Hát igen: az előbb már majdnem a végére értem az írásomnak, aztán jött a Tóbikám, és huss, eltűntette az egészet
! Mert ő bizony most mulatni szertne! Most már szól a zene és én szedhetem össze újra a gondolataimat!
Először megjegyeztem, hogy egész hétvégén alig-alig ír valaki, aztán amikor kicsit ritkábban tudok bekukkantani, máris megszaporodnak a hozzászólások! De azok legalább szaporodnak
, mert úgy látom, a hétvégén senki babája nem akart megszületni! Hát csajok, szó mi szó, jó nagy pocakotok van! De talán kivülről még nagyobbank tűnik -legalábbis nekem az volt a tapasztalatom pocakos koromból.
Prog-ana: gratula a kisbabádhoz! Nem is született olyan nagy súllyal, mégis azon a 4 napos képen mintha idősebb lenne. Ugye jól látom, hogy a "mai" képet nem sikerült feltenni? Egyébként csináltál neki albumot fent a fotóalbumnál? Szívesen megnézném!
Gabcii! A fenti kérdés neked is szól! a kis Ádámnak is biztosan van egy csomó képe! Kérdés, hogy látható-e? Mi volt a védőnőnél? Mennyit mutatott a mérleg? Emlékszem, amikor Máté 5 kiló volt, azt hittem, leszakad a karom. Aztán szép lassan csak hozzáedződtem. Ma már 12 és fél kiló, de néha még mindig igényli a cipelést. Bár igaz, hogy nem mindeg hogy mennyi idős babát tart az ember (olyat, aki egyáltalán nem tudja magát tartani, vagy olyat, aki stabilan ül az anyja csípőjén.)
Tercsimama! Gratula a kis jövevényhez! Nagyon vigyázz magadra!