Új privát üzeneted érkezett!

sia vera mizu veled?
jobbulást.
neked volt már menzeszed a műtét óta?
vagy mondta neked is a doki hogy 4-6 hét múlva mensizel?!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera:gyanus nekem ez a sok laptető :D

Kislibus:ne beszélj butaságokat,biztos hogy lesz babád csak kell még egy kis idő mire a legalkalmasabb pete megérik :wink:
A szervezet is a legjobbat akarja!
Nekem sincs még babám,így lehet egyszerre babásodunk :wink:

KépKép
lyndee

Lányok! Legyen igazatok!
kislibus

Sziasztok!!

Csak gyors bejelentkezés
Itt vagyunk, minden rendben. Igyekszem visszaolvasni, h képben legyek. Mindenkinek puszik!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Csak pár sorra...

Voltam UH-n. 12. napon 13 mm a méhnyálkahártya és van egy 24 mm-es tüsző. És teljesen spontán hónap... Pénteken megnézzük, hogy megrepedt-e.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina , ez szuper!

Én is voltam dokinál, a baba elnyomja a vesémet.
Bal oldalon kel lfeküdnöm, balra kell dőlni még ülés közben is, meg sok folyadék. Ha egy hét múlva nem javul akkor urulógus.
Vendég

Kislibus, fel a fejjel, fiatal vagy, és lesz sok babád!
Tuti! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szaisztok!

Nem tudom, emlékeztek-e rám, 2 hete írtam nektek.
Juca, köszönöm, hogy segítettél. Megnyugtattál, hogy még nem betöltött 6 hetesen a 11mm-es petezsákban nem volt semmi. Neked volt igazad!!! Köszönöm érte!! Ma voltam egy másik dokinál, és 42 mm- es petezsákban 12 mm-es baba van, szívműködéssel. Tök jó volt hallani ezt a hírt. Teljesen beparáztam akkor, mert azt mondta a doki, hogy valószínű, hogy elhalt a terhesség, vagy lasabban növekszik mint kéne. De e szerint a doki szerint normális a mérete ebben a korban. (betöltött 7 hét). A te táblázatod szerint is?

Na bocsi, ha hosszúra sikerült, még egyszer köszi, azért én azóta minden nap olvaslak titeket, és szurkolok mindenkinek!!
Vera! Jó, hogy jobban vagy lelkileg, ez sokat jelent!!

Sziasztok
szerencse7

vera látom neked is laptető.másik fórumba nekem is laptető és ez volt a második.remélem ilyen hamar jön a béby is. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, ez nagyon jó! Nekem soha nem volt ilyen a nyh! Max. 6-8 mm.
Akkor most ügyesek legyetek! :lol: Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!!!!!

Kacika, akkor ez jó hír, hogy csak a baba nyomja, és nem valami más probléma van.
Elhiszem, hogy ilyenkor már nehéz, én bele sem merek gondolni, mit fogok én szenvedni nyár kellős közepén a hatalmas hasammal...

Csajok, én még mindig annyira félek!Minél többet olvasok az ikerterhességről, annál jobban félek.
Pedig folyton arra próbálok gondolni, hogy minden rendben lesz, mert miért ne lenne, de mégis... éjjel is felébredek, hogy úristen, mibe keveredtem...

Azt hiszem, nem vagyok normális. :cry:
Vagy mások is így lehetnek ezzel???

Egyik pillanatban hihetetlenül boldog vagyok, hogy végre sikerült, és kettő is, jaj, de jó lesz, aztán másik pillanatban meg bepánikolok...
Vendég

Luca: Ez természetes, hoygfélsz. Akkor fog elmúlni amikor megvan a két kicsi és tök természetes lesz már, hogy kettő van nem egy.
Van egy kolléganőm ő is ikreket szült nagyon félt végig. De mikor megszülettek elmúlt a félelme és a világ legtermészetesebb dolgának tartotta, hogy kettő babát szült. Itt eszünk ha tettel nem is de szóval segítünk neked. örülj neki szerintem ez nagyon különleges, hogy ikreknek adsz életet :) :) :) :) :) :) :)

Szerencse: Gratulálok :) :) A nevedben is benne van szerencsés vagy látod? :wink:

Kislibus: Még szép , hoyg lesz babád:) Csak optimistán tudod!! A negatív dolgokat elhesegetni mert az nem jó. Lesz babád nyugi! és szavamon foghatsz nyugodtan :wink:

Lina: Hú de izgi :) Lilinek lehet most jön össze a kistesója:) nagyon szorítok neked:)

vera: nagyon jó a kép milyen hasunk lesz nemsokára. :)
Én éjjel már azzal is álmodtam valamelyik héten, hogy nagy volt ahasam. aztán rá pár napra, hogy egy nő előttem szült meg és én valamiért álmomban a szülőszobában álltam:) Na szóval megszült a nő nagyon pici volt a baba és burokban született. Én sem vagyok 100-as mi????

Kép
csucsu05

sziasztok.
úúúúú hát van mit olvasnom.
Kacika úgy örülök, hogy nem más bajod van azért egy vese gond nem lenne túl könnyű

kedves dupla kismami... Luca
ha én lennék a helyedben én is beparáznék az fix.De azért ajánlok neked valamit, ne nagyon olvasgass iker storikat, ha igen csak +-akat, amikor kiderült mi a baja a méhemnek, én is utána olvastam, nem tett jót, azóta sokkal jobban félek, de az infokat már nem bírom kitörölni az agyamból.ne engedd hogy megfélemlítsen semmi, majd 8 hónap van előtted iszonyú hosszú hogy végigszorongd.
Persze ezt mondhatnám magamnak is.Sajna az én dokim nagyon negativ, amíg nincs kézzelfogható eredmény bíztat ugyan de érzem a hangjában hogy nem elégedett.
Most ezzel az uh-val úgy vagyok legszivesebben el sem mennék, ha baj van azt úgyis jelzi a szervezetem, de most van bennem is szorongás rendesen.
Pedig a többi topikban is olvastam hogy még betöltött 6-dik héten sem olyan nagy tragédia ha nincs még szívhang, csak ez a maszatolás bosszant.
szerencse örülök nektek, te mikor voltál első uh-n?

Kép

Kép
napsugár035

Sugi, teljesen igazad van!
Csak amikor elkezdem olvasni a cikket, még nem derül ki, hogy a végére negatív lesz! :oops:

De tényleg ezután nem olvasok utána semminek.
Találtam ikres topikot, ott egy csomó csajnak már megvannak a babák, tehát rengeteg a pozitív példa.Inkább Őket olvasgatom.Ők egy csomó dologban tudnak tanácsot adni, babavárás terén is, és nem riogatják az embert. :lol:

Biztos lesz szívhang ha újra mész a dokihoz!Már lassan mész, ugye?Nagyon szorítok Neked!
Tünetek?
Rájöttem, a jéghideg szódavíz a legjobb dolog a világon! :lol: Csak sok legyen belőle! :lol:
Vendég

a tüneteim egyre durvábbak, de ez nem jelent semmit, vera végig rosszul volt pedig nem volt rendben a terhessége.
sem enni sem inni nem bírok már , de tegnap estére sütöttem fasírtot a családnak, mikor már kiszellőzött a lakás és nem éreztem a szagot én is ettem, akkor jól is esett, de csak azért hogy annál rosszabbúl legyek.
Minden keserű, minden büdös.
Nem bírom ha tul közel van hozzám valaki és beszél, vagy levegőt vesz vagy .... áááááá nagyon nyafis vagyok.
ma reggel visszaaludtam, éjjel nappal aludnék, a kávét már nem bírom meginni, úgyhogy ez van.
Azért kicsit irigyellek ám a kettőért.
Én nem tudnék kihordani ikertehességet.nem alkalmas a méhem rá

Kép

Kép
napsugár035

és te van hányinger meg egyébb nyalánkságok?

Kép

Kép
napsugár035

holnap kéne menjek, de vinnem kell a fiamat oltásra, és félek egybeesik, múltkor 1 45-re hívott oda, oltásra fél kettőre kell menni

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Meglátod minden a legnagyobb rendben lesz. uh után írj mert már nagyon várom mit láttál az uh-on! :wink:

Kép
csucsu05

Nekem a szédülés a legrosszabb.
Mindig émelygek,folyton a torkomban van a gyomrom.Mindig éhes vagyok, de a hideg szódán kívül mást nem kívánok.
Mindennek erős szaga van, és pocsék íze.
Rossz főzni...
Én is mindig álmos vagyok, semmihez nincs kedvem.
Ha feljövök a lépcsőn, utána ki kell pihennem magam.
Estére a legrosszabb.

De végülis csak rossz a közérzetem, olyan komoly gondom nincs.

Kislibus, nem panaszkodunk ám!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca: Jó a vonalzód :) most figyeltem fel rá:)

Kép
csucsu05

Szerencse!

12 mm crl-> 7+3 tehát minden rendben. Dobogott a szíve is, tehát minden rendben. :lol:
Itt egy másik tábla:
http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 ugyanazt hozza ki. (Ez a tábla csalóbb előbb nagyobb értékeket mutat, mint a valóság, de a 12. hét felé kicsit kisebbeket. De elenyésző a különbség. Most már nyugi.

Kacika!

Örülök, hogy nincs nagyobb baj, csak a szokásos itt nyom, ott bök szindróma.

Napsugár!

Tudom nem vagy negatív, de mégis mindig negatívnak érzem az írásaidat. Nem lesz gond és pont. Ebben olyan biztos vagyok, mint a lottó ötösben.

Luca!

Szerintem ne is olvasgass előre, ha meglesznek, akkor ráérsz segítséget kérni. Addig meg persze normális a riadalom, de mit tehetnétek. Inkább tényleg pozitívan állj hozzá. Tudod ha az Isten adott bárányká(ka)t, legelőt is ad majd hozzá, és ez mindenféle anyagi és nem anyagi erőforrásra értendő.

Lina!

Hajrá, hajrá!

Kislibus!

Pszichológus? Abszolútli nem hülyeség, és nem viccből írom. :-) Egyébként meg pont három hónap múlva kell csíkosat pisilni nem?

Vera!

Én annyira nem hiszek a "lánycsináló praktikákban", de kívánom, hogy sikerüljön.

Most mennem kell, lassan kész a kaja. :wink: Amit ha lenyomok kidobhat a büdi kölke. :twisted: (Tegnap baba-mama klubban is sikerült rókáznom, és a helyi védőnő megnyugtatott, ha sokat hányok, akkor az a terhességi toxémia előjele lehet. Kérdezte, hogy ugye nem a le és egyből vissza játékot űzöm, mondtam esetek többségében de. Szegénynek fingja nem volt róla, hogy Kingával én végigcsináltam a toxémiát, úgyhogy így "diagnosztizált". Mondtam kúl. Valamint Kingával kifordult a bokám, és most ott fáj. Azóta semmi baja nem volt a bokámnak. Valószínűleg terhesen csámpásan járok, vagy mittomén. Na befejeztem a panasznapot)

tjuca

Csajok mindent köszönök.
Iszonyatosan reménykedem nem akarom hogy azt higyjétek nincs bennem semmi remény, csak ennyi vetélés után már kialakul az emberben egy jó kis drukk.
Ma nagyon sokat visszaolvasgattam, más topikokban, láttam kacikánál is meg másoknál is voltak ilyen gondok.meg hát egy két hét drukk.

Ma nagyon rosszul vagyok, ha fölkelek állandóan öklendezek annyira hogy levegőt alig kapok, ha huzamosabban fekszem mozdulatlan, picit enyhül, de amint megmozdulok annyi.
Még nem hánytam, de tegnap este már kifigyelt az eleje, amit (bocsi) reflex visszanyeltem.
sirok mint a lánc öklendezés közben , a fiam szegény áll mellettem, azt mondja anyucim azért nem kell sírni.
Ma 2x említette a kistesót, annyira szeretné, nem tudja mert nagyon megviselte hogy elvesztettük az előzőt, de látom hogy most érzi, nagyon furcsa

juca, 12-dik hétnél nem kéne elmúljon a hányinger?

Kép

Kép
napsugár035

Sajnálom a rosszullévő kismamikat,ugyanakkor én is szeretnék most ilyen rosszul lenni :x

Sugi:Nekem nem voltak tüneteim vetélés előtt sem.Nyugi,azt mondják hogy a rosszullétek nem véletlenül vannak.

Szerintem ma nem fog megjönni piri,akkor viszont holnap már a vonalzóm sem lesz jó. :cry:

KépKép
lyndee

nagyon remélem hogy van értelme, mert én még ilyen rosszul a romlott húslevestől sem voltam

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Felteszem az eddigi görbém... vagy hát minek nevezzem... a férjem azt mondta, hogy legalább még a szivem ver... biztos, hogy ennek így kell kinéznie?

Kép

Tegnap amúgy a PG53 is tiszta kristály volt, LH teszten is alig volt halványabb a tesztcsík a kontrollnál, remélem pénteken azt látjuk, hogy megrepedt, és akkor kiharcolom a progit már a ciklus második felére is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szerencse, örülök! :D

Vera, nekünk Fiat- Doblónk van, újat vettünk, nem túl kecses kivülről, de belül nagyon kényelmes, és praktikus+ keveset fogyszt. Szeretjük!

Lina, nem fogsz kihűlni? :wink: Hajrá pete!

Kép
zmimi

Lina, lesz honnét megugrania a hődnek!

Most én is szedtem a progit. :lol: Biztos segít Neked is!
Vendég

Zmimi,
nem is a kihűlés aggaszt, hanem hogy ennyire egysíkú. Gyakorlatilag odaragadt a 36.3-hoz. Eddig olyan 36.1-36.5 között ugrált peteérés előtt, utána meg 36.6-36-8 között.

Luca,
csak írja fel a doki a progit. Bár van otthon 15 szem utróm, de magamtól nem akarnám azért szedni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, biztos felírja!Eddig is mindenben segített, nem?

Bevallom, én magamtól szedtem.A doki azt mondta, hogy csak ultrahanggal igazolt terhesség esetén szabad.De ha egyszer be sem tud ágyazódni, a fene megette...

Olyan érdekes ez a progi dolog!Egy csomó doki nem tulajdonít neki nagy jelentőséget, mások szerint meg az egész terhesség sorsa függ tőle.

Lehet, hogy a sima szülészek-nőgyógyászok annyira nincsenek benne ezekben a dolgokban, mint a meddőségi szakemberek.
Őket csak onnét érdekli a dolog, ha már összejött a baba.
Vendég

Igazatok van csajok!
nekem is a beágyazódással voltak problémáim és még maradt pár szem Utro-m nekem is.De hogy mondjam meg a dokinak ha netalán sikerülne hogy magamtól el kezdtem szedni,ugy hogy ő még Uh nem is látta? :oops:

KépKép
lyndee

hú lányok olyan sokat írtatok ma alig győztem visszaolvasni.
luca szerintem se olvass negítív dolgokat mert csak be beszéled magadnak a miket olvastál és az nem jó.
Inkább a vidám sikeres dolgokat olvasd szerintem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ezzel én is egyetértek!
Csak a pillanatnak élj Luca! :wink:

KépKép
lyndee

Jó!!!!!!!
Akkor eszem egy kis gumicukrot! :lol: Annak nincs szaga.
Vendég

lyndee szép a vonalzód.
lányok nagyon eltűntetek hol vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

:D :D :D

Közben már csinálgatom a vonalzókat...beleőrültem hogy ma nem jött meg :evil:

KépKép
lyndee

Nitácska,a Tiéd sem rossz :lol:
neked sem jött még meg?

Már nem tudom mit írjak a vonalzómra,42 napot írtam mert 6 hétig várok.

KépKép
lyndee

szia lyndee.nekem se jöt még meg 6 hétre számítok én is.a fiam születése után is 6 hét után volt menzeszem.de nem görcsölök rajta megjön amikor megjön.
jók a vonalzóid. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csak azért szertném minnél előbb ha megjönne mert utánna
kezdhetnénk a baba projectet :lol:

KépKép
lyndee

lyndee,
esetleg egy teszt? :lol: Kacika is így csinálta...

Ma csináltam megint LH tesztet. Tegnap sem volt még pozitív teljesen, bár nagyon közeli, ma meg már egyértelműen negatív. A PG53 sem kristályos. Bár ugye tegnap volt 24mm az a tüsző, lehet, hogy ma meg is repedt? 13 nap? Végül is nincs az annyira korán, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska milyen tesztre gondolsz?

lyndee.ne stresszelj hogy megjöjjön mert a stressz is késleltetheti szerintem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szerintetek jelent az valamit,hogy már 3 szor is volt laptetőm? :lol: :lol: :lol: :D :?:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera jobbulást ne legyél jobban beteg.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007