Új privát üzeneted érkezett!

szia Móni!

Üdv közöttünk!
Mesélj magatokról, milyen a kisfiad és ha nem tolakodó, miért neveled már egyedül.

üdv:
gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó!

Szia Móni!
Kép Kép Kép Jó, hogy itt vagy! Kép Kép Kép
Hogy hívják a kisfiadat??? Hol laksz? (És ha ezt leírod, pikk-pakk be is kerülhettek a táblázatba. Kép)
Naná, hogy elfogadunk, innen még senki nem lett elküldve, és minden új tagnak NAGYON örülünk Kép!

Tüni!
Azért csak írtál Kép!
Jól láttam, hogy május óta NAGYON lefogytál? Tisztára olyan sovány (nem vékony!!!) vagy, mint a középiskolában...
Gergő nagyon ügyes (és szép Kép)!
Kaja: szerintem így jó, ahogy most van. Ez a két alkalom szvsz elég ennyi idős korban. Ha már megeszik egy "rendes" adagot, akkor adhatsz neki mégegyszer, vagy ha látod, hogy éhes, kevés neki a szopi. Ádám ilyen idősen még csak kóstolgatott, egyszerűen nem volt hajlandó a cicin kívül semmit beengedni a szájába Kép.

Most mennem kell, itt a séta ideje. Szerencsére kisütött a nap...

Panda

panda
Halásztelek

TüniKép
Egyelőre ne próbálkozzatok túl sűrű kajával. Aztán csak szépen fokozatosan sűríteni.

Nálunk az jött be, hogy Chris látta hogy mit eszünk így kénytelen voltam 1-2 falatot, mit falatot! morzsát a szájába adni a kenyérből, csirkehusiból, rizsből. Lassan hozzászokott. De ezeket a falatokat is úgy kapta, hogy nem kanállal, hanem kézzel teszem be a szájába. Így érdekesebbKép

Lányok!
Mit adtok reggelire gyerkőcöknek? Chris még mindig sok tejcit eszik, de már ideje lenne nemcsak az ebédet hanem mondjuk a reggelit, vagy 10 órait áttenni valami normális kajára.

Próbálkoztam ilyen tejpépekkel, de öklendezik tőle annyira utálja az ízét (de lehet, hogy sűrű???). Gyümit kap késődélután, meg a mi kajánkból is csipeget, de mit lehet reggelire adni egy ilyen csöppségnek (9,5hó)?

GumicukorKép
Az a legérdekesebb amit nem szabad így a szemetes nagyon izgató tud lenni. Tipp: vedd ki belőle a cuccost és hagyd úgy ott mint normálisan. Hagyd hogy ízekre szedje a szembetest napjában akár 1-2 alkalommal is. Csináljátok jópár napig. A szemetet pedig erre az időre rakd egy zacskóba mondjuk a mosogató egyik tálcájába vagy a konyhapult elhagyatott helyén.

A lényeg az, hogy egy idő után rájön, hogy a szemetes uncsi és mást keres, mondjuk a konyhakredencetKép

Nyuszi
Dáliát iden fel kell szedni még a talaljmenti fagyok előtt, megszárítani, de nem fűtőtesten mert kiszárad! és hálós zsákba betenni, papírba csomagolni és szögre akasztva (így járja a levegő alul felül oldalt) hűvös száraz hejre tenni.

De ez igaz minden egyéb hagymás növényre amit fel kell venni. Fagyás után visszatenni a földbe. Nagyon érzékeny, úgyhogy a talajmenti fagyok is ártanak neki.

Christopher egyre gyorsabban mászik a szőnyegen, imád állni (segítséggel) és üveges palackozott babavizet csak palackból isszaKép ügyesen, de inkább így igya, minthogy cukros lónyálat igyon. Megtanult tapsolni és egyre többet követel a mi kajánkból, mert ugye az érdekesebb és fincsibb.

Na megyek lányok, mert így szabi után be vagyok havazva.

Szia MóniKép
Üdv itt a körünkben. Gyere ám gyakran. Hogy hívják kisfiadat?

Pusszancs mindenkinek.

MJ- Móni
mj__móni

Jajj de kis hejre lett a helyRÉM.Szóval bocsika a helyesirásért a hely mint hely az nem j hanem ly.
MJ-Móni
mj__móni

PandaKép

Valóban elég sokat fogytam. Számszerűsíteni nem tudom, mert nincsen mérlegünk (nem is nagyon forszíroztam, hogy vegyünkKép), de a ruháimból látom, hogy egyre több jön rám. Azért még nem olyan drámai a helyzet, mint középsuliban. Attól még elválaszt néhány kilóKép Igazából az utóbbi 1 hónapban fogytam nagyon sokat. Nem tudom, mitől, de nem bánom.

Tüni
tüni

csics
garatula Petikének az új foghoz Kép

Móni
szia, üdv közöttünk, akárcsak az előttem szólóak: én is kíváncsi vagyok Kép Írj magatokról!!

mj-móni
Én gyümit adtam neki reggelire akkoriban aztán jöhetett a főzi úhy 11-fél12 felé Kép de már nagyok vagyunk (11hó épp ma)így már kiköveteli magának, hogy azt egyen amit mi. Különben ordibálás van, hogy én hogy képzelem. És ellenőriz is!!

Képzeljétek ma voltunk egy tök jó játszótéren, van bébicsúszda is!!! Dodesz meg egyedül felmászott és egyedül le is csúszik, csak a tetjén segíteni kell, hogy leüljön, mert még nem tudja, hogy úgy kell KépKépKép

Rit és Dodo

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit!
És merre van ez a szuper játszótér?
Pszi
pszi

Sziasztok!

Móni! Neked külön szia! Én sem régóta írogatok, de mégis olyan mintha már régóta ismerném a lányokat. Kedvesek, aranyosak. Írjál minél gyakrabban!! Kép

Rit! Nóri is belemászik a mi kajánkba, mindig leellenőrzi, hogy mi mit eszünk. Én általában megszoktam kínálni, és ő eldönti ízlik-e neki a kajcsi. Mostanában rászokott arra, hogy etet minket, a számba nyomja a kanalat, a poharát, a párnát, az újságpapírt stb....
Hol van az a jó kis játszótér????????

MJ-Móni! Nóri 11 hónapos és reggelire még mindig tápszert kap. Próbáltam neki tejpépet, vagy kenyérkét adni, de ezeket reggelire nem fogadja el (pedig a tejpépeket imádja). A dokinéni erre azt mondta, hogy ez nem baj, ezt még sokáig igényelni fogja, hiszen a szopizás születése óta nyugalmat, biztonságot jelent neki. Barátnőm 2 ésfél éves fia is tejecskézik reggel, este + a délutáni alvás előtt is. Úgyhogy nem kell erőltetni a "normális" reggelizést.

Csics! Tényleg, Petike 16 hónapos lesz a tesó érkezésekor!! Majd hozzád megyek tanácsért Kép Az elején biztos nehéz lesz, de utána szerintem tök jól el fognak együtt játszani Kép Mi leszünk az aranyéletű anyukák Kép Kép

Szerintetek mennyi az esélye, hogy ismét császárral fogok szülni? Van valakinek tapasztalata, vagy ismerőse, aki hasonló cipőben járt, mint én?? Emlékeztetőül: 20 hónap lesz a két szülés között.

Na, megyünk fürcsizni, szép estét mindenkinek:
Magdi
Magdi

Sziasztok!
Megjöttünk Szarvasról. Nagyon jó volt, pancsiztunk, buliztunk. A régi bandában már van egy csomó baba. Úgyhogy jót szórakoutunk. Manci persze teljesen vízmániás, folyton a nagy medencébe akart bemászni. Ő volt az egyetlen gyerek akit még az sem zavart hogy hideg (mármint hidegebb mint az ő kicsi vizük).
De sajna beszart a kameránk és a legjobb felvételek helyett szines kockák vannak. Kép
Hanna el is tudott aludni az utazó ágyában (persze a kis ujjai beférnek a háló lukaiba és mászik fel rajta, de nem borította fel Kép)

Beszti
Köszi a kiságyat. Nagyon jó volt.

Myssina
Jobbulást Szilárdnak. Csak kitartás.

Szilcsike
Ez az ingatlanadó nagyon szemét dolog. Mi is éppenhogy a rezsit, részletet stb ki tudjuk fizetni. Az adót biztosan nem tudnánk. Hát még pl. a nyugdíjas nagyanyám. Így is baromi nehéz lakást szerezni a fiataloknak.
Az a legszemetebb hogy ugye ezt nem a kormány veti ki hanem majd az önkormányzat. Azt mondják pénzt nem adunk nektek, szerezzetek, aztán ha kivetik belebuknak.

Judy
Hanna szépen bevesz mindent, én az eteőszékébe szoktam ültetni, és ahogy a kaját kapja, úgy adom neki a gyógyszert kanálból. A körmét az apja vágja. Mi a pelenkázóra szoktuk fektetni a fejével felénk (fordítva mint normálisan) és így a lábához, kezéhez is hozzá lehet férni. Én szórakoztatom apa vágja. Evés közben nem hagyja.

Anemona
Nálunk létra megy a galériára, de még nem próbálta megmászni. Hogy fogom lezárni azt még nem tudom.

Bringa
Boldog szülinapot Hannának!

Gumicukor
Nekünk van ilyen rácsos ajtóka a konyha ajtó helyén (ajtó nincs), úgyhogy az egész konyhába nem mehet be. De pl. beteheted valami alsó szekránybe és szerelsz rá biztonsági zárat.
A saját pelenkás kukáját azt imádja, úgyhogy fel szoktam rakni a pelenkázóra, amikor a földön matat. De ha elmegyünk valahova egy fél perc alatt megtalálja a kukát és már rámolja is kifelé.

Magdi
Gratulálok a kistesóhoz.

Villanyt mi havonta telefonon bevalljuk (ha nem felejtem el), ált. 5000 körül van, télen mi is rásegítünk a fűtésre villanyra kkor 10 körül volt. De miután télen mi nagyon le vagyunk gatyásodva (apu akkor nem keres), úgyhogy csak kevesebbet vallottam be. Most meg többet. Szóval ki tudom egyenlíteni magunknak Kép. Ők még nem jöttek leolvasni 1,5 év alatt Kép

TV
Nálunk is megy estefelé (evés alatt kiszoktam kapcsolni). Hannát nem nagyon izgatja, a TV2 szignálját imádja arra hangosan röhög. Hát az új szignál nem tudom mennyire fog tetszeni neki Kép

Manó
Smectát én is kaptam. A gyógyszertárban recept nélkül adják, hasmenés hányás ellen. Ilyen por (olyan mint a mészpor szerintem Kép), vízben nem nagyon oldódik, de pl. összetört banánba v. reszelt almában nagyon ok. vaniliás izű. Egyáltalán nem ehetetlen. Szerintem jó és babáknak, terheseknek is lehet (én ilyet kaptam terhesség alatt).

Mi soha nem kapunk IKEA katalógust!!! Pedig egy csomót vásárolunk!!! Kép Brühü
Nekünk Ikeás etetőszékünk van meg kötő is van hozzá (de azt hiszem azt külön is lehet venni, mi örököltük), és nem tud kimászni.

Móni
Szia!

MJ-Móni
Mi reggelire tápizunk (szopi nincs), tízóraira meg gyümit, tejpépet, vagy krémtúrót kap.

Puszi
dec8
dec8

Manó!
Megnéztem Emmát. nagyon édes, csak az én gyerekm nem örökölt ilyen gyönyörű göndörkéket ??!!!

dec8
dec8

Sziasztok

Kepzeljetek, egyedul raktam ossze a szamitogepet. Merthogy ferjecske ma hajnalban megint el. Na, ugyi vagyok?Kép
Azt hiszem mar sosem fogom vegigolvasni a mult hetet...

Nagy ujsag van! Illetve tobb is.
Eloszor is szerdan meglesz az uj autom! Gyonyoru bordo Peugeot 206-os es akcioban meg 200-zal olcsobb is volt. Hipp-hipp hurra.Kép

Es vegre kibujt Emilia 7. foga, nagy szenvedesek aran.(nyafizas, piros pottyos popsi, hasmenesKép) De hol vagyunk mi meg a ragofogaktol.... bele sem merek gondolni, akkor mi lesz.

MJ Moni

Reggel szopi van, aztan utana tejbegriz. (rizstej+ Milupa gyerekgriz, vagy Mildi kortes rizspep)

Mano

En is ittam Smectat, mikor fosos virusom volt egy hetig. Olyan mintha lisztes, vagy kretas vizet innal.Kép

Dec8

Nekem van egy felesleges Ikea katalogusom, ha megmondod hova, elkuldom szivesen. En sosem vasarolok Ikeaban, inkabb a regiesebb stilust szeretem.Kép

Ilke

Ma vettem egy konyvet a Coraban (bazi draga volt) de nagyon jonak latszik. Legalabb is remelem ennyi penzert...Kép (5290Ft) Van benne fejezet a haszonkertrol es a diszkertrol is egyarant. Az a cime, hogy Biokert es a szerzoje Marie-Luise Kreuter .Majd beszamolok hogy milyen, jo?
Tok jo, hogy Lili kezdi megszeretni a darabos kajat. Kép
Emilia masik kedvence a barack. Felkockazom neki es csak ugy gyuri befele...Kép

Lanyok most lattam hogy RReka fotoztatta magat alig ruhaban pocakosan valamelyik magazinban. Demi Moore2? De gonosz vagyok...Kép

Moni

Udv koztunk a gyerkoccel egyutt!Kép

Most megyek muvelodni kerteszkedesbol

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Macsek
Gratulálok a pozitiv teszthez! Ne aggódjál biztos monden rendben lesz. Nálunk is ugyanez a helyzet a Petrára mi is sokat vártunk és éppen ezért nehogy megint baj legyen nem annyira szeretném, hogy szopizzon már. Hiába próbálom én csökkenteni a szopik számát inkább növekszik. Irtátok, hogy előbb-utóbb elhagyja, hát én ezt nem vettem észrea Petra már teljesen cicifüggő. Mikor mentem az orvoshoz én is nagyon féltem, hogy lehet, hogy csak az üres petezsák látszik a szopi miatt és oda sem mertem nézni az Uh-ra de szerencsére minden rendben volt. Már alig várom, hogy legközelebb mehessek és talán kiderül a neme is.

Beszti
Én a nőgyógyászomnak egyből megmondtam, hogy szoptatok és azt mondta, hogy nem kell abbahagyni. Kaptam vitamint és vasat is.

ILke
Irigyellek, hogy már itt tartotok. Sajnos én már nem tudom, hogy mikor fogunk költözni mindig csak tolódik. Lassan már 3 hónapja itt lakunk. Lehet, hogy a kertet már csak jövőre fogjuk élvezni.
Drukkolok, hogy a kistesó hamar összejöjjön!
bili: a múlt havi kismamában pont a bilizésről van egy cikk. Ott is azt írják, hogy többet ártasz neki ha korán kezded a rászoktatást. Különben is ők még vissza sem tudják tartani, ahogy megtelik a hólyagjuk már egyből pisilnek is. Kb. 2 éves korukra fejlődik ki annyira, hogy vissza tudják tartani.

A Petra ma kapta meg az első cipőjét. Nagyon örült neki. Egésznap abban akart sétálni. Siesta és 18-as. A baj csak az, hogy ez is kicsit nagy rá. Több helyen néztem és sehol sem volt kisebb. Legalább nem fogja 1 hét alatt kinőni.

Hétvégén voltunk a Balatonon és katasztrófa volt az út. A Petra a 2 órát végi üvöltötte. Teljesen kikelt magából, úgy viselkedett mintha nem lenne normális. Ami játékot odaadtam neki minden eldobált semmi sem kellett neki. Helyette marta az arcát, beleharapott a lábába és teljesen megfeszítette magát.A végén már az üvegéből lelocsoltam az arcát de ez sem használt. Mondtam is a páromnak, hogy álljon meg nehogy valami baja legyen. Bezzeg mikor kiszálltunk már semmi baja nem volt. Egyszerüen utálja az autót. Most már ha be akarom tenni egyből megfesziti magát és lemegy hidba és csak nagy nehezen tudom betenni az ülésbe. Egyébként olyan jó kislány soha sem sír csak az autóba ne kelljen ülni. Másnál nincs ilyen?

Jó sokat írtam, na megyek aludni. Mindenkinek jó éjszakát!

Ági

Olan jó, hogy ilyen sok babás lett megint.

Rit
Nagyon-nagyon sok boldog születésnapot kivánok Dodónak!

Kataa
Az a közös ktg egyáltalán nem sok. Nekünk a régi lakásba 10eFt volt és se konditerem és se portaszolgálat nem volt.
petra2

Ági
Az még egy hónap múlva lesz, tegnap a 11 hós hófordulónk volt, de azért köszi KépKépKép

Játszótér
Akár hiszitek, akár nem, a Köztársaság téren!!! De tiszta, elkerített, külön van bébi rész és gyerek rész. A bébi részen homokozó, csúszda, hinta és 2 db rugós lovaglóka van. Viszont a homokozó csak egy sima homokozó, semmi mászda nincs benne Kép de most úgyis hűvösebb van, tegnap pl. nem is homokoztunk. Végül is nekünk a csúszda volt az, ami miatt megyünk még, ez az első olyan, amit így 11 hónaposan teljesen önállóan tud használni, mert nem olyan óriás méret Kép Olyan édi volt, ahogy ott tüsténkedett rajta Kép)Kép

Haha - végre megjött a fizum, megyek Dodesznak gatyót venni, nincs elég hosszúnacink KépKép

Rit és Dodo

rit

anemona7

ja, Ági
Ezek szerint már itthon vagytok??? Akkor holnap feladnám a szakdogát - ha nem felejtem el KépKépKép

Rit

rit

anemona7

Ági!

Milyen ölésben ül Petra az autóban? Nálunk sokat javult a helyzet, mióta nem a babaülésben van háttal, hanem a menetiránynak megfelelöen.
Nem él nagy lábon PetraKép.

Magdi!

Személyes tapasztalatom nincs, bár remélem nálunk sem lesz 22 hónapnál több a két gyerek között, és én is császárral szültem. Jobb lenne, ha nem az lenne legközelebb.KépKép De mivel nálunk nem anyai indoka volt a csészárnak (Nátánnak kétszer a nyakán + egyszer a vállán volt a köldökzsinór és emiatt szülés közben esett a szivhangja, emiatt lett altatásos császár), ráadásul már szültem egy gyereket császár nélkül, és egyik gyerekem sem volt nagy súlyú (Beni 3700 g-mal, Nátán 3400 g-mal születet), ezért már csak az a kérdés hogy én és a vágássebem hogy birjuk. Mert olyat is olvastam, hogy ha már volt egy császár, akkor nem adhatnak fájdalomcsillapitót a sima szüléshez. És amilyen fájdalmas volt Nátán születése (már majdnem a végén voltunk, mikor császároztak), hát nem tudom...
Viszont biztat az, hogy köztem és a bátyám között csak 16 hónap van, és anyukám meg tudott szülni engem (meg még utánam 3 évvel az öcsémet is) császár nélkül, pedig ez majd 30 éve volt. Igaz, ma könnyebben is nyúlnak a szike után...

Cipö: kéne vennem zárt cipöt mindkét gyereknek, föleg hogy ilyen esös napok is lehetnek. Irta valaki, hogy olcsóbban lehet Siesta cipöt kapni valahol, mint a Siesta márkaboltban. Hol?
Az elsö cipöboltban, ahova bementünk, láttam Beninek tök jó cipöt, csak az ára! 13 e Ft volt!!!! Pedig azért annyira nem volt extra. És legalább két cipö kéne + egy téliesebb. Meg a Nátánnak is kettö. 1 havi GYEDem...
Másik: nálunk itthon padló van lent egy nagy részen (konyha, fürdö, nappali egy része), viszont fönt meg padlószönyeg. Szükségem lenne Nátánnak valami olyan cipöre, ami inkább vastag zokniszerü (cipöt nem akarok rá adni), viszont valahogy rögziteni lehet a lábára. A vastag zokni lenne neki a legjobb, de azt lehúzza, rendes cipöt meg itthon nem akarok a lábára adni, hogy minél többet legyen mezitláb vagy közel ugy. Szerintetek mit adjak rá?

Tüni!

Pedig a "hogyan fogyjunk könnyen, semmit sem téve" recepje biztos sokakat érdekelne!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali!

Anyósommal ki vagyunk a vízből... A férjem nagynénje állandóan nevelni akarja a fiunkat, ezt ne csinálja, az nem jó, miért van kikötve a babakocsiban, úgy sosem tanulja meg, hogy nem lehet kijönni... (nemis akarjuk, hogy megtanulja, azért van a két lába, ha ki akar jönni, akkor hadd járjon azon, nem?) Neki is van egy, a férjemmel egyidős fia, és hát össze lehetne hasonlítani kinek sikerült jobban a nevelés, anyósomnak vagy neki.... nem bírom, ha vki ráerőszakolja a saját akaratát a gyerekre. persze kell a szigor néha, de az hadd legyen már az anyja...

mj-moni
hát, mostanában hanyagolja a kukázást, de talán a konyhapultra nem teszem a dzsuvát még ha zacsiban van akkor sem, ha nem baj.... :-)
Dani is ásványvizesüvegből szeret inni, már kb. 9-10 hónapos kora óta. Mindig vannak csodálói, bárhol itatom úgy. Pedig szerintem bármelyik baba megtanulhatja. Én is csak vizet adok neki ha szomjas, de lassan hogy jönnek a hidegebbek pohárból kapp majd ismét préselt zöldség és gyümölcsleveket, csak úgy natúr, ohne zucker.

képzeljétek, majdnem lejárt jogsival közlekedtem teganp nagy vígan. pont ma jár le, úgyhogy délután megyek meghosszabbítatni újabb 10 évre, remélem még annyi, én már annyira kaptam.

Rit
Boldog hófordulót Dodonak!
Ügyi Dodo a csúszdán! Kép Dani is lecsúszik a Városligeti kosárpálya mögötti nagy! csúszdán. Ellőki magát, széttárja a kezét és egyensúlyozva száguld lefelé Kép Persze egyedül ez nem kivitelezhető, mert alul várni kell, különben kilő a gyerek a csúszda alján, mint egy rakéta. Kép És Dodo is a begyorsuláskor betoji képet vág? Dani igen Kép, de ahogy leér már menni akar egy következő kört Kép

RR
Ismét KépKép
Tegnap megérkezett az RR kazim és tök jó!!! A nyavalygás és kiabálás közben (ez az, jól csinálod, ne add fel Kép) annyira nem jön be, de a gyakorlatok nagyon jók. Comb, fenék, hát, kar, hasizom, szóval a problémás részekre fektet hangsúlyt. Kb. uilyen gyakorlatokat végeztem a zuglói fitness-ben is (haskó kivételével), a terhességem 30. hetéig. szóval ez egyáltalán nem megerőltető annak, aki hozzászokott + a babát sem terheli. Elolvastam a diétás tanácsokat (nekem nem kell, mert sosem volt szükségem diétára) és ehető, megvehető tartalmas kaják vannak benne, nem kell koplalni, hanem nem mindegy mit mivel párosítunk.
Ma lesz az Aktívban vagy Fókuszban, előzetesben láttam a pocakját és szerintem teljesen normális méretű, kb. nekem is ekkora volt. És neki van linea negrája, brühühühü, nekem meg nem volt, pedig úgy szerettem volna!

Nyuszi
Gratula az új kocsihoz!tegnap én elvittem a férjem alól,troliznia kellett szegénynek, erre este kijelentette, hogy nemsokára nekem is kell egy autó Kép nem zárkóztam el előle Kép nekem a Ford Fusion jön be nagyon. egyébként is a Ford-ot nagyon szeretjük. A "Pözsó" is szupi lesz, tuti! Biztonságos közlekedést a sok baraomarcú mellett Kép

Demi moore2, hehehe Kép nekem is ez jutott eszembe

Fog
Nekünk MÉÉÉÉG! mindig csak 4 fogunk van Kép kicsi dudor már látszik a bal felső 2-esnél, de semmi extra.

Ági
az nem baj, ha kicsit nagyobb a cipőcske. Ha még befér az ujjad a cipő sarka és Petra sarka között az a jó. nem szabad pont passzentos cipőt venni. ezt legtöbb eladó is tudja. mi egyből 20-as szandival indítottunk Kép aminek az orra és a lábujjak között több, mmint fél cm volt, de szépen járt benne, nem lötyögött rajta, kb. mostanra nőtt bele, így majdnem 2 hónapig tudtuk használni. most ismét cipő kell, mert nincs még zárt cipője.

Alvásidő előtt vagy után szoktatok autózni? mi mindig úgy szervezzük a nagyobb utakat, hogy addigra már álmos és végigszunyálja az egészet. persze néha ha itt a városban keringünk, akkor is bealszik néha néha. van neki vmi játéka? daninak mindig van kéznél vmi babrálnivaló. lehet uncsizik a lányod.

puszi
gumicukor és a ma 14 hónapos Dani

KépKép
KépKép
gumicukor

ÁgiKép
Chris is végigbalhézza sokszor az utat. Múltkor annyira sírt, hogy ki kellett szállnom 30 perc után kivettem a kocsiból és játszottunk a füvön 10 percet.

Különben mindig üvölt amikor bekötöm az ülésbe. Ellenőrzid azt, hogy nem e túl rövid az autósülés vállpántja és az zavarja. Ha több ruhát adsz rá hosszabbra kell engedni a pántot mert különben nagyon kényelmetlen.

A gyerekülés középen van, és kettőnk között ki tud sasolni a gyerek. Ezen felül, ha biztonságos akkor a visszapillantó tükröt úgy fordítom, hogy lássam és ilyenkor jókat mosolygunk egymásra, meg szemezünkKép, de ez ritka, mert inkább az utat figyelem.

Pusszancs,
MJ - Moni
mj__móni

Sziasztok!

Dec8! Mi is voltunk Szarvason igaz csak 3 napot. Most voltam életemben először, nagyon szép hely. A férjem is élvezte. Első nap első órájától az utolsó nap utolsó percéig lógatta a csalit a vízbe. Kép A nagy HÓ-HÓ!
Mi a többiekkel nagyokat hülyéskedtünk, játszottunk, ettünk, ittunk. Ő meg csak horgászott, horgászott..... Hiába , ez a gyengéje!

Nyuszi! Új autó! De jó neked! Kép Kép ÉN IS ÉN IS!!!!!! Kép Kép

Beszti! Nálunk is a köldökzsinór volt a ludas. Meg a Nóri, aki a 39. héten még farfekvéses volt, és 3250 grammosan befordult a 40. hétre. A kis drágám, egy picit már szűkös lehetett a hely egy ilyen fordulóhoz! Szóval jól belegabalyodott a zsinórba, szülés után mondta a doki, hogy nagyon nagyon nagy szerencsénk van, hogy nem történt komolyabb baj. BRRR. Még ennyi idő távlatából is beleborzongok.
Egyébként akkor és ott természetesnek tűnt az egész, nem volt bennem félelem. Mostanában rosszabb pillanataimban rámtör, hogy mi lesz, ha mégegyszer előfordul?! Néha egy kicsit félek, de az amit írtál anyucidról nagyon megnyugtató. Remélem én is ilyen klassz leszek.

Gumicukor! Ne hagyd magad. Te vagy az anyukája, nálad jobban úgyse tud senki gondoskodni a fiadról

Még írnék, de felébredt a Nóri. pussz:
Magdi
Magdi

Dec8! Magdi!
Nálunk a férjem szarvasi, én pedig gyomai vagyok, így mi gyakran járunk arra.
Szerintem is jó hely, és még egy egész jó játszótere van, ami vidéki viszonylatban szerintem értékelendő dolog.
Most hétvégén is megyünk Kép.

Ági!
Mi még szept.21-ig lehetünk itt, utána költöznünk kell.
Kezdem úgy látni, hogy nem készül el addigra a ház Kép.
Egyébként úgy tűnik, hogy a kivitelező mégsem csődölt be (nekünk a Quaestor mondta, hogy igen, és akkor keres új kivitelezőt), így a mi házunk is alakulgat. Burkolják és glettelgetik, de nálunk még a beálló sincs készen.
Egyszer csak elkészül...

Rit!
Hát az nekünk elég messze van.
Nekem most a Honvéd téri a kedvencem.

Ha Bala felébred, akkor szerintem mi is megyünk cipőt venni, mivel csak szandink van és ráadásul már az is kezd kicsi lenni.
Egyébként tegnap a gépen kinyirtam véletlenül a Win98-at Kép .
Így most linux alatt nyomulok, de eléggé szokatlan...

Pszi és Bala
pszi

pszi

mit csináltál a win98-addal?

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Hát látom a hirtelen hideg mindenkit vásárlásra bíztat.Kép Mi is most jöttünk vissza, vetetm Emmának 3 hosszú ujjú bodyt, mivel tegnap este alig találtam valamit amiben lefektethetem. Meg kapotte gy hosszú ujjú rugit pzsamának meg egy téli mellényt ha már ott jártunk. Harisnyanadrágot is akrtam venni, de csak 1 db-ot sikerült, mert már kifosztották boltokatKép
És én vettem neki egy tornacipő szerűt, mert nálunk hideg a kő és valamit muszáj ráadnom. Mondjuk most még elég a harisnya, de később ha hidegbb lesz akkor nem lesz elég. és a zoknit ő is lezsedi. Mondjuk neki tavaly télen a kocsiba volt olyan puha talpú, vastag anyagú mamusza, amit rá lehetett kötnia lábára, Beszti, lehet hogy az is jó lenne, neketek is, csak nem tudom mekkora méretig lehet kapni. Amúgy atorna cip amit vettem si jóó, a saroknál keményített így tartja a lábát, csak hát műanyag talpa vana ztény. Majd csak akkor adom rá ha muszáj.

Ági!

18-as nagy? Hát tényleg nagyon nagylábú az én Emmám, ráa 20-as lett jó végül, de én őszi cipőnek már 21-est vettem, az olyan ahogy Gumicukor írja hogy befér még egy ujjam,a 20-as szandál ha rááll a lábára épp jó. Nem is tudom mita kartam itt pár hete azzal a 19-esselKép

Majda mamuszról csinálok képetKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hahó!

Nekünk is jön a fogunk, most már tényleg, alul a jobb elsőnek már kint van a csücske, a bal is jön és fent is mind2.
Voltam tegnap a melóhelyemen névnapozni, bevittem Gergőt is. Mindenkinek nagyon tetszett, bár nem mindenkinél értékelte, hogy kikapták a kezemből. Folyton a sütikből akart enni és a pezsgő is tetszett volna neki, végül lekenyereztük a szó szoros értelmébem kenyérvéggel, azzal elvolt, meg ásványvizet ivott a papírpohárból. Bevittem egy csomó irodába a kollégákhoz, aztán a földön is mászkált, a papirkukákból akart ő is pakolni, meg a szekrényeket nyitogatniKép
Főnököm kérdezte nem unatkozom-e már otthon, mert számítanak rám...hát olyan kicsi még a Gergő, meg amúgy is sokszor szopizik még. Még fogalmam sincs hogy legyen, kistesót is szeretnénk majd, bár még meg se jött.
Azt is mondták, hogy semmit sem változtam, csak a pár vörös tincs a hajamban. Hát igen, ősziesre vettem a figurát, csak kár, hogy kikopik a világos hajamból. Egy másik nyanyó szerint viszont híztam picit, de jól állKép köszi, tök jól esett, na elő is a tornakazival. Mondjuk a mérleg nem mutatja, de biztos más az alakom picit.

Nyuszi
Gratula az új autóhoz, és jó kertészkedést. Első évben nekünk se volt még fű se, ráadásul a kutya gondoskodott a sártenger széthordásáról, te jó ég, hogy nézett ki a teraszunk. Fű már van, de nem tökéletes a kutya miatt és idén nyáron már vannak virágok is, muskátli, begónia, vízifukszia, tölcsérvirág, és a leánderem is kivirágzott. Csináltunk egy nagy kerek virágágyást is, tök szép, bár egy helyen azért áskált a kutyám. Szóval nagyon jó hangulata van a növényeknek, az biztosKép

Ági
Gergő is akkor ordít, ha nem alvás időben visszük, akkor viszont az égvilágon semmmi nem segít, se játék, se éneklés, se simi, cumi, itatás, semmi, csak üvölt végig, iszonyú. És mindegy melyik ülésben visszükKép Talán kinövik, bár én pl. kisgyerekként folyton rosszul voltam az autóban, szörnyű volt.

Móni
ÜdvKép

Gumicukor
Kitartás a nagynénihezKép

pusz
Jud
Judy

Manó!

Megnéztem a képeket, tényleg jók. És hogy sikerült amúgy a keresztelő? vagy már írtad, csak nem olvastam? Rokonság eljött végül?

Judy
Judy

Gumicukor!
Hát inkább nem büszkélkednék vele...
Nem túl körültekintő átnevező progi (férjem alkotása)+ figyelmetlen felhasználó (Windows Commanderben nem megfelelő ablakra futtatás)--> Rendszer fájlok átnevezve
A férjem már megpróbálta visszaállítani, de újratelepítés lett belőle.
Pszi
pszi

Judy!

Azt hsizem még nem írtam. A keresztelő nagyon jól sikerült, Emma magához képest egyáltalán nem balhézott, némi lalkész beszédébe belekotyogás és kereszteléskor lalkész kezének ütögetése azért volt. Bár hozzáteszem hogy anyg balhék elkerülése végetta kereszteléskor is az apja fogta, mert ha átadjuk a keresztszülőknek tuti balhé lett volnaKép Így a keresztszülők cska melletet álltak. Aztán mikor már csak én maradtam kint, a konfirmálásra,a kkro hallottam hogy a hátam mögött üvölt, aztán egyszer csak csend lett pár perc után, és mikro mentem érte hogy visszavigyem az áldásra, amikor az ölemben fogom és úgy térdelünk, akkro már aludt minta bunda, ez látszik ais a fényképekenKép
Amúyg a csak az én családom volt jelen + barátnőmék, igaz, csak a szűk családot hívtuk, a férjem részéről cska a szülei és a nagymamája jött volna, de ugye már előre lemondták, kivéve az anyukája, de végül ő sem jött el, mert nem érezte jól magát egész hétvégén. Mondjuk sajnos beteg és jelenleg kezelés altt áll kemoterápia), így értehető. Bár csak nagyon halkan és csendben megjegyzem hogy hétfőn már teljesen jól volt, és azt monja biztos az időtől volt ennyire rosszuk, épp szobat estétől hétfő reggelig. Szegéyn férjem azért elég szomorú volt, mondta a kerezstanyukámnak hogy Kunhegysről sajnos nem jön senkiKép SajáltamKép De a lánya kárpótoltaKép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Tüni, a fogak miatt ne aggódj, nálunk is 10 hónaposan jött ki az alsó kettő, és most túl a 13 hónapon jött ki a felső kettő. Épp ma reggel csikorgatta előszörKép
Kaja terén szerintem jól álltok, ha eleget szopizik még ráérsz a tízórai bevezetésével.

Mj Moni, még Betti is tápit iszik reggel, olyan 250 ml-t és nagyon szereti, én nem bánom, hogy nem mást reggelizik. A de. alvás előtt megpróbálok adni neki mást is, de egyáltalán nem érdekli, délig el lenne kaja nélkül. Csak egy pár falat sonka, kifli, joghurt megy le.

Lányok, nem tudom mi van a lányommal, de állandóan rajtam lóg. Ez eddig is így volt, de most meghatványozta. Vagy föl kell vennem, vagy le kell mennem hozzá a földre. Alig várom már, hogy egyedül eljátszon, mert egyszerűen nem tudok mindent megcsinálni míg alszik. (főleg, hogy itt lógók a neten)

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Kép

KépKép
manó

Az előző képpróbálkozás nem jött össze, hátha most:

Kép

KépKép
manó

Bocsánat, lső képfeltöltés, írtó nagy lettKép
Szóval ez aaz a mamusz. Olyan mint egy vastag zokni, csak elől megköthető. de ezt is le tudják azért szedni szerintem ügyesbb babákKép

manó

KépKép
manó

Emma felébredt, rátettem a mamusz (bár már kicsi rá, d emivel puha nem nyomja), tezstelemKépKépKép

manó

KépKép
manó

Sziasztok

Képzeljétek Levi ma nagy ügyesen ráesett a saját kezére, ill. valahogy úgy esett, hogy maga alá gyűrte a jobb kezét. Üvöltött mint a sakál, rohantam vele a Madarászba a sebészetre. Nemrég jöttünk meg, jól megkínozták, mert a doki össze-vissza csavargatta a kis kezét, plussz a röntgennél is ki kellett csavarni teljesen a kezét. Hála az égnek nincs eltörve, azt mondta az orvos hogy valószínű csak nagyon meghúzódott neki. Borogatnom kell, ja és azt mondta kössem fel a kezét. Szegénykém, így sem tud csinálni semmit, se mászni, se fogni, úgy meg aztán... Kép Kép Kép
Ha csütörtökig nem javul vissza kell vinnem!

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Szegény LeviKép Félek, hogy előbb utóbb nálunk is lesz valami, mert mindennap produkál valami olyat, amitől égnek áll a hajam.

Gumicukor, végre láttam tegnap az időjárásjelentést a tv2-n, hát nem is tudtam arra figyelni, hogy milyen idő lesz, azon röhögött a család, hogy épp merre sasszézik a csaj, és hogy a végén, mikor leül, kilátszik-e majd a bugyija?

Épp most volt a RR a fókuszban, én eddig nem szóltam bele, de nekem egyáltalán nem tetszik ez a Demi Moore koppintás. Pláne nem seggbevágós tangában. A Rékát a Norbi nélkül nemigen ismernék, legfeljebb szakmán belül. Kívánom neki, hogy tényleg legyen rá büszke a lánya 20 év múlva, hogy ilyen sovány volt az anyja terhesen, nekem ugyanis ez jut eszembe, nem pedig az, hogy szexis vagy szép.

Conti

conti

Most láttam RR-t amint fotóztatja magát. Hát most mit mondjak, én is lefotóztattam volna magam (jó nagy melleim voltak), de nem mutogattam volna még azt is ahogy csinálták. nekem a pénz ennyit nem ér.

Ági
Én meg is voltam lepődve rajta, hogy Hanna milyen jól bírta a 2,5 órás utat Szarvasra, aludt meg nézelődött, pedig a múltkor a Tescoból hazafelé 20 percet ordított.
Menetiránnyal szemben ül, azóta nálunk is jó a helyzet. De sosem lehet tudni nála.

Beszti
Nekünk is cipőt kéne venni. Olcsón?!!
Manci is rögtön lehúzza a zokniját, ahogy ráadom, szóval nekünk is kéne valami itthonra, de itt parketta van, úgyhogy valami nem csúszós. Az már megint 2 db cipő. És különben is mibe járjon itthon a gyerek?

Gumicukor
Ha én nem kötöm be Hannát a babakocsiba szépen kicsusszan a játékos tálca (vagy mi a neve) alatt és a kerekek alá kerül. Persze suttyomban.

Nyuszi
Gratula a kocsihoz!

Magdi
Te most voltál Szarvason 3 napot a hétvégén? Mert mi is 3 napot voltunk, persze mi inkább magunkat lógattuk a medencébe (és nem a csalit a folyóba)
Mi a haverokkal táborozgattunk. Jó volt mindig akadt valaki aki szórakoztatta Manókát, mi meg pihiztünk, dumáltunk.

P.Szilvi
Mi nagyjából minden évben járunk a táborba (tavaly nem voltunk). Persze magát a várost nem nagyon ismerem, mert ált. helyben vannak a programok, de az arborétumba, meg kenuzni mindig elmegyünk.

Forti
Gyógypuszikat Levinek!

Puszi
dec8
dec8

Sziasztok!

Levinek Jobbulást kívánok Forti! Remélem hamar rendbejön, hiszen ezek a picik még olyan gyorsan rendbe jönnekKép

Bocs, hogy nem nagyon írok, de szombat óta paff vagyok. Most már 1000% hogy a jobb rágófog jön. Az egyik csücske már látszik, de még nem érzem, remélem nem csak halucináltam. Hozzá sem lehet nyúlni ahhoz a részhez egyébként sem, csak úgy ordít mint a sakál, gondoltam jobban már úgyse fog. Tévedtem, na mindegy. Se éjjelem, se nappalom. Egész éjjel vergődik, hiába a dentinox, panadol. Ezek max 2 órára ütik ki és hát ugye egyiket se lehet olyan sűrűn adni. Baromira fájhat neki. De még nappal is fáj és olyan iszonyúan anyás, hogy nem bírom levarakarni magamról még egy pisi erejéig sem. Már akkor elkezdt bömbölni, ha csak az ajtó irányába fordulok. Teljewen kivagyok. Majd csak lesz valami.

sasha

Kép
sasha

Hali!

Forti!
Jobbulást Levikének!

Manó!
Anno nálunk is csak a szűk család jött el, csak a nagyszülők és a férjem húga és férje, mint keresztszülők, de pl. tesómék nem jöttek el. viszont Gergő sírt annak idején, igaz ő csak 3 hónapos volt akkor.

Sasha!
Kitartás a fogzáshoz. Nálunk is ma extra nyűg volt, fog is jön, meg hidegfront is vanKépEgész nap rajtam csimpaszkodott, meg volt sértődve, hogy főzni és vasalni merészeltem. többet visított ma, mint újszülöttkéntKép

na pusz
Judy
Judy

Sziasztok

Judy,Sasha,Conti

Nalunk is csimpaszkodas van, meg jo hogy anyu itt van mivel a parom kulfoldre ment. Ma egesz nap 1 orat aludt, ejjel 2szer is fent volt, es hatalmas dudor van alul a ragofog helyen.

Mano,Beszti

Nekunk is van ilyen mamuszunk, lehet hogy meg jo is a labara... De tegnap vettem vekonytalpu vaszon mamuszt a Coraban 2000 penzert. Nalunk is ko van a nappali+konyhaban es meg nem megy a padlofutes. De ha ilyen marad az ido bekapcsolom...

Forti

Szegeny Levi, jobbulast neki! Emilia is rengeteget esik mostanaban, sokkal tobbet mint korabban. Hirtelen iranyt valtoztat,vagy ilyesmi, de van hogy alltaban elveszti az egyensulyat. Neha az az erzesem, hogy baj van az egyensuly erzekevel.

hiszti

Ma a lanyom eleteben eloszor igazi hisztit csapott le egy piros lufi miatt, amit nem kaphatott meg....Kép

RReka fotozasa

Szep szep,de egyreszt nem eredeti az otlet, masreszt szerintem a terhesseg elegge magan illetve csaladi ugy. Tudom hogy sztareknal nincs maganugy, de azert megis. Ja es az a mondata amit majd a lanyanak akar mondani, mikor ezeket a felveteleket nezik...valami ilyesmi volt hogy Neked is ilyennek kell lenned. Szegeny gyereke, elore sajnalom, hogy ilyen teljesitmeny-kenyszeres szulei vannak. Vicces lenne ha dundi gyerekuk lenne....Kép
Ja es tudtam hogy nem felejtik el megemliteni, hogy csak 5 kg-t hizott...

na ennyi gonoszkodast mara

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Jó reggelt mindenkinek

Nekünk pokoli éjszakánk volt, sőt a tegnap délutánunk is elég rossz volt. Levi mivel abszolút nem tudja használni a jobb kezét, mint egy törött szárnyú madárka csak ücsörög (kapaszkodás nélkül nem tud felállni, mászni sem tud egy kézzel) a szőnyegen. A borogatástól még jobban üvöltött tegnap. Éjjel nem győztem adni neki a panadolt, hogy legalább egy pár órát tudjunk aludni, ahogy mozdult és mozdította volna a jobb kezét, már jött is a sírás. Kettőig nem látunk. Se ő, se én. Kép Kép Az öltözködésről már nem is beszélek... Nagyon remélem hogy gyorsan helyre jön, nagyon rossz látni ahogy szenved szegény!

Nyuszi
Tudod az a legviccesebb, hogy mászás közben esett el, nem rakta a kezét, csak mászni akart Kép
Nem hiszem hogy gond lenne Emi egyensúly érzékével, csak szerintem már sokkal magabiztosabbnak érzik magukat ezért bátrabbak, és ezért esnek többet. Levi is elég sokat esik, de eddig mindíg szerencsésen kivédte.

Fogzósoknak kitartást (nekünk az most hála istennek szünetel) és mielöbbi új fogacskákat.

Forti

Kép
Kép
forti

Forti!

Remélem hamar jobban lesz Levi és nem fáj majd a keze. Elég rossz lehet neki. Most még talán rosszabb, mint kisebb korában lett volna, mert már annyi mindent csinálnak, egész nap nyüzsögnének.
Szerintem is biztonságban érzik magukat, azért esnek, Nátán pl. mászik fel mindenre (vasárnap a számitógép tetejéröl kellett leszedni (elég magas álló háza van), meg az egyik kisasztalról.

RR: No comment...

Manó!

Van ilyn mamuszunk!Kép Még Benitöl maradt, Nátánnál eddig még nem használtam, mert Beninél akkor kellett, amikor még nem hordott cipöt, viszont Nátánnál abban a korban inkább +vastag zoknit kapott a lábára mamusz helyett (akkor még nem húzkodta le). Mindenesetre ma ráadtam, teszteljük (egy kis probléma lehet vele: füzös, és az nem hiszem hogy visszatartja, ha egyszer le akarja venniKépKép...).
Ha nem válik be, és nem találok, akkor gyártani fogok magam: pl. vastag zoknira csúszársgátló tappancsokat csinálok (van puffadós filcünk, azzal), és valahogy teszek rá olyan tépözárat, ami megfogja a zoknit a lábán. Még nem tudom, hogy de ha kell én kitalálom!KépKép Ugyse fogja más látni, csak mi. Ha jól sikerül, akkor emg majd árulom, a kismamák biztos nagyon vevök lesznek rá!KépKépKép

Conti és mindenki, akinek a gyerek a nyakán lóg!

Hát igen, nálunk is megesik. Már az ölemben sincs el netezés közben, mert neki állandóan valamit piszkálni kell, huzogatja a billenyüzet-, egértartót, kapcsolgatja a monitort.
Ha föznék, akkor neki vagy ennie kell abból, amit csinálok, vagy legalább látnia, mert különben áll a szekrény és a lábam között és ordit.
Most megint nagyon jól jön a hordozókendö (már autóval sem indulok el sehova nélüle), föleg mióta rájöttem, hogyan tudom a hátamra kötni benne. Igy marad két kezem is, meg a gyerek is kielégiti anyán lógási vágyát (Csak egy kicsi gond van, azt, hogy mit csinálok a kezemmel, nem teljesen látja, igy ha az érdekli, kicsit ki kell hajolnia belöle). Sokszor ugy érzem, tiszta hülyének nézhetnek, ahogy ösanya (és a természeti népek) módjára a hátamon cipelem a gyerekemet (pl. fünyirás, vásárlás közben). Szeretném magamat egyszer kivülröl látni, hadd nevessek!KépKépKép De mit csináljak, ha ez jött be???

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Forti

Nem lehet kiugorva a konyoke? En kislanyomnak par havonta kiugrik, egy mozdulattal vissza tudjak neki rakni es utana kb 20 perc es hasznalja mintha semmi nem tortent volna, addig viszont legkisebb mozgasra uvolt szegeny, ha neki meg mindig igy faj en elmennek masik korhazba megmutatni. Nekem nincs jo velemenyem Madaraszrol.

Napocska
napocska

kibújt a 7.fogunk!!!!!

gumicukor
ezen a csúszdán nem gyorsul be annyira, direkt bébi méret így kb 2m hosszú a csúszófelülete. A nagyobbon meg nem merem elengedni, annyira még nem tartja biztosan magát Kép

vásárlás
tegnap Dodi is kapott 2 hosszúgatyót, mert az kevés volt és ebben a többnyire még mászós korszakában iszonyú módon koszolódnak Kép

cipő
asszem ezen a héten mi is beruházunk egyre, a szandi már csak itthonra való - meg mára, mert még nincs cipője KépKép neki a 18as méret a pont jó, a szandink 19es, de gondoltam, hogy cipőből 20as kellene, mert egyre többet jár és eddig mindenkitől azt hallottam, hogy a járás beindulásával hirtelen nő a lábuk. Igaz ez???

Beszti
most jövő 7 elején Szlovákiába vagyok, utána jön a szoktatás és kb. 16 körül már én is ott kondizok!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép

Rit és Dodesz a 7fogúKép

rit

anemona7

Sziasztok

Mi is beruhaztunk meleg holmikba. Kapott a Mano magasszaru cipot, nem is volt nagyon draga es olyan gyogysarka van. Kapott hosszunadragot, hosszu ujju bodyt, zoknit. Ja, a Tescoban matol nagy akcio van , bodykat 3-400 penzert adnak. Most hogy mar bevasaroltam...Kép Persze meg most jottem ra, hogy harisnya es sapka is kellene.

Tenyleg ti adtok mar a Manora sapkat?
En a napokban ebben a szeles idoben inkabb nem nagyon vittem ki, de ezt nem lehet a vegtelensegig csinalni, mert a folyton menne ki. a nappalinak majdnem 4 meteres ablaka-uvegajtaja van ami a teraszon at a kertre nez, es persze folyton szem elott van a kulvilag.Kép Meg ha megjelennek a macskak...Kép

Agi

Szornyu hogy tolodik a lakasotok atadasa....Kép
Amugy meg mi is 19-es cipot hordunk.Kép Amikor eloszor labraallt es elindult egy darabig az utcan nem tettem le, gondoltam majd ha biztosabban jar, meg addig beleno a 18-as cipobe-szandiba.De az is nagy volt, mire elindult.Kép Petra megyeget mar?

Rit

Gratula Dodesznak a 7. foghoz!Kép

na huzok dolgomra

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Beszti, tök jó, hogy hozzászoktattad a hordózókendőhöz, sajnos én nem próbáltam annak idején, és már azt sem mondhatom, hogy a következőnél kipróbálom. Remélem hamar túl lesz ezen a korszakon, és eljátszik egyedül is időnként. Ma reggel pl. 9-kor tudtam átöltözni, mikor visszaraktam aludni (fél hatkor keltünk), a férjem fél nyolc körül 5 percre elvállalta, míg megcsináltam a kávénkat.

Nyuszi, már én is gondolkodtam a padlófűtés beindításán, a corás mamusz talpa nem csúszik?

Sasha, én már beengedem a wc-be is, szépen ül előttem és néz. Amíg nem engedtem be, állt az ajtó előtt és ütötte.

Rit, gratula az új foghoz és a csúzdázáshoz, én még csak a nővére ölében engedem csúszni, de mivel már suli van, csak hétvégén megyünk játszóra. Tavasszal vetetni fogok a férjemmel a kertbe!

Conti

conti

Hali!

Tegnap kibújt a bal felső 2-es fogacska, most már nekünk is 5 fogunk van!
Semmi extra nyűglődés nem volt vele, csak annyi, hogy tegnap délután állandóan az ujját rágcsálta és kicsit nyüszögött időnként. bekentem neki dentinoxal és éreztem és látni is az áttört fogacskát.

Forti
Jobbulást Levinek! Daninak is szokott néha menet közben letapadni a keze és akkor pofára esik, van amikor sír, de olyan is, amikor csak megy tivább, mintha mi sem történt volna. De azért ennyire súlyos még nekünk nem volt, hogy kórház lenne belőle.

Conti
így sosem fogjuk tudni milyen idő lesz Kép Én már Szilárd bácsit is szeretném egy szál piros pöttyös alsónaciban látni, mert elég uncsi a pingvin cuccában.

Szerintem normálisan nézett kis RR, bár a tangát én sem kultiválom, de még mindig jobb ránézni az ő képeire, mint a BPTV-s Kiszely Tündike meztelen képére... Nekem egyébként uilyen nagyságú hasam volt mint RR-nek, szóval igazából semmi extra nincs rajta, viszont tényleg már most a saját elvárásainak állítja elő a még meg sem született lányát.
A norbi.hu-n olvastam a fórumban, beírt réka, hogy a baba most kb. 3 kg a 35. héten és kifogástalanok az eredményei és minden rendben. -kíváncsi vagyok, hol fog szülni, gondolom vmi jó kis magánklinikán.
A norbikával nagy szerencséje van az biztos, mert nagyban hozzájárult a karrierjéhez, báááár a norbi rohangált utána, mert tehetségesnek látta és úgy jöttek össze. a kérója (mert az ugye a norbikáé) sem egy utolsó.

Nyuszi
Még lehet dundi a gyerek, mert RR és SN is dundi gyerek volt. a kolléganőm SN osztálytársa volt, egyszer jól otthagyták még gimiben a Balcsi közepén egy csónakban Kép ő meg csak sipítozott Kép Állandóan szívatták.

sasha
próbáld meg a talpmaszit a fogzásnál, azt lehet egy nap többször.
a lábujjainak a tövénél (a körömágynál, ahonnan kinő a köröm) masszírozd a bőrt a mutatóujjad külső élével vízszintes irányban. minden lábujjnál. tesóm tanult ilyen talpmaszit én is szoktam daninak. fontos, hogy nehogy a körmöt nyomogasd!

Puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Gumicukor, én láttam Dani honlapján a hasad növekedését, ez nagyon aranyos ötlet volt, de gondolom nem tetted volna meg tangában, átlátszó felsőben egy újságnak? Ő ezért jó kis pénzt kap, plusz jó reklám a videokazikhoz, gondolom van már terhestorna is. Mindez nem izgatna, ha nem hangsúlyozná ki mindig, hogy csak öt kilót hízott, mintha ez egy követendő példa lenne. Most jó kis lelkiismeret furdalást okozhat a jelenlegi kismamákban, akik esetleg teljesen normálisan a dupláját hízzák. Na mindegy, nem akarok ezen filózni, egy személyes élményem van velük kapcsolatban: a férjem találkozott velük egy fogadáson, és tényleg csak salátát csipegettek, pedig nem volt kamera.

Gratula nektek is az új foghozKép

Conti

conti

Gumicukor!

Akkor nem csodállom, hogy SN betegesen fél a kövérségtöl, meg attól is, ha az ö gyereke lenne az. És ez már nem egészséges dolog...

Rit!

Hurrá!KépKép Bár én most egy kicsit legálltam, de csak azért, mert épp most van meg (az elsö pár napban elég erös szokott lenni, ugyhogy ilyenkor jobb nem kimozdulni), meg azon is el kell gondolkodnom most, hogy elromlott az idö, hogy rossz idöben hogy jutok haza. Most éppen ott tartok, hogy körülnézek e környéken, hátha van valahol egy korán nyitó fitnesszterem, és mondjuk 6-7-ig edzek, aztán rohanás haza (majd itthon tusolok, meg minden). Igy talán megoldható lenne, hogy a férjem vigyázzon rájuk addig. Sajnos az este nem jön be, mert én is fáradt vagyok, meg a párom hetente többször is 9-10 k. jön haza.
Cipö: Nátánnak is a 18-as szandál pont jó. Viszont 19-es cipöt nem nagyon vehetek, mert abba vastagabb zoknistul nem fér bele. Tegnap kipróbáltam, mert Beninek van egy régi cipöcskéje 19-es (amit ugye nálunk nem örökölnekKépKép, de emlék (ez volt az elsö cipöje)), és vastag zoknival épphogy befér a lába. Azért persze A boltban is megnézem, mertt cipö és cipö között is van különbség.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Hali

RR temahoz meg valami. En annak idejen 8 kg-t hiztam es Emiliat 3kg fole josoltak .Azt hiszem fejatmero es mellkas korfogat alapjan becsul az UH gep. Es bizony "csak" 2.65kg lett. Azzal sincs persze semmi baj, meg ha most is vekonycsontubb mint a kortarsai, csakhat nem kene olyan nagyon biztosnak lenni a dolgaban. Jobb felni mint megijedni alapon.Kép
Kivancsi leszek a baba sulyara, merthat koztudott, hogy kb. 800g a mehlepeny, aztan 1kg a magzatviz, kb. +1l vert is keringet a mama szervezete, es akkor meg a mellek duzzadasat nem is szamoltam...

Conti

A Coras mamusznak gumitalpa van, nem csuszik. Lila vaszon es himzett nyuszi van az orran.Kép

Nem tudja valaki hol lehet torpekre gumicsizmat kapni?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

RR:
Nekem az nem tetszett, hogy azt mondta 18 év múlva aszott mamóka lesz. Szóval ez a véleménye erről a korosztályról, vagy hogy gondolta? És az sem, hogy majd így kell kinéznie a lányának is, azért készíti a képeket.
Egyébként nekem is az ultrahang alapján 3 kg feletti babát jósoltak, bár mondták, hogy nem lesz nagy baba, aztán Gergő is csak 2,75 lett.

pusz
Judy
Judy

Beszti!

tegnapi teszte erdménye: A mamuszt nem vette le, szóval ilyen szempontból jó, viszont csúszott benne! Hol vettél olyan puffadós filcet? Ma Emma a tornacipőjében volt reggel, nem zavarta, de azért én sem akarnám minden nap cipőben tartani, úgyhogy lehet hogy én is tennék a mamuszra ilyen pöttyöket.
Nálunk már most írtó hidega kő és ez csak rosszabb lesz. A kis keze is olyna hideg, e azért kimászik rá.

RR: Hát nekem ettől a fényképezéstől nem lett szimpibbKép

manó

KépKép
manó

Beszti!
Nekünk ilyen benti cipőcskénk van:
Kép
Előnye:
- tényleg nem tudja levenni
- nem csúszik
Hátránya:
- drága (3900Ft)
- 19,5 -es méretnél kezdődik
- műszálas, így egész napos viselésre szerintem nem jó
Én tavasszal kerestem ilyet, de csak kb. egy hónapja találtam véletlenül. Ha érdekel valakit, akkor megadom az elérhetőséget.
Pszi
pszi

Gumicukor!

Kiszely TündeKépKép:Kép A kedvencemKép Egyszerűen írtó jókat tudok rajta nevetne. Kép
A Rékán nem, szerintem teljesen más kategória. A R. nem butácska és nem is játsza hogy az, épp ezért nem tetszik a viselkedés, mert tök komolyan gondolja hogy ez így jó.

manó

KépKép
manó

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?