Fülbevalót mi is most vettünk neki rendes hagyományos kapcsosat, /mivel ahogy te irtad, hogy kinőtte a lányod, ezt akartam elkerülni/ mert az 1-2 éves koráig is jó, tehát nem kell váltani. Mi a sétálóutcán a Centrum mellett vettük, ott van a fagyizó, aztán mellette egy farmerbolt, /de ne kérdezd, hogy hogy hivják a boltot, mert nem tudom, anyu nézte aztán mondta, hogy a harmadik bolt / 4980Ft-ért vettük, még elég elviselhető ára volt, egy szivecskében van egy kék kő /mivel neki is kék a szeme, mint apának/.
na megyek, mert még aludni is kellene. puszi lusti