Sziasztok!
Csucsu: örülök, hogy ilyen jól indul az évetek és bizom benne, hogy így is gfog folytatódni!!!
Remélem mielöbb beköltözhettek az új otthonotokba és nem kell érte többet fizetni.
Ja képzeljétek megkaptuk a lakáshitelt, már csak a papírokat kell aláírni ésaztán gyűjtögetni a felújításra. Sajna az már szép eredmény lenne, ha karira beköltözhetnénk, de a lényeg, hogy alakulnak a dolgok!
Szilvi: nagyon izgulok értetek!!!!
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kíváncsi vcagyok, hogy mit mutat a ctg. Kitartás!
Németh: szorítok, hogy jól alakuljon a projekt!!!
Sok sikert a "diétához"' és persze kitartást! már csak pár nap és úgy is abbahagyod!!!
Nitacska, Csucsu: én is kíváncsi vagyok a képre!!!
Krisztinka: Kipihentétek már a sielés fáradalmait? Gergő nem hiányolja a havat? Nagyon jól néz ki a süti, ügyi vagy!!!
Betsy: Hogy vagytok? Bence baba csinál valami új dolgot?
Syrynx: Mi újság veletek? Várjuk a jó híreket!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Nagyon szorítok!!!
Mi jól vagyunk, a picurit egyre többször érzem. 14-én megyek legközelebb dokihoz, már nagyon várom. Olivér is jól van, most megint a bárányhimlőre várunk, mert 2 hete volt az egyik kislány a bölcsiben és a második pöttyös napon vették észre, hogy bárányhimlő. Eddig úgy néz ki, hogy most sem kapta el. Már nem esnék kétségbe, ha elkapná, legalább túl leszünk rajta. Vannak homeopátiás szerek amik megkönnyítik a lefolyását.
Jó éjt mindenkinek!!!