Új privát üzeneted érkezett!

Tündi! Jelszót kér! :(
szilbee

Hali.

Tényleg csak bejelentkezek :)

Tegnap náthi voltam-Zsolti rámragasztotta.lézengtem egész nap :oops:

Ma megyünk családostul Szegedre-megnézzük a vadasparkot :)

puszám

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Cleo,hú de jó nektek!Érezzétek jól magatokat!

Szilbee,levettem róla a privit,mostmár megnyitja :)

Kép
Kép
tundi24

Hehe! De jóóó! :lol: Nagggyon Cukor! :lol: :lol:
szilbee

Ragyogó napot!!!

Tündi! Édes lányod van!! Még majdnem énekel is :lol:

Fánk megsütve...finomnak finom, de nekem kicsit nyers maradt a közepe...szerintem nagyokat szaggattam ki :roll:
De Lilcsinek nagyon bejön :wink:

Ildikóékkal is taliztam a Sparban, Petiből csak a szempilláit láttam, mert éppen aludt. De Imike most is kis barátságos, cserfes volt. Ani meg hát kész nő már.

Ha Lilcsi felébredt -még el sem aludt- még én is le akarom vinni kicsit motorozni. Remélem, még akkor is jó lesz az idő.

Hajni! Igen, holnap délelőtt mi is megyünk szurira (Tündi, majd gondolunk rátok is :cry: ), aztán még 1-2 hét és viszem bölcsibe Lilcsit....és hallgatok nagyokat, hogy gyeden vagyok

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Mano
Annyira édesek agyerekek :D ilyenkor akarok én is tesót Timinek.

Évi
Áradozzál csak nyugodtan :D Szeretem olvasni az irományodat.
Ha valaki tehetséges az tehetséges és kész!! :D
Én tini koromban annyira szerettem kézimeccsre járni -valahogy a foci kimaradt- mindíg néztem az ügyes, izmos, szép fiúkat :oops: :lol: Csongira is ez a jövő vár :lol: Amúgy a focit is szeretem a vb-t mindíg figyelemmel követem na meg a forma 1-et. Milyen csajos lány vagyok :roll:

Tündi
a kullancs elleni védőoltásról annyit tudok hogy a kullancs által terjesztettt agyvelő-gyulladás ellen ad védelmet, a lyme betegség ellen pedig NEM és inkább a lyme kórt terjesztik a kis mocskok :evil: remélem helyes az infóm.

Cleo
Taknyisan Szegedre? Jó kirándulást ebben a szép időben!!!

Mi délelőtt Fegyverneken voltunk a nagyszülőknél. Ők kertesházban laknak de Timi rögtön vonul be a házba, hiába mondom hogy legyünk má r kint a levegőn, motorozzon, labdázzunk, homokozzunk vagy valami :? Persze a nagyik rögtön hívják be nehogy megfázzon :evil: ááááá

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Elin!

Örülök hogy ízlett!!! Én elég piciket csináltam de én nem jól szaggatam ki s azért nem mondtam evvel kapcsolatban tanácsot...

Örülök hogy ízlett :-D

mi is most höttünk be kintről, bettike meg nem akar aludni :cry:

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Évi! Én is gratulálok Csonginak! Tényleg nagyon büszke lehetsz rá!

Hát igen, mi is szeretünk társasozni, meg kártyázni. Főleg ha többen összegyűlünk.
Én 18-án kezdek, Marcit pedig holnap viszem a bölcsibe, kezdeni a beszoktatást. Addig biztos nem lesz gond, amíg nem kell otthagynom, szerintem élvezni fogja a sok játékot meg a gyerektársaságot.

Szazsanna! Nagyon szépek vagytok, te is joggal lehetsz büszke a fiaidra! Bébiszitter ügyben mi újság?

Katlina! Előfordulnak balesetek, főleg a kíváncsi babáknál! És még mi lesz később! De tényleg nagyon rugalmasak ám. Marci is mindig épp hogy kiheveri valamelyik harctéri sebesülését, aztán máris szerez egy újabbat.

Recept:

Pizzás kifli

3 dl langyos tej
4 dkg élesztő
1 tk. Kristálycukor
60 dkg liszt
150 ml olaj
1/2 ek. Delikát
1 tk. Oregano

A cukros tejben az élesztőt felfuttatjuk. Összegyúrjuk a hozzávalókat, kelesztjük (kenyérsütőben is lehet, akkor csak bele kell szórni a hozzávalókat!)

Ha megkelt, 6 felé osztjuk a tésztát.
Kör alakra kinyújtjuk, minden kört 8 cikkre vágunk (így 48 db lesz belőle)
Megkenjük pizzakrémmel, gépsonkát és lapka sajtot rakunk rá, majd szorosan feltekerjük.
Kiflit formázunk, tepsibe rakjuk, tojással megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk.

Sütés: 200 fokon, kb 20 perc

Anyu és a barátnőm is elkérte a receptet, úgyhogy nem sikerülhetett rosszul :) Az a baj, hogy nem lehet abbahagyni az evését. 8)

Hajni! Aranyos a kép a gyerkőceidről, látszik hogy nagy az összhang!

Itt egy kép az én vigyori manómról is:

Kép
judit_79

Mano! Nem hiszem hogy a szecskán összefutottunk volna, a Városmajoron lakunk, és nem vagyok járatos arrafelé. Max. az Omw kúthoz megyek tankolni. Annyira aranyos a képetek :lol:

Judit! Hát neked vagy egy mosolygós gyerkőcöd. Teli fog. :lol: :lol:
Bébiszitter ügyben annyi a helyzet, hogy nincs helyzet. Mivel bölcsibe nem veszik fel Attilát csak szeptembertől, így nem sürgős annyira az álláskeres. Mármint sürgős lenne, csak nem tudom máshogy megoldani. Lehet hogy a város más részén lenne hely, de nekem az volt az elgondolásom, hogy a bölcsi vagy a munkahely közelében legyen (amit persze előre nem tudok megmondani), vagy pedig a nagyfiúkhoz közel. Mármint az ovihoz vagy a sulihoz. Mert ha hármójukért kilométereket kell mennem akkor másfél óra alatt sem szedem őket össze.
Majd számolj be milyen az új munkahely, 18-ig van még időd ráhangolódni.

Tündi! tök aranyos a video, megnéztem. El sem hiszem volt ilyen pici Attila. A panzió is nagyon jó lehet. Azt hiszem ott nem kell autózajtól tartani.

Mi is ma voltunk anyósoméknál, a gyerekek szinte egész nap kint voltak, fociztak, motorozott Ati. Annyira jó volt ez a kis napsütés.
Remélem mindenki élvezte ezt a kis korai tavaszt.

Na megyek tentézni, holnap HÉTFŐ!!!

Szazsa

[Kép
szazsanna

HAli.

Most értünk még haza Szegedről.
nagyon szupi volt minden.Állatkerteztünk+mekizés volt.Holnap majd írok...

Szerencsére mára már én is rendbejöttem-bizti vmi 1napos viri volt :) :wink:

Jó éjszakát.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Hali lányok!
Üdv mindenkinek, remélem jól van mindenki! Jól telt a hétvége?
Majd jövök, Rékával volt (van) most két nehéz napunk, most is éppen ordít, megyek is. Na pusza!

--------------------------------------------------------------------------------
jaimee1

Jó Reggelt!

Kép

Cleo! Örülök, hogy jobban vagy! Képeket teszel?

Judit! Nagyon aranyos Marci! Olyan jó, hogy most már te is többször teszel fel képet! Akkor már csak két hét és meló?!

Ja és képek Leventéről baripöttyösen:

Az én kis katicám :(
... és 1 másik kép a hátáról :(
szilbee

Sziasztok!
Gyors kukk, mert menünk szurira...

Andi! Kérünk képeket és élménybeszámolót!!! Biztos jól érezték magukat a gyerkőcök :lol:

Szilvi, én már nem is emlékeztem rá, hogy ilyenek a bari-pöttyök... :roll: De mostmár a vége közelebb van, mint az eleje :wink:

Katlina! Ne bomolj már bukósisakkal... :oops: Biztosan a legjobbat akarod Robcsinak, meg félted, de az nem lesz megoldás....Lilcsi a legnagyobbakat és legvéresebbeket akkor esett/sik, mikor ott vagyok mellette egy köpésre. Tegnap este szaladt ki utánam a konyhába, és a küszöbben megbotlott........beverte a száját a padlóba, de úgy, hogy kirepedt neki alul, felül :cry: Most olyan kis csücsöri csőre van.... :?
Meg kedvenc szórakozása, hogy forog-forog, míg el nem szédül, meg még utána is. Mindig azt várom, mikor, minek esik neki? :roll:
Tehát ha bukót veszel, olyat vegyél, mint a jégkorongozóknak van....elöl is van rács :wink:
Ha van éles sarkotok, arra árulnak sarokvédőt, igaz, az is addig jó, míg rá nem jön, hogy kell leszedni.

Judit! De jó neked....és amúgy szülés előtt is ezt csináltad?? Fuvarszervező voltál?

Erika! Ti hogy vagytok? Réka baba megjavult már?

Na, futás...10-ig van tanácsadás :oops:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hogy viselte Lilcsi a szurit?
szilbee

Sziasztok Csajok!!!
Bocsi,hogy tegnap nem válaszoltam senkinek de bevoltam "havazva" :( Főzés...takarítás....aztán jöttek mamáék és igen csak este lett mire ide tudtam jönni elolvasni mennyit írtatok :)

Mindenki annyira ari a képeken :)
Szazsa!!
Most láttalak még képen először,azért nem semmi hogy szinte itt lakunk egymás mellett és még soha nem találkoztunk pedig azért gondolom te is csak sokat vagy lenn a gyekőcökkel :)

Mano!!
Annyira édesek a képen a gyerkőcök :)

Judit!
Marci mekkorát nőtt már!!! Olyan nagy kópé lett :wink:

Évi!!!
Gratulálok a focibajnoknak!!!!!!!! Még tényleg lesz belőle "focista" én drukkolok,hogy így legyen :)

Andi!!!
De jó lehetett nektek!!Mi is készültünk már oda de annyira messze van nem hinném,hogy Dia ülne annyit az autóban :( Nem szeret sokáig egy helyben ücsörögni.Majd Jászberénybe jó lenne tavasszal elmenni az nincs olyan messze :)

Szilbee!
Már nagyon "szép" Levi pöttyei kezd pörkösödni renden :)

Rólunk pár szó :) Zolika még mindig köhög nagyon csúnyán az összes gyógyit beszedte már és még mindig nem az igazi ...suli a héten tuti kilőve :(

Kép

KépKép
diÁcska

Zolika még mindig nem javul?! :( :(

Igen kezd pörkösödni, de még sok van ami friss... de most már közeledünk a végéhez.

Úgy tünik, már én is hiányzok neki... felhívatott ma délelőtt anyummal... olyan kis drága, de inkább ne hiányoznék neki. :(
szilbee

Sziasztok!

Délelőtt túl estünk a szurin,egész türhetően viselte a kisasszony :) Legközelebb majdcsak 15hónaposan kap,de 7 vagy 9 hónaposan van egy nem kötelező pneomoccucos,azt mondta adoki néni ha nagy kirándulósok vagyunk akkor kérjük inkább.Rákérdeztem a kullancs ellenire is,azt mondta,hogy 1 éves kor felett lehet csak kérni a védőoltást rá.Mérései adatok : 7090g és 65 cm. Most nem hízott csak 40dkg-t 1 hónap alatt,előtte 2 hét alatt hízott ennyiket.De azt mondták,hogy ez jó.Mondtam,hogy nem akar átforulni,azt javasolták,hogy rakjam le a földre.Olyan rossz,hogy úgymond szakember vagyok,és mégsem tudom,hogy mit kezdjek a saját gyerekemmel,más babóca szüleinek,olyan könnynen mondom,mit és hogyan kell csinálni,hogy csak na.

Köszönjük szépen a kedves szavakat a videóhoz :)

Szilbee,szegény Levente,én nem emlékszem,hogy nekem ennyi pöttyöm lett volna amikor himlős voltam.

Nóri,hogy viselte Lilcsi a szurit? Szája,hogy van?

Jaimee,hogy vagytok?Jobb már a helyzet?

Cleo,várjuk a beszámolót! :)

Judit,nagyon aranyos Marci :)

Vali,jobbulást továbbra is Zolikának!Diácska,még eddig mindig megúszta?

Szazsa,reméljük,hogy jó lesz a panzióban.Ránk fér már egy kis kiruccanás!

Petri,köszike az infót :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Mégsem kezdtük ma a bölcsit, majd csak szerdán... :(
Egyik gondozónő beteg, a másik továbbképzésen van. Szóval kevés az ember, sok a gyerek.
Nagyon izgulok, hogy fogja Marci viselni a bölcsit, és hogy ennyi idő elég lesz-e a beszoktatáshoz.

Nóri! Szülés előtt, legutóbbi munkahelyemen egész mást csináltam, az IBM-nél voltam rendszerelemző (hosszú lenne elmagyarázni, hogy mit csináltam, de informatika jellegű munka volt). most legalább visszatérhetek az eredeti szakmámhoz, mivel logisztika szakon végeztem, és az is közel áll a szállítmányozáshoz!

Hogy van Lilcsi?
Marci is imád pörögni-forogni, meg fejjel lefelé lógni...
Ő is pont a küszöbben botlott meg tegnap, neki a kezén lett egy seb. Mutatta is, hogy "nagyon fáj". De olyan kis kelekótya.

Szilbee! Szegény Levente, milyen kis pöttyös... Remélem, nála hamar lefolyik a barihimlő!

Szazsanna! A városmajori oviba járnak a fiaid? 3 gyerekkel bizti nem lesz egyszerű, főleg ha 3 különböző helyre járnak majd...
Kár, hogy megszűntették a bölcsit meg az ovit itt a laktanyánál, nagy szükség lenne rá.

Vali! Látom, Dia nemsokára szülinapos lesz! Akkor már oviba megy majd?

Cleo! Várjuk az élménybeszámolót!
judit_79

Sziasztok!

Szilbee! Levente tényleg nagyon pöttyös. De most már a vége felé vagytok. Egyébként veletek minden rendben? Semmi jele hogy elkaptátok volna?! Remélem nem

Vali! Hát tényleg sokat megyek a gyerkőcökkel, most mondjuk nem mivel hideg van, de amikor jó idő van akkor igen. Sokat megyünk a zagyva parti játszótérre is.

Judit! Nem a városmajoriba járnak, vagyis Szabi nem. Bent a piacnál a hétszínvirágba, Fecó meg a Kodályba suliba. Úgyhogy a bölcsit is arra felé nézegetem.

Nóri! Mi volt az oltáson? Túl vagytok rajta? Hogy viselte Lilcsi? Egyébként veled kapcsolatban vannak új fejlemények, mármint a munkahellyel?

Na megyek eltakarítani az ebéd utáni csatateret.

Szazsa

[Kép
szazsanna

olyan béna vagyok mostanában :evil:
az előbb majdnem befejeztem az irományomat és megnyomtam a backspace-t és eltűnt minden. :evil:

bocsi nincs kedvem újraírni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

na mégis erőt veszek magamon

Szilbee
nagyon pöttyös Levi :cry: és milyen rossz nélküle én nem bírnám

Vali
Jobbulást Zolikának! Remélem Dius nem kapja el!

Judit
Nagyon jóízűen tud nevetni Marci :lol: olyan kis édes :D
kíváncsi vagyok mit szól a bölcsihez.

Elin
Szegény Lilcsi még a száját is lerendezi. :cry: nagyon ömlött a vér?
szerencse hogy a fogát nem ütötte ki.

Tündi
Ne izgulj azon h még nem forog Luca! Timim is csak később kezdte, most nehéz még elhinni de visszasírod még ezeket a napokat :wink:

A páromnak tegnap leesett hogy milyen nehéz lesz munkát találnom, mert ő nem tudja a lyányt fuvarozni az oviba.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Hát csajok még mindig nem javul rondán köhög nagyon :( Hál'istennek Dia még nem kapta el remélem nem is fogja ....Holnap megyünk délelőtt vissza a dokihoz majd nem tudom mit fog mondani ..

Judit!
Majd ősszel megyünk csak oviba Diussal most még bölcsis, éppen azon agyalok hová kellene majd íratni oviba. Semmi ötletem :( Ami helyileg nekünk közel lenne az a Wagner G. úton van állítólag jó kis ovi ,majd elmegyünk megnézni. A Szapáry ovit istenítik nagyon sokan de hát oda protekció nélkül nem lehet bejutni.

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Hát Szilbee, belegondoltam, hogy milyen őrült rossz lehet neked! Beteg a fiad, és nem lehetsz vele... Még jó, hogy ő ilyen jól viseli! Klassz kis kölyök büszke lehetsz rá! Aztán kitartás, pár nap és már csak rossz emlék lesz ez az időszak!

Judit, hú, milyen jóízűen tud nevetni Marci! Amiket eddig meséltél róla, nagyon hasonlít természetben Csongihoz! Akkor nem lesz gond a bölcsivel, Csongit hétfőn vittem először, csütörtökön már ott aludt :lol: És egyszer sem sírt, hogy nem akar menni, vagy nem akar ott maradni! Remélem nálatok is így lesz!

Vali, még mindig köhög.... hát jó lenne már ha adnának neki valamit ami használ! Suliból gondolom nem jó ilyen sokáig kimaradni!
A Szapáry úti ovit én is hallottam dicsérni, de Cleo ebben illetékesebb :wink: :lol:

No, Elin, hogy viselte Lilcsi a szurit? Hú, Csonginak is volt egy-két ilyen ömlik a száján a vér szituja! A kismotorozás is hajlamosító tényező erre... mindig azt néztem először, meg van-e a foga :?

Holnap én is tervezem beadatni Csonginak a bárányhimlő ellenit. Nagyon sokat filóztam rajta, végül úgy döntöttem, csak beadatom...

Tündi, jó ötlet, hogy letedd a földre. Nálunk Csongi nagyon sokat volt ott, körbe pakoltam játékokkal, ez ösztönözte a mozgásra! Egyébként meg szerintem egyáltalán nincs vele lemaradva!!!

Évi és
Kép
csongianya

Ja, igen, Petri, mikor tervezel dolgozni? Csak mikor Timi ovis lesz? Mert akkor addig azért még van időd!
Van egy jó ismerősöm a munkaügyiben, ha érdekel, beprotezsállak, hátha hall valami neked valót...

Évi és
Kép
csongianya

Na jó kilőttem a bukósisakot,csak azt hiszem szombaton elég szar napunk volt!

Lucus nincs smmiről lemaradva,de a földrerakás nem rossz ötlet!

Zolikának jobbulást!!!

Ja és tündi kíváncsi lennék a fényképre!!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok

Tegnap kb 11 körül indultunk csak sajnos Szegedre,azért sajnos,mert még egy hosszú nap is kevés lett volna rá.(Előtte kocsit voltunk nézni Apával). A gyerekek már nagyon várták az állatkertet.Az út persze jó hosszú volt,de Sziszi már Szandánál kidőlt és majd Szeged előttig aludt.Zsolti meg eszegetett +figyelte a környéket a kocsiból.
Az út alatt még a térképen megnéztem,hogy mi merre is van-láttuk,hogy vidámpark is lenne-oda is nagyon jó lett volna elmenni,de inkább nem is említettük a lurkóknak....mert tudtuk,hogy úgysem lesz rá idő.
Szóval megérkeztünk az állatkertbe -olyan stílusú,mint az abonyi vadaspark,csak sokkal-sokkal nagyobb területen van-kaptunk kis térképet ugye használati útmutatónak a területhez :)..
Szerencsénk volt az állatokkal,mert a kifutókban pl az oroszlánok is úgy feküdtek,hogy az üvegfal mellett közvetlenül-így kb 30cm-re lehetett látni őket.édi volt ahogy az a hatalmas oroszlán Sziszivel szemezett....na minden állatról azért nem írok,inkább csak az érdekesebbet ami volt... :lol:
Pl.ugye jött velünk a dédi-nála a szatyi benne 1db sonkás szendviccsel a gyerekeknek.megéheztek a gyerekek pont a vadkacsákkal,gólyákkal teli "madárkifutó"mellett.na,az egyik gólya kiszúrt minket,hogy vmi történik...kiszállt mellénk és nagy szárnycsapkodással kunyerálta a szendvicsdarabkát.a gyerekek szakadtak a nevetéstől ahogy a dédit "kergette" a kajáért.
A háziállat istállót elmentünk megnézni-na a két lurkó ment előre-van egy kis fellépő a gyerekeknek,hogy beláthassanak az istállóba a kicsi bocikhoz,Zsolti épp mászik-a boci elbőgte magát -uccu úgy megijedtek,hogy csak néztek egymásra,hogy mi is van most?! :lol: -szerencséjükre még egyet ordított a boci-de ekkor már több sem kellett futásnak eredt tök ilyedtem mindkettő. :lol: :lol:
Kedves férjemet a majom nem bírta elviselni-először még csak vicsorgott rá a majom (amolyan nagyobb testű),mikor aztán Sanyi leguggolt-a majom az (üveg)ketrec végébe ment és futásból nekiugrott pont Apa orra előtt az üvegnek teljes erejéből...na ő is meglepődött egy kicsit.
A többi állattal nem volt gondunk :wink: .
Kifelé az állatkertből árult egy bácsika vásárfiákat,játékokat..ott kaptak egy-egy dolgot,sőt a bácsi még ajándékot is adott.pl kisegér szövetből,fali kutyás kép,papírsárkány-úgyhogy a bőség zavarában voltak.
Ez után még volt egy kis dolgunk Szegeden-egy felújás alatt lévő lakásba mentünk (na mondanom sem kell ez is tetszik ám a bandának :D )-,mert volt ott egy csúcs állapotban lévő sarokkád amit elhozhattunk ingyé...(majd jó lesz a gyerek-fürdőszobába).-Mire végeztünk már sötét volt-ekkor megkerestünk a mekit és kajcsiztunk egyet...haza nagyon rossz volt az út 60-nal jöttünk max akkora köd volt.na amint letettük őket az ágyba kipattant a szemük (mert ugye az úton végig aludtak).

na,eldugulok...ez már tőlem sok... :roll: :lol:
MAdj a kövi körben teszek pár képet,amin rajta vagyunk :wink:

VAli.majd írj ám,hogy mit mondott a doki Zoltikának.a köhögés nagyon fránya tud lenni :(

ELin.megkapta Lilcsi a szurit?

Évi.Te elmondod CSonginak,hogy mi lesz a dokinál?Mondjuk ő nemrég kapta a 6éveset is ...szegény.De szerintem jól teszed,a mi ovinkban már van bárányhimlős...ami valahol azt is jelenti,hogy terjed..

Ja,Vali.szerintem nem kell protekcio ahhoz,hogy bejussatok a Szapáryba.De tuti lenne pl.ha Dius a mi csopinkba járna :D

De már Zsu is tud a Szapáryról nyilatkozni :)

Menek pakolászni.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Na itt vagyok!
Hát van itt némi krízis, Réka baba kitalálta, hogy csak kézben alszik. A minutumban, hogy letesszük az ágyába, felébred és síííír. De legkésőbb akkor, amikor egy lépést hátrálunk az ágytól. Biztos, ismeritek a helyzetet. Napközben nem is nagyon játszik, tömi a kezét a szájába, cicizne non-stop. Tea? Fujjj...Nem kell neki. A gond az, hogy piszokul fáj a hátam már alapból is, így nem tudom hurcolászni (amellett, hogy nem is akarom). A helyzet este 11 körül súlyosbodik, amikor már én is fáradt vagyok és olyan kettő körül marad az ágyában 3-5 órára...

A mai nap jobb volt, mert tegnap valszleg úgy kitikkadt, hogy ma alszik. De mi lesz így éjszaka. lehet egy tippetek...

Fogalmam sincs, miért ilyen nyugtalan az amúgy tök nyugis gyerekem. Miért nem játszik ,hagyján, hogy nem egyedül, de velem sem, csak kézben akar lenni és onnan szemlélni a világot. Nem nagyon értem, de majdcsak kiderül...

Másik rossz hír, hogy képzeljétek, megjött a micsodám. Legalábbis nem hinném, hogy ez megint a gyermekágyi...Tök olyan, mint egy mensi...Hát nem vagyok oda a boldogságtól....
jaimee1

Cleo:De klassz kis kirándulás lehetett. :D Dédi és a gólya... :D :D
Fura, a jászberényi állatkert egyik majma meg engem nem bír.. :shock: :shock:

Nóri: Mizu nálatok?

Mongi: Pocakfotó????? Hogy vagytok?

Judit: Gyönyörrű ez a Marci! Nekem tök fura, hogy ilyen sok szép fogacskája van. :D :D Pici babám van, meg nem mondanád, nem? :D :D :D

NA MEGYEK, picinyem alszik, gyorsan főzök vlami vacsit. :wink:
jaimee1

Sziasztok!!

No, hazaértünk, mamát is lefárasztottuk :wink: Ilyenkor nekem van szabadnapom...félig-meddig.

Szurit kevés bőgéssel megúsztuk, de azt már akkor elkezdte, amikor bementünk. Lehet, a szurit észre sem vette, csak hogy hárman fogják le :shock: Az bizti ijesztő lehetett...

Aztán bementünk a bölcsibe is, kint játszottak pont a gyerekek. Lilcsi nem volt valami társas lény, a fűnyíróval el volt egy ideig, aztán hol elindult az ajtó felé (mikor valaki hozzászólt :? ), hol a fűnyírót szorította.
Mondta a dadus, hogy nyugodtan vigyem be így délelőttönként, mikor kint vannak, hadd szokja a társaságot megint. Azóta már 10 gyerek van a csopiban :shock: .
Jaaaaj! Az egyik kislányról meg kiderült, hogy baris, ma már nem vitték. Na, erről is lemaradtunk... :wink:

A szája szépen lelappadt, de a foga felett lóg valami kis "cafat". Ja, és az alsó ajka is véraláfutásos lett, azt még tegnap este nem is láttam.
Vééér...hát foltos lett a pólóm, mellényem, 1 zsepi meg 1 tetrapelenka :cry:

Andi! Lehet, riválisnak gondolta a férjedet a majom? Mint alfa hím? :lol:
De jó nektek, hogy eljuttok ilyen helyekre! A kád meg ajándék volt :wink:

Erika! Akkor neked kitartást! Biztos valamiért anya kezében jó :wink: Lehet, nem tetszik neki a kilátás az ágyból, anya kezéből sokkal érdekesebbeket lehet látni.. :lol:
Viszont, ha megjött a mensid, az a tejed mennyiségét és ízét is megváltoztatja, lehet, az nem tetszik Rékának.. :cry:

Állás: Nézegetem-nézegetem...a mai újságban 2 területi képviselő volt, ami tetszene. Lehet, megpróbálom... :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Andi!
De jóóó képek :) Olyan kislányos vagy a képeken "szemtelenül"fiatal :) Csak én vagyok itt ilyen öreg???? :oops:

Nóri!
Szegény Lilcsi jól megjárta :( De ők nem veszik ám annyira magukra ám mint mi....amikor Dia nyáron a bicóval megjárta /bekapta a lábán a körmöt/ én jobban bőgtem mint ő jóóó ő is üvöltött rendesen.De mikor már kicsit is javult neki ő mintha soha nem történt volna semmi baj a lábával . Na én meg minden lépését figyeltem ne hogy megüsse a "bibis" lábát :)

Holnap megyünk reggel akkor doki,meg UPC nagyon mérges vagyok rájuk majd holnap elmesélem mit csináltak :evil:

Sziasztok!!!
Kép

KépKép
diÁcska

Vali.Dehogy vagy öreg ... :) ,amúgy meg amióta a tizenévesek csókolomot köszönnek nekem-már nem is látom a tükörben sem fiatalnak magam.. :twisted: -jobb ha nem nézek bele?! :twisted:

Vali.akkor majd írj,hogy mi volt

Menünk pancsizni.

Mellesleg csajom emlegeti,hogy fáj a torka... :roll:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Cleo, tök jó lehetett! Zsolti nagyon hasonlít rád!
Csonginak persze elmondom, hogy mi követezik, kicsi kora óta ezt csinálom, inkább készüljön fel rá, ne érje váratlanul. Egyébként sem szeretek hazudni a gyereknek. A múltkor mondta is, hogy amit anya megígér, az úgy van! :lol:

De holnap csak nem viszem, mert a h*lye vasutas sztrájk miatt anyu nem tud bejönni, egész délutánra meg nem akarom az irodába vinni. Este meg még szülői is. Így marad a jövő hét...
Egyébként nem tudod még mindig 13-15-ig van tanácsadás? Mert oda akarom vinni.

Elin, téged érdekelne területi képviselői is??? Erre nem gondoltam... na, akkor nézelődök! De mindenképpen kérj hírlevelet a Jobmonitortól, rengeteg ilyen állást szoktak hirdetni. Arra figyelj, hogy legyen valami fix, mert a tiszta jutalékos rendszer naggggyon gáz, ezt megtanultam a biztosításnál.

No, Vali, akkor majd mesélj a UPC-ről, kíváncsivá tettél...

Hát Erika, ezek a gyerkőcök már csak ilyenek! Minek is van anya, ha nem azért, hogy a feneküket cipelje :wink:
Lehet, hogy csak frontot érez...

Évi és
Kép
csongianya

Cleo,nagyon klassz kis kirándulásotok volt :) Jók lettek a képek is :) A káddal pedig jól jártatok,mi is jutányos áron jutottunk a mienkhez,30ezer ft-ért :)

Jaimee,lehet hogy a tejcsid miatt ilyen Luca.Nálunk is volt ilyen.És képzeld/jétek 6án lesz 1 hónapja,hogy vérzek :( Már a cerazettét is abbahagyatta velem a doki,de mégsem múlik el,azt mondta a szoptatás tud ilyet okozni.Nem erős vérzésre kell gondolni,csak ilyen kis pecsételőre,és inkább barnás színű,de már nagyon unom.Most egy internetes dokitól is utána kérdezek.

Nóri,biztosan visszaszokik Lilcsi a bölcsibe,csak egy kis idő kell hozzá neki,ami természetes. Akkor már egyre több gyerkőc jár :) Remélem sikerül találnod vmi megfelelő melót.

Katlina,ime a kép Kép
Nem a legjobban sikerült,tesóm csionált egy párat,de nem lettek túl jók.Már nagyon látszódik neki a pocija :)

Megyek elteszem magam holnapra! Kép

Kép
Kép
tundi24

Kép

Kép
Kép
tundi24

Csajok,még egy kérdés!ti,hogy tudjátok,hogy szoptatás alatt lehet rákszűrészt csináltatni?mert nekem azt javasolta a doki,hogy akkor a legcélszerűbb ha már nem szoptatok,és ha beállt a vérzésem!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!!

Dia!
Én is várom hogy mit tettek veletek a UPC. Mert nálunk is szarakodtak önhibánkon kivül kikapcsolták, s nekünk kellett kifizetni a késedelmi dfíjat is pedig mondták a telefonba hogy nem kell.
De majd utánnad én is elmesélem.
Gyerköcnek jobbulást

Szegény szuris gyerköcök. Remélem most már el is felejtettétek!!!

Jaimee!
Jó hamar megjött!
Nekem hat hónap után jött meg először azóta minden hónapban rendszeresen. :cry: pedig hát még én is szoptatok.

Elin! Hova is fogod majd Lilcsit járatni? Biztos hogy már írtad de selejt asz agyam s elfelejtettem :oops: bocsika

[color=yellow]Kellemes estét!![/color]
Más nem csinált fánkot?

Nekem is meg volt az első iskolai napom:-( hát nem örültem neki....ez van

Kép
kbernadett

Évi.

13-15-ig van tanácsadás,de 14:30-ig max be kell adni a kiskönyvet.de 14után már keményen mennek betegek is :(

Tündi.rákszűrés...passzolom.Mondjuk ha abból indulunk ki,hogy van aki 2-2,5évig szoptat,akkor az idő alatt is kéne (elvileg)rákszűrés..

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Tündi
Pont ezt akartam írni mint Andi, én is szoptatok még és nekem se ártana már elmenni :oops: szóval szerintem ez hülyeség..

Andi
De jó nektek hogy kirándultatok egy kicsit :D
Az élménybeszámolódon jót nevettem :lol: és a képeken is aranyosak vagytok! csak úgy bementetek egy felújítás alatt lévő házba és káddal a hátatokon jöttetek ki? :wink: :lol: benézek már én is itt a kalapácsolós, lakásfelújítós szomszédokhoz.. hátha.. :lol: :lol:

Évi
Nem most akarok még melózni csak belegondoltam hogy nem lesz egyszerű eset. Tegyük fel lesz munkám, Timi az oviban tuti összeszedi a sok nyavaját én meg lehetek itthon vele. Ezt marhára díjazni fogják próbaidő alatt.
Köszi aranyos vagy, majd egy év múlva jól jönne az ismerősöd :oops:

JAimee
pihenőszéketek van? abban se nézelődik Réka? és cumija? Ez utóbbi tudom nem túl jó ötlet én se akartam Timinek adni de nem lóghatott rajtam napi 25órát. :roll:
A piros ferrari nekem 5. hónapban parkolt be pedig javában csak kizárólag szopizott a csajszim.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám,nem vesztünk el a vasárnapi séta közben,csak tegnap nem volt kedvem már írni! :D :wink: (Elin,most biztos jót kacagott :lol: )
Tegnap minket is baleset ért,Franci rohangált Dáviddal a folyosón aztán jól elzúgott,és nagyon fájlalta a lábát! :( De mára már elfelejtette hál istennek,bár még egy kicsit biceg,de azért már futni is futott volna ha rá nem szólok,hogy ne csinálja!Nállunk sem ez az első ilyen,az nyáron történt,akkor úgy elesett,hogy egy hétig nem tudott ráállni a lábára!Gondolhatjátok,szaladtam vele a kórházba,megröggenezték,de szerencsére semmi nem volt!A doki azt mondta,hogy nekik még nagyon rugalmasak a csontjaik,nem törik könnyen!
Úgyhogy Katlina,fel a fejjel,lesz még sok sok produkciója Robikának,nem tudsz ellene mit tenni!Még ha mellete állsz is megtörténik a baj!

Tündi!
Sajnos a videót nem tudtam megnézni! :( De biztos nagyon édes Lucus rajta!Örülök,hogy találtátok megfelelő helyet a bakonyban,biztos nagyon klasz lesz!Különben neked mi is a foglalkozásod,csak hogy írod,hogy szakember vagy,csak nem védőnéni vagy? :wink:
Lucus,hogy viselte a szurit,remélem nem lázasodott be?Ja és szerintem rákszűrésre minden további nélkül elmehetsz!

Judit!
Jól hangzik ez a pizzás kifli!Neked Marci szokott segítkezni a konyhában?Egyébként a kép nagyon szupi,tündéri kis fickó Marci! :D

Szazsa!
Akkor nem tudom,honnan vagy olyan ismerős,mert én meg felétek nem szoktam járni! :roll:

Szilbee!
Az igen,pöttyökből nincs hiány Levntén! :shock: Nem csodálom,hogy már hiányzol neki,még jó,hogy eddig is jól bírta!De nemsokára vége lesz már!

Évi!
Büszke is lehetsz a fiadra,áradozz csak nyugodtan! :D Én úgy tudom őket csodálni,hogy még olyan kicsik és milyen kitartóan,és lelkesen csinálják! :D

Vali!
Jól elhúzódik ez a fránya megfázás!Majd írd meg mit mondott a doki!
Jajj,ne mond már,hogy öreg vagy!Nem úgy nézel ki!

Cleo!
Nagyon jók lettek a képek,szépek a gyerekek! :D Nagyon klasz lehetett az a vadaspark,a dédit azért megnéztem volna ahogy a gólya üldözi! :lol:
Sziszike fájlalja a torkát :shock: ,óóó remélem nem esik vissza! :(

Elin!
Barihimlő a bölcsibe :shock: ,még jó hogy nem voltunk mostanába játszócsoportba!Szurit jól viseltétek,nem volt lázas?
Akkor Lílcsi is olyan mint Franci,kinyitom a rendelő ajtaját meglátja a dokinőt és már üvölt is torkaszakadtából! :shock: Pedig még hozzá se szóltak,na utánna meg felesleges,mert az üvöltéstől még a saját hangunkat se halljuk!

Betti!
:oops Én nem csináltam meg a fánkot,mert Franci a balesete után már olyan nyűgös volt,hogy jobbnak láttam bele se kezdeni!De ki fogom próbálni,biztos fini!
Te meg még szoptatsz? :shock: Vagy nem azt írtad?

Jamiee!
Francinak is volt egy ilyen időszaka,elaludt az ölünkben,és mikor ágyat érzett a feneke alatt rögtön felébredt! Azért én kitartóan mindíg rakosgattam vissza,gondoltam előbb utóbb majd megunja! :roll: De nagyon kitartó volt! Nekem mikor 10 hónaposan abbahagyta,Franci a szopit csak akkor jött meg,de ez biztos mindenkinek máshogy volt! :roll:

Na mostmár eldugulok,azt hiszem megint kitettem magamért! :wink:
A betegeknek jobbulást továbbra is!
Mindenkinek puszi,és jó éjszakát!
Vendég

Petri!
Piros Ferrari,ez nagyon jó,így még nem hallottam! :lol: :lol:
Vendég

Tündi: Lehet szopi alatt is rákszűrni, van doki, aki a 6 hetesen citológiás csinál. Én most kihagyom, pedig novemberben lejárt a szavatosságom. Majd ősszel...Addig csak megmaradok...

Petri: Piros Ferrari...Hát így is lehet mondani.... :lol: :lol:
Cumija van. A fiókban. Ő még nem tudja, hogy létezik cumi is. Az autósülésében el szokott ücsörögni szépen, de nem az utóbbi 3 napban... :? :?

Betty: Meghalni sincs időm, te, nemhogy fánkot sütni! :lol: :lol: :oops:
Gondoltam rád ma, első nap a suliban! :D Aki ilyen eminens, annak ez piros betűs ünnep, nem??? :lol:

Elin: Imád szopizni most is. Ha rajta múlna 24 órából 23-at cicizne. :D :D

Mano: Jaja, én is rakosgatom szorgosan visszafelé az ágyikóba. Bízom benne, hogy átmeneti az egész és nem akar folyton kézben lenni. .. :roll: :?

Tiszta letargiába estem, ma este elpakoltam az első rugi adagot, amit Réka végképp kinőtt. Nemhogy örülnék, hogy nő a gyerek, még ebben is találok valami szomorkodnivalót. :roll: :D Ma megjött, hiába, ez már egy ilyen nap...
jaimee1

Kép Kép

Sok változás nincs a legutóbbi fotók óta, de azért felrakom Rékát
- séta közben- jellemző, itt is kézben van.... :? :? :?
- a másik meg csak úgy készült...
jaimee1

Jó reggelt!

Évi! Hát nagyon bízom benne, hogy Marci is olyan könnyen megszokja a bölcsit, mint Csongi. De azért aggódom, hogy mit fog csinálni egész nap, ha nem velem lesz... :?

Cleo! én is jót derültem, mikor olvastam az irományodat az állatkerti sétáról :lol: A képek is nagyon aranyosak!

Ja, én is mindig elmondom Marcinak, hogy mi vár rá az orvosnál. Szerintem jobb, mint elhallgatni.

Hajni! Hajaj, de még mennyire segítene... Ha mosogatok, Marci jön és húzza oda a székét, hogy ráálljon, és a szárítóban csörömpöl az edényekkel. Közben mondja, hogy "csak nézem!" de azért nyúlkál mindenhez.

Jamiee! Naaagyon édes ez a csöppség! :)
judit_79

Szép napot!

Nahát..micsoda élet volt itt vasárnap este... :shock:
És még Tündi is!!! :lol:

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz rákszűrés ügyben! Nyugodtan mehetsz, még én is felszólítást kaptam a dokimtól a 6 hetes vizsgálaton, hogy akkor fél év múlva jelenés :lol: Azon megjelentem, viszont azóta sem :oops:
Viszont ettől a pecsételéstől bizti nem lehet megcsinálni, mert attól fals lesz az eredmény (bnőm esetéből tudom).

Évi! Biztosítózás nem érdekel, inkább olyan termékek, amiknek már van helyük a boltban.
Amúgy tegnap beszéltem bnőmmel, aki szintén ott melózik, ahol én, szerinte nem akarják kitenni a szűröm, inkább erőfitogtatásról van szó. :roll: Hát köszi!
Kifociztad magad tegnap?

Hajni! Én kifejezetten örültem volna neki, ha most elkapja Lilcsi a barit....azon is túllennénk :roll:

Amúgy ezt a száj-beverést már jól viselem...biztos nem emlékeztek rá, de volt idő, hogy hetente ütötte meg magát, már azt mondtam, hogy ha ennek a gyereknek még épek a fogtövei, akkor az kész csoda :? !

Vali! Én is kivi vagyok, mit tett az UPC?
És lányok, én szoktam találkozni Valival, nem öreg egyáltalán!!!!

Erika! Én nem azt írtam, hogy nem szopizik annyit, csak hogy mennyiségileg is más a tej, meg minőségileg is, és egy kis változástól is borulhat a bili.
Nekem ugye pótolni kellett a szopit végig, de 5 hónapos volt Lilcsi, mikor megjött először.

Betti! Kint a Széchenyin van a bölcsi!

Háááát, én 1x mondtam el Lilcsinek az SZTKban a fülészet előtt, hogy majd a doktornéni bekukucskál a fülébe. Még a környékéről is el kellett sétálnunk egy kicsit, hogy megnyugodjon, annyira ordított... :lol: Úgyhogy azóta inkább hallgatok a részletekről. De a rendelőket meg már megismeri, nem hülye a drága...

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Már másodjára felejtem el feltenni a képeket....
Ismerkedés a wc-szűkítővel :lol:
Kép Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Jaimee! Réka baba egyszerüen gyönyörű. Én 2.5 évig szoptattam közben 2* is voltam rákszűrésen. Sajnálom, hogy már meg is jött, de hátha csak megmutatta magát és jó darabig nem jelentkezik.

Elin! Szegény Lilcsi, remélem már nem fáj a szája. A fotók szuper jók, ezek szerint leszokóban vagytok a pelusról.

Cleo! Nagyon jól néztek ki a képeken, örülök, hogy jól sikerült a kirándulásotok.

Betti! Én még nem csináltam meg a fánkot, de nagyon gondolkozok rajat, csak időhiányos vagyok:

Na most be kell fejeznem,mert Anta kiverte a cirkuszt. Bocs akinek most nem irtam még egy kicsit vissza is kell olvasnom.

Ma találtam egy új/ legalábbis nekem/ mesecsatornát JimJam-et.

Kép
Kép
mongi

Hali :lol:

Elin, milyen vasárnap este? Tegnap nem hétfő volt :wink:
Ja, ja, hát olyan területi képviselő álláshoz elég nagy protekció kell :?
Te, nem is tudtam, hogy a wc ülőkének más funkciója is van :lol: Nyakba akasztva még nem láttam :lol: :lol: :lol:

Voltunk fociedzésen, edzőmérkőzés volt a Dobó úti ovisokkal. Hát gyerekek, volt tudás beli különbség! De olyan édesek voltak, szerintem volt köztük még 3 éves is :lol: Mondtam is Csonginak, hogy nagyon vigyázzanak a kicsikre!

Ma meg szülői. Utolsó az oviban... hát nem mondom, azért lelkileg nekem is nagyon furcsa, hogy lassan sulis lesz a fiam. Tegnap éppen kistesóért könyörgött... nekem meg most megint elment a kedvem egy újabb szüléstől...

Manó, azért bepótoltad az írást... Hogy van Franci lába? Volt egy kis csaj a játszótéren, mindig tiszta idegek voltunk, ha az anyukája pár percre ránk hagyta, mert képes volt a saját lábában orra esni... :lol:
De azóta ügyesedet ám :wink:

Judit, mit csinál nélküled egész nap!? Hát játszik az új játékokkal, a társaival, a gondozónénikkel :lol: Nyugi!!! Ne lássa rajtad, hogy izgulsz, félted! Mesélj neki a bölcsiről, dicsérd, hogy milyen jó ott, és hogy utána este meg majd mekkorákat fogtok játszani együtt!

Petri, hát nem egyszerű a dolgozó nőknek... Én gyes után majd egy évig munkát kerestem. Valahol még szerencsém is volt, mert ugye Csongi 2,5 évesen bölcsibe ment, ott állandóan beteg volt, majd 3 évesen kivették a manduláját, és mire oviba került én meg munkahelyre már nem nagyon kellett orvoshoz járnunk...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Betti! Megcsináltam a fánkot, jól sikerült, csak igaz, amit nagyobbra szaggatnam annak nem sült meg a belseje. De azért elfogyott, Atival betermeltük az egészet. Egyébként tényleg hamar elkészült.

Judit! Majd a te pizzás sütidet fogom megcsinálni, csak be kell
szereznem a hozzávalókat.

Éjszaka felkelt Fecó, hogy fáj a hasa, kb 1 percre rá hányt is. :( :( Este voltunk névnapot köszönteni az unotesónál, és bevacsorázott szalonnával. Többet evett mint én... Lehet hogy elrontotta gyomrát. Legalábbis remélem, és nem valami betegség lappang benne.

Elin! A képek szuperek, már gyakorlatoztok a WC-n? Én még a bilit sem vettem elő......

A rákszűréssel kapcsolatban szerintem nyugodtan lehet menni szoptatás alatt. Én is mind a hármójukat 1 évig szoptattam, Attilát egyedül 10 hónapig. Amikor megjött és el is ment a tejem. Illetve kifejezetten nem tetszett neki, nem volt hajlandó szopizni, csak üvöltött. Szó szerint. 1 hétig próbálkoztam aztán feladtam. :(

Minden babócának kellemes, nyugodt napot, illetve a nagyobbaknak meg balesetmentes "közlekedést".

Na megyek csinálok valami kaját. Lehet zöldbabfőzeléket, jó fokhagymásan. (sült szalonnával) :lol: :lol:

Üdv,

Szazsa

[Kép
szazsanna

Jó reggelt!

Jelentem, Réka vidáman játszik (=nézgelődik és beszélget, rugkapál) a kiságyában, tán még egyedül el is alszik....Talán átmeneti volt a krízis... :?

Nóri: Szupi a WC szűkítő. Nagyon menő. :D Akkor bili nem is lesz? Egyik barátnőm kislánya szinte kihagyta a bilis korszakot, vonzottan nagyon a WC.

El tudom képzelni az SZTKs jelenetet. :D Most még viccesnek találom, aztán ha nálunk is aktuális lesz, biztos pereg majd rólam a veríték az idegtől. :D

Szazsa: Hát gyomorrontásnak hangzik, hátha csak az...

Évi: Naaa, hajrá kistesó. Remélem, nem a szüléstörténetem tett be neked. :lol: :lol:

Mongi: Jimjam? Nem hallottam róla én sem. Hol is vannak a pocakfotók? Nem látom őket. :wink: :wink:

Szilbee: Akkor mikor is lesz családegyesítés? Csütörtökön?

Na megyek, még mindig nem hevertem ki, hogy megjött. Aszonta a védőnő, hogy amíg éjszaka is szoptatok, nem várható. Erre tessék.
Tyű, Réka elunta a banánt....
jaimee1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?