Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Chesti drága,

Jaj, nagyon-nagyon örülök, hogy már otthon! :D:D:D:D HURRÁÁÁÁ!!!! Sok puszi Nektek!
Kép

Gabicsibe,
Szép lehetett az álmod! :D De 128 nap és meg is teheted tényleg :wink:

Mot,
Cukor a kiscsajszi! :)

Bibar,
Sajnálom, hogy tegnap nyügi volt Olivér, remélem, ma jobb volt a helyzet :wink:

Rebe,
Szépen kerekedsz, hallod-e… Lehet, hogy Neked nem kellett volna Benszi képeit megnézni :P :lol:

Benszi,
Nagyon szépek a gyerekek! De ez a pocak… anyám… brutál! Egyszerűen hihetetlenül néz ki, olyan mintha odamontírozták volna a fevős képre… :shock: :shock: :lol: Nem is tudom, hogy bírta a hátad, komolyan… (persze én is simán bevállalnám, csak lenne már :D )

Lippa drága,
Remélem jól vagytok! Puszi nektek!

Vicuska,
Örülök, hogy Rami ilyen szépen növöget, és hogy ilyen kis hős volt! :D

Nemsokára dobok egy táblit! :wink:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zuzmó drága,
Nagyon boldog születésnapot Jázminnak! :D:D:D
Kép

Share, Judit, Vicuska, Luki, Ágnesm, Rozus, Zami, NViki, Sensi,
Boldog hófordulót a csemetéknek! :wink:

És a friss tábla. Légyszi szóljatok, ha valami nem stimm!
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Chesti :lol: Kép

Mindenkinek szép napot!

Judit

jucicuki

Hihetetlen, hogy milyen nagyok vagyunk már, egy éve volt pont a leszívásom :shock:

Judit

jucicuki

Chesti
Végre otthon!Pihend ki magad és felejtsétek el ezeket a szörnyű napokat!

Zsókuci
Már csak egy pár hét és érted is izgulhatunk :D

Zuzmó
Boldog szülinapot Jázinak!
gabicsibe

Rebe, Vicuska és a többiek!

Kösz a kedves szavakat, nem akartam senkit sem könnyekre fakasztani a születéstörténettel, még annyi mindent írtam volna, de így is elfoglaltam a fél oldalt, bocs! De olyan nagy dolog, a legnagyobb az életemben, ez mellett minden eddigi sikerem eltörpül és jelentéktelenné válik! Annyira szeretem ezt a pici lányt!

Share, Agnese!

Olyan jó, hogy leírtátok nálatok hogyan is volt ez a "kiságyban alszok kérdés". Én már azt hittem, hogy én kényeztetem el iszonyatosan a lányom azzal, hogy velem egy ágyban alszik és még nem marad meg a saját ágyában. Már annyian piszkáltak azzal, hogy minek vettem flancos légzésfigyelőt, kókuszmatracot... annyira rosszul estek ezek a megjegyzések. Én is azt gondolom, hogy lesz még ideje egyedül aludni, de még csak három és fél hetes, sokat fája pocija, miért ne szeretgethetném amikor csak igényli. Úgyis olyan hamar eljön az az idő, amikor már a kezét sem foghatom meg, mert ciki lesz a barátai előtt.

:shock:

Chesti!

Örülök, hogy már itthon vagytok, még a férjem is aggódott értrtek!

Kép

Kép
sharon

Benszi,
Nagyon szépek a gyerekeid, olyan kis formásak! :wink: A hasad meg tényleg iszonyat nagy volt, hű rám is ez vár ... :shock: Na de nem baj, csak minél tovább bent maradjanak ez a lényeg! :wink:

Lippa,
Köszi, mi nagyon örülünk a két kis punásnak! :D A tegnapi uh-n is megerősítették!

Chesti,
De jó, hogy már otthon vagytok!!! Pihenjetek, pár nap és már Niki sem fog rá emlékezni!

Mi tegnap voltunk 4D-s uh-n. Hát nagyon-nagy élmény volt. Nem bántuk meg, hogy ide mentünk. A hölgy nagyon kedves, és az egész rendelő légköre nagyon barátságos. :)
Tüzetesen átnézte mindkét punást, és azt mondta minden rendben van. Azt mondja donga lábra utaló jel nincsen, ha lenne, akkor azt egyből ki lehetne szúrni, mert az annyira tipikus. Ha meg néha befelé is fordítják, az nem baj, mert ilyenkor a babák nagy része így csinálja!
Jaj, annyira aranyosak voltak, összedugták a fejüket, meg a lábukat is! :lol: Szokás szerint mint két sajtkukac úgy járt mindenük sokszor! Nőttek is egész szépen a másfél héttel ezelőtti uh-hoz képest, egy pár nappal nagyobbnak is mérte őket.

Teszek egy képet amin éppen összebújnak:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Örülök,hogy minden rendben van!Szupi a kép!Nevek vannak már?
Itt találtam kezdő babakelengyét :

http://www.babanet.hu/hol-mi/kelengye.php#
gabicsibe

Rebe - gratulálok a két csajszihoz. Nagyon jó, hogy minden rendben van velünk. Édes nagyon az ultrahangos kép.
Pár hét múlva mi is elmegyünk 4D-os ultrahangra, ha jól sejtem most már csak én nem tudom a nemét. Bár ez csak másodlagos szerintem mindanyiunknál, az a lényeg hogy mindenünk meglegyen, és egészségesek legyenek.

Kismamik akik annyi idősek vagytok mint én, nektek is nagyon ficánkol mostanában a baba. Mindig a legváratlanab időpontban érzem, de néha akkorát rug-kapál, hogy van amikor a hasamhoz kapok, hogy jézusom mi ez. De aztán rájövök, hogy csak "Béla".

Chesti - nagyon örülök, hogy otthon vagytok már, és jobban van Lencsi lány.
toldikrisztina

Sziasztok!

Jázmin nevében is köszönöm a szülinapi köszöntéseket. Hát igen, nagyon szalad az idő. 1 éves a lányunk, néha el sem hiszem.

Gyorsan dobok néhány képecskét.

Chestike!
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok végre!!!!Vigyázz nagyon a csajszikára!!!!

Kép

Kép

Kép az egyik szülinapi ajándék

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Elan, neked nem kell menned vizeletvizsgálatra? Nekem ma jött meg a kontroll eredmény és negatív lett, szóval hatott az Augmentin, úgy megkönnyebbültem!!! :)

Rebe, gratula a nunisokhoz.. És jó, hogy minden okés velük.. :D Annyira kiakasztó, hogy egyes emberek csak úgy dobálóznak a "lehet hogy ez vagy az van a babának.." kifejezésekkel, nem tudom mit gondolnak, hogy nem kap frászt az ember... :evil:

Gabi, hát igen, jók ezek a megérzések!!! :D POCIFOTÓ?

Share, köszi a dicséretet, nevünk régóta van: Lőrinc!!

Zsókuci, igen beírhatod a táblába, külön köszi!! :wink:

Chesti, örülök, hogy szerencsésen haza értetek és jól van a királylány!! :D

Lippa, háát.. ahhoz képest, hogy ikerkislányokra pályáztunk, jól bejött, igaz?? :lol: :lol:

Rékaróka, nagyon jó ez a vödör.. :D és a tartalma meg különösen.. :lol:

Bibar, Luki, szépek vagytok!! :D
torolve_20130114141731

Sziasztok, most csak nagyon gyorsan (melóhelyről vagyok :( )

Chesti! Nagyon boldog vagyok, hogy Niki jobban van már, szuper! :)

Rebe, borzasztóan édes az összebújós kép :) És milyen klassz, hogy kiderült, hogy minden rendben!

Kriszta, Gábor is nagyon erőteljesen rugdos. Napközben alszik, éjjel van fent, akár az apja :D Olyan forgolódást csap, hogy rendszeresen felébredek rá.

Vikkata, a dokim nem küldött vizeletvizsgálatra, nem tudom, hogy fog-e (ma megyek hozzá). Az viszont tuti, hogy az antibiotikumtól begombásodtam, pedig szedtem vele párhuzamosan a Canesten hüvelytablettát. Lehet, hogy kell belőle még 1 kör, rákérdezek ma.

Viszont szerintem a hólyaghurutnak annyi, nem fáj a hasam egyáltalán, és akár másfél órát is kibirok pisilés nélkül :D

Kép
elan

Sziasztok!!
:D
Zuzmó!! Nagyon sok Boldogságot kívánunk Jázminnak, gyönyörű szép leányzó!! :lol: :lol:

Chesti! Végre otthon, jó pihizést, és nyugalmat kívánok nektek!!
Most az otthoni légkör tesz a leggjobbat Nikinek! :lol:

Hétfőn sajnos a húgomék is bevonulnak a kórházba, drága Hannácskámnak kiveszik az orrmanduláját. :cry: :cry:
Olyan kis tehetettlenek ezek a picurok a kórházban.Jobb elkerülni ha lehet. :cry:

A leányzók ma 6 hónaposak, dobok fel pár képet ma délutánról.

Az együtt alváshoz csak annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy én is beköltöztem a lányok szobájába. Vettünk egy kanapét, amit már össze sem csukok, és ameddig úgy érzem hogy nem tudok nyugodtan aludni külön szobában, addig bent maradok velük.
Szeretem hallani a kis szuszogásukat, és ha felébrednek akkor rögtön ott vagyok nekik. Mi ezt így is terveztük, soha fel sem merült, hogy külön szobában aludjak. Na, persze majd azért kijövök! :lol: :wink: Ja, volt már olyan is hogy hárman aludtunk a kanapén, de elég veszélyes volt, mert nem fértünk el rendesen. :roll:

Benszikém!!
Nemtudom ,hogy rám vertél-e poci métettel, de nem volt semmi a tiéd sem!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

A lányok az új játszival.

Kép

Barbikám!

Kép

Barbi mostanában gyakorolja a puszi dobást!

Kép

Brigikém!!

Kép

Sziasztok!! Brigi és a csajok!! :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Estrella nővére vagyok, és jó hírekkel érkeztem!
Tegnap este 23 órakor megszületett Dóra 3500 grammal és 52 cm-rel. Hosszú, fekete hajkoronája van és félelmetes hangereje! Sajnos a szülésen az influenzajárvány miatt nem lehetett jelen hozzátartozó, úgyhogy mi az újdonsült Apukával a folyosón izgultunk úgy, mint a filmekben: Apuka fel-alá járkál, fülel, kezét tördeli, stb. Én gondolatban újra átéltem a saját szüléseimet (bár az én "picikéim" már nagyok: 9 és 12 évesek.

Én tegnap délután 18 óra körül még beszéltem Estrellával, akkor még semmi jele nem volt, hogy a kisasszony meg akar születni. Aztán este 20 órakor hívtak, hogy egy pisilés alkalmával elkezdett szivárogni a magzatvíz. 21 órakor találkoztunk a kórház előtt, és irány a szülőszoba. A vizsgálat megállapította, hogy a húgom már jó 2 ujjnyira kitágult. Egy óra múlva (22 órakor) pedig már bő 3 ujjnyi volt, Szépen tágult, voltak jó erős fájásai. Aztán pontosan 23 órakor valami nyekergés-félét hallottunk, én csak ennyit mondtam: "Zoli, megszületett a lányod!" Nagyon erős sírást hallottunk, olyan "egész folyosót betöltőt". Aztán nem sokkal utána kihozták felöltöztetve, pólyában. Tündéri aranyos, kicsit elgyötört volt szegény, de gyönyörú hajasbaba!Készítettünk néhány fotót, a vaku villanására minden alkalommal összerándult a kis drága. Estrella jól van, nála boldogabb embert most nem találnátok! Ők aztán tényleg megérdemelték ezt a kis tündért ugyanúgy, mint bárki ebben a fórumban.

Mindenkinek egészséges babát, jó babázást és sok boldogságot kívánok! Estrella amint tud, jelentkezni fog. A számításaink szerint hét végén már otthon lehetnek.
estrella tesó

Estrella,
Nagyon gratulálok Dóra megérkezéséhez, igazán szép méretekkel született!!!!!! :D:D:D:D
Nagyon jó egészséget, és sok tejcit kívánok! :D

Estrella tesó,

Köszönjük szépen a híreket :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Estrella,
Gratulálok, jó egészséget, sok boldogságot nektek! :D
Kép
Kíváncsi vagyok a fotókra, biztos nagyon szép a kis fekete hajas baba! :wink:
Tesó, köszönjük a híreket!

Gabi,
Hát vannak már nevek, de még nincs 100%-ra eldöntve. :wink: Az egyikük valószínűleg Réka lesz, a másikuk pedig Zorka. De még megy a dilemma, mert az én régi kedvenc lány keresztnevem a Zorka, csak ezt többen kicsit furcsálják (párom szülei pl.) :roll: Bár a lényeg, amit mi gondolunk!

Kriszta,
Köszi! Mi is ugyanígy voltunk vele, hogy mindegy a nemük, csak egészségesek legyenek. Aztán egyből mutatták magukat, meg a megérzésünk is ez volt! :D Mi is akarunk még menni 4D-re, mert nagyon jó volt, kb. 25-26. héten, akkor még szépen látszanak az ikrek.
Hát én nem érzem még mindig annyira határozottan őket, csak nagyon kis finoman. A hölgy az uh-n azt mondta, a méhlepényeim nagyon sokat tompítanak!

Elan, Kata,
Örülök, hogy jobban vagytok! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Estrella - gratulálok Dóra születéséhez, és jó egészséget kívánok nektek. Köszönjük a tesókádnak, hogy írt.

Rebe - nekünk is már volt aki (rokonok, barátok is) megjegyezte, hogy jézusom milyen nevet találtunk a gyereknek, de szerintem se foglalkozzatok vele. Én közöltem mindenkivel, hogy én se szóltam senkinek miért azt a nevet adja a gyerekének, mindenki eltudja dönteni, hogy a gyerekét hogy hívják. Ha lány lesz nekünk az már tuti, hogy Eszter lesz, ha fiú az még kérdés, de nagyon a Mátyás név felé hajlunk. Nekem nagyon megtetszett, ráadásul amikor megláttuk hogy mit jelent (isten ajándéka) ez meg annyira rá illik, hiszen 13 évet vártunk rá.

Elan - én éjjel nem érzem, szerencsére pár napja visszatért a jó alvokám, nincsenek rémálmaim. Viszont olyan reggel 9, délután 13, és este 8 óra fele virgonckodik rendesen.
toldikrisztina

Estrella, gratulálunk, nagyon sok boldogságot kívánunk Dórával!

Kép

Estrella tesó, köszönjük a híreket, képeket kérünk szépen :wink:

Rebe!

Szerintem szép a Zorka!
Másokkal meg ne törődjetek, nekünk is azt mondták a párom szülei, hogy milyen nevek ezek, honnan szedtük, de hát senkinek semmi köze hozzá, ez a Ti döntésetek.

Judit

jucicuki

Istenem, Estrella, szívből gratulálok!!!!!!!
Biztosan gyönyörű a baba, Te pedig nagyon ügyes voltál!!!

Én meg itt bőgök! :D :D :D

Kép

Kép
mamm

Brigi!

Boldog fél-születésnapot a csajoknak :lol:
Szépek nagyon!

Puszi!

Judit

jucicuki

Mamm, mindjárt Te jössz :lol: :lol: :lol:

Olyan jó, hogy ennyi babánk lesz :D

Judit

jucicuki

Ja, és Estrella,

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT AZ ÉDES KICSI DÓRI BABÁNAK!!!

Sharon, Benszi
,
a Ti Dóri babáitoknak is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Ezt a kicsi lányoknak küldöm:

Kép

Kép

Kép
mamm

Kép

jucicuki

Drága Estrella!
Én is szívből gratulálok Nektek!!! Alig várom a képeket a hajas babáról!!!

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Brigi! Boldog miniszülinapot a Lányoknak! Nagyon-nagyon szépek!!
A Kis Dorkának pedig Boldog Névnapot!!!

Én is dobok egy tegnap esti fürcsis képet és egy játszósat. Elég sötét de nem vakuzunk a szemébe.. Kép Kép

Kép

vicuska2007

Estrella
Nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok!!

Mamm
Lassan itt a te időd is!

REbe,kriszta
Sajnos ismerős ez a névválasztási mizéria!Nálunk is volt belőle gond,de megmondtuk ez a mi döntésünk és em szólhat bele senki!Azóta megbékéltek vele és már tetszik is nekik!
Szerintem szép a Zorka és legalább egyedi!
gabicsibe

"A szeretet nem adó, nem követelés, mely mögött ott áll a végrehajtó. A szeretet úgy árad, mint a napfény: csöndesen és állandóan - egyedül a maga csodatévő hevétől."
(Hekler Antal)

szerintem nagyon szép...

Vicuska!

Köszönjük szépen!
Nagyon szép Rami :lol:
Helyes a játszótok.

Puszi!

Judit

jucicuki

Estrella, szívből gratulálok a hajasbabádhoz! Én is alig várom a képeket :)

Tegnap voltam dokinál, hát, jó volt a megérzésem, tényleg gombám van, kaptam rá Canesten kúpot. Ma reggel adtam le vizeletet tenyésztésre, hogy kiderüljön, sikerül-e kiírtani a bacikat.
A jövő hét zsúfolt lesz, mennem kell védőnőhöz, és terheléses vércukorvizsgálatra is (amit összekötünk a 2. trimeszteres vérvizsgálattal és a toxoplazmózis kontrollal).

Gabicsibe, te a Jánosban voltál terhelésesen? A terhesambulancián csinálják vagy a sima laborban? Cukros lötyit kell inni, vagy zsömle+tej? Szerinted mennyi időt vesz igénybe a dolog? Köszi!

Rebe, szerintem csodaszép neveket választottatok, ne hagyd, hogy lebeszéljenek :) Olyan név úgysincs, ami mindenkinek egyformán tetszene, szóval erre fölösleges alapozni...

Kép
elan

Estrella
jaj de jóóó,gratulálok neked :P :P :P

Mamm
ne sirj,legközelebb rólad olvasunk boldogan :wink: :wink:

Vicuska
nagyon édes ez a kis husi :wink: :wink:

Elan
sajnálom a gombát,mindig a legrosszabbkor jön :cry: :cry: remélem hamar leküzdöd :oops:

Brigii
nagyon szépségesek a lányok,boldog félszülinapot nekik :P :P

Zuzmo
nektek meg boldog szülinapot kivánok :P :P

Benszi,Sharon
a lánykáknak boldog névnapot kivánok/ennyi ünnepet,hihetetlen :wink: /

Rebe
szép nevek :wink: :wink: nekünk is próbáltak beleszólni,nem a család,csak jött egy két megjegyzés az Olivérre,na elég pipa voltam ilyenkor,mit képzelnek,én fikáztam az ő nevüket? :twisted: :twisted: szóval csak a szivedre hallgass :wink: a kép amit felraktál valami fantasztikus,annyira édesek ahogy összebújnak :wink:

bibar

Estrella!

Óriási gratula, nagyon ügyesek voltatok. Biztosan gyönyörű a picilány!

névvel kapcsolatban szerintem sincs senkinek semmi köze hozzá. Miután megszületik, úgyis azonosul a babával és a legszebb lesz a világon. Nálunk szerencsére senki nem szólt bele. Csak egymással vitázunk néha. Jázminnnak a második neve Eszter, az apai nagymamám után, akit nem ismertem, de apu nagyon meghatódott a gesztustól. Szülés előtt döntöttük el, amikor a felvétel zajlott. Férjecském utána sóhajtozott, hogy neki már az Eszter jobban tettszik, mint a Jázmin, de akkor már késő volt :lol:
Most a fiú név a vita tárgya, de mivel a lánynevet én választottam, most valószínűleg engedek a nyomásnak és ha pöcsös a pincúr akkor Kristóf lesz, ha lány akkor talán apa belemegy a Szófiába :shock: , de még nem mondtam neki, kivárom a hétvégét, megyünk 4d-re, hátha megmutatja magát a kis ficánka. Tegnap Ő is szinte egész nap mocorgott. Bezzeg a hétvégén a frászt hozta rám, olyan kis lusti volt.

Pusza mindenkinek, megyünk ebédelni, sűrű lesz a délután.

Kép
Kép
zuzmó

Drága MAmm!

Tele már a nadrágod? Te jössz!!! :D NAgyon szorítunk érted. Ügyes leszel.

Kép
Kép
zuzmó

Estrella szívből gratulálok Dóri baba érkezéséhez várjuk mihamarabb a képeket !

Zuzmó Isten éltesse sokáig Jázmint első szülinapján!Nagyon jók a képek!

Estrella,Benszi,Sharon nagyon boldog névnapot kívánok a Lányoknak!

Chesti drága,nagyon örülök,hogy hazamehettetek :D !

Zsókuci jól Vagyunk köszi,elég sokat dolgozom mostanában(szerencsére),Csajok élvezik a bölcsit nagyon!Nagyon édesek egyfolytában csacsognak,imádom Őket!

Rebe szerintem is nagyon szép neveket választottatok,a Zorka különösen tetszik!

Kata emlékszem bizony,na majd legközelebb :wink: :D !

Elan igaz,hogy nekem már 3 éve volt,de a nagy laborban volt a cukor terhelés és zsömit kellett ennem kefírrel.Mielőbbi javulást kívánok Neked!

Brigi nagyon szépek a Csajok,boldog feledik szülinapot Nekik!

Vicuska de édes Rami,ahogy be van bugyolálva :D !

Mamm hajrá,milyen szép szülinapi ajándék lenne a Férjednek,ha holnap születne Zsófi(egyébként van egy megérzésem :wink: )!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Ne is mondd Zuzmó!!!
Totál tele a gyatya!!! :D :D :D

Vicuska majd jön a híreimmel, remélem hamarosan! :wink:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Estrella, gratulálok!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek! A kislányodnak pedig boldog Névnapot is!
Szép nagy baba! Ráadásul milyen ügyesek voltatok..... első babát 3 óra alatt megszülni! :shock: :D

Rebe, nagyon örülök, hogy minden rendben volt az uh-n és végre megnyugodhattatok! Gratulálok a kis punisokhoz! :D A nevekhez meg senkinek semmi köze! Ha megfeszülnétek sem tudnátok olyat választani, ami az összes családtagnak, barátnak, szomszédnak és még a boltos néninek is tetszik :wink: :lol: Szerintem jókat választottatok!

Gabicsibe, gratulálok a kic kukishoz! :D Ti is szép nevet választottatok! A pocid pedig továbbra is nagyon csini! :wink:

Bibar és Lukrécia és persze Olivér és Falatka! Nagyon jók vagytok együtt! :lol: :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Estrella, nagyon sok boldogságot kívánok a hajasbabátokhoz!!!!

Sok puszi!!!
süni76

Minden kedves Dórinak szeretnék sok boldog névnapot kívánni! :D

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Dóráknak, Dorottyáknak, Dorkáknak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Meiszter család
Kép

jucicuki

Juci,
a Dorkák is ma ünnepelnek?

Mert akkor természetesen Dorka babának is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Kép

Kép
mamm

Estrella és családja!

Gratulálok és sok egészséget kívánok!!!
baby.81

Említette múltkor valamelyikőtök a tőzegáfonya-kapszulát hólyaghurut megelőzésére. Ezt ugye babásan is lehet szedni, nem lesz tőle bajom?

Kép
elan

Estrella!! :lol:

Nagyon sok Boldogságot, és sok tejcit kívánok neked!!!!És jó pihenést , mindkettőtöknek!!Most arra van szükségetek, na meg egymásra!! Várjuk a képeket, a hajasbabáróL!!! :lol:

Judit! :lol:
Boldog névnapot Dorka babának, nagy pusza Lilikének is!!! :roll: :D

Vicuska! :lol:

Nagyon helyes Ramika, látom nálatok is a játszószönyeg a nyerő!

Bibar! :lol:
Köszönjük, :wink: várjuk mi is a képeket tőletek :wink:

Kép
brigii

Lippa! :lol:

Köszönjük a félszülinapi köszöntést! :lol:
Hogy bírod a lányok nélkül? Bíztosan jól elszórakoznak a bölcsiben!

Sziasztok!!

Brigi :wink:

Kép
brigii

Mamm, Brigii köszi Dorka nevében, puszit Lilinek is átadom.

Judit

jucicuki

Gyors bekukk, engem is ledöntött a virus :?

Estrella sok boldogságot Dórihoz, és már meg is van az első névnapja. :)

Kép

Dóriknak sok boldog névnapot!!!

Kép

chesti

Lányok, teljesen igazatok van név kérdésben, nekünk kell hogy tetszen, nem másnak! :D Köszi!!!!

Estrella, Sharon, Benszi, Juci,
Boldog névnapot a csajsziknak!
Kép

Elan,
Remélem ez a gomba is hamar elmúlik!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti,
Jobbulást neked!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Chesti!
Nagyon örülök, hogy otthon vagytok. Nem semmi, amin keresztülmentetek. Nem is tudom, hogyan lehet elviselni, amikor a gyermekünk beteg. Iszonyú lehet látni, ahogy szenved. :(

Estrella!
Gratulálok a kicsi születéséhez!

Dórik!
Boldog névnapot nektek!

Juci!
Ugye, hogy repül az idő!

Gabi!
Nagyon szép álom volt.
Nekünk van egy pelenkázóasztalos kiságyunk és egy sima. A pelenkázóasztalon pedig egy nem keményaljú pelenkázólap. Ha sima kiságyat szeretnél, és nincs hely külön pelenkázóasztalnak, akkor hasznos lehet egy keményaljú pelenkázólap, amit szépen keresztbefektetsz a kiságyon. Ez viszont szerintem csak addig működik, míg a pici nem nagyon ugrándozik. :wink:
Az álmod csodálatos volt. És a legjobb benne, hogy nemsokára meg is valósul. :)

Lippa!
Tök jó, hogy a lányok szeretik a bölcsit. Vannak kis barátaik is már?

Luki, Bibar!
Nagyon aranyosak vagytok így négyesben. :)

Rebe!
Örülök, hogy minden rendben veletek! A név tekintetében pedig csak megerősíteni tudom a többieket. A ti döntésetek! :)

Mamm!
De izgi!

Brigi!
Nagyon édesek a lányok! :)

Zuzmó!
Nagyon aranyosak a szülinapi képek! :)

Mi köszönjük jól vagyunk. Ma Zsuzskánk úgy döntött, hogy a hátáról a hasára fordul. Gergő még várat magára, de már próbálkozik a kis lusti. :)

Puszi mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Benszi, Sharon, elnézést, nektek is Dórikáitok vannak! :oops: :oops:

Nagyon Boldog névnapot kívánok nekik is!!

Üdv Brigi :wink:

Kép
brigii

Estrella szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!

Mamm most már mi jövünk! én még egyben vagyok itt a kórházban. Te hogy vagy??

Chesti örülök hogy otthon vagytok!!!

Minden Dóri babának boldog névnapot!!!!

Gabicsibe hogy vagy?
málna79

Sziasztok!

Kicsit nosztalgiáztam a másik topicon, ugyanis holnap lesz 1 éve, hogy megtudtuk, hogy sikerült a beültetés! Idézek:

[quote="vicuska1977"]Sziasztok Lányok!

Úgy néz ki sikerült! HCG: 178.
Zeke doki bácsi mondta, hogy ez nagyon szép érték.
Egyébként az egyik biológus lány szólított be, és ebből már valahogy sejtettem, hogy jó hír lesz. Olyan aranyos volt!
Zeke doki is, adtam neki puszit!
Most itthon csak nézünk ki a fejünből apával, fel sem fogtuk még igazán. Meg aztán már volt régen vetélésem és az nagyon rányomja a bélyegét mindenre. De nagyon boldog vagyok!
Lányok, nekem semmi tüntetem, se cici se poci, ne is keressetek ilyeneket!
Uh. feb.19.
Naposoldal: szuper, hoy láttad a picurit, sok puszi Nektek!

Hát nem semmi, hogy eltelt 1 év azóta és most a kiságyban egy édes kislányka szuszog....napcsi is akkor volt az első uh-n!

Kép

vicuska2007

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?