Sziasztok Lányok!
Bibi!
Nagyon szépek a rucik.
Mi még nem nagyon vásárolgattunk, csak pár ruhát, mert egyenlőre még nem nagyon van hova tenni. Majd, ha megjön a kiságyunk, pelenkázóval, akkor már lesz helyünk. És akkorra időzítjük a szoba átrendezését is. Már nagyon várom. Pláne így, hogy "bálna" lettem.
Jaimee!
Nagyon örülök, hogy minden rendben a nőgyogyi vizsgálaton. Lehet, hogy nem is kell olyan sokat várnod, hogy újra lásd a dokit.
Mikor lesz Rékának kistesója?
Chrissyy!
Köszi a pocakdícséretet.
Nagyon jó lehet hallani nevetni a kis picúrt. Már én is nagyon vágyom rá. És tényleg, már csak 10 hét.
Olyan gyorsan elmegy.
Sirkici!
Köszi!
Tényleg nagyon lányos a pocakom. És jó nagy. Mindenki megjegyzi, hogy mekkora pocim van, és hozzáteszik, hogy biztos nagy baba lesz.
A mozgás miatt pedig ne idegeskedj. Szerintem teljesen normális, hogy nem nagyon érzed, és ritkán. A lányok nem olyan rugdosósak.
Én is ezen pánikoltam, hogy alig érzem, és csak ritkán. De ez nálam azért van, mert faros a picikénk, és nagyon lent van, no meg mert már a terhesség előtt is volt rajtam pár kg súlyfelesleg, és az nem tűnt el... Sőt...
Én még most sem érzek olyan nagy rúgásokat, ütéseket. Ne aggódj! Minden rendben van!
Már 100 nap alatt vagy! Gratulálok! Ugye milyen gyorsan eltelik ez az idő?! Ki hitte volna. Még csak most "dicsekedtünk" a zebrás tesztjeinkkel...