Hali!
Anyósommal ki vagyunk a vízből... A férjem nagynénje állandóan nevelni akarja a fiunkat, ezt ne csinálja, az nem jó, miért van kikötve a babakocsiban, úgy sosem tanulja meg, hogy nem lehet kijönni... (nemis akarjuk, hogy megtanulja, azért van a két lába, ha ki akar jönni, akkor hadd járjon azon, nem?) Neki is van egy, a férjemmel egyidős fia, és hát össze lehetne hasonlítani kinek sikerült jobban a nevelés, anyósomnak vagy neki.... nem bírom, ha vki ráerőszakolja a saját akaratát a gyerekre. persze kell a szigor néha, de az hadd legyen már az anyja...
mj-moni
hát, mostanában hanyagolja a kukázást, de talán a konyhapultra nem teszem a dzsuvát még ha zacsiban van akkor sem, ha nem baj.... :-)
Dani is ásványvizesüvegből szeret inni, már kb. 9-10 hónapos kora óta. Mindig vannak csodálói, bárhol itatom úgy. Pedig szerintem bármelyik baba megtanulhatja. Én is csak vizet adok neki ha szomjas, de lassan hogy jönnek a hidegebbek pohárból kapp majd ismét préselt zöldség és gyümölcsleveket, csak úgy natúr, ohne zucker.
képzeljétek, majdnem lejárt jogsival közlekedtem teganp nagy vígan. pont ma jár le, úgyhogy délután megyek meghosszabbítatni újabb 10 évre, remélem még annyi, én már annyira kaptam.
Rit
Boldog hófordulót Dodonak!
Ügyi Dodo a csúszdán!
Dani is lecsúszik a Városligeti kosárpálya mögötti nagy! csúszdán. Ellőki magát, széttárja a kezét és egyensúlyozva száguld lefelé
Persze egyedül ez nem kivitelezhető, mert alul várni kell, különben kilő a gyerek a csúszda alján, mint egy rakéta.
És Dodo is a begyorsuláskor betoji képet vág? Dani igen
, de ahogy leér már menni akar egy következő kört
RR
Ismét
Tegnap megérkezett az RR kazim és tök jó!!! A nyavalygás és kiabálás közben (ez az, jól csinálod, ne add fel
) annyira nem jön be, de a gyakorlatok nagyon jók. Comb, fenék, hát, kar, hasizom, szóval a problémás részekre fektet hangsúlyt. Kb. uilyen gyakorlatokat végeztem a zuglói fitness-ben is (haskó kivételével), a terhességem 30. hetéig. szóval ez egyáltalán nem megerőltető annak, aki hozzászokott + a babát sem terheli. Elolvastam a diétás tanácsokat (nekem nem kell, mert sosem volt szükségem diétára) és ehető, megvehető tartalmas kaják vannak benne, nem kell koplalni, hanem nem mindegy mit mivel párosítunk.
Ma lesz az Aktívban vagy Fókuszban, előzetesben láttam a pocakját és szerintem teljesen normális méretű, kb. nekem is ekkora volt. És neki van linea negrája, brühühühü, nekem meg nem volt, pedig úgy szerettem volna!
Nyuszi
Gratula az új kocsihoz!tegnap én elvittem a férjem alól,troliznia kellett szegénynek, erre este kijelentette, hogy nemsokára nekem is kell egy autó
nem zárkóztam el előle
nekem a Ford Fusion jön be nagyon. egyébként is a Ford-ot nagyon szeretjük. A "Pözsó" is szupi lesz, tuti! Biztonságos közlekedést a sok baraomarcú mellett
Demi moore2, hehehe
nekem is ez jutott eszembe
Fog
Nekünk MÉÉÉÉG! mindig csak 4 fogunk van
kicsi dudor már látszik a bal felső 2-esnél, de semmi extra.
Ági
az nem baj, ha kicsit nagyobb a cipőcske. Ha még befér az ujjad a cipő sarka és Petra sarka között az a jó. nem szabad pont passzentos cipőt venni. ezt legtöbb eladó is tudja. mi egyből 20-as szandival indítottunk
aminek az orra és a lábujjak között több, mmint fél cm volt, de szépen járt benne, nem lötyögött rajta, kb. mostanra nőtt bele, így majdnem 2 hónapig tudtuk használni. most ismét cipő kell, mert nincs még zárt cipője.
Alvásidő előtt vagy után szoktatok autózni? mi mindig úgy szervezzük a nagyobb utakat, hogy addigra már álmos és végigszunyálja az egészet. persze néha ha itt a városban keringünk, akkor is bealszik néha néha. van neki vmi játéka? daninak mindig van kéznél vmi babrálnivaló. lehet uncsizik a lányod.
puszi
gumicukor és a ma 14 hónapos Dani