Sziasztok,
nem nagyon volt idom eddig, pedig tortent egy-ket erdekes dolog, amikor visszamentem a Balogh dokihoz.
Az UH talalt egy haematomat a mehemben, pont a baba felett. Ezt a doki ugy ertelmezte, hogy tuti elegtelen a hormonhaztatasom es felirt egy gyogyszert, hormont. Mondtam neki, hogy szoptatok meg es asztmas vagyok. Erre az volt a valasza, hogy "De sok baja van maganak!"
De azert csak nyugodtan szedjem a tablattakat, egyik sem kizaro ok, max a tejem megy el...
Kivaltottam (1400 Ft volt) es elolvastam a papirt. Kizaro okok : terhesseg (kiveve lombik illetve fenyegeto veteles ; en nem gorcsolok, nem verzek ...), szoptatas ... es meg 100 mas. Asztma eseten csak akkor szedheto, ha az orvos gondos merlegeles utan ugy dont...
Ha tenyleg a hormonhaztartasommal ven gond, talan egy vervizsgalatot megert volna a dolog, nem? Foleg az elozmenyekkel.
Na, elmentem a gyerekorvoshoz, aki azt mondta, be ne szedjem, csak ha azonnal elvalasztom a lanyomat.
Felhivtam a tudogyogyaszomta, o is azt mondta, hogy be ne szedjem, biztos van mas megoldas is. Mert ez nem az.
ezekutan masik dokit keresek, azt hiszem... Nem mentem vissza hozza. Pedig elsore szimpatikusnak tunt es a hozzaszolasok alapjan jonak tartottam. Ugy latszik, nem nagyon szereti a problemas eseteket. Az en esetemben mindenkeppen feluletes volt. Viszont a gyerekorvosunk ajanlott valakit a Szent Istvan korhazban. Sajnos meg nem sikerult idopontot egyeztetnem vele, de probalkozom.
Meg nem adtam fel teljesen, hoyg ebben a korhazban szulok, mert szinte itt van a sarkon, de ez mar a masodik rossz elmenyem. Az elso egy ugyeleti eset volt..
macsek