Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Pandus: ÓRIÁSI GRATULA! Boldogságot, egészséget és minden jót kivánunk NEKTEK!!!!!!

Tücsök: iszonyat erős gyógyit kapsz! Mágus ezt csak végső esetben említette.

Tobika:nagyon drukkolok! Szorítok!

Dalmi: nagyon sajnálom, de Mágus szerint 20 alatt 0-val egyenlő a terhesség esélye. :cry: :cry: :cry: :cry:

Lafika: miért van az, hogy az utóbbi időben nem tudok fogyni, pedig alig eszem???
Vendég

Pandus itt is gratulálok nektek, végül csak kibújt Dorka!!!!:)

Alle, Tobi, Snufi
+++++++++++++++++++++++++++

Leo,
:cry:

Viktu,
szorítok!
Vendég

Szia Bella :D
Hogy vagy, :wink:

Kép
csinicsilla

Viktu!
:cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

PAndus, mégegyszer (itt is) szívből gratulálok!

Kedves Leo, borzasztóan sajnálom. Ez egyszerűen nem lehet igaz.......Az orvos mit mond? Menned kell műszeresre is?
Ölellek! :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Bocsánat, nevet tévesztettem, Viktu: sajnálom!!!!! :cry: :cry:
Vendég

Leo! :cry: :cry: :cry:

Viktu! :cry:

Alle! Tobi! Snufi! Babaragacs ezerrel! ++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csajok! Valaki indítsa már el a babaesőt!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hajrá Tobi :P

Katica :P
Csiperke babájáról elég sok kép van. Eredetileg még ide, erre a topikra tette fel CSipi férje azt hiszem a születés utáni napon. Vadászd majd le lécci :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pandácska! Gratulálok a csodálatos Dóra babához,sok erőt egészséget kívánok :D Kép
dalmácia

Sziasztok!

Viktu: én még drukkolok ++++++++++++++++++

Pandus: gratula!

Kati: jobbulást!

Tobi: +++++++++++++++++++

Jó éjt! *

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Köszönöm Lányok...

Jó éjszakát! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

sziasztok!jo sokat irtatok már.Tobi,Viktu,Alle,Snufi drukk tovább+++++++++++++++++++++ :lol: Leo:Nagyon sajnálom együtt érzek veled :cry:Katica:Jobbulást,vigyáz magadra. :P Pandus:Gratulálok és jó egészséget :lol:Mindenki vigyázon magára :P Magamról:Elkezdődött a meló.Sikerült ledobnom 2kg,és csak elöre nézek h majd a 3.lombik sikerül. :D :roll: Szép álmokat mindenkinek.Jó éjt! :lol:
tücsök26

Sziasztok!
Sannah, most egy kicsit zavarban vagyok, mert ugye 2 Tücsök is van itt szóval ha rám gondoltál gyógyszer ügyben: az Avandiát az endokrinológusom írta fel, mert a 3 havi Meforallal sajnos kudarcot vallottam:-( Azaz érzésem ezzel az IR-el kapcsolatban, hogy a túlsúlyosoknál jobban lehet kezelni! Én kifejezetten sovány vagyok és van spontán peteérésem is, az ember azt gondolná, hogy akkor tényleg könnyű rajtam segíteni és most azzal kell szembesülnöm, hogy mégsem...

Vitku, azért még lehet drukkolni, ugye?!;-)
Vendég

sziasztok
Tobi, Alle, Snufi
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,

Rég jártam erre.

Leo, Viktu sajnálom nagyon, hogy így alakult
:cry: :cry:

Pandácska gratulálok Dorka babához.

Fanni, hát nagyon férfi uralom lesz nálatok :wink:

Két kérdés merült fel bennem: kerestem azt a linket amit ajánlottatok, a lombik előtti szükséges vizsgálatokról iletve a fogyókúra, amiről irtatok. Tudnátok ebben segíteni?

Tobi, Alle, Snufi++++++++++++
maci74

Sziasztok!

Pandácska, Dóribaba,
sok boldogságot! :D :D :D

Tobi,
ragasztók! :) +++++++++++++++++
Lett fagyi?
Milyen a progiszuri? :wink:

Viktu,
drukkolok! :wink: Hátha nőni fog a hcg szint!
A 3. lombiknál ET+12. napon volt 8-as hcg-m, nem is kellett folytatnom a progipótlást... a doki azt mondta, hogy vagy méhen belül indult meg vmi, de megállt vagy méhen kívül van, de nem volt, mert jött a vérzés rendesen.

Lois,
nem butaság, ha rossz élményeket hoz elő benned a telefoncirpegés, biztos megvan az oka :? Van hasonlóm.
Azért a mai szurit se feledd! :)

Tücsök,
próféta szóljon belőled! :wink:
Az Istenhegyin tudnak nézni trombózishajlamot, én is már utánanéztem. Másodkézből infóm olyan van, hogy a Leidenes vérvételt 12ezerért csinálják. Ha felhívod őket, biztos szívesen segítenek!

Snufi,
++++++++++++++
angel37

Angel, köszi! Asszem az lesz a legegyszerűbb ha rákérdezek személyesen, végül is a genetika miatt mindenképpen szeretnénk elmenni! (csak először legyek már túl a laporoszkópián)
Szerintem is egy Freudi elírás lehetett a tegnapi! Szóval, jó lesz két kisfiú neked is?;-) :lol:
Vendég

Köszi Lányok a drukkokat! :P

Angel,
majd szerdán kell telefonálnom, hogy lett-e a fagyis. Mágusunk azt mondta esély=0 de azért reménykedek. Mindenekelőtt a pocakbabáim kapaszkodása a cél :wink:
Progiszuri, semmi volt beadáskor, nade délután, sőt most is fáj a helye és ez még csak az első volt. Inkább 100× hasbaszuri :)
Van vmi módszer amivel csökkenthető a fájdalom kialakulása? (lehet hüleséget kérdeztem)

KépKép
tobi

Tücsök,
Angel a múltkor két szőke hajú kiscsajt rendelt nálam!:) Lehet, hogy 4-es ikrekre gyúr:) :?:
Vagy felezzük meg neki egy fiú, egy lányra? :wink:
Vendég

Tobi :P
Jegelni kell. Mirelit zöldborsó a legjobb!

Maci :P
Én nem láttam még olyan listát, hogy "ajánlott vizsgálatok a lombik előtt".

Szerintem Angel :P nem válogatós, amit hoz a gólya, azt fogja imádni! Igaz? :wink:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
:P szuper :P

KépKép
tobi

Sannah, kicsit leáll, ez előfordul, nekem is leállt sokszor, most is, sajnos. Ne agggódj!
Vendég

Tücsök,
akkor először drukk a laparhoz! :wink:

Fanni, Tücsök, Bella
nekem tényleg mindegy, jöhet fütyi, nuni! :lol:
Az álom az 1-1! :wink:

Tobi,
ja a jegelés! Vagy, rögtön szúrás után óvatosan szétmasszírozod. Gonosz leszek, azt kívánom, hogy kelljen szúrnod 12. hétig! :wink:
Miért szerdán kell telefonálni a fagyik miatt? Tudják sztem azt már holnap is, hisz az az 5. nap! :? Vagy talán már ma is!
angel37

Angel,
nemtom, biológus mondta ezt az időpontot :?
Jaja, szúrom a 12. hétig :wink: :lol: és nem vagy gonosz :wink:

KépKép
tobi

Viktu: :?:

Tobi, Alle: ++++++++++++++++++++++++

snufi

sziasztok!

tobi, alle, snufi: drukk+++++

viktu: én még drukkolok+++++

fanni: köszi, mindjárt keresek egy képet. hogy vagy?

tücsök: grat a 2 kilóhoz!

tücsök, snufi: köszi.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

Kép
Kép

katica
katica30

Nézzétek meg, érdekes az eleje, a lombikprogramról és az inzulinrezisztenciáról szól:

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php ... _id=371561
Vendég

Maci :P
http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=54

Angel :P Tobi :P
Nekem pl. 6 nap fagyasztottak! :wink:

Katica :P
Jól vagyok, köszönöm. Minden napra jut valami újdonság, de majd meglátjátok mindannyian nemsokára, hogy megy ez :wink:

Lafi :P
Klassz, köszi.
+ info -nem Neked persze- , hogy Nóri is Kaális, benne is van a babás táblában. Igaz, spontán babája lett :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni :P
Tényleg? Most, hogy így mondod, tényleg! :)
Jó anyag lesz kistesónak! :wink:

Tobi,
ja, OK! :wink: Hallgass az okosabbra, ne az ilyen türelmetlenkére, mint én! :oops: :)
angel37

Baba,

Igen, mennem kell, csütörtök este kell befeküdni és pénteken csinálják meg.
leo50

Lányok :P
Írtam egy ilyet. Vélemény? Kiegészítendő?

Férfi kivizsgálása:
Spermavizsgálat
Vér és vizelet vizsgálat a fertőzések, baktériumok kiszűrésére
Genetikai vizsgálat (1 év után)

Nők kivizsgálása:
Teljes vérkép és vizelet vizsgálat (fertőzések, baktériumok kiszűrésére)
Nőgyógyászati vizsgálat (rákszűrés, fertőzések pl. clamydia)
Ultrahang többször (petefészkek szerkezete, ciszta, myoma, peteérés vizsgálata, ovuláció vizsgálata)
Sárgatest hormon ellenőrzése a ciklus 2. felében
4 alaphormon vizsgálata a ciklus 3. napján (LH, FSH, Prolactin, Estradiol)

+1 év rendszeres próbálkozás után:
Petevezető átjárhatósági vizsgált
Teljes endokrinológiai kivizsgálás (benne pajzsmirigy és inzulin rezisztencia vizsgálat is!)
Immunológiai vizsgálat (sperma ellenes anyagok vizsgálata), poscoitalis teszt is jó!
Hiszteroszkópia illetve laparaszkópia, vagy a kettő egyben
Genetikai vizsgálat (mindkét félnél)
Haematológiai kivizsgálás – hemofília!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Harcika, látom itt épp az a téma, ami engem is foglakoztat. 2 hét múlva megyek K.P.hez és már akartam é is kérdezni, hogy milyen vizsgálatot erőszakoljak ki :lol: .
Véleményed itt is, de priviben is jöhet. Előre is köszi. pusssszzziiiii

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni, szerintem ez az összefoglaló nagyon jó, szerintem annyit meg kéne próbálni mellé írni, h ahova kell beutaló, ott ki adhat, mert nekem a háziorvosom közölte, h ő nem tud adni se haematológiára, se endokrinológiára.....úgyhogy én a Kaáliból fogok kérni....
leo50

Fanni :P
ügyes vagy, úgy látom nem is maradt ki semmi! :)

na, lehet, hogy egy kicsit megkésve, de ha legközelebb sem sikerül, a két utolsót is megcsináltatom(juk)! Most vhogy már nem akarom :oops:

Leo,
gondolunk majd rád! Sok erőt!
angel37

Fanni, jó a lista, de sztem az endokrinológiai vizsgálat már alapvizsgálatnak kéne lennie, IR kiszűrése végett....lásd tv2 babavilág Norkáék esete (lásd enyém is).
Vendég

Sziasztok!

:oops: Egész nap aludtam, nem tudtam az elmúlt két napban, csak forgolódtam...
Nno, persze lehet drukkolni :) , bár K.P. azt mondta, hogy nem akar "felesleges" reményt kelteni, és értem is, és tudom is, hogy ez nagyon kicsi szám.., de amíg lehet-én remélek...
nem ide tartozik, de amikor Pet beteg lett nem volt sok esélye a gyógyulásra, de hittünk benne, mindent megtettünk, és túlélte...tehát ha valaki azt mondja nekem, hogy van 1% esély, akkor én abba belekapaszkodom, mert már megtörtént velünk egyszer a csoda...

Nnna, de elég belőlem :P
Mennek a ragacsok Snufi, Alle!Tobi!+++++++++++++++++++++

Cupp, Lányok!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Leo :P
Szerintem első megközelítésben azért ezt mind a nőgyógyásszal kellene megbeszélni. S miután ez mind "meddőséggel kapcsolatos" kivizsgálás, szerintem a nőgyógyász mindenhová írhat beutalót... ahová nem írhat, ott meg úgyis ajánl valakit és megmondja, hogy lehet beutalót szerezni :wink:

Viktu :P
A +++ hozzáállásból még senkinek sem lett baja :wink:

Azért az alaphormonok és a nőgyógyászati vizsgálatok "függvényében" persze hogy előbb is érdemes lehet megnézetni ezt-azt. Én ezeket úgy írtam össze, hogy ha minden stimmel, akkor mi kellhet 1 év után. A PCO-soknak vagy nincs pé-jük rendes, vagy az FH:FSH arány nem stimmel, vagy legalább polycisztások... tehát azért ha van gyanú, akkor persze tovább kell lépni. De ennyire részleteset nem akartam, mert ugyebár azért orvos nem vagyok :oops: még ha az elmúlt pár évben néha már keztem magam úgy is érezni :wink:
Nem állítom, hogy tökéletes a lista, végülis 5 perc volt az egész 8) S mindenki tovább alakíthatja. Csak gondoltam, ne vesszen el az elmúlt 3 évem tapasztalata :D

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, hát igen, néha én is orvosnak éreztem magam, ami a terhesség alatt csak fokozódott....és ez szégyen :twisted: , az iR-mnek is én magam jártam utána, ha nem tettem volna, nem tudom hol tartanék....
Vendég

Én is a Leidenemnek :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, egy kicsit "kötekednék" (nem ez a megfelelő szó, de most nem tudok jobbat, mert egy picike bántó szándék sincs bennem!) az előző megállapításoddal: A PCO-soknak vagy nincs pé-jük rendes, vagy az FH:FSH arány nem stimmel, vagy legalább polycisztások... "

Rám ezek közül egyik megállapítás sem igaz és mégis szenvedek a pco szindrómában és erős IR-em is van! Szóval a tegnapi kiborulásom oka is ez: 11 éven keresztül egy csomót szenvedtünk minden féle stimuval, inszemmel, lombikkal, és senki nem értette miért nem sikerül! Tavaly októberig míg én el nem mentem endokrinológushoz minden doki azt mondta tökéletesen működöm és nem értik miért nincs baba! Sajgó doki szerint is gyanús, hogy az IR miatt nem sikerült eddig a baba, ha ez igaz akkor tényleg fölöslegesek voltak a lombikok és az elmúlt 11 év szenvedése ...

Remélem nem bántottalak meg, csak gondoltam megírom a történetem egy részét hátha ezzel segíthetek olyanoknak akinél szintén ismeretlen eredetű meddősség szerepel a kórlapján!
Vendég

Sziasztok!

Lafi, köszi.

Fanni: nekem a fele vizsgálatot meg sem csinálták. IR-es vagyok, a hormonjaim tökéletesek voltak 1 évvel ezelőttig, amikor is megnőtt a fsh-m, de nem tudom miért. Mindenem jó volt és mégis hiába vártunk mi is, nagyon jó, hogy írtál egy ilyen kis összefoglalót. Az a baj, hogy mindenki a maga kárán jön rá a problémákra. Ez azért furcsa nem??? Ezt a Leiden vizsgálatot hol csinálják????

Angel: mindjárt kezdesz!!!!!

Házitücsi, neked szántam igen, kivánom, hogy hozza meg az eredményt.
Vendég

Sannah, köszönöm! Hát, jó lenne ha hatna, mert most eléggé frusztrál, hogy tilos mellette teherbeesni! Nyah, pusszantás és babaragacsok mindenkinek! Megyek, szobabbiciklire pattanok!;-) :lol:
Vendég

Tücsi, a szobabicajt lecserélném, elipszisre, tuti a fogyás és nem is akármennyi. Ha csak egy kicsit is mozogsz, 10-15 kg biztos siker!!!!!
Vendég

Nyah, nem tudok elszakadni tőletek! :P

Sannah, nagyon nem szeretnék fogyni: 48kg vagyok! :lol: Most már tényleg megyek! De holnap visszatérek (ez fenyegetés volt!) :P :wink:
Vendég

Sziasztok!Alle,Tobi,ViktuSnufi drukk++++++++++++++++++ :lol: H.Tücsök:Drukkolok a laparhoz.Sajna nekem nincs jó emlékem róla.+++++++++ :P Katica:Köszi,remélem még 2kg lemegy.Pihiz,igyál sokat+vitamin.Gyógyulj meg.Jobbulást.Leo:Kitartást,és vigyáz magadra.Drukkolok h minden jól alakuljon :roll: :P Viktu:Ne ad fel,higgy,reménykedj és bizz,bárhogy is lesz.Drukkolok :P Nekem is azt mondták 3 ével ezelött h kicsi az esély h megmaradok v a lábam :cry: De sikerült.Magamról:Melózok és örülök h még jó idő van és nagyon remélem h ilyen sőt még jobb lesz. :lol: Mindenkinek drukkolok. :P Vigyázatok magatokra.Jó éjt! :D
tücsök26

Kép Jó éjt!

snufi

Sziasztok!
Na kezdem a parázást......Így a stimu közepén a'szem nem kellene azon görcsölnöm, hogy milyen vizsgálatokat kellett volna előtte megcsináltatnom még....
Azért néha elmélázom azon, hogy normális e, hogy cca. 2 éve (2 inszem, 2 lombik, gyógyszerrel előidézett klimax után) még csak hormonszinteket sem nézett a dokim... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jééé, utolsó is én meg a reggeli első is, ilyen sem volt még....... :lol:

Megyek Uh-ra szorítsatok :shock: :shock: :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép