Sziasztok
Meg kell osszam veletek a nagy pofára esésemet!
Ugye nálunk a Dávid, Dániel -kontra- Domonkos ügyben ment a csata (aki esetleg nem emlékszik
).
Ma engedékeny hangulatban voltunk, felírtunk több esetleg (!) szóba jöhető nevet (Antal, Miklós, András, Márk, Oszkár stb). Aztán kezünkbe vettünk egy Pesti Est újságot, és vállaltam, hogy a felállított szabályoknak megfelelően akkor kiválasztjuk/tom a nevet az orra előtt. [size=-2](szabály: rábökni egy betüre; ha avval kezdődő név nincs, akkor 3mal jobbra-balra a legközelebbi kezdőbetű, ha van, akkor az a kiválasztott név; ha a kezdőbetűből, mint pl esetünkben a 'D'ből több is van,akkor a kibökött kararakter helyiértéke (saját sorában a sorszáma, nyomtatható karakterek közül) dönti majd el; persze volt még pár cifra szabály, de ezekkel már nem untatlak benneteket)[/size]
Szóval Juditka bökött. 'Y' és tsai jöttek ki, meg sok alkalommal üres karakter. (
)
Aztán jött az én drágám, mert gondoltam, hogy na jó, döntsön Ő. Nem fogjátok elhinni, rábökött egy szóvégi 'D' betűre, ami történetesen egy
'DÁVID' szó utolsó betűje volt. Ez elég boszorkányosan hangzott. Beadtam a derekam, jó, legyen ez a szép, de (!) nagyon sokat használt név. Aztán eszembe jutott, hogy hátha van remény egy Domonkosra, ugye a sorszám-szabály miatt. De úgy is Dávid jött ki. (!!!!!)
Tehát kihirdetem: Nálunk megszületett az eredmény:
\1{DÉRI DÁVID}.
Nelli, Kornélia nekem is tetszik.
Azel
Flanna hogyan becézhető, ha egyátalán becézhető?
Rbogi
Nekem a Diniről mindig egy kutya jut eszembe, mégpedig az általam imádott 'Aladdin' (Walt Disney féle) c. film egyik betétdalából. sorry, mély tisztelet nagypapának mindettől függetlenül.
Már megint szófo$ó Judit
[size=-2]u.i. nem volt Domonkos nevű csúf kisbarátja a páromnak, meg kérdeztem[/size]