Sziasztok!
Végre itt!
Már hiányoztatok ám!
Megpróbáltam visszaolvasni, de nem sok időm van most írni.
Először is, nagyon szépek a képek!! A babák továbbra is édesek!
Mogyó: sajnálom a fényképes sztorit, nagyon szemetek!
Remélem Ágika hamarosan jobban lesz, nem semmi, hogy még betegen is olyan kis vigyorika!
Nagbri: szuper lehetett a kirándulásotok, és tök jó, hogy így "le tudjátok adni" Danit! Szeretném én is, sokszor szükségem lenne rá, de sajna nálunk a cici még lételem.
Sajnálom, hogy újra kell adni a BCG-t, de az is furcsa, hogy ennyire komolyan veszik még nálunk, és a tőlünk nyugatra lévő országokban már nem is adják...
Mandula: Ádika már egyedül játszik? Akkor egy kicsit felszabadultál! Sosem értettem, hogyan tudsz még mellette tanulni is! Nagyon ügyi vagy!! Most én is kitaláltam, hogy ráfekszek a németre, aztán majd látom, hogy meddig jutok.
Nekem nem megy ez az autodidakta nyelvtanulás...
Timci: nagyon jó a járóka, nekünk is ilyen volt Magyarországon, és nagyon szerette Aziz, itt sajna nincs, mert nem tudják mi az, így az utazóágyban szokott lenni, csak abból nem lát ki rendesen.
Szerintem se aggódj Atticy miatt, előbb vagy utóbb úgyis mindent fognak csinálni, nem számít, hogy mit milyen sorrendben! Legalábbis szerintem.
Noémi: tündéri a keresztelő ruha, de jó Nektek, hogy lesz!! (nálunk sajna nem, mert muzulmán a vallása) Ügyi Bálint a forgással, Aziz is a fenekét emelgette.
Sajnálom, hogy nincs időd netezni, igazából nekem sem lenne, csak sokszor ezt választom a takarítás helyett.
Falevél: nagyon tündéri Sárika is, és még mindig hatalmas. Úgy sajnálom, hogy nem tudtál jönni a talira, szívesen megnéztelek volna benneteket is!
Rólunk: nagyon nehéz volt visszaszokni, Aziz egy hétig csak sírt. Mondjuk ehhez az is hozzájárult, hogy kijött két fogacskája. Mostmár úgyahogy helyre jött, de elég sírós, ha kimegyek a szobából már ordít. De ennek köszönhetően megtanult kúszni, így mostmár jön utánam.
Olyan édes.
Az éjszakáink még mindig borzasztóak, tegnap fél 3-kor aludt el, én már nem tudtam, hogy mit csináljak, teljesen kikészített, aztán persze kelt még vagy 5-ször.
Az a baj, hogy nem tudja magát visszaaltatni, ezért van szüksége a cicire. Nem hiszem, hogy éhes. Egyébként sokat eszik már, és majdnem mindent. Belefáradtam a különböző szabályokba, így mostmár kap mindent, kivéve a nagy tiltottakat, mint pl. méz, tej, tojásfehérje.
Nagyon élvezi az ízeket, már egy danette puding nem is elég neki.
Hú, most mennem kell, remélem nem untattalak benneteket a hosszú beszámolóval!
Puszika mindenkinek, és bocsánat akit kihagytam, fogok írni mindenkinek!
K.