Új privát üzeneted érkezett!

De. hidd el csipi, pszichológiai szempontból nagyon fontos hogy tudd, nincs a férjednek kettős személyisége! Ez ugyanaz az ember. azt elhiszem, hogy akkor máshogy viselkedett, de ugyanaz az ember.

könnyebben feldolgozod és megérted a helyzetet, ha tudod hogy ez ugyanaz az ember.

ez egy védekező reakció ilyenkor, hogy azt mondod nem ugyanaz az ember, és lassítja a feldolgozást és elferdíti a dolgokat.
nem bántani akarlak, meg nem vitatkozni! (csókos szmájli)

Kép

Kép
rejo

tudom, hogy ugyanaz az ember....de megváltozott.....úgy ahogy én is ( nem is kettős személyiségre gondolok ) ...és ebben a felállásban nem megy a dolog
Jó férj volt, én jó feleség voltam..........
Mindentől függetlenül csak jót kívánok neki, mert tudom, hogy ő is megtalálja majd a neki megfelelő társat és életet mint ahogy én is....de mi kapcsolatunk már nem műűködik...és ami nem működik azt nem lehet erőltetni

És nem bántsz, és nem vitatkozol.. :) :) ..csak őszintén írsz :) :)
csipi78

de nem értem, ha jó férj volt, te jó feleség voltál, nincs harmadik...

az ilyen eseteket helyre lehet hozni. én nem hiszek ebben a nem működik dologban. és akkor ha a következő sem működik, (éppen abban arossz periódusban) akkor azt is lecseréli az ember? semmi nem működik magától energiabefektetés nélkül.

Eric berne könyvét ezért szeretem, A szeretet művészete a címe. Azt írja benne, bárkit lehet szeretni, és mindenkit nehéz szeretni. azt írja, gyakorlatilag tök mindegy kihez megyünk hozzá (ahogy azt a világ 3/4 részében több milliárt fiatal teszi, Indiában, afrikában szb) mindenkit melós lesz szeretni! :lol: sztem tök igaza van. nekem ezért nem tetszik csernus könyve.

Kép

Kép
rejo

Csipi: rettentően sajnálom! kitartást és sok erőt kívánok neked!!!!
és gratula a vizsgákhoz!!!!így legalább kevesebb időd maradt búslakodni, igaz biztos nehezebb volt tanulni is , de lekötötted az agyad teljesen!! ügyi vagy!! gratula!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Jaj lányok, tudom hogy lassan én leszek a topic könyvajánlója!;-) De van egy könyv ami nagyon-nagyon sokat segített túlélni a válásomat: A válás lélektana 1986-ban jelent meg a könyv, Csipi nagyon sok szeretettel ajánlom neked!
Vendég

Az a baj, hogy mi már 1 éve elhidegültünk egymástól........mint két barát/testvér úgy éltünk egymás melllett. Én mostam föztem ...stb...ő ha ritkán haza jött( nem dolgozott) akkor aludt, vagy az anyjához ment......
Közös program néha a vásárlás volt......ennyi
állandóan az anyja magánéleteét kellett pátyolgatni ( rosszben volt az élettársával akivel eltartásit kötött, de mikor ki akartuk fizetni és menjen el, akkor visszakozott...+ kötött mégegy eltartásit...)...
Apukája öngyilkos lett, anyja ezzel lelkileg zsarolta - mert tudta, hogy részben ő kergette bele a férjét......mindig az unoka téma......meg hogy kényszeresen járjak templomba......és ha ellent mondtam akkor sértődés...durca vita.................
és minden hónapban megkaptam, hogy hálásnak kell lennünk neki, mert ő értünk feláldozza az életeét........amire én nem kértem......és 5.5 évig oda dolgoztam , anyósom nevén van a lakás és a lepusztult romos lakásra kb 4 milliót költöttünk...és most nekem kell hálásnak lennem, hogy ott lakhattam....
és a férjem inkább az anyja életével foglalkozott mint a sajátunkkal
És ez volt az utolsó 1 év ( de már előtte elkezdődött)
Bocs lányok...de most csak úgy kijött
csipi78

tegnap voltunk szülőknél, elmondtuk a nagy hírt.
anyu tiszta könnyes volt, apukám végig bazsajgott, öcsém tök meghatódott, h ő lesz a tanu és öcsém párja olyan izgalomba jött, h ruha, esküvő és ugye őt is meghívjuk.... nagy volt az öröm!!!
aztán jöttek párom szülei. első 10 perc ott is felhőtlen volt, koccintottunk a nagy hírre, majd jött a feketeleves. anyósom (akit nagyon szeretek, és ő is engem) elejtett 1-2 megjegyzést, amit inkább nem előttünk kellett volna . ez kicsit a kedvemet vette, hazáig puffogtam és után lehúztam egy pohár bort és azt mondtam, h semmi nem fogja a kedvemet venni. :twisted:
a 10 perc felhőtlen öröm után anyósom elkezdett számolni és kicsit kétségbeesett. :twisted:
de ma már lefoglaltam a máj 17-e 14órát az anyakönyvvezetőnél és tök boldog vagyok!!! :lol: már csak a 14 és 17 óra volt szabad! :shock: uh gyorsan kell az éttermet is lefoglalnunk :!:
bocsi, h hosszú lettem! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csipi, az a jó ha kijön! Írj csak nyugodtan!

Czinkeb, hipp-hipp hurrá május 17! Nagyon szép hónap a május, szeressem!;-) Vonalzót nem csinálsz?
Vendég

szegény Csipi!!

egyébként olyan nehéz egy gyereknek (független, h ffi v nő!).
2 tűz között van. szereti a szüleit és szereti a párját. és nehéz 2 közül választani.
annó a szüleim (leginkább apukám ! ) nem szerette a párom. kb 5 éve kezdte elfogadni, és amióta 2 éve elköltöztünk és látják, h nagyon jól illünk egymáshoz, és milyen jó nekünk azóta nagyon jó.
előtte, meg csak ellen próbáltak hangolni, de én ellenálltam és kitartottam (és nagyon jól tettem!) . sok gyerek inkább a szülőre hallgat.
ellenben, ha a párom rosszat mond a szüleimre, ugrom mint az anyatigris ! de a páromat meg a szüleim előtt védtem annó (most már nem kell szerencsére évek óta)

szóval nagyon nehéz jó gyereknek és jó párnak lenni egyszerre és mind2nek megfelelni!! - legalábbis szerintem :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb!
Rá se ránts, az a te napod lesz, és minden a legnagyobb rendben lesz :)
csipi78

Csipi, Rejo!

Én megértem Csipit! Vannak dolgok amik már nem visszafordíthatók!
Nálunk is volt olyan pont amikor úgy éreztem már menthetetlen a dolog, mert már nincs mit megmenteni! Hiába tudod, hogy kihez mentél hozzá, bizonyos élethelyzetek olyat hozhatnak ki az emberbôl amit nem lehet elôre látni. Szerencsére nálunk megoldódott, de ez nem az én érdemem! Az élet kegyes volt hozzánk...
lona1

én soha nem kértem a párom, hogy válasszon kettőnk között......ilyet nem kérhet egy ember......
az én családomat soha nem fogadták el igazából. annyiszor megkaptam anyósomtól, hogy ő jobban szeret engem mint a saját anyám + testvérem......nekem ezek nagyon fájtak, de nem szóltam és azóta sem szóltam rá semmit.........
jól kijöttem anyósommal, szerettük egymást ezek ellenére......és sok mindent el fogadtam. egszer sem vitáztam vele....sőt volt hogy én küldtem hozzá a fiát.......
Mikor hazajött külföldről, lementünk anyósomhoz, majd hazamentünk és végre hónapok óta összebújtunk..anyósom telefonál, hogy egyedül van, magányos mi nem szeretjük....na akkor kisfia megy hozzá pátyolgatni.....én hálás voltasm ha 2-3 hetente láthattam a családom 1-2 órácskára.......
ezek nagyon fájtak......
most már mindegy.
Nam a válás a baj, hanem az, hogy olyan szép csandben indult az egész.....most miért kell anyósomnak a fesztivált csinálnia........
csipi78

Sziasztok Kedves Topikosok! :D

Új vagyok itt, nemrég kezdtem el olvasni a PCO-ról, erős a gyanúm, hogy nekem is az van... :cry:
Nálunk még nincs napirenden a babaprojekt, de 1-2 év és aktuális lesz. Addig is szeretnék teljesen tisztába lenni a szervezetem eme problémájával, és elmennék pár szürőviszgálatra.
Egy kérdésem lenne, ha tudnátok segiteni.Szeretnék Pécsen olyan nőgyógyászhoz, vagy endokrinológushoz menni aki jól ismeri ezt a szindómát és felismeri a tüneteket, valamint hatékony kezelést tud biztosítani. Sajnos nagyon sok negatív tapasztalatot olvastam ezzel kapcsolatban a topikokban, ezért szeretnék jo szakemberhez kerülni.Ezért kérem segítsen, aki szintén pécsi, vagy esetleg ismer hozzáértő pécsi orvost, kérem írja meg!Nagyon sokat segítene vele! :lol:
Előre is köszi a segítséget!Továbbra is olvasom rendszeresen a fórumot!

Üdv:Furamokas
furamokas

SŐT... szerintem ha nem így alakult volna, akkor szépen csendben elváltunk volna, és lett volna arra esélyünk, hogy esetleg újra egymásra találjunk ha az van megírva....
de ezek után a megaláztatások, és egyebek után nem sok az esély rá
csipi78

Csipi: sajnálom! nem kérted soha, h válasszon a párod, de ő megtette :oops:
egyébként ezt a választást képletessen kell érteni!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

nézd, én úgy gondolom, hogy ebben a helyzetben ezt látta a megfelelő "választásnak".....az igazat, pedig az idő fogja megmondani ( hogy jól döntött(ünk) vagy nem)......és vagy időben vagy túl későn jövünk rá...

De aranyosak vagytok, hogy így elviseltek......néha én sem viselem már el magam :D :D
csipi78

NE BOLONDOZZ!!! EZ MÉG VICCNEK IS ROSSZ!!! :twisted:
szerintem jó terápia , ha kiírod magadból a dolgokat!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Tücsi!
Jó a szöveged.............. Én is imádom a Magna Cum Laude-t!!!!!!!!!

Csipi!
Ölel, ölel! És még mindig!!!!

Rejóka!
Ő (volt férjem) nem változott, de én nagyot....... Többet és mást akartam, még akkor is, ha egyszer már elígérkeztem a "jóban-rosszban" felé! Én még mindig azt mondom, hogy meg sem érdemeltem, hogy ilyen jó emberrel élhettem 15 évet, és ahol tudok, most is segítek neki! Persze ezt nem lehet Csipiék esetére totál ráhúzni. Én azt éreztem, hogy vagy megyek, vagy a "keresgélés közben" hagyom, hogy rommá zúzzanak, alázom porrá őt és magam is, leszek alkoholista és idegbeteg, mindezt azért, mert az, akihez hozzá mentem, nem változott velem.........
Uhhhhhh nagyon nehéz dolgok ezek na..................
Vendég

Sziasztok!

Csipi: Elég kevés válás sikerül úgy, hogy szép csendben megtörténik és mind2 fél megy tovább a maga útján.
A vizsgáidhoz gratulálok! Remélem hamarosan megadja neked az élet azt, ami boldoggá tesz ;)

Kép

Kép
bettica

Tücsi: sajna nem tudok vonalzót csinálni! :oops: azért nincs cn-os sem. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Csak gyors bekukk, most értem haza, aztán megyek hajat mosni és a dokihoz...Czinkeb csináljak neked vonalzókat?
Vendég

MHMHMHMHMH :oops: :oops:
milyen dokihoz mész? a kistarcsaihoz! remélem vállal és jó lesz!! majd gondolok rád!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

most próbálkozom! :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

nem sikerült! :roll:
a profilon belül hova kell beszúrni a link címet, h felrakja a vonalzóm? :?:
köszi :!:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb: Az aláíráshoz... én az [img]-től%20kezdve%20másoltam%20be[/img] -ig...
Remélem sikerül ;)

Kép

Kép
bettica

most miért nem jó vajon??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Czinkeb, így másold be őket:

Kép
Kép

Kép

Kép
bettica

az aláírásomnál a html ki van kapcsolva, lehet, h az a baj??
hogy tudom bekpacsolni???

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

de hülye vagyok :oops:

szóval a sorok elejére tedd oda, hogy [img]a%20végére%20pedig%20azt,%20hogy[/img]

és tökéletes lesz ;)

Kép

Kép
bettica

a html nálam is ki van kapcsolva...

Kép

Kép
bettica

Sikerült!!
Ügyi vagy ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica: köszi!!! :wink: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

czinkeb.

Igazán nincs mit :)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok, megjöttem a dokitó...Az előbb jól kisírtam magam így most megpróbálok nektek írni: az van, hogy a bal oladalamon van megint egy 4,5cm-es ciszta mondtam a dokinak, hogy nem lepődöm meg szinte mindig van 4-5 cm es cisztám amit mondott azután már nem voltam olyan nyugodt: teljesen ledöbben, hogy így stimuláltak, hogy nem műtötték meg a cisztámat, mondtam, hogy ez nem ugyanaz a ciszta, ki szokott durrani és kiürül, azt mondta, hogy attól, hogy kiürül a kérge (nem ezt a szót mondta csak én így értelmeztem!) még ott marad és így soha nem fogok tudni teherbeesni! Na, ha ez még nem lenne elég, átvitte az UH fejet a jobb oldalamra és nem hittem a szememnek, de ő is megerősített abban amit láttam: több apró ciszta volt benne...Iszonyatosan dühös vagyok az orvosaimra, úgy érzem elvették tőlem a legszebb éveimet azzal, hogy folyamatosan növelték a hormon adagjaimat tök fölöslegesen, sőt ezzel még nagyobb kárt téve bennem!

Holnap reggel kell bemennem a kórházba vérvételre meg röntgenre, hogy a doki minnél előbb meg tudjon műteni...

Czinkeb, szépek lettek a vonalzóid, ugyi vagy!:-)

Bettica, a múltkor láttam a másik topicban a poci fotódat, nagyon szép, és csinos vagy!!

Puszi nektek!
Vendég

Tücsi :D
Én annyira nem értem ezt az egészet.
Hogy hogy ottmarad a "kérge"?

Ez nekem annyira lila?
Hiszen itt minden hónapban újabb és újabb petesejt-kezdemények, amelyek nem fejlődnek ki teljesen, nem?
És nem egy ciszta, ami újra és újra visszanő?
Bocsi, hogy ilyen érthetetlen vagyok, de tényleg nem értem. :oops:
Vendég

cherry, sajnos én sem tudom eloszlatni a lila ködöt! Az igaz, hogy nem ugyanaz a ciszta nő vissza, de a bent maradt valami miatt ami új tüsző érik az sem lehet jó minősségű és akkor gondolom abból is ciszta lesz! Valami ilyesmit mondott, de akkorra lepergett előttem az elmúlt 11 év (tényleg annyit jártam a ciszta miatt dokihoz, hogy más ember a zöldségeshez nem jár ennyit) és elborult az agyam!:-(
Vendég

Czinkeb!
Nagyon jók a vonalzók! :wink:

Tücsi!
Nem is tudom, mit mondjak.Már megint az orvosok... :evil: Kiknek a kezében vagyunk???Annyira pocsék újra és újra ilyeneket hallani. :(
Tetszik nagyon az új idézeted! :wink:

Mai hőm is még 36,9 Nem mertem tesztelni. Ez borzasztó lányok.Én eddig türelmes embernek gondoltam magam... Gyakorlatilag most van életemben először miért izgulni, és bár úgy indultam, hogy majd kiugrottam a bőrömből a pé-től, és hogy lesz spontán mensim, de most mégis azt szeretném, ha inkább nem lenne :wink: És ez elég idegörlő, hogy nem tudom, mikor volt pé.Csak saccolni tudom. És csak 5 napja mérek.
Ne értsetek félre, nagyon fogok örülni annak is, ha megjön, csak akaratomon kívül mégis reménykedem egy kicsit, ez most azért van, mert ez az első esély, vagy ez mostmár mindig így lesz :shock: ??? Gyanítom igen. Ezt kéne elkerülni, például azzal, hogy most kell először és utoljára reménykedni, izgulni stb. :wink:
36,9 ; 36,9; 36,8 ; 37,0 ; 36,9

Kép
Kép
zazzy

Visszaolvastam, hogy hova saccoltam a pé-t(30 vagy31.napra)és most vettem észre ÁGI a gólyás üzidet!Nagggggggggggggyon jó!!! :lol: :lol: :lol: Nem tudom, hogy kerülhette el a figyelmemet...

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Csak nyugi. Még korán van. :D Legalább két napot adj még magadnak, ha kb. tuti hogy a 30. napon volt pé és apával együtt is voltatok. :D Ha babás vagy, ezen a két napon nem fog múlni semmi, max. egy csomó idegeskedéstől megkíméled magad. :wink:
Remélem ez valami nagyon jó kezdete és ha most nem is sikerül még, ezentúl minden hónapban csak úgy fognak potyogni a PÉk. :wink: Én szurkolok neki. :D

Czinkeb.!

GRATULÁLOK! :lol:
Csodálatos nap lesz! :D

Tücsök!

:(:(:(:(:(
Együtt lóg az orrom Veled. :(
Tudom hogy ez most sovány vigasz, de én speckó próbálok arra gondolni hogy az eltelt idő nem veszett kárba, mert érettebbek lettünk általa és ha lehet, még nagyobb szeretettel várjuk a babát. Az idő formált minket, új gondolatokat, érzéseket adott és ez a baba hasznára fog csak válni, ha már velünk lesz.
A lapartól mit vár a dokid? Mit fog csinálni?

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!!!

Kép[/quote]

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Furamokas, http://www.pco-szindroma.hu/
érdekes, hasznos
> orvosajánló

Jól teszed, hogy már időben utána jársz a pcos-nak!

Csipi, nagyon sajnálom! Kitartást!

Tücsi, :( Hátha a műtét sikerül.

Kép
mamint

Tücsi, remélem neked is szerencsét hoz a lapar, mint nekem!
Vendég

Tücsi, sajnálom! :cry:
Most már jó kezekben vagy, meglátod, műtét után hipp-hopp babás leszel!Nagyon szorítok Neked, hogy minden jóra forduljon!

Lányok, megmutatom Nektek is az első sztárfotót:

Kép

KETTEN VANNAK !!!!!!!!
Vendég

Furamokas!

Írtam privit!

Tücsi!

Szerintem ne keseredj el!
Lehet, h. jobban is jársz, ha végre körülnéznek odabenn!
Ha még nem volt átjárhatóságid, akkor lehet, h. érdemes lenne egy füst alatt azt is megnézetni!
(Csokoládé cisztát emlegetett esetleg a dokid?)

Zazzy!

Igen, innentől minden ciklus második fele egy tömör izgalom lesz! :(
De én bízom benne, h. nem kell többet izgulnod! Vannak elég sokan, akiknek ilyen első PÉ-ből lett babájuk! :wink:
De felesleges elkeseredések elkerülése végett szerintem 4 nap múlva tesztelj csak!

rambóka

Tücsi
Eddig neked nem voltak pici policiszták?
Sajnos nekem már volt laparom, de nem sokáig maradtak tisztán a petefészkeim. Kb 6 hó után kiújúlt.
Persze én ezt most nem azért mondom hogy elkeserítselek, de szerintem neked így most nagyobb lesz az esélyed arra, hogy ha kitísztitanak akkor úgy is maradsz, hiszen gondolom fogod mellette szedni az Avandia gyogyit.
Ne keseredj el, hiszen minden rosszban van valami jó.
Soha nem tudhatjuk hogy ,mi miért történik úgy, ahogy történik.

Amúgy én is bajban vagyok ezzel a vonalzóval, én mindig idézetként teszem be a hozzászólásomba.
Az aláírásoknál (a profilban) nem tudom beírni nem engedi. [ <-- ezt a jelet (kapcsot) betudom írni, de a másikat ( az ellenkezőt) hiába próbálom , nem engedi valamiért.
Amikor beütöm ( a kapcsot) akkor a kruzor ( nem tudom hogy jól írtam-e le) felugrik a googl-ba, ti hogy csináltátok?
Remélem érthető vagyok.

Kép

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Lányok, holnap csütörtök, pénteken 2 hete lesz, hogy voltam vérvételen, akkor 6 fölött volt a progim. Az jó sok nem?
Előfordulhat, hogy a luteális fázis 14 napnál több? Mert még mindig nem kezdett el esni a hőm. 36,7 volt ma is. :shock:

Kép
mamint

Előfordulhat, terhesség esetén... ha pénteken is magas a hő, az jó jel!
Vendég

Mamint!

Nekem is ez jutott eszembe, ami Norkának. Van olyan 200 akárhány napos luteális fázis is, csak azt terhességnek hívják. :lol: :lol: :lol:

Drukkolok Nektek nagyon! :D

Monee

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Csipi!
Ölelés!!!
De egy észrevétel: amikor kirobbant a hír, h külön mentek, akkor attól "rettegtél", h így a vizságid sem sikerülnek majd..... de mégis sikerült! Vagyis nélküle is megy az élet és ahogy látom, sikeresen! gratulálok!!!!

Czinkeb!
A május naná, h jó!!!! :wink: Mire nekem lesz az esküvőm, addigra te már el tudsz majd látni okosságokkal :lol:

Mamint!
:shock: .... :wink:

Luca!
Dupla öröm? :wink: Gratulálok!!!!

Bettica!
Hihetetlen, h már te is túl vagy a felén.... :shock:

babszika

Luca! nahát! gratulálok az ikrekhez!! :lol:

Stimuláltak valamivel, vagy abszolút spontán a két babó?

tücsi!

Én azt nem értem, kaáliba jártál ugye? már bennük sem lehet bízni? pedig ott elvileg profi szakemberek ülnek...hmm.

ilyen nagy cisztát tényleg meg kell műteni, főleg ha állandóan van és problémát okoz. a sok kicsit nem érdemes. de ez lehet hogy PCO-tól független, ez a nagy ciszta. teljesen le vagyok döbbenve!

Sok-sok drukkot küldök neked!!!

Kép

Kép
rejo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?