Új privát üzeneted érkezett!

Wera! Tök jó hogy minden ok, para elmúlt!

Ibm! Nekem van összehasonlítási alapom az előző terhességemmel. A mostani baba, ahogy mondod meg sem áll. Csak akkor nem érzem, ha éppen felmosok, vagy megyek valahova. Ha egy percre is megülök, rögtön beindul. Nagyon sokat mocorog és nagyon erősen. Már arra is gondoltam, hogy egész nap citromos teát iszok és lehet a koffein pörgeti. Majd csütörtökön megkérdezem a dokit.
Amúgy nagyon örülök neki, mert legalább nem kell várni, hogy mikor mozog már egy kicsit.

Ma megyünk anyuékhoz ebédre. Szerencsére nem kellett főznöm :D

Kép
szly27

Sziasztok!

Lányok köszi amiket írtatok, anyukám tényleg rengetetegett tett/tesz értem, 1000 hála neki!!!

Tmaria:
nagyon tetszik az aláírásod :lol:

Wera:
örülök, h jobb lent a helyzet, már csak 1 hónap és bekötik a fejed :lol: biztos nagyon szép lesz az esküvő, mindenesetre Te már rengeteget tettél érte, ahogy így olvasol

Ibm:
A Westendben az aluljáró szinten bal oldalon van Gólya nevű kismamabolt, elég elegáns a kirakata, és a Margit krt on a Mammut felé is van két bolt, és van 2in1 outlet a Lövőház utcában (két Mammut közt), remélem találsz vmi csinit

Apósom elvitte a fiúkat kirándulni, úgyhogy van 1 egész órám magamra :lol: megyek olvasok egy kicsit, tökjó Gésákról szóló könyvet kaptam karira, és végre bele tudok nézni.

Menjetek sétálni gyönyörű az idő!!!!!!!!!

manomama

olvasol=olvasom

manomama

Babuli
Csak a saját nevemben nyilatkozhatok,nem véletlenül vállaltam be a 4-ik babyt.Egyszer már leirtam te valoszinü nem voltál még itt.de mégyegyszer.
Az én párom akitöl a 3 gyerek van 5 éve meghalt,2 éve talákoztunk a jelenlegi párommal aki a képen is van ,nos neki nincs saját babyje,igy talán jobban érthetö a dolog.nem egyszerü semelyik helyzet sem,azt hiszem.Tudom sokan vannak akik azt mondják nem vagyok normális és 4 gyerek neg egyebek.De ugy gondolom hogy a többség ugyanugy tett volna mint én

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix!
Én megértelek és minden tiszteletem a Tiéd. Kívánom, hogy legyél mindig Nagyon Boldog. Örülök annak is, hogy egy ilyen tragédia után újra boldog vagy!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!
Vendég

tudod nagyon nagyon nehéz volt de tul éltük.az élet megy tovább

Képimg][/url]
Kép
ronix

Köszönöm a tippeket,meg fogom nézni!

T. Maria! De,kiruccanunk,egy kis polgári esküvőre! :lol:
Csak szűk családi körben egy polgári kis esküvő és egy vacsi,oda nem szeretnék fehér habos-babos ruhába menni!
Majd a templomba,ha lesz egyszer!
Hát ehhez kellen valami szép ruha!

Győr egy kicsit messze van igen! :lol:

Remélem találok valamit,mert eddig csak nagyon csufit láttam!

Tényleg menjetek sétálni,bombajó idő van!

Kép

Kép
ibm

Ibm!
Bocsi...! :oops: :lol:
Gondolhattam volna........! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy ma tényleg csodaszép idő van!
Egész nap odakinn voltam apával, az udvart próbáltuk egy kicsit helyrerakni!
Baromi módon elfáradtam!
Csak bámulok ki a fejemből...
Biztosan a jó levegő miatt.

Annyit aggódtam a napokban a Babácskám mocorgása miatt, de az előbb egyértelmű jelét adta, hogy nem vagyok egyedül!!!
Most egy kicsit megnyugodtam.

Holnap UH!!! :lol: :lol:
(Meg vérvétel! :evil: )
Vendég

Segítsetek!

Hogyan magyarázzam meg a férjemnek, hogy nem AKAROM, hogy úgy hívják a gyerekem, mint őt!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Már mindent bevetettem.
ahogy telik az idő, egyre jobban érzem, hogy nem Attila, aki a pocakomban lakik, sokkal inkább Bálint, vagy Kristóf, vagy nem tudom.

Azon már túl vagyunk, hogy 2. névként kapja az édesapja nevét, az sem jó.

Tudom, butaság, de teljesen kiborultam!
Vendég

mindenkinél ilyen szép idő van??? Mindjárt linkelek képet hogy tegnap miylen intenzitással esett a hó..... másfél óra alatt 20 cm esett.... Persze mára nem maradt belőle semmi, mert szakadt az eső :(

Kép hóesés

d.dodó

d.dodó: hűűha,... szerencse, hogy itt sütött a nap. ezért sem tudnék északon élni... belebetegednék a hosszú télbe. :?

mia_snow

T.Maria! Nálunk is volt téma, hogy anno Roli kapja az apja nevét. Én kategorikusan kijelentettem, hogy nekem nem tetszik a György név és az én fiam nem lesz György. Szerencsére apa megértette, apósom emlegette néha, azt meg eleresztettem a fülem mellett.
Egyébként második névnek meghagytuk, így Roland György lett.

Ma ebéd után elmentünk gyalog sétálni. Többet tuti nem fogok, majd leszakad a derekam. Mindig úgy szoktuk, hoy autóval felmegyünk a főtérre, ott kivesszük a babakocsit és sétálunk. Csak most olyan szép idő volt.

Kép
szly27

Sziasztok!

Végre itt. Egy jó pár napig elég pocsék kedvem volt + egy kis hiszti szerű kiborulással párosult :? Ma kimozdultunk a busójárásra és mint akit kicseréltek!!!! Mohácson voltunk, jó sokat kocsikáztunk. Nagyon tetszett! Pötty szűk 1 óra múlva úgy döntött, hogy menjünk haza :evil: elkezdett zurkálni, görcsölgetni. HA álltam az nem tetszett neki. Alig bírtam visszavánszorogni a kocsiig :shock: kicsit meg is ilyedtem. Azt hiszem nekem rengeteget kell pihiznem :shock: és most már ténykeg bekátom, hogy hosszabb útra tényleg nem nagyon fogunk tudni menni. Pedig kora nyáron horvátországot szemeltem ki, de tuti apa nem megy így.... bele.

T. Mária: hát én kerek perec kijelentettem. Mondtam apának, majd hogyha ő szüli meg akkor olyan nevet ad amiilyet akar. Persze azért közös megegyezéssel döntöttünk.
magdolnam

T.Maria!

Az én férjem is azzal jött,hogy ez a lányka legyen Kata! Én pedig egyértelműen kijelentettem,hogy márpedig nem lesz Kata! (nincs egyébként Kata a családban)
Azt hiszem nagyon keményen kell fellépnünk,de mindenképp meg kell győznöd arról,hogy olyan neve lesz a gyereknek,ami mindkettőtöknek EGYFORMÁN TETSZIK!
Te attól szereted őt meg a nevét is ,amiért nem az ő nevét kapja a bébi!
Nekem a férjem azt mondta: Kata. Azt mondtam :NEM. Erre én is mondtam egy nevet: azt mondta: NEM. Akkor jó,mondom,keresünk tovább: egy harmadikat. Majd csak megegyezünk... :wink: :wink:

Kép
orsitigris

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértem, és most lubickolok az itthon létben! :D Egyelőre csak egyedül, Apa csak hajnali 1 körül ér majd haza a melóból. Megpróbálom megvárni, nemtom sikerül-e. :?

Ami - Szerintem tuti nem baj ha sokat mozog!
Az enyém fél órákra sem áll meg, csak percek vannak amikor nem érzem! És ami a legdurvább hogy éjszaka is!! Tegnap éjjel filmet néztem 2-4ig mert nem tudtam aludni és a frászt hozta rám, mert kis csend után frankón - nem rúgott hanem - ugrott egyet!! Megcsinálta vagy 5x, már inkább másképp helyezkedtem mert állati ijesztő volt! :?
Ma meg... :lol: :lol: háton feküdtem kajcsi után és rátettem a kezem a hasamra és éreztem egy viszonylag finom, ütemes mozgást, kb 3-4 mp-enként. Egy idő után után feltűnt hogy így nem mozoghat, túl szabályos, és rájöttem hogy CSUKLOTT!!! Ilyet még nem éreztem sosem! Azóta is ezen nevetek! Olyan édi volt!!! :lol: :lol:
Én nem tudok segíteni kosztüm ügyben sajna, de ha látok valahol, ígérem szólok!! :wink:

Marcsi - ez a név dolog nálunk is húzós kérdés! Szívem szerint én se Lilinek nevezném a mi babánkat, de Apa ragaszkodik hozzá. Nem mondom hogy egyáltalán nem tetszik ez a név, de van ami sokkal jobban bejön. Azért még próbálom puhítgatni, de nem biztos hogy menni fog. Amikor szóba hozom a témát akkor mindig azt szajkózta, hogy én a fiúnevet választhattam volna, akkor ő hagy válassza a lányt. :? Hát... azért ne adjuk fel! :wink:
Jó az a kép az aláírásodban! :D

Dodó - nem semmi az a hóesés! Szép lehetett!

Magdi - sajna nekem is hamar megfájdul a pocim ha sokat állok/mászkálok, de érdekes mert nem mindig. Nem tudtam még kitapasztalni hogy mitől függ, de az bizti hogy néhány perc ücsörgés sokat javít a helyzeten és utána bírok még menni egy darabig. :) Gondolom ez már jobb nem lesz, csak rosszabb... :? :roll: Most jól megnyugtattalak, mi? :lol: :wink:

Ronix - szerintem nagyon jól tettétek hogy bevállaltátok a pároddal a 4. babát! Aki emiatt hülyének tart, ahhoz azért lenne néhány keresetlen szavam! Biztos vagyok benne hogy így lesz teljes az életetek és a kapcsolatotok! :wink:
Vendég

:shock: valahogy én is erre számítottam.... nekem is sokkal jobb lesz ha ücsörgök egy keveset. Ma egy lépcsőre (bejárati ajtó előtt) csücsentem le. Használt. Kb 1,5 km-t tudok megtenni, utána úgy összegörnyedek mint egy anyóka és tipegek. Ezt bizti azért kapom, mert nem voltam hányós.... :roll:
Wera, szegény párod jó sokáig melózik :? :? Én már előre félek az igazi rúgdosásoktól. Most néha néha érzek olyan hasremegés szerűt, vagy néha attól 1 fokkal erősebb valamit. Mi lesz a 39. héten??? :shock:
magdolnam

Sziasztok!

Most csak az AFP-s témához van időm hozzászolni, vagyi skérdezni. Nekem az van a papíromon, hogy AFP: 26,2 IU/ml a MOM 0,96. Ez mit jelent? Ti 2,5-ről meg hasonlókról beszéltetek. A doki azt mondta, hogy minden rendben, de most ezt nem értem. Lehet, hogy csak fáradt vagyok! :roll:
Wera: kicsit lemaradtam, mi van a ruhával?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Még semmi. Hoztam magammal, bepróbálkozok majd pár varrónőnél, hátha van rá valami extrém ötletük, ugyanis kiengedni nincs honnan :( . Ha ez nem jön be, akkor vészmegoldásnak van még egy olyan lehetőség itt a közeli kölcsönzőben, hogy becserélik értékegyeztetéssel ha találok valami olyat ami jó rám. Ez jónak hangzik, de nem rajongok az ötletért, mert ebbe már halálosan beleszerettem és megszakadna a szívem ha tovább kéne adnom! Tudom, hülyeség... :oops:
Vendég

Sziasztok!

T.Maria, szerintem is mondd meg a férjednek, hogy nem szeretnéd, ha Attilának hívnák a kisfiad. Én is megmondtam, hogy NEM. Bár Ő nem is ragaszkodott hozzá :wink: .

Wera, a múltkor elfelejtettem :oops: . Szóval a méh alapból 3000-s. Az első számjegy (3) a méhnyak hossza, a többi (000) a külső-középső-belső méhszáj. Ha megfelelő hosszú a méhnyak és teljesen zárt a méhszáj, akkor 3000-s a méh. Nekem anno Toncsival volt 15 hetesen 2100-s, vagyis már rövidült a méhnyak és nyílt a külső méhszáj. De ezt a doki ált. megnézi minden vizsgálatkor és beírja a kiskönyvbe.

Ronix, én is bevállaltam volna a babócát :) ! Mikor mész dokihoz legközelebb? Próbálj meg sokat pihenni! Tényleg az előző gyerkőcökkel milyen volt a terhesség? Végig ki tudtad hordani a babókat?

Manómama, nekem sajna a 10 vizsgámból 9 írásbeli volt, szóval itt nem használt a pocak :wink: .

Holnap megyünk Toncsival a szemészetre, mert mostanában nagyon sokat kancsalít. Kíváncsi leszek, kap-e csini szemüveget :? ?
Meg bepróbálkozom elmenni a 18. hetes genetikai uh-ra is, 1 nap már nem igen számít, és én sem idegeskednék tovább az AFP miatt :? . Szorítsatok!

Jó éjt,
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala

Titi - nem igazán vágom én se az AFP-s dolgot, de ha jól emléxem a 2,5 a MOM érték felső határa, ami még okés. Megnéztem, nekem 1,4 volt. Bizti nem volt gond a tiéddel sem, mert az mondták volna! Ne izgulj!

JÓéjt! :wink:
Vendég

Csilla - köszi az infót! Megnéztem! Tényleg be van írva nekem is hogy 3000! Szupi! :D Egyre okosodom! :lol:
Remélem Toncsinak minden rendben lesz a szemével! Nem kívánok neki csini szemüveget, emléxem én mennyire utáltam, te jó ég! Belegondolni is rossz! :roll: :lol:
Biztos nem számít már ez az 1 nap, nyugodtan menj el az uh-ra! Legalább előbb megnyugodhatsz!!! Drukkolunk nagyon!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma megyek UH-ra,remélem nem pont akkor fog szundizni a Picuri.Bár úgy tűnt éjszaka kipihente magát,nem igen mocorgott,nem úgy tegnap éjszaka.Szóval lehet hogy felkészült az UH alatti ugrabugrára. :D
Gyerkőcök ma nem mennek oviba-Vercsi jön velem UH-ra,Kristi meg Apával lessz.Megpróbálok eljutni a védőnőhöz is,csak nem tudom ma van-e.Azt mondta havonta látni akar-minden alkalommal vigyek vizeletet is-eddig nem tettem.Apa ma szabit vett ki hogy ne kelljen buszoznom az UH-ra,egyébként délelőttös lenne.10.24-re van időpontom :D Remélem megmutatja hogy milye van :roll: Ha kapok képet,holnap felrakom,ma már biztos nem-Apa a trónfoglaló,meg a két tücsök-én meg addig pihizek.Azért megpróbálok még ma jönni.

Tegnap belement a Vercsi lábába egy picuri szálka:hogy milyen hisztit csapott le :shock: Megpróbáltam neki kiszedni,de nem tudtam-persze közben visított,Apa is megpróbálta,de a szálka nyert :?

Mária:megy a drukk neked is az UH-ra,vérvételre meg duplán-fujj,de utálom. :?

Anyós téren:Úgy néz ki belemegy hogy lemegy a papához,amíg él-addig nem áruljuk,majd utána-a házat.Autó egyenlőre marad-kell Apának a maszek melóhoz-közben a héten majd nézünk használtat is,aminek kisebb a törlesztő részlete.

Csillala:nagyon szorítok az UH miatt,és persze remélem Toncsival se lessz gond.Reméljük megússza szemüveg nélkül :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

nagy drukk annak aki ma megy uh-ra... kicsit irigykedem, nekem még 2-t kell aludni addig. :D

mi tegnap anyuval és anyósommal sétáltunk, de anyósom nem bírta, ezért vissza kellett fordulni. talán fél órát, ha sétáltunk, pedig még kétszer ennyi is ment volna, olyan jól esett. :(

név: nekem nagyon tetszett volna Apa neve, Attila. viszont ő kategorikusan kijelentette, hogy egyikőnk nevét se kapja a gyerek, mert neki nem tetszik ha a szülő és a gyerek neve azonos. 2 keresztnevet meg nem szeretnénk, szegény csak kínlódhat az esetleg hosszú aláírással, meg hát amúgy is csak az egyiket használja majd. mi azt csináltuk, hogy kaptunk egy utónévkönyvet, kiírtuk belőle külön-külön 1-1 papírra,hogy milyen nevek tetszenek, aztán összehasonlítottuk, amikor végeztünk. így maradt a Milán, Szófia, Heléna. :)

mia_snow

Névválasztás szempontjából szerintem a legnehezebb a kompromisszum :roll: pl ami nekem naaaagyon tetszik az nem bizti hogy apának is pont annyira mint nekem. Ill fordítva
magdolnam

Jó reggelt!

Titanilla :D
Hogy megnyugodj kicsit: AFP normál értéke 0,8 és 2,5 között van. Ha 0,8 alatti az érték, Down-kór valószínűsíthető, ha 2,5 feletti, akkor pedig valami nyitott testrész pl. gerinc, hasfal, stb.
Az AFP, az alfa-feto-protein, a baba testéről "leázó" fehérjére utal. Mármint ennek arányára. A "rossz" eredményeknek általában csak a 10%-a valós betegség.

Névadás: nekünk sincs könnyű dolgonk. Mert bár Apa és én a fiú névben már megegyeztünk, van egy 6 éves nagylányunk, akinek ez egyáltalán nem tetszik (Csaba). És mást szeretne, ami meg nekünk nem tetszik (Gergely). Így arra gondoltam, megkapja a Csaba nevet, és nem lesz második neve, hogy Lilu azt tehessen hozzá, amit akar. Akár havonta is. Mert ez nála kb. még így változik :wink:
Ja, lánynévben nem tudunk egyezségre jutni. Emese, Emőke, Kamilla. Nekem ezek tetszenek. Apának Eliza, Erika. Lilunak Nóra. Szóval az nehéz ügy lenne, de én úgy érzem, fiút várok.

Szerdán megyek orovsho, szombaton genetikai UH-ra :D

Véda
Vendég

ezért írtunk össze vagy 20-20 nevet. nekem nagyon tetszett volna pl az András és az Apollónia... de ez a 2 volt, amit Apa az első körben lehúzott a listámról, hogy na ezek biztosan nem. bosszúból lehúztam neki Olimpiát,... kvittek voltunk. :D

mia_snow

Sziasztok!

Titi! Nálam az Afp-nél a referencia tartomány 0,40-2,50 ig van. Rolival 0,55 MOM volt az eredmény, a mostani babával 0,71. Egyébként hallottatok valamit arról, hogy az AFP-ből lehet köveztekztetni a baba nemére? (szerintem nem igaz, de azért kíváncsi lennék).

Magdolnam! A babák most sokkal többet mozognak, rugdosnak, mint majd a 39. héten. Akkor inkább már csak helyezkedik, dudorodik itt ott, de szerintem most sokkal többet produkálnak mint akkor. Most még rengeteg helye van.

Nekünk még abszolút nincs nevünk. Én dobtam fel párat, de apának nem tetszett. Majd ha már tudjuk ki lakik bent, eldöntjük a nevét. Remélem minél hamarabb. (CSüt.)

Kike! Tök jó, hogy anyósod enged. Az autó meg akkor is gurul, ha nem új. Szorítok, hogy kiderüljön a baba neme és minden ok legyen az UH-on!

Csillala! Remélem nálatok is minden ok és megtudjátok a nemét.

Ha valaki megtudja a nemét, amit eddig még nem tudott, légyszi vastagítsátok meg vagy valami, hogy lássam hogy új adat és tudjak színezni!

Nekem már 2000-s volt a méhszájam 18 hetesen mindkét babával. De a lényeg a 000.

Kép
szly27

Sziasztok!

Muffin, Ibm, T.Maria, nagyon szomorú, hogy ilyen fiatalon kellett, kell elveszítenetek azokat, akiket szerettek. Együttérzek veletek. De ugyanakkor itt van az a csoda, hogy ha valakinek mennie kell, akkor valaki más pedig jön :)
Manomama, csodálatos, amit az anyukád végigcsinált veled. Milyen erősek vagytok!

Én is aggódom Anyuért. Szív- és érbeteg, és napok óta nagyon magas a vérnyomása. Ami lehet, hogy hetek, hónapok óta így van, csak nem érezte, sőt kifejezetten energiabomba, amióta egészséges életmódot folytat. Remélem, nem okozott semmi nagyobb bajt nála ez az állapot. Remélem, ha végigfutja az orvosait, kitalálják, mi a megoldás.

Hű, a neveken még ráértek gondolkodni! Nálunk Otinál ebben az időben a férjem a Manfréd-Manfréda pároshoz ragaszkodott :D
Utána sem nagyon jutottunk közös nevezőre, de az Ottót annyira akarta, hogy bele kellett törődnöm, aztán nagyon megszerettem, és Ottó tényleg olyan Ottós :)
Most egyelőre még nem akarom kitenni magam az ötleteinek, úgyhogy nem hoztam még fel a névtémát, és nem is nézegetek neveket. Majd 2-3 hónap múlva.

Kike, örülök, hogy találtatok megoldást. Sok sikert az autóhoz is!

Wera, hajrá a tökéletes ruhához! És jó, hogy jól vagy.

Mennyit mozognak ezek a babócák! Én még sokszor nem tudom eldönteni, tényleg őt érzem-e. Bár szombaton biztos voltam benne. Egy szülinapi bulin voltunk, ahol Apáék hobbizenekara játszott, utána dizsi volt, iszonyú hangosan és cigifüstben, és babácska jelzett, hogy ez neki annyira nem tetszik. Jól kitámasztott :)

Szép napot nektek!

Kép
Kép
bondi

Sziasztok!

Hát lányok, nem semmi témák jöttek fel a hétvégén... :? :shock: El is pityeregtem magam.
De semmi depi, mindenki gondoljon arra, hogy az is egy csoda, ami most velünk történik!!! :lol:
Wera, örülök, hogy jobban vagy! Remélem a doki is megerősít ebben! :wink:
Csilla, nyugi, nem lesz semmi gond!!! Az a bunkó nő meg be......ja!!!
Kike, ez szuper, hogy rendeződni látszanak a dolgok!!! Kitartás!!!
Tegnap elmentünk a Cora-ba és vettünk utazóágyat!!!! Nagyon szuper!!! Meg vettünk Nokinak a kiságyába kókusz matracot és még 5 bodyt!!! Annyira örülök!!!!! :lol: :lol:
Drukk az uh-kra!!! Várjuk az eredményeket!!!!

Szép napot!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Mindenkinek megy a drukk az Uh-ra és várjuk a beszámolókat,fotókat!
Úgy látom ezen a héten megint sokunknak esedékes,én szerdán megyek dokihoz,de azt nemtudom,hogy Uh lesz-e!
Remélem!

Kike! Látod lassan csak rendeződnek a dolgok!
Örülök!

Wera! Örülök,hogy hazaértél és remélem sikerül megcsinálni a ruhádat!

Afp! Nekem az alsó érték határán volt,de azt mondta a doki,hogy az jó és a genetikai uh-n is mindent rendben találtak,úgyhogy nyugi!
Ha a doki azt mondja jó,AZT EL KELL HINNI!

Én egy darabig jól aludtam,de 3:00-kor már fennt voltam,Áron baba tényleg szinte ugrált (ahogy Wera írta) és 4:15-kor muszály voltam kimenni pisilni és bedobni egy szenyát mert már komolyan rosszul voltam!
Esküszöm ez a gyerek szól ha éhes!!!!!!!!!! :lol:
Ja és este 11-kor is enni kellett!

Este már nagyon vártam,hogy jelezzen,mert kiborultam és sokat sírtam!
Akkorák a szemeim még most is,hogy alig látok ki a lyukon! :lol:
Apa testvére nagyon megbántott,illetve szeméy szerint nem is engem,csak felháborodtam,hogy még egy ekkora bunkó ember nincs a földön!!!!!!!!
Ismernetek kéne és rögtön értenétek miről van szó,de azért röviden megpróbálom leírni!
Van egy hobbija amit minden szombat-vasárnap csinál,gyakorlatilag csak erről tud beszélni!
Szólt Apa,hogy mikor lesz az esküvő,errre közölte,hogy akkor ő neki programja van! Már lefixáltuk az időpontot? Nem lehet áttenni?
De mindezt ollllllllyan stílusban! :twisted:
Aztán Apa megmondta,hogy nem mi fogjuk hozzá igazítani az esküvőnket!
Aztán még megkérdezte tőlem is,hogy tényleg akkor lesz????
Csak annyit mondtam,hogy igen,mert különben olyat mondtam volna!
Aztán elhúzott! Tiszta ideg volt,biztos tönkretettük a hétvégéjét!
Aztán sírvafakadtam,de rettenetesen!
Biztos én is érzékenyebb vagyok,de nemtudom elviselni,hogy bárkin és bármin átgázol a cél érdekében!
Mondtam a aszüleinek,hogy akkor jöjjön át 15:00-ra,írja alá a papírt(tanú) és aztán mehet a dolgára!
Legszívesebben 2-en mennék 2 tanúval!
Annyira undorítóan viselkedett!
A saját testvére esküvőjéről van szó!
Mellesleg megjegyzem,azért nem is akartunk nagyot mert nem szeretnénk,hogy bárki kötelességből jöjjön el és vegyen ajándékot!
De sajnos még a szűk családi körön belül is lesz ilyen!
Utálom,hogy ilyen ember ott fog velem szemben állni!!!!!
De én elfogadtam,mert a rokonait nem válogathatja meg az ember!
De szerintetetk,hogy lehet valaki enyire bunkó?
Azóta csak ez jár a fejemben!
De mostantól megpróbálom leszarni!

Bocsi! :oops: De ez most jól esett leírni!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Megjöttünk,azt mondták fiúcska :D Pedig azt hittem lány,de végül is mindegy :D Fejvégű,remélem még nem akar kijönni,egyébként minden rendben van vele :D

Védőnőt nem sikerült elintéznem-szerdán van,a rendelőben is meg a nővédelmiben is.

Kép
Kép
Kép
kike

Lehet szinezni kékre :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Gratulálok! Mindjárt rakok is fel egy táblit! Tök jó hogy megmutatta magát.

Ez a hét tényleg mozgalmas lesz. Én csütörtökön megyek Uh-ra.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

De jó! Most látom, megváltozott a babám. Kinőtt a szemöldöke és a szempillája.

Kép
szly27

Kike! Hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!
Még egy kispasi! :lol:

Kép

Kép
ibm

Szióka lányok!

Kike:gratula a kisfiúhoz.Kristóf biztosan örül neki hogy öcsike érkezik.Nekem Domi is fiút szeretett volna.De miután elmagyaráztam neki hogy anya is lány meg a keresztanyja is akkor már jöhetett volna a kislány is. :lol: Majd a következő babánál több szerencsém lesz remélem!!! :(

Wera:már megint ez az idegeskedés????Nem szabad ,úgy van ahogy mondod szard már le ki mit miond./bocsi ha kicsit szókimondó voltam!/Nehogy már te igazodj ahoz kinek melyik időpont jó!!!!! :evil:

Bondi:Képzeld húsvétra Veszprémi misét fogunk énekelni,a passiót meg két szólamban szeretné az új Pap hallani.Nem tudom mi fog belőle sikerülni.Ti énekeltek valamit?

Ma szabadnapon vagyok egy kicsit varrtam,rendbe kaptam a házat,ebéd után meg átmagyek a barátnőmhöz és a 4 hónapos kisfiához babázni.Képzeljétek már megismer,mikor belépek elkezd vigyorogni.Majd meg zabálom!!!

Mindenkinek további szép napot!

KépKép
henka76

Köszönöm szépen :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike: gratula. :)
henka: énekelni? persze. itthon, takarítás közben. :D

éjjel esztek??? :shock: én reggel 7 előtt ha hajnalban ébredek sem tudnék lenyelni egy falatot sem. szerintem ki is jönne. elég nekem az, amit nappal magamba tömök :D

mia_snow

helló Mia!
Én benne vagyok egy énekkarban és minden alkalomra szoktunk énekelni a templomban.Még esküvőre is fel kérnek minket .Biztos szépen énekelünk.Egyébként én is szeretek fürdőszobában,és takarítás közben énekelni.Nem rosz dolog az. :D

Én soha életemben nem ettem még éjjel,kivétel mikor lakodalomban voltam.Én sem tudnék korán reggel enni.

KépKép
henka76

Eddig nekem sem ment a hajnali kajálás,de most egyszerűen rosszul leszek ha nem eszem!
Gondolhatjátok milyen király hajnal 4-kor szenyát gyártani!
Dehát ha Áronbaba kéri! :lol:

MIa! Reggel 8-kor amúgy sem tudnék,mert 10-ig alszom! :lol:
Általában!

Henka! Asszem amit Werának írtál azt nekem szántad! :oops:
De lehez,hogy nem!
Persze,hogy szerencséd lesz a következő babánál!
Mikor kezdhetitek?
Hogy vagy mostanában?
Vérnyomi? Lelked?
Látom az új meló bejött,a főnők meg le van sza....a!

Kép

Kép
ibm

Szia Henka:neked is köszönöm :D

Kristike még nem igazán érti hogy lessz kistesója.Vercsi meg kicsit csalódott volt hogy nem kislány,de aztán megnyugodott mikor mondtam neki hogy így egyedül lessz egy szobában,és majd elhívhatja a barátnőit,és nem fogják zavarni a kistesók :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Nekem mostanság éjjelente mindig korog a pocim.

Azért egy picurit én is csalódott vagyok,hogy fütyis-persze nem nagyon-csak tisztára azt hittem hogy kiscsaj. :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Neked végül is mindegy, mert már van kislány és kisfiú is. Legalább Kristi ruhái jók lesznek! Persze mindenki képzel valamit, hogy kisfiú vagy kislány van a pocakban. Majd megszokod a gondolatot.

Kép
szly27

Sziasztok!

Hát, az én napom nem kezdődött ma túl egyszerűen...

Már írtam, hogy egy napilap terjesztői hálózatát vezetem.
ez olyan kellemetlenségekkel is jár, hogy pl az újság elején rajta van a telefonszámom.

Hát, tegnap éjjel, vagyis ma megtalált egy barom.
Már bocsi a kifejezésért, de hajnali 3óra 10 perckor csörgött lőször a telefonom, amikor egy kimért férfihang megkérdezte tőlem, hogy nem akarok e telefonon szexelni....
Szólni sem tudtam...
Ez megismétlődött még háromszor.
Persze nem vettem fel, de eléggé felkavart.
Kicsikém annyira megijedt velem együtt a telefon csörgésére, hogy utána nem bírt lenyugodni.

aztán reggel megvolt a vérvétel is, majd a doki.
Hát, a méhszájam 2100-as.
Ez ugye nagyon korai. Padlót fogtam!!!! Nem is mondhatnám, hogy görcsöltem....
Ez van pihi 100-el!!!+ mg citrin v. citrit?

A baba jól van, kicsit nagyobb a koránál. 17-18 hetes.

kike!
Gratulálok!!! :lol:
Vendég

A méh méretét vagy elhelyezkedését (3000) azt hol lehet megtalálni???
magdolnam

Azt kellett volna neki mondani, hogy élőben szereted csinálni a férjeddel, aki az orfk-nál dolgozik vezető beosztásban. Tuti nem fog zaklatni! Tudom könnyű így utolag mondani... da ha még egyszer előfordul én kipróbálnám.... Milyen napilapról van szó??? Ráadásul a mobilod számát tüntetik fel?! :shock:
magdolnam

Magdolnam!
Azt sajna nem tudom.
Az én eredményem azért rossz, mert nyílik a külső méhszáj. :cry: :cry:
Vendég

Marcsi, Te már érzed a picit? Én még mindig olyan pociremegést érzek "néha" tuti a zsírpárnáimtól nem érzem. Bár aszem nem vagyok még lekésve semmiről :roll:
magdolnam

de hol tüntetik fel az eredményt? Uh vizsgálat, megtapiznak vagy hogy, hol? :roll:
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?