Sziasztok!
Mágnes
De jóóóóóóóó hallani felőlletek!
Látom hogy lassan kezdődik a tesó projekt! Remélem, hogy nektek is olyan gyorsan összejöjjön mint nekünk
!!!!!!!!!
szülés utáni hazamenetel: hát szerintem ez függ attól is hogy ki a dokid, illetve hogy hol laksz, legalábbis nálam számított, mert én mindkét esetben császár után az 5.-6. napon mentem haza varrat szedés után, hogy e miatt ne kelljen istenháta mögül párnapos gyerekkel újra pestre utazni.
csaszi utáni járkálás: számomra horror volt, de mindkét esetben ahogy reggel felkeltettek zuhanyozni én utána már max csak leültem, mert fekvésből felkelni az tényleg
, de ha csak leültök ill. járkáltok szerintem sima ügy, így én így csak éjjszaka feküdtem, amúgy pedig csak járkáltam és ültem.
gyerekágyas nővérkék: hát igen itt sem mindegy hogy az ember lánya melyik szobába kerül szoptatás és baba ellátás ügyileg, mert 1 babás nővérre jut 2 szoba, mikor 2006-ban Ákos született akkor a gyerekágy patológiás végén voltam, és aki ott volt, ill. van az nem volt segítőkész, de most Áronnál tavaly a folyosó másik végén voltam, és aki itt van az imádja a gyerekeket, és mindent megmutat, illetve válaszol a kérdésekre, ill. pl. nálam volt olyan is hogy bement a csecsemős dokihoz és megkérdezte ha nem tudott válaszolni és visszajött és elmondta hogy mit mondott a doki, amúgy pedig tényleg sajna a tájékoztatás az nagyon rossz,
mert pl. októberben mikor Áron született másnap mentem érte, és ekkor szembesültem vele hogy a gyerekem a PIC-en van, senki nem szólt hogy oda viszik - igaz csak megfigyelésre és délután már meg is kaptam.
Én többek között ezért is választottam a klinikát - a PIC - miatt, mert nem mindegy hogy milyen messze van, , mert ha én a kijelöltben szültem volna (Esztergom) akkor a PIC vagy Pestet vagy Győrt jelenti, tehát bármi történhet órák alatt, itt pedig csak max 1-2 perc, illetve ott van akár rögtön a PIC-es orvos is.
Szoba - fürdő - wc állapotok: túl kell élni azt a pár napot, már akinek az, mert nekem mindkét esetben összesen jó 4 hét volt, úgyhogy azt a pár napot (3-4) szerintem bárki kibírja a babája érdekében!
Sziasztok
erika