Új privát üzeneted érkezett!

Csepelen egy ici-picit süt a napocska, de azért sok felhő van az égen...remélem, nem fog havazni :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Most már itt is ezer ágra süt a nap :lol: :lol: :lol: Merre küldjek napsugarat?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Tényleg mindenki milyen NAGYON ARIKÁK VAGYTOK EGYTŐL EGGYIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Nem csinálok még tesztet majd legfejjeb egy hét késéssel! Egyébként még mindig nincs Mikike se Pirike se Trolika és elhagyna egy idöre!

Szöszi vigyázz Magatokra és tényleg szolhatnál az Aliznak, hogy egy picit uszikázzon arrébb! :D :D :D

Milyen régota nem írtatok! Olyan rossz, hogy én csak ilyen késön tudok ide ülni gépezni! Igy olyan rossz, hogy itt írok magamba és majd holnap megint elolvasom a napi betevöt majd írok és megint kezdödhet minden elöről!! De majd a jövöhéten!!! Itt leszek ÁM !!! :wink: :wink: :wink: 8)

Kép

Kép

Kép
nócika

sziasztok lányok!

mindenki nagyon el van tűnve. remélem azért mindenkivel minden rendben.

épp fodrásztól estem haza :) szép csini lettem 8)

Kép

Kép
timi1982

Nóci: Már nagyon várunk ám.....hiányzol :!: :!: :!:

Timi: :lol: :lol: :lol: Kell is egy kis szépítkezés :wink:

Én reggel hatkor keltem, reggeli, fürcsi, OTP, havi zárással rohantam Kispestre, onnan vissza Csepelre a könyvtárba, el Nyugdíjas Otthonba önyvekkel, majd végre a saját helyemen leszek hétig.....és holnap dolgoznom kell 9-14-ig :cry: :cry: Kész vagyok.....ja és Niagara :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

timi: de jó neked. Már úgy mennék én is fodrászhoz, de meg akarom várni a 13. hetet. Pedig már ideje lenne melírozni megint.....

kuzsanna: szegénykém, nem irigyellek, hogy ennyi felé rohangálsz és közben meg alul dől belőled.... :cry:
na de majd utána lehet megint próbálkozni. :lol:

nóci: miért is nem tudsz most netközelben lenni csak este??
lei

a niagara az nem jó... nagyon nem... nem ezért drukkoltunk :(

hát már a szépítkezés rám fért. már olyan régóta terveztem, csak mindig közbe jött valami. védőnő, orvos, anya stbstb. mindig máshova kellett menni. habár a mai is csuszott volna, ha a dokira bízom ;) ma akart behivni a kórházba a beutalóért, de jövő hét szerda lett belőle.

reggel fél8-ra kell mennem. tuti ugy adja ki a beutalót, hogy aznap mehetek vérvételre is meg az uh-ra is. :( szívás, nagy szívás...remélem el tudom intézni csüt vagy pénteki napra. szegény párom nem tud velem jönni, mert mennie kell debrecenbe megbeszélésre. pedig már rettenetesen várja hogy láthassa ő is Babót

Kép

Kép
timi1982

ti mit főztök ma?

nálunk chilis bab lesz meg husi leves :)

olyan illatok terjengnek a konyhában... már alig várom hogy kész legyen 8)

még le kell szaladnom a kisboltba 3 óra körül. akkor hoznak friss kenyeret 8) addigra kész a kaja is :)

Kép

Kép
timi1982

hát én nem főzök ma....tegnap este összedobtam egy igen tartalmas és finom salátát, volt benne minden (pari, ubi,sali,kukorica, virsli, főtt tojás, mozzarella és pannónia sajt, és joghurt). Sajnos a maradékot párom úgy rakta be a hűtőbe, hogy a legközelebbi kinyitáskor kiesett és összetört az edény...sali a kukában kötött ki, pedig ettem volna mág belőle. :cry:
de még majd meglátjuk, lehet, hogy délután lesz kedvem főzőcskézni
lei

Timi, Lei: Köszike....én sem örültem neki, de tudtam, hogy meg fog jönni.....de pár nap és megint lehet papás-mamást játszani.....aztán meg jöhet majd az új doktorbácsi, őrá is nagyon kiváncsi vagyok :roll: :roll:

Lei: szegény sali......pedig nagyon jól hangzott :roll:

Nálunk párom főz hét közben :lol: :lol: Na nem szó szerint értve.....hazahozza esténént a menzáról az ételhordót :D :D :D :D Szóval meg vanoldva nálunk minden napra az ebéd.....na de hétvégén mit fogunk enni, azt még nem tudom.....ti mi süttök-főztök?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

mi veszünk csirkemell filét és azt grillezzük meg, vagy sütjük meg.
Van is egy jó kis receptem:
csirkemell filét besózzod, megborsozod, majd vajjal kikent tálban a sütőben egy kicsit elősütöd mindkét oldalukat. közben megfőzöl pár tojást, és az elősütés után a húsok tetejére borítod a félbevágott tojásokat, majd rátjuk terítesz sonkát és végül sajttal megszórod. Visszateszed még sütni, amíg megsül a sajt is. Krumplipürével, sakival isteni!!!
lei

Nekem is van egy tuti receptem.....bár lehet, hogy ezt már elsütöttem karácsonykor, jénaibanis el lehet készíteni: filézett pulykamellből szoktamcsinálni, kockára vágom....kibélelem a formát bacon szalonnával, arra teszek egy réteg kockázott husit, arra aszalt szilvát, reszelt sajtot, arra megint ugyanezeket.....én négy réteget szoktam egymásra halmozni, befedem megint baconnal.....20 percig fólia alatt, 20 percig nélküle megpirítom.....valami mennyei.....

Na de, hogy ne unatkozzatok:
Honnan tudod, hogy 2008-ban élsz

1. Véletlenül a micro-n ütöd be a PIN-kódodat.
2. Több éve nem pasziánszoztál rendes kártyákkal.
3. 15 különböző telefonszámod van egy háromtagú családhoz.
4. E-mailt küldesz a melletted ülő embernek.
5. Azt mondod, azért nem tartod a kapcsolatot a régi ismerősökkel, mert nincs meg az e-mail címük.
6. Otthon is az irodahanggal válaszolsz a telefonba.
7. Otthonról is a 0-at ütöd először, hogy juss ki a kinti" vonalra.
8. Négy éve ugyanannál az íróasztalnál ülsz, de közben három különböző cégnél dolgoztál.
10. A főnököd nem tudná elvégezni a te munkádat.
11. Felhívod a családot, hogy tudd meg otthon vannak-e, miközben hajtasz be a garázsba.
12. Minden tévéreklám végén szerepel egy internet cím.
13. Ha véletlenül elmész otthonról a mobiltelefon nélkül (amit életed első 10, 20, 30, 40 évében nem is ismertél), pánikba esel, és máris visszamész utána.
14. Reggel az, az első, hogy bekapcsolod a számítógépet, még mielőtt kimész kávéért a konyhába.
15. Oldalra hajtod a fejed, amikor mosolyogsz.
16. Mosolyogsz és bólogatsz, miközben ezt olvasod
17. Még rosszabb pontosan tudod kinek, fogod ezt továbbküldeni.
18. Túl elfoglalt vagy, hogy észre vedd, hogy nincs 9-es a listán.
19. Tényleg megnézted, hogy nincs 9-es a listán.
20. ....és most röhögsz magadon.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Újabb viccek:
1.)
- Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
- Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!
2.)
Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!
- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!
3.)
Szőke és barna nő autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szőke kérdezi a barátnőjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre és tovább vezettem volna!
4.)
Szőke nő kifakad a férjének:
- Elegem van az egészből! Sosem jössz haza időben, éjszakára is kimaradsz.
Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem vagyok biztos, hogy te vagy a gyerekeink apja!
5.)
- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!
6.)
- Mit mond az orosz a halálos ágyán?
- Szent péter vár.
7.)
Férj és feleség vacsoráznak. A feleség leeszi magát.
- A fene - mondja - úgy nézek ki, mint egy disznó!
- Igen - mondja a férj - és még le is etted magad!
8.)
- Hogy sikerült a randid?
- Hát, csak olyan sakkosan...
- Hogyhogy?
- A fehér királyról kiderült, hogy sötét paraszt...
9.) (Retro kategória. Ez egy igen "ántik" vicc)
- Hogy imádkozik a szűzlány Szűz Máriához?
- Szűz Mária, ki vétkezés nélkül szültél, add meg nekem, hogy szülés
nélkül vétkezhessek.
10.)
Egy pasas begipszelt lábbal horgászik a folyóparton. Arra megy egy másik horgász és kérdi:
- Mi a helyzet, harapnak a halak?
- Nem, dehogy, csak elestem.
11.)
- Milyen a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt!
12.)
Egy járókelő megállít az utcán egy másikat:
- Ne haragudjon... az állomást keresem.
- Nem haragszom. Keresse.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok csajszikák!

Látom Zsu lefoglalod magad :lol: .Jól teszed jók eze a szövegek tetszenek és gondolatterelő legalább :? .

Remélem ezen a topicon mindenki jól van, mert a júliusi mamikáknál most ment el egy angyalka.Remélem jó helyre került a kicsi lelke :cry:

Mi megvagyunk és pihenek sokat, hogy elkerüljük a hasonló esetet.

Jók elgyetek sziasztok.
tappancs28

Sziasztok!!

Zsuzska!! Te mindig felülmulod önmagad! Marhára jók ezek a kis viccek! Legalább most egy jot mosolyogtam!! Mert ugyis most összemorogtunk a párocskámmal egy tiszta hülyeségen méghozzá a szennyestarton! Ugyhogy ez most tényleg negyon jól esett!! Írj még sok ilyet!

Lei! Egyébként én csak azért nem tudok napközben netezni, mert én egy étteremben dolgozom és legtöbbször délutános vagyok és csak most érek haza! De a jövö héten délelöttös leszek ugyhogy leszek délután is!! Persze, ha nem huzzák át szokásosan a számitásaimat! Mert ilyenkor jön az, hogy kilépnek a kollégák!! Na de már megszoktam!!! :wink: :roll:

Amugy már nagyon várom, hogy ne csak így írjak mindenfélét hanem néha még én is tudjak beszélgetni veletek!! :cry: Mert így olyan mintha én elolvasnám amit ti írtok és én arra reagálok valamit Azt hello szia szeva!! Na jo de nem panaszkodom csak már jó lenne!! De remélem holnap már beszélhetek valakivel!!! Addigis puszi nektek!!!

Ja amugy én még nem tudom, hogy mit is fözzek a hétvégén!!!! :?

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Szép napot mindenkinek! Látom, mindenki már az ebéddel és a csláddal van elfoglalva :lol: Nagyon helyes :!: :!: Én sajna melózom kettőig :cry: :cry: :cry:

Nóci: Miki :?: :?:

Tappancs: Pihizz sokat, hogy minden rendben legyne veletek :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Zsuzska!! Köswzönöm kérdésed, de Mikike még mindig sehol :!: :wink: Látom sajna melozol! Tudom milyen rossz szombaton dolgozni!!!Amugy a cicimet az azért érzem, de majd még várok!! Tesztet azt max 7.-én csinálok, mert az lenne a legszebb szülinapi ajándék!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok :D !

Voltam 4D-n és hatalmas egészséges fütyis fiúcskát kaptunk a jóistentől!!! egy-másfélhéttel nagyobb mint a korszerint kéne lennie.17cm-er hosszú 20dkg és makk egészséges.
Mivel végig aludta a vizsgálatot ezért arcocskája beletemetődött a méhlepénybe és nem tudtuk meglesni de nem is az érdekelt, hanem,hogy egészséges-e és a lepény milyen ....
De minden rendben, nagyon boldogok vagyunk, hogy van egy újabb fiunk akinek a neve:

Tamáska Dávid Kornél

Még most is folynak a könnyeim lányok, hogy semmi baja és minden endben ez leírhatatlan boldogság
tappancs28

Kép Kép Kép

Hát Ő a mi gyönyörűségünk bocsi ha nagy de nemjöttem rá hogy tudom lejjebb venni
tappancs28

Tappancs - NAgyon szépek a képek :) Gratulálok a kissráchoz :) ;) De jó, hogy ilyen hamar kiderült .. Alíz csak a 20. héten mutatta meg magát először :)

Nócika - Hát .. gyanus vagy te nekem .. kicsit érzékenyke .. sejtelmeske :) Szerintem piri ebben a hónapban elkerül .. jó időre :)

Zsuzska
- örülök, hogy jó a kedv :) A viccek ütnek .. egye-fene .. nem sértődöm meg, én, mint szőke nő :D :lol:

Kép
szösszenet

Sziasztok!!

Tappancs! Sok-sok gratula a kicsiny, de mégis nagy fiacskádhoz aki teljesen egészséges!!! Nagyon édesek a képek!!

Szöszi! Hát ari vagy! Amugy a cicim az fájdogál és a derekam az majd be szakad! Meg elégkeményen meg is vagyok fázva!!

Tényleg nem is merek semmilyen gyogyot beszedni az még hadján, hogy höemelkedésem van, mert arra jo a hideg borogatás de a köhögéssel mit csináljak???

Kép

Kép

Kép
nócika

Szöszi: Én is szőke vagyok.....na az hagyján, de néha úgy is viselkedek :lol: 8)

Nócika: Vigyázz magadra(magatokra) nagyon :!: :!: :!: Sok tea,méz és semmi gyógyszer.....teljesen likas már az oldalam a kíváncsiságtól, hogy a helyzet nálad :roll: :roll: :roll: :roll:

Tappancs: Egyszerűen tüneményes a fiúcska. Nagyon vigyázz magatokra :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Zsuzska nagyon ari vagy!!!!! :D De tényleg :!: :!: :!: :D

Kép

Kép

Kép
nócika

hali lányok!

nagy édesek a képek. tüncibünci kis pocaklakó. csak ki ne nője és legyen elvetemült kis pasas belőle 8)

mi most értünk haza nemrégen. tettünk egy hatalmas kirándulást. kb. 2-2,5 órás tura volt. rendesen erdőben, hegyen fel, hegyen le.

kellemesen elfáradtunk. az idő gyönyörű volt. ki is melegedtem. meg csináltunk gyönyörűséges képeket.

nagyon szuper volt. ugy érzem babómnak is jót tett. szerintem most tuti alszik :D

Kép

Kép
timi1982

Szép reggelt mindenkinek!

Tegnap mi is voltunk sétálni....de csak fél órát....kezdetnek az is valami :roll: És vettünk hulahopp karikát is, hogy egy kicsit itthon is formáljam magamat. Aztán holnaptól megyek tornázni és szaunázni :lol: :lol: :lol: Már nagyon hiányzott a mozgás.

Nóci: Miki :?: :?: :?: :?: Nagyon remélem, hogy sehol semmi :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

tappancw: nagyon-nagyon gratulálok Dávidhoz!!! :) Tudom, milyen, mikor végre megnyugszol, hogy minden rendben van a babóval odabent és egészséges. Én már tűkön ülök a holnapi UH miatt!!! Nagyon érdekel, hogy mit fogok látni végre!

nóci: juujj, de jó lenne, ha nem jönne most már meg tényleg!! Köhögésre gargalizálj sósvízzel, vagy kamillateát igyál sokat mézzel.

kuzsanna: jó, hogy elkezdesz tornázni, tök jó ha rendbe teszed a testedet, mert akkor jól fogod érezni magad a bőrödben és akkor a baba is hamarabb jön, ha érzi, hogy kiegyensúlyozott vagy teljesen.

timi: azrt csak annyit túrázz, hogy nehogy kifáraszd magad nagyon. De mondjuk annyira szép idő volt tegnap, hogy érdemes volt kimozdulni. Én is lementem sétálni félórára tegnap.

szöszi: minden rendben? Derekad?
lei

Lei: Holnap hányra mentek UH-ra? Reggel jeleztem apácskának, hogy holnaptól szabad a pálya neki teljesen :lol: :lol: :lol: Végre lesz időm végre magammal foglalkozni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vigyázok lei. nagyon jól esett. nem volt semmi baj, csak a tüdőmet köptem ki a hegynek felfelé 8)
nah de komolyan. kellemesen elfáradtam. a tüdőmnek meg ennyi edzés kell. utoljára ennél többet a terhességem előtt mozogtam az edzéseken :) azóta meg csak punnyadtam 8)

szösziről nem tud senki semmit? a pocija már nem fér a gép elé, azért nem tud írni?! 8) :lol:

Kép

Kép
timi1982

reggel 10-re megyek, úgyhogy majd dél körül jelentkezem, ha minden OK. :roll:
lei

már nagyon kíváncsi vagyok ám :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szejjasztok!

Mikike SEHOL SINCS :!: :!: :D :!: HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :!: :!: :!: :!: :!: :!: Vetettem egy tesztet anyukámmal majd holnap megcsinálom! A cickom feszül mint állat!!! Szurkoljatok nekem egy kicsikét!!!!!! Ismeri valaki a Gabriel nevü tesztet? Na azt vetettem ancival! Remélem olyat mutat amilyet én szeretnék!!!! Jaj lányok nem tom milyen alvás lesz ebböl az éjszaka :!: :roll: :roll: :!: Ha lesz idöm akkor írok még reggel de ha nem akkor csak megint este mer ma is 16 óráztam ez a rohadt sztrájk miatt!!!! De holnap már csak 8 órázni fogok, de megint délután! :cry: És az hadján, de lehet, hogy a pénteki szabimnak is annyi!! De ezt nem hagyom!!!!! :oops: Na jo sok puszi mindenkinek és nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Lei - Köszönöm kérdésed :) Azon kívül, hogy most az elmúlt napokban nőtt egy nagyot a pocim, minden rendben :) Vagyis az is rendben .. csak feszül picit a bőröm .. remélem nem leszek zebrás .. kenem, olajozom állandóan :)
A holnapi UH-ra megy a drukk ezerrel!!! :)
(már mindjárt szerda :D)

Nócika - Jajj de izgi!!! Holnap ebben a topicban kezdek .. azonnal jelezd, mi van!!! Nagyon szorítok!!! :D :D

Zsuzska - Tőlem sem állnak messze a szőke nős megnyilvánulások :D nem gáz .. néha kell :lol: :lol:

Timi - A babavárás elején mi is sokat kirándultunk .. olyan jól esett .. most ha 500 métert gyalogok, meg akarok halni :D (jó, némileg túlzás .. de kirándulás esélytelen már :D)

Elkezdtem írni lányom blogját :)
Nézzétek meg ha van kedvetek ;)
Lehet kommentelni, bármi :D
http://www.haromszosszenet.blogspot.com/

Kép
szösszenet

szöszi:
Nagyon jó a blog nagyon tetszik :D ügyi vagy!!!
tappancs28

Sziasztok!
Hát egy csíkom lett a teszten!! :cry: el vagyok keseredve
:cry: :cry: :cry: de hát ez van
:cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika nyugi itt mesélhetnénk a csíkok alakulásáról órákig, de ne keseredj el mert nem szabad egy hét múlva próbáld meg újra a tesztett, mert van pl: mint én is nálam a hormon amit a tesztne ki kellmutatni nagyon alacsony volt s vagy 8-10 tesztet végigcsináltam s mindegyik azt sugallta álmodozzak csak itt sehol semmi , de azátn mégis.
tehát ne add fel mert az butaság!

Mindenkinek szép napot puszi!
tappancs28

Köszi Tappancs :)

Nócika-
Nehogy elkeseredj!!! Arra max. akkor lenne okod, ha piri látogatott volna meg ..
Csíkokról én is tudnék mesélni .. :roll: :roll: Várj 3 napot (azt hiszem a tesztek is ennyit írnak), és csinálj még egyet .. de ne aggódj addig is :)

Kép
szösszenet

szösszenet!

te milyen olajat használsz a hasadban? gyógyszertárasat vagy drogériásat? és mi a neve?

Kép

Kép
timi1982

sziasztok!

Megvolt az UH!!!! ÉS MINDEN RENDBEN VAN ODABENT!!! :lol:
mindene megvan a babónak, mindent megmutatott az UH-s néni, a végtagjait a szívét, ahogy pulzál, az agyacskáját, a gerincét....stb. A nyaki redő 1 mm, teljesen megfelelő. Amúgy 11 hetes, és 47 mm.
Kaptam három kinyomtatott képet, meg a vizsgálato anyagát (3 perc) DVD-n, mindezt 4000.-Ft-ért. Nagyon boldog vagyok!!! Este megnézzük apával a filmet! :P

szöszi: mindjárt megnézem a blogodat!! :) holnap vissza kell rohannom fogdokihoz, mert kiesett a gyógytömés a fogamból, de oda fogok érni a talira, az biztos. :lol:

nóci: én három tesztet csináltam két-három napos eltérésekkel és mindegyik negatív volt. De végül mégis volt ott valaki!!! Még ne keseredj el teljesen kérlek!!! Várj egy hetet!
lei

Timi - Én a Karácsonyi Kirakodó Vásárban vettem mandulaolajat, azt használom (de már fogyóban sajnos .. és Hűvösvölgyben van a boltjuk .. ahova tuti nem mászom ki érte), meg a DM-es Babylove olajat és krémet is! Azok is nagyon szuperek :) 1db csíkom sincsen .. (még) .. de remélem nem is nagyon lesz :) Pedig hihetetlen tempóban nő a hasam, és csakis előrefelé .. tehát feszíti szét a bőröm ..

Most fogok vmi hasemelőt nézni, mert nem bírom már a pocakom .. leszakad mindenem .. :roll: :roll: :(

Lei - Szuper!!!! Tudtam én, hogy minden rendben :)
Holnap találkozunk .. eddig jól van a derekam .. ma fájdogált, de nem vészes :D közlekedésképes vagyok .. még jó, hogy közel van a teaház :D

Alíz babám blogja mellett pedig elkészültem a férjecském weblodalával .. ezen már régóta dolgozunk a webmesterrel, ha van kedvetek, nézzétek meg :)
www.csanyiszabi.hu

Kép
szösszenet

Lei - Holnap hozd a képeket!!!
Fogdokihoz megy a drukk .. jajj én csütörtökön megyek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: és rettegek ... de hősnő vagyok :D

Kép
szösszenet

szöszi: sajnos reggel elaludtam és otthonhagytam a képeket. De mivel fél négyre megyek a fogdokihoz, ha gyorsan végzek, lehet, hogy hazaugrok a képekért még a talink előtt :)
lei

sziasztok!

végre itthon vagyok. rengeteg jövés menés volt 7 órától. kórház, beutaló kérés,vérvétel, uh- amin közölték hogy nem is kell részt vennem :(, beugrottunk a munkahelyemre az adóspapirok miatt, védőnő, párom munkahelye...

közölték hogy a dokim és a védőnőm is rosszul mondta, nincs uh a 16. héten :(. ugyhogy rohanás volt a védőnőhöz hogy még bent érjem az intézetben és szivhangot halljak. bejött velem a párom is.

hogy nekünk milyen kis izgőmozgó vicikvacakunk növöget a pocakomban!!! nagyon cseles kis picuri. bal oldalt szokott pihenni. naná hogy ott kerestük...megtaláltuk, dob-dob-dob, és el is tűnt. a védőnő fél percet nem tudta hallgatni, hogy tudjon mérni valamit.
ugyhogy találomra beirt olyan 150 körülit.

de legalább megnyugodtunk mert pár dobbanást hallottunk. persze neki több kellett volna, hogy eredményt tudjon beirni, de hát az én babóm nem ugy gondolta. hagyjuk őt békén, még nem mutogatja magát 8) :shock:

Kép

Kép
timi1982

timi: a 18. héten lesz megint UH, a 16. héten AFP és terheléses vércukor mérés van.
Biztos éppen aludt a minimanó és nem akarta, hogy zavarják! :)
Én a 15. héten szeretnék 4D-s UH-ra menni, mert én nem bírom ki a 18. hétig, hogy nem lássam a babómat. :lol:
lei

nem hiszem hogy aludt, csak rosszcsontkodott. tuti nem aludt, mert ha éhes akkor nem alszik. márpedig biztos az volt. nem reggeliztem és ezt már ő is érezte. volt olyan hányingerem :(

Kép

Kép
timi1982

lányok!

nem tudjátok véletlenül, hogy a toxoplazma vizsgálathoz a vérvételre a beutalót a nőgyógyász irja fel, vagy azt a fertőzősöktől kell kérni?

Kép

Kép
timi1982

[quote="timi1982"]l írta:timi1982ányok!

nem tudjátok véletlenül, hogy a toxoplazma vizsgálathoz a vérvételre a beutalót a nőgyógyász irja fel, vagy azt a fertőzősöktől kell kérni?

A nődoki tud adni beutalót, őt kérdezd először! De amúgy a házidoki is be tud utalni .. ;)

Itt van egy kis segítség, hogy vannak sorban a vizsgálatok:

12. hétig:
Terhesség megállapítása és sok-sok teendő .. nem részletezem :D :lol:
Védőnő, Háziorvos, Nődoki .. stb.

12-13. héten:
UH vizsgálat (nyaki redő szűrés)
35 év felett - genetikai tanácsadás

17. héten:
A betöltött 16 hetet követően a 17. terhességi héten vérszérum AFP és HBsAg szűrés.

18-19. héten:

Lehetőleg az AFP eredményének tudatában ultrahang vizsgálat.

24-28. héten:

Vércukor terhelés

28-32. héten:

Magzati méretek meghatározása UH vizsgálattal.

32-34. héten:

Hüvelyváladék tenyésztés.

36. héten:

Laborvizsgálat
CTG vizsgálatok megkezdése - 38. hétig hetente, majd heti 2*CTG vizsgálat.

38. héten:

UH vizsgálat: magzati méretek meghatározása + keringésvizsgálat

Kép
szösszenet

Hát sziasztok!

Tegnap este már nem volt sem lelki sem semmilyen erőm se arra, hogy leüljek a gép elé és írogassak! Tegnap reggel megcsináltam a tesztet ami nem lett jó eredményü! Elmentem dolgozni és mikor vége lett a müszaknak megálotgatoot egy számomra kicsit sem hiányolt és kicsit sem várt vendég: Ő Mikike! Szóval elösször azt mondogattam magamnak, hogy nem sírunk- nem sírunk! Aztán felhívtam a párocskámat majd apukámékat és mikor anyussal beszéltem akkor nála eltört a mécses! Tudom, hogy erre számitani kellett volna, de valahogy nem ment! reménykedtem, hogy van odabent egy kis édes albérlőm! Mondjuk megmondom öszintén mikor kibontottam a tesztet, hogy megcsinálom akkor végig futott az agyamon, hogy tényleg anya leszeK,????? ÉN????? Bevallom egy kicsit meglepödtem magamon, hogy ez mind velem történik és most én vagyok a soros! Este rájöttem, hogy nem! Nagyon arik vagytok, hogy így szurkoltok értem-értünk, de most egy honap pihit és 1 honap számolgatás, izgulgatás mentes honapot szeretnék! 9 honapig ez volt az egyetlen honap, hogy1-2 napnál többet késett volna és ez böven elég volt ahoz, hogy ki izguljam magam! Keresek egy jo dokit hagyom a meddöközpontot is egy darabig! Nincs kedvem hozzájuk :cry: :cry: :cry: :!: :!: :!: Ne harizzatok, hogy egy kicsit sokra sikerült amit írtam :( De remélem mindenki jol van!!!!!! :D Puszi mindenkinek!! :D holnap majd megint jövök ilyen jo késön!!!! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Na pont az én szörnyü storymmal kezdödik ez az oldal :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócika - Sajnálom :(
Talán tényleg jót tenne 1-2 hónap pihenés, számolgatás és babára gondolásmentes időszak :)
És mennyire így van ez .. az ember 1-2 nap késés miatt úgy bele tudja élni magát a gondolatba, hogy őrület .. :(
Töltődj, oldódj fel .. keresd a szép pillanatokat .. meglátod, jön a tavasz, és minden máhogy alakul majd :)

Kép
szösszenet

Szia Szösz! Igen biztos nagyon igazad van! És arra is gondoltam, hogy el kéne utaznunk valahová! És azt hiszem, hogy nézek is valamit! Puszi neked!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?