Új privát üzeneted érkezett!

Thymi,

Akkor párod tényleg masszírozta a derekad, és beleadott mindent :) . Ilyenkor mivan azzal a jogoddal, hogy egy ember bent lehet veled?
Barátnőmnek anno nem engedte meg a dokija, hogy bent legyen a párja, mert nem jártak felkészítőre. (nem tudták, hogy kell).
Egyénként lassan vége a járványnak, addig meg próbáljátok visszatartani a csöppséget!

Gadévi, Donoé,
Elég önfejű vagyok, szóval befolyásolni is nehéz :) . Örülök, hogy mostmár nem falun, hanem városban lakunk, és azt csinálok amit jónak látok. Nem szólnak meg érte. De szerencsére mostmár az oviügy is kezd alakulni.

Donoé,
Akár csak az én gyerekeim. Petra kisboszorkány, Ádám meg igyekszik jó fiú lenni, de a huga sokszor eltériti, és a rosszba visszi. Ja és utánna jön árulkodni.

Timci,
Gyönyörű a stár fiacskád!! Hogy csináltad a képeket? Elárulod?

Hajny,
Gyönyörű a lányod. Kész kis hölgy már!

Kép

Kép
nyhk

nyhk-koszonom szepen.Itt megcsinalhatod.Orosz oldal.Kiválasztod a képet, rákatt, bejön egy orosz számos-betűs keretes, arra rákatt, kiválasztod a képet ok és betölti. Nagyon ari, nem?

http://www.photofun.od.ua/

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Köszi Anna dícséretét!Megnö gyorsan!

Don
nem hiszem hogy annyira rossz lehetsz,dühös,idehes,hisz még veled van a család! :lol:
Igen,az a nagyfiú az Ricsi,nagyfiú,már másodikos.

Thymi
dehogy haragszom én rád!Vagy nem mondta Endre,vagy már aludtam,vagy dolgoztam,...stb.Éjjel-nappal ment a gép,töltöttünk,és nem szoktam kikapcsolni az msn-t sem.
A szülésed naon emlékeztet az enyémre.Endre is jó keményen masszírozta a derekem,azóta sem csinálta olyan jól. :lol: Nem egy dokink van? :lol: :lol:

Nyhk
mi sem jártunk ilyen apás szülés felkészítöre,ilyenre nem lehet egy férfit felkészíteni sztem.Úgyis segít amiben kell.Ha kérem.Nem?Piszok dolognak tartom hogy nem engedték be,olyan jó hogy velem volt Endre!Sokkal bensöségesebb a viszonyunk azóta.

Gadevi
betegen én is morci vaok,meg nyügi.Apa szerencséjére nem vaok sokat beteg.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Timci
tök jó ez a program,anyumnak küldtem egyet,kíváncsi vaok mit szól hozzá. :lol: :lol: Köszi

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny-igazan nincs mit!Nagyon szivesen.Lesz hozzam joves mosanaban vagy nem? :roll: :?: :?: :?:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Hajny, csillagszemű lánykádat láttam tegnap az Auchanban a kis kocsit tolni, Apája meg sietett mellette.

Estelle, nagyon szép Kisfiatok van! Remélem már ottohn vagytok!
Jó egymáshozszokást! :wink: :D

Kép
seriff

SER!!!
A gyerekvérvételen nem tudnál segíteni? hogy ne kelljen végigvárni a sort? :roll:
Holnap mennénk, mert már nem bírom, ma is 4 kakis( hasmenéses)pelus, egy adag nyákos valamivel :? .Azt mondta a dokinő, hogy várjunk, amíg lemegy az influenza-szezon, de már nem bírom!
Ugye elég az a papír amit a Góg dokinő adott? Ugye nem kell háziorvosi beutaló? Mert hát ő kérte a vizsgálatot! kaptam egy kétoldalas papírt és azon van rajta, hogy milyen vizsgálatot kér!

Az összeomlás szélén.....

Lili!
ma nem tudtam telefonálni! :roll:

Kép
adrienn021

Sziasztok csajok!

estelle, gyönyörű a kisfiad, olyan nyugodtnak néz ki a képen.

Hajny, a te lányod is igazi maca.

Adri, elhiszem, hogy ki vagy borulva, miért nem mondják meg neked, mi a gond.Kitartás!!!!!

donoé, olyan jó olvasni, hogy más is van aki néha kiborul, mikor a gyerekek egész nap egymást zuzzák! Néha lelkiismeret fordulásom van, ha kiabálok velük, de rám se hederítenek.

Linácska, tündéri volt a kiscsajod a jelmezben.

Kép
Kép
kisévi

Elnézést, ha valakit kihagytam, de most három napig egyedül vagyok a csajokkal és ennyire van időm. Villám olvasás és egy kis írás.

Kép
Kép
kisévi

Gadevi!

:lol: :lol: :lol: Nem rosszak ők,hanem mindig ölik egymást,millió játék közül,bizti pont azaz egy kell mindkettőnek,Donátnak van vagy 80 db autója,de mindig az kell a másiknak is,ilyenkor visít Noémi,Donát követi,hátha hangosabb,majd akkor jövök én :lol:

Hajni!

Igen velem vannak,de ezt betudhatom a hidegnek is,ahogy Linának írtam,vagy ők fáznak,vagy engem nem akarnak kirakni :lol:

Nyhk!

Nálunk is ez a helyzet,de ha megtépi Donátot,utána ő rohan sírva hozzám,mintha nem ő bántotta volna :shock: Fúú,néha már tényleg akkora a fejem,jó,hogy nincs sapkám :lol: Eszméletlen csajszi,s nem tudok mit csinálni vele :? Próbáltam a szép beszédet,csúnya nézést,mérgesen szólást,popsira is vágtam,nem értem egyszerűen :shock:
Vendég

Kisévi!

Jó olvasni? :lol: Gyertek el,aztán össze eresztjük őket :lol: Szerintem 1-2% lehet az a család,ahol nincs ilyen,esetleg nem tudsz róla.Amúgy nagyon simán veszem,de most olyan kis mimóza vagyok,most nagyon idegesítő :?
Vendég

Adri,ne haragudj, de nem ott dolgozom! Gőzöm sincs,h milyen beutaló kell a vérvételhez!

Kép
seriff

Sziasztok!

Hajni, milyén szép szemű lánykád van! Eddig fel sem tünt a hosszú szempillája. :oops: :)

Timcike, jók ezek a képek! :D

Évi, én még nem láttam olyat, hogy a testvérek ne tépjék egymást egy kicsit legalább.

Donoé, nálunk is nagy gengszter a kicsi. Elkezd piszkálódni, aztán ha kap egyet Flórától, jön hozzám árulkodni.
Ennek ellenére imádják egymást és ezt olyan jóóóó látni!!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

pille-köszönöm szépen. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Pille!

Nálunk is Noémi hordja a nacit inkább :lol: Szegény Donát akkorát kap néha,van,hogy valamilyen tárggyal,pl. a fazék alátét,ami fémből van,vagy ilyesmivel,s tudja,hogy rosszat csinál,akkor viszont szokott a fenekére kapni,mert azt nem engedem,hogy bántsa a másikat.Ha véletlen,megint más,de ő tudatosan csinálja látszik a szemén,nézi közben,mit lépek rá,vagy,hogy nem jót lépek,akkor berohan a szobájukba,szó szerint rávetődik az ágyára,s úgy tud sírni,mintha nem is tudom,a világ összeomlott volna.Ja,és rámvágja az ajtójukat,hogy ne menjek be :shock: Na,ilyenkor jól megszidom,azért csak 19 hónapos még,ezt még Barbinak se tűrném el,hogy rámvágja.Hogy mit csinálok rosszul??? :shock: Pedig egyformán vagyok szigorú velük,nincs kivételezés,következetes vagyok,mit rontok el,hogy ilyen :?
Egyébként imádják ők is egymást,sokszor ölelgetik,puszilgatják a másikat,de néha....
Vendég

Ser!

Hogy te milyen jó megfigyelő vagy! :D Én soha nem látok senki ismit,akármerre megyek,mondjuk lehet,hogy rohanok a sorok közt,de olyan jó lenne néha látni fal lakó társaim :lol: Nyáron mondjuk Kaziékkal találkoztam,akkor is Mirabelt ismertem meg a 0 km-nél :D Pont azt néztem,hogy képen is gyönyörű,de életben aztán....csodaszép.Utána kezdtem keresni Kaziékat,mondom valahol itt kell lenniük,szemcsi nem volt rajtam,minek is,még látnék vele,aztán ott álltak mellettem szinte,én meg nem láttam :oops: :D
Vendég

Sziasztok,

"kicsit" eltűntem, de próbálok visszakapcsolódni. Köszi, hogy hiányoltatok. Nagyjából rendben vagyunk, csak Eszti hurutos már hetek óta :cry: , viszont karácsonykor ő is nagyon beteg volt (tüszős mandula) magas lázzal. Fiúk szerencsére egészségesek teljesen.

Estelle,
nagyon szép a "kicsi" fiad, óriási gratula hozzá, remélem már otthon vagytok és minden rendben van.

Minden szüli-, és névnaposnak utólag sok boldogságot!

Én is Bányais voltam, és mindenképpen megyek a találkozóra, lehet, hogy néhányan találkozunk majd :wink: ?
balim

Sziasztok!
Úgy látszik ez a vasárnap ilyen volt. Mi is mintha Annát láttuk volna 10,30 körül a malomban.
Éppen indultunk volna vendégségbe, de Bea kimosta előző este Lilla cipőjét és nem száradt meg. A nyári cipőkbe meg már nem ment bele a lába. Mit is csináljunk, hát irány a deichmann. Nagyon klassz akció van. Vettünk két leértékelt Nike cipőt, meg egy Nike táskát és így a táska ingyen volt. 13000 Ft-ért szerintem megérte. Utána Lilla alig akrta levenni a cipőt. Mindenkinek meg kellett dicsérnie. :)

Timci- Csuda klassz ez a program.

Voltunk Reniéknél. Minden ok náluk. Andi sokat alszik napközben. Ott voltunk 3 órát, de akkor már úgy kellett felkelteni, hogy megnézzük a kicsit.

Seriff- Ti már lassan mentek, de lehet, hogy csak hóvirágot fogtok szedni? Elolvad a hó lassan. :) Éváékkal mizujs? Fel kéne már Őket hívnunk. :oops:

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Balim, de jó, hogy itt vagy!! Eszti :cry:

Donoé, érdekes, hogy a Széchényibe vágysz. Engem inkább riaszt az a városrész. :roll: Mennyivel lesz ott könyebb szerinted?
Ajtócsapkodás :roll: Ilyen nálunk is van. Feszegetik a határokat, meddig mehetnek el. Nem véletlenül hívják ezt a korszakot hisztinek :lol:

Seriff, mikor indultok pontosan ? Váltottatok meztelen ADSL-ra? Bejött?

pillle

Nyhk
Ez a felkészítő tanfolyam egy itteni hülyeség…Szolnokon annó egy csekket kellett befizetni ( a kórházi ruha árát), de nem volt ilyen kikötés h felkészítő tanfolyam…És aki már 1x végigcsinálta? Annak is megint kell? Jó kérdés a jog…És mi van azzal a törvényadta jogoddal h éjjel-nappal együtt lehetsz a babáddal ha akarsz?

Tegnap Gyopi nyomott egy sprintet a bölcsikapun kifele…én meg utána…hát nem esett jól. Este nagyon szarul voltam, de szerencsére még egyben vagyok.

Mi újság ovi ügyben? Írtad h alakul…

Hajni
Hát lehet h egy a dokink… :roll: :lol:
Pénteken melózol?

Donoé, Pille
Rám is ez vár???? Nem is tudom mire vállalkoztam…

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi,2hét??? :shock: Hogy telik az idő!! Nem sok.. :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Csak egy gyors jelentés:
1, képzeljétek, Zsófinak nincs nappal már pelenkája. :) ÉS mindez télen jött össze nálunk. :)
1, Boti csak 1* kel éjszaka. Nagyon jó, tudok aludni. :)

MAjd még jövök, ha tudok. Sokat vagyunk a jóidőben kint.

Zsolti, hozzánk is jöhettek. :) :wink: Itthon vagyunk mindig. Thymi? TE mikor látogatsz meg minket?
birolili

Sziasztok!

Ser
igen,vasárnap voltunk kint az Auchanba vásárolni,engem mindig elhagynak,rohan az Anna mindenfelé,apa utána,én meg vásárolok nyugisan.3 órát voltunk kint,olyan nehéz elhozni onnan Annát,imád beszélgetni a kollégákkal.

bea-Zsolti
sajna nem minket láttatok,nem voltunk a malomba.Ritkán megyek be,mert akkor elcsábulok mindig egy adag rizstésztára a kínaiban.Naon szeretjük Endrével. :lol:

Thymi
így menekült Gyopi a böliböl?Nem rossz. :lol:
Nem dolgozom pénteken,miért?Szerintem Annát nem viszem bölibe és vele leszek.Csavizunk ebben a jó idöben.

Balim
sajnálom Esztert,jobbulást neki,hátha ez a klassz napsütéses idö meggyógyítja.

Adri
drága kicsi Levinek ilyen csúnya baja van?Jobbulást!Neked meg kitartás!

Pille
ez a kép naon kiemeli Anna szemét,szempilláját,olyan mintha ki lenne festve. :lol: Köszi a dícséretet.

Nem is írtam,kész vannak a gyürük.Végre! :lol: Lassan haladunk mindennel már. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

nahát az előbb írtam hova lett?

Lili, tök szuper nagyon-nagyon ügyes Zsófi!Boti meg, el sem hiszem,h van ilyen baba! Tartsa meg jó szokását! Te pedig pihenj nagyon sokat!

Zsolti, azé kétezerxszázméteren nem olvadt még el a hó :P :D ! Hóvirágot meg ültetett Éva, csak aszomszédig kell elmenni érte, de védett!

Thymi, itt is lehetsz 24órán át a babáddal, Sygék is együttvoltak,onnantól, h lett hely. Biztosan vannak ezerszer jobban felszererlt kórházak,ahol ez természetes, itt kérni kell.

Pille, pontosan vasárnap reggel 8kor indulunk :wink: . em váltottunk,mert a T-comenál nem volt tv-ill.idáig nem jó vagy mi-és így a telefon+internet+fibernetnél a tv pont annyira jött ki,mint a fibernet akciójában a 3 együtt.Igaz telefonunk nem volt eddig sem, a net lassúbb, de az a t-comnál is sokkal lassúbb lett volna.

Szia Balim, jobbulást!

Kép
seriff

Lili,de jó dolgod van!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hajny,és milyenek azok a gyűrűk? :)

Seriff,onnantól,hogy lett hely... :( ez nem valami bíztató.

gadevi

Hajni, fénykép a gyűrűről? :D

Lili, ez nagyon jó hír! Illetve mindkettő jó hír!
Nálunk is nagyon ügyi Orsi, ha szabadon van pelusozások között vagy fürdés előtt/után a popó ügyesen használja a bilit. Mindig van üdvrivalgás, taps ha kerül bele valami.

Seriff, nekünk is ez a háromas kombináció van, de lejárt az egy éves szerződés, azt hittem megléptétek a meztelent és van tapasztalatod.
(akkor a hegyekben fogtok szülinapozni) :D

pillle

Balim!

De jó.hogy ismét itt vagy!!! :D Eszter :(

Sbea-Zsolti!

Az tényleg nagyon jó ár,ősszel ott vettem egy nagyon szupi nike cipőt,8-ért,csinos.De a táskát,hogyhogy ingyen kaptátok?Vagy ilyen akció volt?

Pille!

Nem tudom miért de én mindig is imádtam ott lakni.Nagyon szeretem azt a részt.

Jött apa,este írok mindenkinek :)
Vendég

Sziasztok!

Donoé- Olyan akció van, hogy aleértékelt cipőkből és táskákból 3-at veszel akkor a legolcsóbb ingyen van, ha kettőt, akkor az olcsóbb árából 50%-ot engednek el..

Hajni- Téged nem is láttalak, csak Annát, meg a párodat véltem felfedezni. Milyen szépen fogalmazok :)

Seriff- Itt már nem lehet tudni semmit. KLíMAVÁLTOZÁS van :)

Lili- holnap 1-kor végzek, 2-kor már ott is vagyunk. Viszek babakocsit, meg bicót is:)

Mentek torkoskodni csütörtökön? Ma sikerült a Sasfészekbe még helyet foglalni, de csak délelőttre. Teljes teltházuk van egész nap.

KépKép
KépKép
sbea

Mármint a baba-mamában lett hely! Jó tudom,h a törvény szerint....de ha egyszer ez a kórház ennek nem felel meg,akkor nincs mit tenni,és akkor igen, várni kell arra,h legyen üresedés a roomingban.Át fogják építeni, lesz új szülészet, sokkal több ilyen szobával, de mindannyian tudjuk,h nem mindenki akar/tud együttlenni a babácskával 24 órában.

Na megyek festeni inkább...

Zsolti, ti ráértek délelőtt torkoskodni? :shock: :D

Kép
seriff

Hát rá hát. Mindig nem lehet dolgozni. Délutánra megyek különben , meg azért is nem este megyünk, mert 3 után már nem eszünk. Megy a fogyi keményen. Most indulok a konditerembe :) de tényleg

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Lili, gratula a pelenkatlansaghoz!!! Nagyon ugyi Zsofi! :D
Boti is nagyon rendes kislegeny, hogy csak egyszer ebred! :D Baranyhimlo?

Szulesfelkeszito: mi lemaradtunk rola (nem szolt a vedono), de csak a takaritono kerdezte meg, hogy voltunk-e. :lol: Persze rogton mondta, hogy akkor nem mehet be az apuka. :lol: :lol: :lol:

Hajni, naprol napra szebb a lanyod! Micsoda szemek!

Thymi, Nimrod bizti nagyobb lesz. Hihetetlen, hogy nemsokra szulsz!

Seriff, mit festesz???
Irsz nekem (priviben) a Horvatorszagi nyaralorol, helysegrol ahol voltatok? Milyen a tengerpart (sziklas, kavicsos)? Mennyi ido alatt eretetek le, van-e autopalya, onellatos stb.? Millio koszi es bocs, hogy nem privibe kerdezek.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóri, malacot :oops: :? :lol: ....
Írok majd, holnap elég? Sztem ma már nem lesz érkezésem, de holnap munka után igyekszem!

Zsolti, vicceltem,értem ám! De mi a jó eget írtál sárgával? Nem látom 8) .

Kép
seriff

Zsolti, a holnapi nap pont nem jó,bocsi.

Vmelyik másik nap? Torkos csütörtök? CSak álom most még.....majd jövőre! :)
birolili

Lili- A napot akkor Te mond meg. Majd alkalmazkodunk :):) Mi is csak ketten megyünk, mert mamáznak addig a csajok.

Seriff- Jelöld ki és nagyítsd ki :)

KépKép
KépKép
sbea

Thymi!

Nem olyan vészes ám,csak most pici drága lelkem olyan érzékeny :lol:

Sbea-Zsolti!

De jó ez az akció,kár,hogy mindkettőnek van ilyen cipője,többet meg nem akarok most venni,hamar kinövik,aztán mit csinálok vele.

Lili!

Gratula a pelus nélküli napokhoz!!! :D Meg Botond 1× ébredéséhez! :D Meg neked az alváshoz! :D Meg csak úgy,mindenért :lol:

Ser!

Malacot festesz? :shock:
Tényleg átépítik a szülészetet?De klassz!Zsolti sárgával azt írta-de tényleg-felvettem a szemcsim,s látok... :lol:

Elmesélem mai rongygyá égésem!
Donát ma anyunál volt.Eddig semmi érdekes.Nem szeretek neki kólát venni,egyrészt a szénsavas miatt,meg a koffein miatt sem.Imádja,ritkán kap,de amúgy leszerelem azzal,hogy Óóóóó,anyának nincs most pénze kólát venni,tudod,most nagyon kevés pénzünk van.Ma anyuval elmentek Katonatelepen a boltba,ugye ott nőttem fel,a boltban mindenki ismer minket,anyuval vetetett kólát,erre a pénztárnál jó hangosan elkezdte mondani a pénztárosnak,hogy anyának sosincs pénze kólát venni,mindig kevés a pénze,kinder csokira sincs,de milyen jó,hogy a mamának van pénze!Mikor ezt anyu elmesélte...... :oops:
Egyrészt megzabáltam olyan édi volt,ahogy elmesélte,másrészt mostanában nem megyek abba a boltba bizti :oops: :lol: Ekkora égést :lol: Tényleg ezt mondom mindig neki,de nem gondoltam,hogy így járok :oops:
Vendég

sbea-nekem is nagyon tetszik. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Zsolti, Jövő héten vmikor? Hm?
birolili

Sziasztok!

Don
nem égés ez,csak egy kicsit ciki,és hát a gyerekek naon öszinték,igaz! :lol: Naon édi lehetett.
Nekem egy ismim mondta mindig a kisfiának hogy amikor a boltba mentek,bolt helyett kocsmát mondott.Majd egyszer kérdezték töle az oviban hogy mit csinál apukájával,és ö azt felelte hogy kocsmába járnak. :lol: Pedig tök józan életü apuka. :lol: Ne is törödj vele,egy pár ap és elfelejtik.

Zsolti
nem voltak bent,akkor még vásároltunk az Auchanban.Remélem nincs másik lánya Endrének! :lol: :lol: Söt,ö is csak egyke! :lol:
Lehet lebuktattad? :lol:

Lili
el is felejtettem gratulálni a nappali pelusmentességre,ez naon tutti!Hát még az alvás!Ez igen.Csak maradjon ilyen.

Ser
izgulsz már,lázasan készülsz az útra?

Nem tudtam jó fotót készíteni a gyürüröl,visszeverödik a fény,vaku nélkül nem olyan,alig látszódik,majd próbálom még oké?

Gadevi
olyan klassz matt színü,és vésve van a közepe,kis szépség.Endrének fehér aranyból van,nekem maradt az arany szín.Ö azt szereti,de egyforma mintájuak.FAJA:Anna már el is kunyizta az apjáét. :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,inkább én nem is szólok semmit ezzel a kórház dologgal kapcsolatban.. :evil: Ha erre gondolok,akkora lesz a fejem...
Malacot???Így relaxálsz?

Donoé, :lol: Ez nagyon aranyos!!!!!

Hajny,biztos nagyon szép!Kár,h nem sikerül a fotó. :( Én is imádom az enyém.. :lol: :lol:

gadevi

Sziasztok!

Dóri, boldog névnapot kívánok!!

Kép

pillle

Dóri
Boldog névnapot!

Lili
Már nem nagyon vezetek, hosszú távon meg pláne nem…nem férek oda
Majd csak összehozzuk a talit…Ügyi Zsófi!!!

Hajni
Reggel is így rohan befele, ált a kapuban hasra is vágódik úgy siet.
Pénteket azért kérdeztem, mert beugranék NST után, de ha más a program akkor tárgytalan.
Nagyon kíváncsi vagyok a gyűrűkre.

Donoé
Huh ez ciki lehetett. Elhiszem h egy darabig nem akarsz a boltba bemenni…

Gyopi tegnap rákiabált a mamára h KUSS mama….csak lestünk….izé

Kép
Kép
Kép
thymi

Hajni!

Hú,olyan sztorim nekem is van.Barbi,mikor ovis volt,én egy étteremben melóztam,így anyu vitte sokszor,mert 6-kor nyitottam.Az óvónénije mindig kérdezte,és anyukád merre van?Barbi mondta,hát hol lenne,kocsmában :shock: Ez így ment hónapokon keresztül,gondolom jó véleményük lehetett,mikor is a farsangon beszélgettünk,s ott tisztáztuk,hogy miért is vagyok én sokat kocsmában,mert felszolgáló vagyok :lol:

Dóra!

Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok! Kép
Vendég

Dóra,
nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dóri, Boldog Névnapot!

Gadevi,nincs mit hozzászólni,nem azt montam,h jó az osztály, vagy hogy nincsenek hibák, vagy hogy csak technikai korlátok vannak, de azok is vannak, ezek tények.

Estelle, mi újság? Eszik-alszik Mózi?

Kazi, jól vagytok Csajok?

Lina, Ti jól vagytok?

Malacot annának festettem vízfestékkel, nem relaxból :P :D ...

Zsolti, elolvastam ám!

Don, ez jó :lol: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Dóra:
Boldog névnapot! :)

Don:
:lol: -anyósom hallotta a buszon egyszer:
Apuka:-ne piszkáld az orrod,már elmondtam sokszor
Gyerek(izom hangosan):-neked is elmondta anyu már ezerszer,hogy ne pisilj a kagylóba,mégis oda szoktál! :shock: :shock: :lol: (apuka inkább elcsöndesedett :lol: )

Ser:
Köszi jól vagyunk!Ti meggyógyultatok teljesen?De jó nektek,hogy mentek :) A horvátországi infó engem is érdekelt volna,kár,hogy priviben küldted Dórának.Nem küldenéd el nekem is? :roll:

Ma voltunk Mózi nézőben!Ez a gyerek egy tünemény!!! És tényleg eszik-alszik :D 3 óránként kel és 90-eket szopizik :shock:
Mondtam is Estellének,hogy összetehetik a két kezüket! :D
majd biztos jelentkezik Ő is,ha kigyönyörködték magukat!Olyan aranyosak voltak,meg annyira büszkék :)

Thimi:
Minden készen áll?
Kuss :oops: :lol: -anyud mit szólt?Lari se sokkal jobb:azt mondja:picsáját :shock: :oops: (én szoktam mondani régebben viccesen:anyád picsáját-de valahogy az ő szájából már nem olyan vicces :oops: )

Lili:
Ügyi Zsófi és Boti.Micsoda jó dolgod van ,fogadjunk,hogy néha már unatkozol :wink: :lol:
kazi

Dóra Isten éltessen Névnapos alkalmából.

segítsetek:mikor kezdődik a baba-expo a lánchídban?

lili ügyike Zsófi

roz jövőhéten mikor mehetünk..csak du jó.

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi

Dóra,
nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!

Ezek a sztorik nagyon jók, Kazi, a tieden könnyesre röhögtem magam :lol: .

Lili,
de ügyes Zsófi, Eszter hallani se akar a WC-ről... remélem majd nyáron. Boti pedig annyira ügyes, hogy így hagy pihenni téged.

Ser,
az előbb láttalak, csak éppen csomagokkal mentél befelé az ajtón. De jó lesz nektek a jövő héten!
balim

Sziasztok!

Ser
Hannamanna nem volt bárányhimlös?Most taliztam Gabival,azt mondja Eszterke himlös,ha akarom vigyem át ha himlös Annát szeretnék. :lol: jaj,ti minnyá utaztok,remélem nem lesz semmi gond addig.

Don
tetszett ez a kocsmás sztori,remélem Anna nem mond semmi csúnyát rólunk,nem talál ki sztorikat. :lol:

Dora
Nagyon.nagyon boldog Névnapot kívánok neked!

Kazi
jó volt az orrpiszkálósdi is! :lol:
Irigyellek hogy láttad a kis Mózikát,élöben még szebb mi?

Thymi
nyugodtan gyere pénteken.Mikor mész NST-re?

Erszényes
hogy vagytok?Írjál ám,ne csak olvass! :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, én beoltattam Hannát bárányhimlő ellen (is), pont ezért, tuti ilyenkor kapta volna el....Úgyhogy remélem a védőoltás tényleg véd!

Kazi, köszi,mi teljesen, Apája még nem 100%, de azért javul!buszos story nagyon jó!!!!

Hajny, készülődtök az esküvőre? lagzi is lesz? Ruha készül? Azért ha majd sikerül, szívesen látnánk a gyűrűket!

Balim, 3 kört kocsikáztunk mire hazajöhettünk, vissza kellett mennia "vicces" boltba (Maxi) és a varrónőhöz(miért van ilyen rövid lábam???), persze mindezt gyalog akartam én, de Hanna nem.....

Kép
seriff

KAzi,még nem írtam Dórinak sem :oops: :oops: :oops: ....na majd az iwiwen írok,és mindkettőtöknek leküldöm, hm?

Kép
seriff

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?