Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika2!
Köszi az infót. Nagyon drukkolok Neked!

Boglárka!
Valóban most kezdtem szedni a Clostyt. A mellékhatását ismerem, de sajna nem sok választási lehetőségem van, mivel a peteérésem nagyon gyatra, s a pco miatti cisztáktól elzáródhat (vagy már elzáródott) a petefészek.
Max két hónapig fogom szedni. Hátha segít. Első körben ezt próbáljuk meg.

Éva!
Még hogy feladni! Soha!
Lehet, hogy megtalálták a problémádra a megoldást? Milyen UH-t fog csinálni a doki?

Rita
Krita

Kinga!

Most olvasom csak! Kép Kép Gratulálok a kismanóhoz!
Szerintem ez már tuti biztos jel! Kép)
A férjed tudja már?

Rita
Krita

Csajok bocsi de a listát csak elrontottam.
Helyesbítés!

Pati: 7 c 38 cn Budapest 22 év
Kinga:1c 29 cn Maglód 33év
Jázmin: 25 c 25 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 21 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 19 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 16 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 15 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 6 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 2 cn Budapest 31 év

Kinga!
Szorítok, hogy terhes legyél, de szerintem való-
színû hogy már az vagy. Olyan jó neked, úgy cse-
rélnék veled.

Andi
Andy

Éva
Megint ment egy levél, de vissza is jött. Küldtem másnak is, de Ö megkapta. Ezek szerint nem nálunk van a baj. Nincs véletlenül másik e-mail címed?
Gabi
Bánhidi

Szia mindenkinek!

Kinga nagy gratula neked!KépKépKép

Magamról távirati stílusban csak annyit, a hõm reggel 36.6 volt, és a reggeli wc-látogatás eredménye alapján ez a hónap nem a miénk.

Ujka
ujka

Erika2!

Ezt a Maca-Vibet te magadtól kezdted el szedni?
Nem kell megkérdeznem a dokit, hogy mit szól
hozzá?
Mikor mész dokihoz?
Hányadik napon tartasz a ciklusnak?
Szorítok neked!
Andy

Gabi!

Nincs másik címem. Megpróbálok szólni az itteni
számítástechnikusoknak, hátha tudnak valamit.
Nálam is történt olyan, hogy a levél, amit
küldtem neked, azt visszakaptam.

Rita!

Nekem hüvelyi uh. lesz, mert eddig csak
olyankor végezték uh-val, amikor Clostyt szedtem, most megnézzük, hogy mire képes a szervezetem
gyógyszer nélkül.

LÁnyok!
Hagy kérdezzem már meg tõletek, hogy nálatok
az a nyák a peteérés idején jelentkezik pontosan?
Mert engem aggaszt, hogy nálam a nyák és a pete-
érés nem esik egybe.

Pusz

Éva
Éva

Gabi!

Csináltam egy freemail címet magamnak.
Nem tudom fog-e mûködni, de próbáld meg.
A címem: torta26@freemail.hu

Várom a levelet.

Éva
Éva

Sziasztok!

Nem tudom elmlékszik -e rám valaki, annak idején én is itt koptattam a billentyűket. Közben terhes lettem, de a baba 8 hetesen elhalt. Műtétileg eltávolították, ugyhogy azt hiszem én is ide tartozom.
Indigo
indigo

Erika2!

Amikor nekünk sikerült a baba nekem is olyan görcseim voltak mintha meg akarna jönni. Mondtam is a páromnak, hogy megint nem sikerült és újra próbálkozhatunk. És mégis összejött. Tehát nem számítanak az ilyen jelek. Sőt barna kis izém, nekem is volt a 16. napon. Tehát lányok ezek a jelek, nem mérvadóak. Ezektől még nyugodtan tessék bízni.
Ja a hőm pedig össze-vissza ugrált tehát ez sem jött be a baba pedig mégis megfogant.
Indigo
indigo

Lányok!
Szomorkodók és örömködők!!!
Szonjának drukkoljatok holnapra!!!
üdv:
Cincérke
Cincérke

Sziasztok lányok!

Zsófi,
ez tényleg jó.KépNálam is akkor volt minden rendben a hormonokkal, amikor egy napig tartott a barnás, úgyhogy most nagy eséllyel indulsz!Kép
Hát még én hogy várom, hogy vége legyen!!HjajjKép

Andy,
tudom, hogy 48 órát megtermékenyitöképesek a ficánkolók, csak az a baj, hogy hétfö és péntek között nem 48 óra telt el.Kép
A hömérözésröl írtam, hogy nem csinálom. Méghozzá azért, mert úgy volt, mint a nagykönyvben, egyre emelkedett és nemhogy 3, hanem 14 napon keresztül volt magas hös napom!!, méghozzá 37.1 és 37.3 között. Már készültem a bejelentésre, annyira reménykedtem, aztán megjött és még le sem ment a höm. Szóval arról annyit, szerintem ne füzz hozzá nagy reményeket. Egyedül a terhességi tesztnek és az UH-nak higgyj.

Ujka,
hát nem igazán erre a hírre vártam, de ez van.:-/
Megkaptad a levelem?

Éva, az a helyzet, hogy nekem a menzi utáni 1-2 napban nincs nyákom, utána végig van böven, úgyhogy ebböl nem tudok kiindulni és segíteni sem. De szerintem nem a nyákon múlik, úgyhogy ne aggódj.Kép

Erika2, drukk!!Kép

Puszi
Jázmin

Indigo,
bárcsak ne kellene itt üdvözölni, gondolom tudod hogy értem. De üdv itt nálunk.Kép Ha gondolod iratkozz fel a listára.

Cincérke,
ezt nem is kell mondani, annyira természetes.;)Kép

Puszi
Jázmin

Éva!
Ment a freemailre levél, olvasd el, ez nem jött vissza. Onnan írj!
Szia
Gabi
Bánhidi

Köszönöm az üdvözlést. Azt hiszem a listára még nem iratkozom fel, mert az orvos azt mondta, hogy fél évet várjunk a babával. Ezt mi egy kicsit soknak tartunk ezért úgy gondoltuk 3 hónap szünet után újra kezdjük. Ez pedig augusztusban jár le. Úgyhogy addig csak olvasgatlak benneteket, meg igyekszem mindenkit majd bíztatni.
Indigo
indigo

Gabi

Megkaptam a leveled, írtam választ.
Írj a freemail címemre. Úgy látszik ez jó.

Szorítok Szonjának holnapra!!!!

Sziasztok

Éva
Éva

sziasztok LANYOK!

Ollyan regen beszelgettem veletek DE mindennap olvastalak titeket.

Indigo

Nagyon sajnalom ami tortent,de talan inkabb most az elejen minthogy kesobb legyen gixer.

Eva!

Ujult remenyekkel vaghacc bele a nyarba!KépKép

Szeretnem veletek megosztani butasagom tortenetet.Szoval az ugy volt,hogy 9 honap probalkozas utan ugy dontottunk,hogy inkabb majd 2-3 ev mulva probalkozunk/talan nehanyan meg emlexenek ram?/.Ez 1 egesz honapig mukodott,ugyanis rajottem,hogy nem igazan tudok varni en most akarom azt a babucit!Komplett vagyok en szerintetek?Most a ferjemnek meg nem szoltam egy szot sem,eleg rosszul turte a MOST KELL szeretkezni cimu musort.Visszavennetek a listara???????

Andy!

Holnaptol indul nalam is a MACA-VIBE,oriasi remenyeket fuzok hozza!Csak azt tudnam mivel fogom atvagni a paromat,hogy vegye be mert nem akarom megmondani,hogy mire is van.?

Jo ujra koztetek,bar akikkel beszelgettem mar mind a MASIK topicban vannakKép

Kriszti
kriszti

Szia Kriszti!

Nagyon örülök, hogy újra itt vagy köztünk! Hát még szép, hogy visszaveszünk! Kép
Add meg az adataidat!

Tetszik ez a kis titkolózás! Kép A férjednek szerintem mondd azt, hogy van egy hiper-szuper vitamin, s ez mindkettőtöknek használna (immunrendszer erősítése).
És hajrá!

Rita
Krita

Kriszti!

Azt hittem, hogy ezt a MACA-VIBE-t csak nekem kell
bevenni. Ezt csak úgy el lehet kezdeni akármikor?
Nem kell az orvosommal megbeszélni?
Majd számolj be, hogy adtad be a férjednek!
Ha jó akkor mi is kipróbáljuk!

Az én férjem se akar mindig amikor peteérés van,
mert sokszor fáradt. Olyankor nem szabad vele
összeveszni aztán belemegy mert tudja, hogy muszáj.
Kicsit már unjuk, hogy idõre kell csinálni.
Már alig várom, hogy vége legyen és terhes legyek
már.

Andi
Andy

Rita!

En is valami hasonlora gondoltam vitanin ilyesmi.Az a baj,hogy eleg tajekozott ilyen teren,egeszseg manias.De megoldom!Asszem a titkolozas eleg izgi lesz.

Adatok
Kinga:1c 29 cn Maglód 33év
Jázmin: 25 c 25 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 21 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 19 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 16 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 15 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 6 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 2 cn Budapest 31 év
Kriszti:10c 1 cn Galgamacsa 29 ev

Komolyan olyan jo erzes ujra itt,asszem csak valami kiborulas miatt gondolhattam,hogy en most akkor megsem szulok.

puszi mindenkinek

Kriszti
kriszti

Andy

En ugy tudom,hogy ez kimondottan a nemi hormonokat tuningolja,tehat neki sem arthat,legfeljebb nem lesz faradt amikor KELL,mert rajta lesz a ....!KépKépSzerintem mindkettotoknek kell szedni.Mindenrol beszamolok,hisz csak TI tuggyatok,hogy ujra probalkozom!

Kriszti
kriszti

Lanyok

homalyosiccsatok mar fel lecci,hogy miert kell szonjanak szoritani?Biztos lemaradtam,bocs

Kriszti
kriszti

sziasztok,

bocsanat, hogy egy kicsit nagyon elfelejtkeztem rolatok, de jazmin idoben eszhez teritettKép)

en vagyok az az indexesKép es valoban ott figyel a kis vigyori a pocakban, aprilis 28 ota. tehat ma 5 hetes es 2 napos vagyok, vagy orvosi idoszamitas szerint 7 hetes es 2 napos. mar nagyon vartam ezt a kincset, es nagyon vigyazok ra. a terhesseg eddig nem zokkenomentes, masfel hete volt egy 3 napig tarto 40 fokos lazroham, meg verezgetes, de a pici meg mindig kapaszkodik.

kerdezzetek nyugodtan, ha tudok, valaszolok.

mishi
Névtelen

Mishi!

A tovabbiakban is sok sikert kivanok neked es a ragaszkodo picikedhez,egyebkent ejnye-bejnye,nem tudtuk mi van veled.

Kriszti
kriszti

Mishi,
örülök, hogy látlak.Kép

Kriszti,
azért az nem volt olyan régen, hogy elmentél, hogy ne emlékezzünk rád.Kép
Én speciel még ebben a topicban vagyok, de tény, hogy fogyóban vagyunk.KépMindent bele! És én inkább ezt értem meg, hogy nem tudsz tovább várni, mint a 2-3 évet, úgyhogy abszolút nem tartom hülye ötletnek!Kép
Szonja ma ment kórházba és holnap mütik. Lézerrel leszednek egy nyálkahártya darabot a méhszájáról.

Indigo,
én sem hiszem, hogy fél évre szükség van, de 3 hónapra mindenképpen. Talán 3 hónap múlva már nem is ide, hanem a Friss kismamákhoz kell csatlakoznod.Kép

Puszi
Jázmin

jazmin,

most lattam, hogy pecsi vagy. en havonta, kethavonta jarok pecsre!! eccer osszefuthatnank!!

mishi
Névtelen

Andy !

A MACA Vibe-t magamtól, vagyis pontosabban mondva ismerőseim ajánlására kezdtem el szedni akiknél bejött a baba nagyon hamar ennek segítségével. Az orvosnak nem mondtam, mert nincs mellékhatása és sok orvos ellenségesen viselkedik ha az ember elmondja hogy valami természetes szerrel próbálkozik. Ez az én tapasztalatom. Amúgy van bent a m.helyemen egy homeopátiás dokinő, Ő megkérdezte nekem egy term.gyógyász nőgyógyásztól,hogy mi újság a Maca Vibével és mindenképpen javasolta a szedését. Csak pozitiv irányu változást hozhat szerinte. Ez nálam tényleg igaz idáig. Amúgy ha a párodnál minden rendben van, akkor neki nem kell szednie csak neked 3x1-et.
A szexuális vágyakat mindenképpen megnöveli, érezhetően!!! Ezt a férjem is észrevette és meg is jegyezte. Úgy érzi az ember, hogy a nap bármely időszakában többször is akciózna, már ha lehetne.
A ciklus 31. napján tartok.

Kriszti !
Mond azt a férjednek, amit már más is javasolt úgy látom, hogy immunerősítő tabbletta.
Mondjuk a másik fajtája tényleg immunerősítő, azt pedig nem kell neki tudni, hogy éppen nem azt szedi.

A fáradt férjeknek, és azoknak akiknek már az előre tervezett akciózásból egy kicsit elege van biztos nagyon jó, hisz megnövekszik a szexuális vágyuk és már nem az fog lebegni a szemük előtt, hogy fáradt vagyok és már megint előírásra kell csinálni,hanem ezek háttérbe fognak szorulni a megnövekvő vágy miatt. Ez egy gondolat, de szerintem helytálló a férfiakat ismerve.

Erika2
erika2 (erika2)

Erika2

senkinek nem lehet baja egy kis plusz sex-tol,NEM????Miert nem vagy a listaban?tesztelni mikor ohajtassz?????Nem kene egy picit izgulni mar???

Jazmin

Kosz a megnyugtatast egy kicsit hulyenek ereztem megam,de asszem telleg csak kiborult mult honapban a bili.Nagyon okos lehecc mar!Sok sikert az osszes vizsgadhoz.Egyebkent meg ne temesd ezt a honapot,barmi megtortenhetett.....

Szonjanak nagy DRUKKK!

pusssssszzz Kriszti
kriszti

Erika2!

Nagyon köszönöm az információt. Ugy is most lett
vége a Clostis kúrámnak és azt mondta a doki, hogy
ha most se sikerül szünetet fogunk tartani.
Állítólag még erõsebb gyógyszert fogok kapni.
Fogalmam sincs mi jön ezután, ezért jövõ hónapban
ki fogom próbálni, ha csak a doki nem talál ki
még valamit. A férjemnek kutyabaja, ki van vizsgálva, de azért ártani nem fog neki. Sajnos sokat dolgozik és tényleg sokszor fáradt.
Én a te helyedben nem bírnám ki, hogy ne vegyek
egy tesztet.
Az elsõ hónapban elõfordulhat pecsételõ vérzés. Van olyan akinek egyszer még meg van és csak a 2. hónapban marad ki a vérzés.
Ha meg akart volna már megjött volna!
Drukkolok!

Andi
Andy

Kriszti, Mishi!

Nagyon örülök, hogy újra köztünk vagytok.

Kriszti!
Szerintem teljesen normális, hogy nem akarsz
tovább várni a babával. Ezt diktálja az ösztön.

Üdv a körünkben.

Cuppp

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Asszem a perui gyógynövényfeldolgozó iparágat mi tartjuk fennt. Kép

Én is vettem Maca-Vibét. Kép A pestieknek: a körúton a Teréz patika szomszédságában van egy külön üzlet, a kirakata is tele van vele, és holnaptól lesz is nekik 5400-ért.

Én 5800-ért vettem a Moszkva téren, de bánja kánya...

Nagyon görcsöl a hasam, mintha még büntetne is a természet ezért a mensiért...

A visszatéröknek nagy-nagy üdvözlet. Kriszti, nem kell 2-3 évig várni, a baba beleillik az életedbe, ha a lelkedben már ott a helye, hidd el... Örülök, hogy itt vagyol. Kép

Sziasztok, Lotti
Lotti

Jázmin!
Gratulálok a vizsgákhoz! A stressznek vége, talán a szervezeted is nyitottabb lesz az új kis életre.Kép

Kinga!
Az eros csík már nagyon jó! Kép Mikorra tervezed a dokit?

Éva!
Utólag nem igazolható, hogy volt -e tüszorepedés, vagy sem. De mivel ebben a hónapban sem sikerült, valószinusítem, hogy nem repedt meg, és abból lett a ciszta.

Nekem tele van a munkahelyen a jótanácsokkal a hócipom. Egyik nap azzal jön valaki, hogy mit ne egyek,igyak, hogy sikerüljön, másik nap valami csodaszerrel jönnek.
A legújabb húzás, hogy nem vállalnánk -e szereplést az RTL-klub Mónika showjába, ahova olyan párokat keresnek, akik régóta próbálkoznak...
Na, ezt az utóbbi illetot már majdnem elküldtem valahova, pedig alapban nyugis vagyok...

Az utóbbi idoben a mhelyen lógtam be hozzátok, de ez nem nagyon fog menni, valószinuleg visszatérek az otthoni éjszakai netezéshez. Jó nektek, hogy olyan mhelyetek van, hogy internetezhettek.

Monique
Monique

Erika+Jázmin!
Köszi a palástfü-ötletet!Szerintetek nem baj,ha együtt használom a MACA-val?
Laura!
Igen,visszatértem.Még mindig nincs velünk semmi. Át kellett volna esnem egy laparoszkopián ahhoz,hogy visszamehessünk Pestre a BMC-be,de nagyon-nagyon félek töle+a párom is "megtiltotta" a mütétet.Ugyhogy most gözerövel szedjük a Maca Vibét.Adok magunknak 2-3 honapot,ha igy sem sikerül jöhet a laparoszkop.Röviden ennyi. Remélem veletek minden OK.
Bogi!
Hogy lehetett neked olyan vékony a nyhártyád?!
Nekem a 6mm-esre azt mondta a doki,olyan vékony,hogy nem lehet benne baba!
Tulajdonképpen mennyi az ideális nyálkahártya-vastagság?Tudja vki?És nem lehet "tulvastagitani"?
Kinga!
Gratulálok és szoritokKép

Nadin
Tudja vki Ancsival mért történt az,ami?
Nadin
Nadin

Sziasztok!
Kinga!
Szívbõl gratulálok!Kép Kép

Kriszti!
Üdvözöllek!
Jó,hogy ujra látlak!Kép

Szani
Szani

Sziasztok!

Nadin!

Nekem nemrég végezték el a laparoszkópiát.
Ne félj tõle. Megéri elvégeztetni.
Legalábbis nekem megérte, mert így megszûntet-
hették az elzáródásomat.
Három napig kellett bent lennem.
A mûtét altatásban történik, nem érzel semmit,
és a mûtét után is teljesen elviselhetõ a fájda-
lom. Nem is annyira fáj, inkább feszül.
De nincs semmi varrat, vagy ilyesmi.
Nem akarlak rábeszélni, de én nem bántam meg,
hogy végre rászántam magam. Igaz nekem is
egy évbe telt, mire belementem.
A döntés a te kezedben van. Nekem kellett egy
olyan erõ, hogy ...most már nem érdekel semmi,
lesz ami lesz, legyen meg az a laparoszkópia...

De reméljük bejön nálatok ez a Maca Vibe és
nem lesz szükség még csak hasonló dolgokra sem
mint ez a laparoszkópia.

Nekem mikor uh.-val nézte a doki a méhnyálka-
hártya vastagságát azt hiszem 12 mm-es volt,
amire azt mondta a doki, hogy nagyon jó.
Ezt a 14. napi uh.-n látta ennyinek.

Na megyek mert dologidõ van.

Puszi

Éva
Éva

Andi!
Én is szedtem a Clostit, volt is tőle peteérésem, de igen pocsékul is voltam tőle. A MAca Vibe-től is volt már peteérésem és nem vagyok tőle rosszul. Nagy különbség számomra. A sok rosszullétet már amugy is rossznéven veszik a munkahelyemen. Na meg mikor mondta az orvos, hogy megnézi nem-e keletkezett ciszta a Clostitól, igencsak elment tőle a kedvem.

Kriszti!
Tényleg nem árt egy kis plussz szex, nem is azért írtam. Hétvégén fogok tesztelni, majd hétfőn megírom az eredményt. Már tényleg nagyon izgulok, de megpróbálom kivárni még a hétvégét, hátha csak a természet vagy a hormonaim játszadoznak velem. Amúgy is minden negatív teszt egy jó nagy csalódással ér fel, úgyhogy bevallom félek is.
A listára mindenki beírja magát ?

Sziasztok: Erika2
erika2 (erika2)

Kinga:1c 30 cn Maglód 33év
Jázmin: 25 c 26 cn Pécs 22 év
Andi: 9 c 22 cn Szeged 30 év
Zsófi: 3 c 20 cn Lappeenranta-Finnország 26 év
Boglárka: 5 c 17 cn Györ 24 év
Kicsiandi: 4 c 16 cn Budapest 32 év
Monique: 9c/11hó 7 cn Budapest III. 27 év
Éva: 23 c 6 cn Nyíregyháza 26 év
Krita: 5 c 5 cn Nyíregyháza 26 év
Lotti: 6 c 3 cn Budapest 31 év

Jo reggelt!

Mindenkinek nagyon halas vagyok a szivelyes udvozlesert,nagyon jol esik.

Erika2

Add meg az adataidat es beirlak a listaba.

Maca-Vibe-s lanyok!
HAJRA!!!!!!!!!!!

Kriszti
kriszti

Kriszti !
Az adataim:
Erika2: 17c 32cn Százhalombatta 27 év
A ciklusok száma a sikertelen próbálkozásokat számolja?

Köszi, Erika2
erika2 (erika2)

Erika2: 17c 32 cn 27 ev
Kinga:1c 30 cn Maglód 33év

Erika2

Igy Jo??????
Igen a sikertelen honapokat mutatja.Nem akarsz penteken tesztelni?Sajna egy csomoan nem tudunk hetvegen netezni,es halalra izgulnank magunkat!

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti,
szorgalmasan frissítgeted a listát, de te kiamaradtál belöle.Kép
Erikát szerintem akkor rekjuk bele, ha most nem sikerül (amit kétlekKép), a következö ciklustól logikusabb lenne, mivel valószinüleg babás.Kép
És azt hiszem, hogy Kinga már nem igazán a mi listánk tagja.KépKépLennék a helyébe.Kép

Nadin,
nekem akkor mondja a dokim, hogy minden rendben, ha a menzi alatt kb 4mm, szóval a ciklus elején, és ha a 14.nap körül 12mm. Szóval egyre kell vastagodnia. Attól függ a jó vastagság, hogy éppen hol tartasz a ciklusban.
Nem hiszem, hogy túl vastagodhat.Kép
Most egy hülye kérdés következik, te nem babás vagy? Ne haragudj, ha valamiröl lemaradtam (a vizsgaidöszak számlájára lehet írni az utolsó 6 hetet), de én tényleg így emlékszek. Rosszul?
Jázmin

Erika2: 17c 32 cn 27 ev
Kriszti 10c 2 cn Galgamacsa 29 ev

Jazmin

Erika kerte,hogy irjuk bele,szerintem nem baj mert igy biztosan nem felejtunk el erte izgulni,Kingat kivettem,lattam,hogy a babas topicba mar listaba van veve.Ecceruen csak ugy cikaznak az agyhullamaid!KépEn elegge le vagyok lassulva,mostanaban eleg stresszes lett itt a hangulat egesz nyaron nem mehet senki szabadsagra mert audit lesz(penzugyi ellenorzes),rajtam abban nyilavanul meg,hogy nagyon sokat alszom es mindig holt faradtan kelek,asszem ez hasonlit a vizsgaidoszakhoz.A baj csak az,hogy ennek nem valoszinu,hogy hamarosan vege lenne.

nadin

JAJJ de reg hallottam feloled,mi van veled?

puszi Kriszti
kriszti

Nadain,bocs nagy betuvel akartam irni a neved csak elbaltaztam
kriszti

Kriszti !
Na meggyőztetek, pénteken reggel tesztelek és utána beírom az eredményt. Én is csak a munkahelyemen tudok netezni, sajnos. Köszi hogy bevettél a listába.
Puszi Erika2
erika2 (erika2)

Erika2

Nekem egy elmeny,hogy izgulhatok erted,nagyon szivesen.Minden rosszindulat nelkul azt mondanam,nagyon szeretnem ha ki is kene a listabol venni teged!KépKép

Haho!Tobbiek,EBRESZTO!!!!!!!!vagy chat-eltek?

Kriszti
kriszti

jazmin,

irtam, es fontos, hogy elolvasd!!

mishi
Névtelen

Szia Kriszti!

Nem lehet mindig írni néha dolgozni is kell. Igy
is lebuktam a múltkor. A fõnököm megkérdezte,
hogy mit csinálok.
Szedited a MACA Vibet? Mit mondtál a férjecskéd-
nek?

Erika2!

Én is nagyon rosszul voltam a Clostitól, de a
doki mondta akkor szedni kell.
Engem se tudnak akkor elviselni a munkahelyemen.
Meg szokták kérdezni, hogy bevettem-e már a gyógy-
szert, mert ha be akkor inkább nem szólnak hozzám.
Sírógörcseim is voltak, szörnyû.
Örülök, hogy sikerült meggyõznünk. Szerintem neked
bejött ez a MACA Vibe.
Nagyon várom az eredményt!

Puszi
Andi
Andy

Mishi,
köszi!KépKép
Jázmin

Andy!

Kepzeld en amikor ratok talaltam atrendeztem az iroasztalomat,hogy ne lehessen a monitort a folyosorol latni.Ma kezdjuk este szedni,siman bevette az immungyogyi dumat,mar csak a dobozt nem szabad megtalalnia nehogy elolvassa.Remelem 1 honap mulva leeseik az alla a meglepetestol!Kép.Ti mar szeditek ugye?Erzel valamit?Irjal,nagyon kivancsi leszek,bejon-e!!nekem csak hohullamaim voltak a Clostitol,de nem is lettem terhes a 4 honap alatt amig szedtem.

Erika2

Neked is ez a bogyo segitett be?Mennyi ideig szedted?Meg nem erzel semmit?Cicifeszules,ilyesmi?

IRJATOK!!!(ohajtojel)

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Én még nem szedem, mert csak tegnap tudtam meg,
hogy van ilyen.
Csak érdeklõdtem az Erikától, mert õ a szakértõje.
Ha jövõ héten megjönne amit nem szeretnék akkor
vissza megyek a dokihoz. Elõbb megkérdezem hogyan
tovább és ha azt mondja tartsunk egy hónap szüne-
tet akkor elkezdem én is. Mindenképpen szedni fog-
juk mi is egyszer.
Ezen az átrendezésem én is gondolkoztam már. Csak
nekem a gépem nem az íróasztalomon van, hanem kü-
lön másik asztalon. Aki bejön egybõl látja, hogy
mit ügyködök. Azt szoktam mondani, hogy rengeteg
a munkám azt csinálom.
Ez tényleg jó duma volt ez az immungyogyi csak rá
ne jöjjön.

Andi
Andy

Andy

Akkr inkabb sose kelljen szedned,hatha nem jon meg egy ideig!KépA masik asztalt fordisd ugy hogy ne lassak,nem lehet?En is csak azota tudok nyugodtan netezni,bar munkaidoben nem szabadna,de mivel atlag 1-1.5 orat tulorazom,igy ugy erzem ez belefer.Most elegge izgi lesz igy titokban,abban bizom mire rajon,hogy mit is etetek vele addigra ujra sex-fuggok leszunk,+ baba lesz a dologban!KépKép

puszi Kriszti
kriszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?