Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Itt már majdnem eléri :lol: (persze nem ehette meg )

Kiváncsi vagyok holnap csinálja-e :wink:

Ja és egész nap a padlószönyeges szobába vagyunk szinte,erre hol kezdi el a csúszos parkettán ahol csak egy kicsike szőnyeg van :roll: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Gratula Andi a kissráchoz! :lol:

Nálunk meg úgy tünik, tényleg kiscsaj lesz, csak úgy mutogatta a punciját. :lol: :oops:
Bezzeg az arcát már nem nagyon... :?

Jobban vagy már?

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok lányok!

Gabibi!
Gratula a kisfiadnak! Meglett a tornáztatás eredménye ez nagyon jo!

Xsara!
Gratulálok a kis csajszihoz! A fiad is hugicát szeretett volna?

Sziasztok
Vendég

Arivirág,merre vagy????????

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Kostyika :) Gratulálok a fiúcskához :) Ez az igazi: kipróbálhatod a lányt is, fiút is! Veronika cuki lehetett :)

Gabi :) Éljen a kúszás!!!! Nem semmi, milyen leleményes vagy a kukoricával :lol: Szegényke nem kaphatta meg a jutalomfalatot, így nem ér! :) Nem balhézott?

Xsara :) Nektek a kiscsajhoz gratula!

Látom, hétvége van, és sehol senki :(

Ma megjött anyukám, szerdáig marad / ha akkor járnak majd a vonatok/, emiatt lehet, hoyg nem jövök sűrűn :roll:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Múltkor kaláccsal csalogattam :lol: Apja fia:nagyon szereti a hasát :lol: A kis összenyomott pépes kajákat má szinte else fogadja :cry: pedig még csak 9 hós és foga sincs(mégcsak most kezd el jönni)Szó szerint titokba lehet már enni,mert ugy beindul a kajáért,hogy az ember szíve szakad meg :cry:

Komolyan lányok mi van????????Nincs internet parkváros felé???????(nemis tom arra laktok egyáltalán?)Curse,Arivirág,Mimi???????????????????

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Én itt vagyok,csak főzők mosok takarítok :lol:

Na az elején kezdemKostyika,Xara!Gratulálok a bébikhez :D

Gabi,szerintem nem baj,ha Jotika darabosat akar enni.Csak olyant adj neki ami puha és könnyen összemócsingolja a foginyével.
Van ilyen gyerek,a barátnőm fia is(mostmár 13éves lesz) kiköpte már 6hósan a teljessen pépes kajcsit.

Mi tegnap elmentünk az Állatkertbe.A Szabinak tökre tetszett.Voltunk kb 1éve is de,akkor szó szerint xart az állatokra,akkor még nem igazán érdekelte.
Bezzeg most.Beszélni még nem nagyon tud.Mondja,hogy bíííí ez a birka meg a tehén,meg a nagyobb állatok,és a majomra is ezt mondja valamiért,mondja,hogy nyihaaaa,és eeee=elefánt,pipi,cica.
Na hajnal háromkor kiabált álmában,hogy bííí,bííí :lol:

mimi12

Na végre valaki :lol: :lol: Örülök,hogy jól reztétek magatokat :lol: Én felnőt( :roll: :wink: ) fejjel is szeretem az állatkertet :lol:

Én asszem beteg leszek :cry: kell majd valamit a szám elé tenni,mert Jotikának semmi baja.nekem fáj a fejem és folyik az orrom,na meg hapcizok egyfolytáb.iszok majd jó sok citromos teát meg majd benyomok valami gyógyszrt.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Nagyon büszke vagyok most Robikára. Ez elöbb jöttünk meg, elvittük a lányt táncra. Hazafelé végig gyalog jött. Szépen fogta a kezemet el sem engedte. Kb. negyed orát jöttünk hazáig, kéz a kézben. :lol:

Jucc és Arivirág anyukák miatt igazoltan hiányoznak!

Mimi!
Nagyon ari lehet a fiad ahogy beszél. Én is tervezek állatkertet tavasszal, de lehet hogy Robinak nem fog tetszeni. Mindegy mi minden évben jol érezzük magunkat. :lol:

Gabibi!
Jobulást kivánok neked! Már azthiszem meséltem hogy a férjemnek egyévesen még egy foga se volt de mindent megrágodt az inyével. Szerintem is nyugodtan adhatod neki a villával megtört hamit. Legalább jo evő, nem ugy mint az enyém. :lol:

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Gabibi, köszönöm sms-ed nagyon jól esett, rendes vagy nagyon! :D

Hulla vagyok :cry: , nem tudok sokat írni, hétvégére haza utaztunk ma meg a klinikán voltunk, a haematológián, ahol lelkileg kikészültem!
7-kor már ott voltunk, és 1-kor kerültünk sorra!
Borzasztó volt a sok daganatos kis beteg gyerekeket látni, :cry: annyira szörnyű, :cry: á nem akarlak bennetek is elszomorítani!

Holnap már jövök rendszeressen!
arivirág

Sziasztok,
Köszi a hiányolást :D kicsit összejöttek a dolgok, hétvégén meg lófráltunk egy picit. Élveztük, h párom is itthon volt :D

Andi,
GRATULÁLOK a kisfiúhoz!!! :D :D Térded változatlan?

Gabi,
Éljen a kúszó Jotikád :D Látod megy ez, csak megfelelő motiválóeszköz kell hozzá :lol:
És úgy néz ki, h mi is tudunk menni holnap tücsök-zenére. Párom autója elkészült, így visszakaptam az enyémet. Már csak annyi kell, h holnap időben érjenek a tükrösök 8)

Xsara,
Gratulálok Nektek is kislányhoz :D

Mimi,
Mi szombaton voltunk az állatkertben és meglepő módon Adél nagyon élvezte :D Az elefántok, meg a majmok jöttek be neki a legjobban :D

Egyébként mennyit változott az állatkert mióta utoljára ott voltunk, kb. 2 éve. Egyre szebb :D

Judit,
Gratulálok a gyalogló Robikádhoz :D Én is már alig várom, h így tudjunk időnként közlekedni, rövidebb sétákon.

Arivirág,
Jaj, te szegény :( És hogy hogy mentetek? Visszarendelés volt? Bocsánat, ha indiszkrét vagyok :oops:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kostyika, gratula a kisfadhoz, ha tippelhettem volna, én lányra tippeltem volna!
Jó mert akinek én eddig tippelek, mindig az ellenkező nemű bébije lett! :D

Cruse, nem vagy indiszkrét, már írtam régebben, hogy Biankának leesett a vérében a thr szám, ez annyit jelent, hogy nem alvadt meg a vére egyáltalán, súlyos életveszélyes állapotban került a klinikára!
Mivel nem lehet tudni mi okozta, (oltás, vírusfertőzés, gyógyszer) így rendszeresen járunk kontrollra, és figyelni kell itthon, hogy nincsenek-e bevérzések a testén!
Egy-egy ilyen haematológia látogatás után, nagyon hálás vagyok azért hogy ilyen rosszcsontok a lányok, és nem betegek!

Gabibi, kiütött a betegség?
Én is úgy érzem sikerült valamit összeszednem tegnap, mert reggel arra ébredtem piszokul fáj a torkom!

Judit, ügyes Robika, Dominika is úgy szeret gyalogolni, és simán megy annyit, mint Bianka, pedig 2.5 év van köztünk!
Nem akar lemaradni semmiben!!
Találtam csúszdát 10 ezerért!

Mimi, Mi is rendszeres látogatói vagyunk az állatkertnek, de most tavasszal szeretném megnézni a Budakeszi Vadasparkot, ott még nem jártunk!
arivirág

[quote="arivirág"]
írta:
arivirág
Mimi, Mi is rendszeres látogatói vagyunk az állatkertnek, de most tavasszal szeretném megnézni a Budakeszi Vadasparkot, ott még nem jártunk!

Pedig az itt van 10-15percre :D
Amúgy felnőtt fejjel nem nagy szám,van pár állat,főként itthon éllők.
De viszont gyönyörű helyen van,és jót lehet sétálni.
MI is szoktunk oda menni,évente 1-2x.

mimi12

Sziasztok lányok!

Jo hogy mindenki itt van.

Minket is elvitt a lányom a vadasparkba. Az ovival többször voltak és azt mondta hogy ezt nektek is meg kell néznetek. Ő vezetet hogy merre menjünk. Nekem nagyon fáraszto volt a sok gyaloglás, már alig vártam hogy leteritsük a pokrocot a tisztásra és elővehessem a szenvicseket. A lányomnak oránként kellett pisilni, ez nem igazán megoldott ott.

Arivirág!
Az jobb ár a csuzdának. Ugyan olyan? Anyukád haza tudott menni, mert most a vonatok miatt sokan vannak a buszokon is?

Mimi!
Ma felhivom a barátnődet, mert már 2honapja voltunk nála a kutyával.

Curse!
A lányomnak is az elefánt jön be. Nem értem mit eszik rajta? A majmokat én is szeretem. Azok nagyon jopofák.

Gabibi!
Hogy vagy?

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Judit!
A Daninak igazából mindegy volt.
De már most mondogatja, hogy Ő milyen sokat fog vigyázni a hugicájára, ha mi nem leszünk itthon. :lol:

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Judit reggel korán busszal elment anyu, és még mindig nincs otthon!

Kostyika, voltatok tegnap táncon?

Nekem nem működik a freemailem, :( nálatok?
Írtam egy csomó e-mailt a férjemnek, de nem kapta meg, majd mondtam írjon nekem, hátha itt van a gubanc, elküldte, de hozzám nem ért ide!

Xsara, nagyon szép neve lesz a lányotoknak! :D
Számomra a legszebb lánynév, de a férjem erőltette, hogy csak második neve legyen ez a lányunknak, Én meg belementem!
arivirág

Sziasztok!

Judit,kösz,hogy kérdezted,én tegnap kikúráltam magam.Szerintem csak az éjszakai fagyizás volt a bűnős,mert ma különősebben semmi bajom nincs.Ittam Coldrexet stb-stb.Annyi,hogy kicsit folyik az orrom,de azis csk most kezdte(lehet,hogy alergiás vagyok az itthonlétre :lol: Alig várom,hogy jó idő legyen,mert utálok itthon lenni )

Voltunk tücsök zenén.Jó volt :lol: És Adél baba nagyon kis jókedvű mosolygós kislány.Nagyon élvezték szerintem Ő is meg a fiam is.

Arivirág,akkor neked a torna már nemjátszik? Én megyek ma is. :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Ja bocs Arivirág most néztem,hogy írtál :oops: Akkor ne vedd figyelembe amit neked írtam :oops: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Tücsök zenére hány évesek járnak?
Egyszer Én is megnézném, de szerintem Bianka már nem oda való, viszont ha megyek őt is vinnem kell, mert nincs kire hagyni!
Összehaverkodott Jotika meg Adél baba?
Ha elmúlik az infulenza szezon, akkor a Stpo Shopnál a játszóházat is kipróbáljuk!
arivirág

Arivirág,hol a vonalzód?Bocsi,de elfelejtettem hány évesek a lányaid :oops: :oops: :oops:

Kép

Gabi
gabibi

De majd Curse válaszol,mert én most voltam elöszőr és nemtudom még annyira :oops:

Kép

Gabi
gabibi

Kitöröltem a vonalzóm, hogy majd csinálok másikat…na azóta is csinálom…… :roll:

Dominika 2 éves lesz Márciusban, Bianka 5 lesz szeptemberben!
arivirág

Kedves érdi anyukák!

Amennyiben fórumotok nem zárt körű, szívesen csatlakoznék hozzátok!
Az igazság az, hogy már bele-bele kukucskáltam korábban is a hozzászólásaitokba, de azt olyan kukkolós módszernek érzem, hogy én meg nem írok semmit. :oops: :)

Rólunk egyenlőre annyit, hogy decemberben költöztünk Érdligetre férjemmel és 6 hós kisfiammal, mostanában kezdem felfedezni a környéket, de jó lenne, ha még kegyesebb lenne az időjárás, és akkor nyakunkba vennénk a várost. :)

Szép délutánt mindenkinek! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dehogy zártkörű :lol: Írj nyugodtan :lol:Én is nagyon vároma jó időt :lol: Mondjuk ma nagyon klassz volt :lol:

Hát lehet,hogy valami mégis motoszkál bennem,mert megint kivagyok.Most ittam coldrexet,hátha rendbe tesz egy kicsit,mert ugy szeretnék elmenni tornázni :cry: De ha nem sikerül akkor nem kinzom magamat,mert ugy járok mint móltkor,hogy dög fáradt leszek.Pedig komolyan nem volt semmi bajom és most újra azok a tünetek mint tegnap :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Dolli!
Újpesten laktatok?Mi is ott laktunk ideiglenesen,míg ide nem költöztünk.
Üdv itt köztünk!

Gabi!Próbálj meg pihenni,ha tudsz,nehogy komolyabb bajod legyen.
No és egy kép amit ígértem,hogy elcsípem a Szabit,ahogyan a kisdümpin autózik :D
Kép

No és még egy,a mai sétánkról :D

Kép

mimi12

Szia tekiroll, üdv köztünk! :D
Honnan költöztetek Érdre?

Gabibi, ha betegnek érzed magad inkább ne indulj útnak ma tornára, lassan összekapom magam, és megpróbálok heti egy tornát Én is bevállalni!
Csak ne lenne ilyen messze tőlem, ez nagyon hátráltat, az indulásban!
arivirág

Mimi, nagyon jók a képek, Szabi sem tépi le magáról az előkét, ilyet csak az én lányaim csinálnak?? :shock:
Nagyon szép ez a cica Szabi mellett, tavasszal Én is szeretnék hozni haza valamilyen gyerekbarát macsekot!
:D
arivirág

Igen,épp mondtam a Nagyinak,hogy nem kell Jotikára vigyázon,mert nem megyek ugy döntöttem.Épp azért amit Mimi írt félek,hogy betegebb leszek.

Kép

Gabi
gabibi

Gabi,gyógyulj meg hamar!
Arivirág,a SZabira néha kell az előke,mert olyan mint egy kismalac :D
Na és egy kép.Így szedtem ki a Szabit nemrég a kiságyból :lol:
Kép

mimi12

De édes drága :lol: Mit álmodhatott,hogy igy nekivetközött? :wink: :wink: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi! Köszi! :) Én ma nagyon fagyos vagyok… Lehet, hogy csak fáradtság teszi, de szedtem a lábam rendesen séta közben. :)
Jobbulást Neked!

Mimi! :) Nekünk is csak ideiglenes szállás volt Újpest. Bár úgy indult, hogy maradunk párom nagyijánál, de jobbnak láttuk saját kuckóba költözni. :)
Aranyos a kisfiad! Saját kutya-cica?

Arivirág! Miminek írtam, pestiek voltunk, de Érd nagyon bejön egyenlőre. Merre jártok tornára? Nagyjából olvastam, csak még kavarog a fejemben a sok új utcanév. :) De azt hiszem, hogy közel van hozzánk.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Mimi!
Ez az utolso kép, jot nevettem rajta. :lol:
Tényleg ugy dömperezik hogy felhajtja. Máskor is tegyél fel képeket róla, igy tudom hogy a fiam normális és minden fiu igy autozik. Nekünk már nem mindig kell a pártedli, most abbamaradt a nyálzása. 10percenként kellett cserélni. Kijött egyszerre 2rágofogunk felül. Kedden megyek a barátnődhöz.

Tekiroll!
Üdvözölek én is, végre valaki Érdligeti. Irjál többet magatokrol. Merre felé laktok? Nekem 4gyerekem van, de csak a kicsinek van vonalzoja, mert minden hozzászolásomnál betelne egy oldal.

Arivirág!
Ott nagyon szép vonalzokat lehet csinálni csajoknak ahol én csináltam.

Sziasztok
Vendég

Judit! :D Négy gyerkőc nem semmi! Korábban én is annyira gyúrtam, de már nem fog összejönni. Tulipán utcában lakunk. Tényleg jó ez a nőivonalas vonalzókészlet. Ha lesz egy kis ihletem, lehet, hogy váltok. :)
De most go, mert anyahiány van nagyon! :)

Kép
Kép
tekiroll

Szia Teiroll!

Megnéztelek a térképen és te már majdnem Diosdon laksz.

Én még hármat se terveztem soha. Csak a két fiu után nagyon vágytam egy kislányra. A negyediket se terveztem de ő a 2. házasságombol lett, és a férjem eggyetlen gyereke. Legalább kibabázom magam az unokám elött. A nagyfiam 20mult, a kisebbik fiam 15lessz, a lányom 10éves.

Ikrekkel még utolérhet bármelyikőtök!

Szia
Vendég

Képzeljétek kimentem a szobából 1 percre és mire visszamentem a fiam félig felült :lol: :lol: :lol:

A tulipán utca nem itt van a dreher(vagy mi a neve) pizzázó,söröző környékén?Mert akkor közel vagy nagyon :lol:
A fresh fitness-be járunk a Riminyáki uton és ha jól gondolom ,hogy merre laksz akkor tényleg elég közel van hozzátok(bár nem engem kérdeztél :oops: ) :lol:

hát jobban tettem,hogy itthon maradtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kiváncsi vagyok holnap reggel mi bajom lesz :wink:

Kép

Gabi
gabibi

Szia Gabibi!

Egyre ügyesebb a kisfiad! Csinálta már azokat a mutatványokat amiről raktam fel képet neked. Vigyázz mert lassan kiszalad a szobábol! :lol:

Szia
Vendég

Sziasztok!

[b]Mimi ![/b]
szupi ez a kép a kissrácról. :lol:

Teirol!
Mi sem lakunk messze egymástól , mi a Csaba illetve az Ürmös utcával párhuzamos Bor u.-ban lakunk.

Arivirág!
A páromnak jutott eszébe! Én csak a virágra asszociáltam, nem jutott eszembe a hercegnő, csak amikor a Danival néztük a mesét.
:oops: :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Gabibi, jobbulást neked!

Xsara, nálunk a férjem azt szerette volna, hogy Dalma legyen a neve a lányunknak, de nem engedtem abból, hogy nekem legyen egy Jázminom :D , nekem nagyon-nagyon tetszik, és Én általában ezt a nevét használom mikor szólok neki, hiába „csak” második neve!

Mimi, nagyod édes ezen a vetkőzős képen Szabi!

Tekiroll, nekem két lányom van, :D és szeretném ha nem sok idő múlva, lenne még egy bébink!
arivirág

Judit! Valóban! A diósdi Interspar egy combos sétával is elérhető! :)
Ikrekkel nem tudom hogy bírnék, de ha a következő is fiú lesz, lehet, hogy beneveznék még harmadik babóra is. Bár addigra kiöregszem. Hm. Na mindegy, először az egy gyerkőccel bírkózzak meg, utána álmodozzak. :)

Gabibi! De Te is jársz tornára, úgyhogy Tőled is kérdeztem. :) Azt néztem valamelyik séta alkalmával, hogy mennyi fitness terem van a környékünkön. Már csak rá kéne szánni magam. Csak mindig attól félek, hogy tök ciki, ha nem bírom az iramot. :) Most pedig tuti nem bírnám. Inkább valami öreganyós tornára kéne járnom. :)
Ügyi a kisfiad! Én már alig várom, hogy ilyeneket produkáljon! :) Persze azért most is alakít, de azért ülés, kúszás, mászás azok a nagy dolgok! :)

Xsara! Megnéztem térképen, tényleg közel laktok! :)
Szép a Jázmin név nagyon! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Hali,

Hú de lemaradtam megint. Jó sokat írtatok. Köszönöm mindenkinek a gratulációt, a képet nemsokára felteszem, csak még kicsinyíteni kell mert levettem 600x400-ra de még mindig nem engedte feltenni.

Arivirág,
Voltunk táncon, Biankádat hiányolta is Bea néni. Egyébként égnek állt a haja mert senki sem azt csinálta amit mondott. Mondta is h miért nem ment zöldségesnek?:) Manó nagyon aranyos volt, hazafelé mondta h ez a plié, meg kosár füle meg stb. Az óvónője megengedte h bejárjon az óvodai aerobicra is.

Dolly,
Üdv köztünk.

Gabi,
Nagyon kis ügyi a fiad:)

Mimi,
A lányom is folyton nyúz egy kutyáért és egy macskáért de a lakótelepi lakás nem a legalkalmasabb hely nekik.

Képzeljétek kezd beindulni a társadalmi élet a játszón. Ma ovi után lementünk egy kicsit és egy csomó gyerek volt lenn. Már én is nagyon várom a jó időt.

A.

Kép[
Kép[
kostyika

Arivirág,
Arra emlékeztem, h milyen probléma volt Biankánál, csak arra nem :oops: h kell időnként kontrollra járni. És emiatt nagyon nem irigyellek :( Nekem a szemészet is bőven elég volt :(
A budakeszi vadasparkot csak ajánlani tudom én is, nagyon szuper hely és nem utolsó sorban közel van :wink:
Tücsök-zenére változatos korosztály jár szerintem, legalábbis ahogy én megsaccolom a gyerkőcök korát :? Elvileg féléves kortól 4 éves korig ajánlják.
Bulást Neked!!!!

Xsara,
Akkor Jázminak nagyon jó dolga lesz Danika mellett :) És nagyon szép nevet választottatok :)

Gabi,
Nagyon örülök, h találkoztunk :D Jotikád csudaédes pasi komolyan mondom. Nagyon élvezte a foglalkozást :lol: Felüléshez pedig gratula!!! :D
Bulást Neked is!!!

Dolli,
Üdv közöttünk :) Mi is laktunk ideiglenesen újpesten :wink:

Mimi,
Szabid zabálnivaló és tényleg vajon mit álmodhatott :D :lol:

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Kostyika, nem tudod pénteken lesz tánc???

Gabibi, hogy vagy?
arivirág

Jó reggelt! :)

Curse! :) Újpestről Érdre szakadtak társasága? :) Mondjuk én szerettem Újpestet, mint városrészt, de azért itt sokkal jobb. Pláne gyerkőccel nem mindegy. Múltkor olvastam indexen, hogy ott volt a legszennyezettebb a levegő. Ráadásul mi egy forgalmas utca mellett laktunk.

Arivirág! :D Újabb kislányra pályázol? Vagy most inkább egy fiúval próbálkoznál? :wink:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jó reggelt!

Na ma már nem sikerült reggelre jobban lennem :cry: Nem vírus szerintem,mert az orr folyáson kívűl különősebben semmi bajom.Szerintem sima nátha.Jó lenne összekapni magam,mert holnaptól mindennapra van valami prógramom.De a Gekko-t lemondom nehogy a kisbébeknek legyen valami bajuk.

Arivirág!Nálad javulás????

Kép

Gabi
gabibi

Gabibi, semmi javulás, :cry: ma vagy holnap lemegyek ide az Érdi rendelőintézetbe! :x

Reggel Bianka fájlalta a hasát, majd kihányta a reggelit, azóta jobban van, remélem nem lesz beteg!
Félek a klinikán összeszedtünk valamit, egyik ismerős is mondta mikor oda mennek kontrollra sikerül valamit elkapniuk mindig!

Dolli, jó lenne egy fiú 3. :D babának, de szerintem 3. is lány lesz!
arivirág

Sziasztok.
Hát csajok,nem tudom,mit álmodott a Szabi de,sikerült állva kipisilnie a kiságyból :lol:

Tekiroll,én 36éves múltam,úgyhogy még szerintem semmiről sem vagy lecsúszva :D .Ja és a 3. babával vagyok terhes,a nagylányom 12éves múlt.

Ja és igen,a kutya is és a cica is a miénk.A macsek Újpesten is velünk volt.A kutyus 7éves,és neki kicsit szövevényes a története de,hellyel közel kiskorátol velem van.
Én Budaörsön laktam amúgy,és válás után költöztünk Újpestre a párom lakásába,majd onnan ide Érdre.
A párom amúgy Újpestre jár dolgozni.Hát szegény szídja a jó Pesti forgalmat :?

Kostyika!Teljessen igaz,a lakótelepi lakásba nem való kutya.Sőt sokan elkövetik azt a hibát,hogy valami cirkálót szereznek a kis lakásba.Hát arra még azt mondom,hogy okés,csak nagyon meg kell nézni,milyen kutyát viszünk a lakásba.Ezek a szőrős ebek,allt mind valami terrier félék,ezálltal iszonyat mozgásigényük van,leamortizálnak mindent.
Nekem volt egy Francia bulldogom.Tudom,nem éppen szépséges ebek de,inkább valami hasonló nyomi kutya az ami bírja a lakótelepet.Nincs nagy mozgásigénye.A mi kis jorki keverékünk egész nap szalad,mindig kint van a kertben,sokkal jobban érzi ot magát,mint bent a lakásban.Pedig nincs 2kiló :D

Judit,na kíváncsi vagyok,milyen lesz a kutyátok?Akkor ezek szerint,meg voltál elégedve az Anival,ha hozzá viszed megint a kutyit?

Curse?Ti is laktatok Újpesten?Nohát,úgy látszik sokan ott kezdjük :D

mimi12

Arivirág! :) Én meg attól tartok, hogy csak fiút tudunk összehozni! Ne krdezd, hogy honnan veszem, ez csak megérzés. :)
Remélem, nem szedtetek össze semmit!

Mimi! Én örülnék, ha meglenne a második gyerkőc 35 alatt, mert baromira félek a magzatvíz mintavételtől. De félek, hogy erre kevés az esélyem. Most múltam 33, és bár a nyáron terveztük a tesóprojekt elindítását, pajzsmirigyem miatt valszeg későbbre kell tolni.
Párod mikorra jár dolgozni? Enyém Zuglóban dolgozik, de elég korán indul, igyekszik megelőzni a forgalmat. Visszafelé meg mostanában elég későn jár, úgyhogy akkor meg azért nincs zűr. Persze nem bánnám, ha korábban érne! :)

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli! (tényleg ez a rendes neved,vagy csak becenév?)

Én ismerek olyat akinek 3fia van,és tök boldogak a 3fiuval :D
A hugomnak 3lánya van,és ők is így boldogok.

Én nem voltam magzatvíz vizsgálaton.Én visszautasítottam,úgyanis ismerek olyat akinek jó lett az eredménye.Majd mikor 6hetes volt a babájuk derült ki,hogy bocsika pár hete van a babának,mert arra a genetikai betegségre amilye van,nem terjed ki a hasbaszúrás.
Na ezek után engem ne szurkodjanak.
Mi vérvételes vizsgálatra mentün.Anyagilag nagyon földhözcsapott de,inkább ezt választottuk.Azt mondta a dokim,ha az AFP és az uh-k jók,akkor felejtsük el a szurkodást.
Szóval az nemkötelező,csak ajánlják,mert kötelességük ajánlani.
AZ én párom 7elött indul.
A lányom Budaörsre jár suliba,őt kirakja az exem anyjánál( :lol: ),és onnam mey Újpestre tovább.Kb 1óra alatt ér oda.Haz meg 4-kor indúl.

mimi12

Sziasztok lányok!

Nekem is ajánlották a hasbaszúrás lehetőségét, de nem akartam. Nem lett jo az AFP, és még aznap kértem időpontott a Shöfméreibe. Nagyon megijedtem és ez vezetet rá. Tul lehet élni. Végig néztem az ultrahangon ahogy Robikám menekül a tűtől és inkább arrébhuzodik.

Persze ha lett volna pénzem akkor én is a vérvételt választottam volna.

Sziasztok
Vendég

Dolli,
Csepelről költöztünk ide Érdre, Újpesten még előtte laktam jóval :) Nekem is szimpi kerület volt :)

Gabi,
Jaj, akkor ezek szerint nem javulsz :( Bulást Neked továbbra is!!!

Arivirág,
Nálad sincs javulást, te szegény :( És lehet, h Biankád is? :( Nagyon drukkolok, h nehogy vmi nyavalya legyen.

Kutyatémában teljesen igazatok van. Panelba kutyát kész kínzás, max olyan kutyának lehet jó, aminek kicsi a mozgás igénye. Vagy egyáltalán olyan? :?

Azt nem is meséltem Nektek, h tegnap voltam bent a munkahelyemen és rákérdeztem az anyagiakra, ha jönne a második gyerkőc. És képzeljétek tp idejére ugyanannyit kapnék, mintha visszamennék dolgozni :shock: és akkor még ráadásul az utóbbinál be kéne járnom (ami ktsggel jár, Adél is bölibe kéne vinni stb). Tgyás és a gyed, pedig annyi lenne, mint most. Szóval nagyon elképzelhető, h mégis csak belevágunk a tesóprojektbe :D
Ja és képzeljétek a gyedet felemelték 96500 ft-ra 8) (ha jól emlékszem). Mondjuk nekem sehogy sem jön ki a 8%-os emelés, pedig az új magyarország c. újságban ezt írták :?

Kép Kép
curse

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?